94802
-
HITMANHUN #25585 hallod nem birom el érni segitesz juhasz ???
-
#25584 épp kiléptél mire gratuláltam volna, úgyhogy itt gratulálok. -
HITMANHUN #25583 köszi
-
chris1997 #25582 Vagy küldesz neki privát üzenetet SG-n keresztül(jobb oldal/privát...) -
JuhaAasz #25581 írd be a world chatbe, hogy:
/w tutuhawer xy
neve után legyen szóköz, és írhatod neki a mondandód, whisperbe kapja majd és válaszol rá tuti :) -
HITMANHUN #25580 TUTUHAWER már rég óta nézem a winn ratédat nagyon jól tolod van kedved akkor egy versenyhez ???légyszi :) -
chris1997 #25579 Persze nem az UG2-est használtam, hanem a saját készítésű régi kasznisat..
-
chris1997 #25578 350Z nagyon durva "dög"...
Nekem nagyon megy(MR2 mögött voltam) majd holnap beírom, mik vannak benne, ma már lusta vagyok :) -
#25577 szeva, köszi , a beacon & stationon kaptam , nem hs en annak már hallatán is hányinger kerülget
más :
350z ből kidobtam minden gromlent és másképpen építettem fel , bár félkész .. de nem rossz dög lett .. -
HITMANHUN #25576 ha elfogadod a kihivást HITMANHUN néven várlak a worldben :) -
HITMANHUN #25575 szia nincs kedved kiálni velem ????? láttam a mérkőzéseid számát és hogy nagy részét megnyerted :) -
#25574 szasz , pont beléptem, és gratulálok. Remélem, a helyére kerül az a rugó...
aztán:
Midnenkivel multiban is elindulok legalább 2X
aztán:
1 hónapon keresztül trükköt tesztelni legalábbis érdekes. Letagadni meg felettébb furcsa. Kikérni magunknak egyenesen vérlázító, pénzt kérni hovatovább szánalmas. Én az ellenszolgálttáson akadtam fenn.
+ érdekesség: az igazén tökös legények a méltán világhírú legendás E46 BMW-vel érkeznek, azzal főleg érdekes a csata -
Dzsimmi #25573 Hali!
Nekem fent van az ismerősök között,a Top speedje azt hiszem 843km/h.
Menni nem mentem vele még soha,így nem tudok érdemben nyilatkozni róla. -
#25572 meg van az első ultrám : t2 zero ultra sport rugó 4-8-12 -
Szil2 #25571 áh mind1 ma már eleget olvastam ...
mi a jobb exige vagy az europa? -
JuhaAasz #25570 6 és 7.dik oldalon vannak nagyjából, hogy mi a volt a nézeteltérésük :) -
JuhaAasz #25569 jó a kérdés. a válasz meg részemről, én azt se tudom hogy én hol lakok :D -
Szil2 #25568 mi volt hitmanhunnal? -
JuhaAasz #25567 lassan lesz fan klubbom is? :D elvégre mikor indult a cirkusz közted meg valaki között, akkor nemtudtam mivan, de mivel érdekelt, hogy hasítasz, és tényleg egész jól nyomod, meg korrekt is vagy, hát akkor miért állnék negatívan? -
Szil2 #25566 egy városban laktok ? :D -
HITMANHUN #25565 és ez nem csak a játékra vonatkozik!!!!!!!!!!!!!!!!! -
HITMANHUN #25564 JUHAAASZ a legjobb ketten együt legyőzhetetlenek vagyunk barátom köszönök mindent hogy idáig segitettél te vagy az egyedüli aki pozitivan ált hozzám és reményt adtál nekem hogy még vannak tiszteséges emberek :) -
Szil2 #25563 jól megy jobb mint a sima egy kicsit jobban gyorsul.... meg a hangja jobb -
#25562 Megkérdezhetném hogy hogy megy a lambo roadster? :) -
Szil2 #25561 ja és gabika milyen cuccok vannak a kocsidba ? nagyon király -
JuhaAasz #25560 (Y) -
Szil2 #25559 nem de ha mér jó kocsija van tuningilag is akkor tudja már használni és ha meg pwupozik akk meg nyerjen csak ennyi -
JuhaAasz #25558 a stat nem számit 1
az m1 tuti jobb kocsi, mint az a roadster lambo 2
nem vitázok tényleg igazad van 3
az ilyen emberek ilyen felfogásától megy fel az agyvizem 110 fokra, és kezd a szelep engedni ... -
Racing824 #25557 Akkor ha jól értem akinek full pro kocsija van az mind szerencsétlen nyomorék,ha nem tud leverni egy "gyengébb" sofőrt.
Láthatod a m1em értékeit..
Van hogy sikerül normális kört mennem,máskor meg nem is odafigyelek és baszom el az egészet...
Többnyire még powerupolni se nagyon szoktam.. -
Szil2 #25556 de ne ennyit PLÁNE H JOBB A KOCSIJA HA EGY ELISÉVEL LENNE SEMMI GOND MEGÉRTEM DE EGY ILYEN FULL PRO KOCSIVAL? kérem ez már értékelhetetlen ....... az agyadban nem hinném h lenne biztosíték ha meg igen akkor meg kapcsold fel én ezen többet nem vitázom -
#25555 Kinek mire van, én is tolom tisztességesen, 5-6 nitró is elmegy ha arról van szó. Nincs azzal baj szerintem ha valaki használja hisz ezért vannak. -
JuhaAasz #25554 áááááá omg.
mi köze a hapek királysági szintjének ahhoz, hogy milyen kocsija van? :D
amúgy, meg nincs előírva, hogy mire van a powerup :DD
áááááá kimegy a biztosíték az agyamba. off -
Szil2 #25553 igen az én szememben igen mert ahoz képest milyen kocsija van nem olyan király a hapek a versenyeinek több mint a felét vesztette 30% körül lehet a power up nem arra van h folyton nyomd hanem tartalék ha vmit elkurnál -
JuhaAasz #25552 fúú de sokat poweruppozott :DDD érdekes szemlélet -
Szil2 #25551 xd nyugi már nem azé de elég szar a sztata de ennyit power upozik csak is azé mondtam ezt -
Szil2 #25550 4-szer mentem rajta .... és am nem fullos még a verda -
JuhaAasz #25549 1 egyáltalán nem biztos hogy van benne ultra (amúgy ultra, nem ultimate) (szerintem meg nincs benne, ezen statok alapján)
2 attól, mert ilyen kocsija van, ilyen statokkal, lehet egy hobbijátékos, aki nem tud versenyezni
3 ez a mentalitás elég visszataszító
4 nemtudom az AB egyenlő-e a DNF-el, de akkor se kell így lenyomorékozni valakit, mert kikapott 1x
5 ezek fényébe, remélem jópáran szarnak vernek gyengébb kocsikkal, és úgy gondolnak rád, hogy mekkora nyomorék.
no offense, de viseld a negatív kritikát.
peace -
Racing824 #25548 Ha jól látom azt a időt a veronán futottad,911 gt3al jobbat mentem ..
Szal még van mit javítani.
Csak így tovább -
Szil2 #25547 de figyeld a lamboját ultimate is van benne sztem böven -
Racing824 #25546 m1 el nem nagy kunszt ilyen időt futni