94802
-
#25665 mondjuk az enyém még full street, semmit nem raktam bele... és nagyon gyengíti a startot hogy kihúz.. -
#25664 Nekem piros váltó és kék rugó, és úgy rajtol, mint egy kisangyal. Gyorsulás is rendben, végseb. 368/408...
5mp-t kapott egy ultra 911, szóval jó ez így -
RED BULL F #25663 Régebbi alkotásom:
-
JuhaAasz #25662 dehogy szereti :D jobban komálja a campus interchanget, meg más ilyen 20km-es pályát, one more lappal, ahol az átlagsebesség 320+ :D én 3 db után már mondtam neki ezen nem vagyok hajlandó többet menni, mert a mutatóujjam, amivel a gázt nyomom, a szó szoros értelmébe úgymarad, nem bírom mozgatni egy futam után, másik kézzel kell hajlításra bírni -
#25661 "CIVIL trafikok akik rád utaznak"
Hányszor, de hányszor becumiztam ez miatt! Nem egyszer a cél előtt váltott sávot a szembejövő, természeeeeeesen az ütközésnél elém fordult/felborult/full leállított...
-
Quqa #25660 Mennék én PU nélkül de ha az ultrás majmok is tankkal indulnak + 2-3 N2O is eltolnak mit lehet tenni. És hát ezért nézek rá néha GTR2-re nincs kacskaringó, fű, fa, virág, bozótos az úton és nincsenek CIVIL trafikok akik rád utaznak, eléd fordulnak stb. stb.
És melyik pályán nem mész ha nem titok.
És még egy pofon a játéktól, mutattam a srácnak hol kell menni a pályádon a (bokroson) és mit dobott a végén 11-es ultra féket amit szépen el is adott az idióta EA szabályok miatt és a legszebb beértünk kb.7 perc alatt. -
Racing824 #25659 kaptam egy két cuccost hs-en és azt vettem észre nem tanácsos keverni az ultra meg a pro cuccokat
Az m3am vmi 693 gyorsulása lett volna...
gurultam is vele pár kört.
Perfectel szó szerint lefullad,hátul egy sciroccó tolt be ..az milyen már
Kivettem azt apár prot most kezdem előlről ,kiváncsi vagyok milyen lesz majd egyszer,ha megszán és ad is bele vmit :D
Tegnap amugy kaptam hsen
egy t1 es 8as féket ami még ugyan nem a legjobb a t3 as 8,16os motornak örültem,ezt kapta az m3 -
doncsi1 #25658 reggeli hs:>> -
nfsmw4ever #25657 Reggelt!
A legfrissebb 30%-os akció, ha erre várt esetleg valaki:
-
#25656 visszaolvasgattam, és rájöttem, miért voltam félreérthető 1-2 napja HitmanHUN részéről. Általában mondtam, hogy a győzelmek száma a menő, és nem az el nem vesztett futamok száma. Mindenkinek mondtam, hogy én így gondolom , meg gondoltam régen is. A WIN %-kal kapcsolatban írtam, ahhoz pont odavaló volt. A lényeg tehát, hogy végig kell menni minden futamon. Én pontosan 1 pályán nem állok ki, nem megyek végig , mindegyik másikon OK. -
#25655 Hát az a mérvadó igazából... egyenesben én is ügyesen meg tudom nyomni a powerup gombot. (zárójelben írom, a gyenge autóm nem kedveli a hosszú egyeneseket, ott azért kiütközik a tuninghátrány) -
Quqa #25654 Ja itt van amit ígértem bár már vagy 10x fel lett téve mostanában, itt látszik melyik ultra cucc milyen színű.
http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/ -
Quqa #25653 Én most rákaptam Spade-ra meg Union&Holins-ra egész kezdem kedvelni de csak RX8-al a sok ultra MR2 ellen.
Jó partnered lesz a srác (HITMANHUN) mentem vele pár karikát szereti az istenverte kacskaringós pályákat amit te is. -
Quqa #25652 Ha még fent vagy mehetünk pár kört én vagyok még egy csöppet. -
#25651 csöcs, jó munkát, ha lehet az jó xD -
HITMANHUN #25650 nembaj -
#25649 akkor remélem, tapasztalsz új pályákat, új ötleteket. Rákaptam a savannah streetre, tokimeki paradise-ra, blackwell bridge-re manapság. Minden nap új, ha én úgy döntök.
@ Taker: mindenkire figyelek, ez verseny, mindig maximumot nyomok. Az meg, hogy jól megy valaki, az nem is érdekes, mert bizony tehetséges népség a magyar.
Most pedig ideje nekilátnom dolgozni, Jóéjt! -
#25648 Egyébként uccsó meccsen nem rammoltam, max úgy lehetett hogy ahogy jöttem ki középen te meg oldalról ugye, és akkor koccantunk... persze csak lehet, de direkt nem szoktam rammolni, csak a ruszkikat -
HITMANHUN #25647 oké
-
#25646 Vigyázz ám, mert jól fut a gyerek ;) Már párat mentem vele, ő pályáin ő, az enyémeken én szoktam nyerni -
Quqa #25645 Jó hogy mondod nekem is saját elképzeléseim szerint megy bele az alkatrész néha lesek és volt K, K, Z, P, P, S 911-em és nem volt stabil (ezt is kitárgyaltuk fátylat rá). A 3 P alulra fasza ha értesz hozzá Nfree haverod is elmondta állni kell a gázon mert különben csúszik mint takony az őszi avaron. És pont hogy nem 1 pályán próbáltam épp ezért vitázok a te verzióddal de elismerem ha valaki tud vele menni gyors lehet. És már nem csak 1-2 pályán megyek pl. ma mentem hazain úgy elszoktam a pályától és a kedvenc RTR-X-emtől hogy elsőre le is tolt egy 911 de csak elsőre.
Még annak idején hatásodra kicseréltem a P motort az EVO X-be K-re és érezhetően gyengült nem harap úgy. -
#25644 10 előtt :D hazaérek, fürdés, evés, kávé, és máris befutok. Tolunk pár futamot, aztán schlafen. Kb 7 előtt érkezem a sufni tuning BMW E92-vel, lejjeb van róla kép is. -
HITMANHUN #25643 na nekem 10 ig jó mikor találkozunk akkor össze???
-
#25642 szevasz, nem érek rá, bólints egyet, és délelőtt összefuthatunk. Reggel 6-ig dolgozom, ez a helyzet. Egyetlen játékostársam van, akit azonnal, habozás nélkül képes vagyok megsérteni, nem te vagy az szerintem , szóval tisztelettudó vagyok mindenkivel - indulóra :D Nem akadok fenn ilyen apróságokon...
Már jó előre szólok, hogy multiban "Rammer" vagyok, de próbálok leszokni róla, habár nem könnyű, de privátban tisztességesen fogok menni, ahogy mindig is. Egyszer rammoltam privátban, amikoris TCMKrisztián audi kutyaól A1-gyel bohóckodott, én meg megpróbáltam megülni az R35 Nissanomat. Akkor rálegyeztem egy honfitársamra prvátban. Többször szándékosan nem -
Quqa #25641 És e miatt miért kell törölni a profilt nem vágom, ha van használható gép használd ha nem majd veszel akár IGC-st is. A gyémánt gyűjtés meg kit érdekel én max. 35 napig húzom utána újra kezdem addig jobban ad és van benne valami ha előtte versenyzik az ember jobban ad alkatrészt. Volt hogy így 4 napig zsinórban pro-t dobott. Utána nem mentem multit és semmit nem adott, de mint minden ebben a játékban ez is random esik e valami.
Csak nem valami 100% win rátára hajtasz most szolok nem fog összejönni, leramolnak hack-elnek oszt szeva. -
HITMANHUN #25640 rá érsz most tutu és ezutal bocs hogy regel elszált az agyam
-
gyeprefos007 #25639 az eddig rendben is van....de ez eredetielg is csak 1 tapasztalat gyüjtő profilnak indult :) és nem arrol beszélek kidobot pnzként :) a többi kocsirol amit vettem.....és a rengeteg kártyapaklirol xD -
HITMANHUN #25638 sziasztok végre ithol!!!!!!!
-
#25637 annyira vágytál pedig az R32-es Nissanra, jól is néz ki, szeretted, mi volt a gond? miért kidobott pénz? Mind dobtunk már ki pénzt az ablakon, nekem pl a legdrágább autóm a Nissan R35 GT-R. 4*600 000 + bodykitek rá. Mégsem kidobott pénz. Amit szeretsz, azt vedd, ne azt, amit "kell". -
#25636 az a megérzés, az a saját gondolatom. Azért akadok fenn mindig, mert bemondod, hogy a Porschéd így-úgy-amúgy nagyon megy, és szenzációs, de honnan tudod, hogy nagyon megy, amikor még nem is mentél gyorsan a Porschéddal csak összesen 1 pályán. Ezért kötök bele ebbe a színezésbe. A bones kipróbálta valaha a 3 kék 3 piros kombót? Hogy tud mondani olyat, a W-G, hogy az egy szar? Az én barátaim között többen is mennek olyan tuninggal, vagy max overall stattal, és esküsznek rá. Vigyázz! Kipróbálnak egyebet is , hogy ne lehessen azt mondani... Szóval így fals a dolog. Amit én mondok, az ritkán teljes tuning-tipp, sokkal inkább az adott alkatrészem autóra gyakorolt hatása. Pl a Lanciát hozod fel, kiváló eset: kurvára nem volt 1 millió boostom alkatrészre, mint neked. 150 000 boostból kellett felépítenem a gépeimet, és még így se sikerült. Persze, hogy valami egyéb szemét is bekerült a gépeimbe... Az MP4-et én szétbarmoltam, meg is rohad a garázsban. Ha kell majd hely, akkor eladom. Szóval e két gépemet ne bántsuk , kérlek :D -
gyeprefos007 #25635 plusz gyémántszedés is kimaadt 1 nap..... sajna :S -
gyeprefos007 #25634 sok pénzt elcsesztem hülyeségekre... és meguntam a gyüjtést.... mostmár tudom milyen kocsik kellenek igy nemfogok milliókat elcseszni fölös kocsikra... :) -
Quqa #25633 Akkor mit keres P motor a GTS-ben és S az MP4-ben meg a Lancia-ban vagy az RX8-ban már nem emlékszem. Ráadásul ezt már kitárgyaltuk a PH-n ott is leírtam a K, S, K, P, P, P (mert nem volt K turbo-m) 911 jól megy kanyargós pályán de gyorson odaverem a spéci hangolású másik 911-el.
Undertaker189
Nekem van alap verzió is és az sem kapar el alacsonyan kell elengedni (a zöld eleje) és akkor kilő.
Mivel ez egy nagy löketű V8-as motor alacsonyról jól húz (ezt csak miattad írtam Tutu). -
#25632 hogyhogy törlöd? Mi nem volt OK? -
gyeprefos007 #25631 Srácokk törlöm MAGYARBAJNOK nevü pofilom és újat fogok kezdeni... ha kitaláltam a nevet itt leírom, mindenki felvehet majd barátnak..... -
#25630 Te látsz bele túl sokat. Meg sokszor az a túl sok, amit az okosok belegondolnak. SZánalmas a Bones-féle okoskodás, meg a World-Garage-féle sem olyan jó szerintem. Ahogyan teleszínezik az autót, az legalábbis érdekes, mindig is idegen lesz számomra.
Tehát ebbe mondjuk, mit, hány litert , milyen adatokat magyarázol bele? Vagy mit rontok el, szóval érted... Rákérdeztem a garage-ban és pislogtak... Mondtam, akkor zárjuk le az okoskodást itt és most.
Ha a bones-féle valós adatok tennénk hozzá, akkor kurva világ lenne a játékban. Ennyit a jól bevált tuningtippekről. Csak az a mérvadó, amit itt leírunk, egymás közt megbeszélünk. Leírom, megindokolom, alátámasztom, ez így működik. Az, hogy a nemzetköziek 4WD meg muscle car meg medion gumi, meg X literes motor, X RPM adatokkal okoskodnak... Az az én képemen látható, mit ér. Majd a hét közepén talán változik. :D -
#25629 Nekem sajnos még az alap tuningok vannak benne -
Quqa #25628 Nálam minden tuningolt top T3-nál hasonló a helyzet tehát ez általános de hogy kipörög, nekem úgy kilő mint a rakéta a 911 nem rajtol ilyet. Alulra ez a színsor Z, P, P, esetleg S kerék.
Tutu:
Hát mit tudom én mit kutyulnak az EA-nál össze csak leírtam ennyi ne láss bele túl sokat. -
#25627 mit számít, hogy hány literes? -
#25626 RTR-X perfect startja csak nálam olyan hogy annyira kipörög alatta a kerék hogy rajtnál egyből elrántja jobb oldalra az autót?