Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kéréssel szeretnék hozzátok fordulni! A fórum nevemmel azonos profilomat törölték, ennek annyi elõzménye volt, hogy a chat -em már egy hónapja blokkolták, ezt sem tudom, hogy miért, ugyanis semmi értesítést nem kaptam róla! Próbáltam kapcsolatba lépni az EA -val,de az adott e-mail címrõl csak egy gép válaszolt, akármilyen kérdést tettem fel a válasz mindig ugyanaz volt, tehát egy gép válaszolt nem is foglalkoztak velem az EA help.com -ra irányítottak, de végül is ugyanahhoz e-mail címhez jutottam vissza, ahová irányítottak! Én a játékban semmilyen cheat programot nem használtam, semmivel sem káromkodtam többet mint bárki más. Napi 10 sokszor akár 20 órát is a játékban töltöttem (mivel házi õrizetben vagyok sajnos),ezt csak azért mondom, mert szerintem ilyen kitartó játékosuk kevés van! Ennyi játékkal töltött idõben természetes, hogy meggyûlt a cheaterekkel a bajom, ezt a káromkodásra értem! Ellenségem persze sok lehetett, mivel bizonyos pályákon cheat nélkül nekem volt a legjobb idõeredményem. 29 autóm volt felépítve pro és ultra cuccokkal ezek között fizetett autók is voltak és így úgy érzem 1 év munkája veszett kárba! Annyit szeretnék megtudni,hogy evvel a problémámmal hova tudnék fordulni érdemben? Segítségetek elõre is megköszönöm! tisztelettel András
mikor este? hali

Neked is.
Megyek majd, csak legyünk elegen.

Balathruin

jó reggelt mindenkinek.
este egy kis grúpozáshoz van kedvetek?

Lehetséges, <#wow1>
HG úr bannolt mindenkit? Lehet, nyugalmat akar...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
...goodbye degenerated World! <#wave>

Back to WarezWorlds...

DISCORD: grimanddark

Köszi 😊
Jövõhéten

Sok beképzelt majom... Outlaw-on agyonrammolnak, aztán meg vannak sértõdve, hogy szórakozok velük a célnál. TE közben én vagyok a lenyomni való izé, aztán meg rimánkodnak, hogy érjek be a célba. Sok beképzelt majom...
Mai napra elegem lett ebbõl a játékból. Alszok egyet rá, majd holnap.
Jóccakát' mindenkinek!<#oooo><#sniffles>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Új IGC kocsik jövõhéten lesznek vagy most?
Ja amirõl én lemaradtam mert a fajankók azt nem jelentették be, hogy 1 napos lesz az akció. Arra tartogatom a skilleket meg a partokat
Tudom, de még biztos lesz.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Már volt <#banplz>

Project D|Rare Car Collector|

Yeah, kivették az Agerát az "új" autók közül, igy esélyes lesz az is hogy majd on sale-re is tegyék. <#gonosz1>

Neked az a gáz, hogy nincs a játékban jobb Viper(Az Elite ACR Cop nem Viper, hanem egy csernobili szökevény), szóval, még mindig várnod kell a sima ACR-re 😄

Ne is mond, azok lennének a bonus feladatok. Örömködök vele openen és akkor videózzam le, mi? <#idiota>
Szép új rendszer...
Viper hun van?

Challenger - E
Charger SRT8
El-Camino/Öreg Charger
Roadrunner/427 Cobra
Corvette CLE/ÖregMustang
ZR1/újMustang - S

...és azt mondom fog a faszom videózni 😄
fõleg amíg nincs valami stickied info a NFS-S fórumon ezzel kapcs.
RookieAgeraDriver, sicc <#idiota>

In my point

Charger - Eclispe - Chevelle/GXP - GXP/M.R.2 - GT2 996/997/R8 5.2/Nismo/Zonda F - Agera/MP4/SV murci

ja dragra meg a GT3 RS4.0

Simraceway: tigris013

hát nekem meg

Eclipse GT - IS300 - GPX - Eclipse GS-T - GT2(996)/GT2(997) - Cinque/Agera

és nem kell videóznom

Na akkor megvan mit KELL venni gyerekek:

Scirocco - Eclipse - MR2 - MR2 - MR2 (ja, ennyi class nincs is) - GT2 997 - Cinque/F1

Ezekkel nem kell videóznotok...
<#gunyos1>
Nekem egy másik D-s pályán van az, hogy van egy idõm Solstice-al és egy gyengébb a totálkáros Camaroval, de az csillagos...
Megj.: Nekem C-s a Camaro.

Balathruin

Na hazaértem én is, látom ezerrel folyt a trollkodás...mint általában. <#idiota>

Pontosan.

Nekem Eclipse-vel van csillagos idõm Waterfront roadon, holott van ott egy 4 sec-el jobb idõm RS4-el is...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tudom hogy A-s az Elcamino

Mondom El-caminot A-ba, mulitba! Tudom neked ez, hihetetlne de van ilyen is.
GT2 elevel A-s azt nem viszed fel S-re

Ezek szerint, ha nem akarsz a gyökik sorába állni

Hogy lehet azt?

Fogom az El-Caminot, beviszem A-ra, mindenki-mindenki ellen, eldurran 6-8 nitró, 3 sling stb. a "GT2-t kell A- ba vinni, többi fos" pöcsök ellen. Most akkor egy ilyen menetet videózzak le hogy ne legyen csillagos?
Ha már annyira írogattok, kérdezzétek már meg, hogy mi alapján csillagoznak, mert én találtam rá egy elméletet, de közel se biztos hogy az úgy is van...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

lorci
Oda irhatsz ott nem irt vissza nekem 1x sem de stat oldalon privátba mindig válaszolt ha gond van

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Lényegtelen, a kocsi kódja ugyanaz, ezáltal, amíg nem elõzöm meg a legjobb murcist, addig nem fognak csillagozni.

Illene, mert irgum-burgum lesz 😄 Amúgy perfektofsünnek írtam FBn, egyenlõre konyít rá, lehet dolgozik, mit képzel az ilyen, ilyenkor dolgozni?! <#idiota>

az szerintem már dragos

Kettõnk között van még legalább 10 db LP640 ...

lorci
Irtam az egyik adminnak privátot video mindent elküldtem neki szerintem kiveszi a csillagot<#vigyor5>...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ebben mi olyan extra? <#fejvakaras>

Balathruin

ja

A gyökér, megvette?!

viktonak a dragos LP640-je van, tehát a tied a legjobb idõ LP640-el

Elküldtem nekik, na akkor megvan a cél: Fastest R8 Driver stabilan dragon 😄

goregrind
Egy bizonyos 4.2-es viszont azonnal kiállok! <#zavart1>

Várható volt a csillag, ugyanis Te voltál, s jelenleg is Te vagy a legjobb AUDI R8 COUPE 5.2 FSI QUATTRO dragos azon a pályán.

S mivel a mögötted levõnek

759 1 136
REVEN4NT 60 00:18.036 AUDI R8 COUPÉ 5.2 FSI QUATTRO

ilyen ideje van, amivel õ a legjobb audis, valszeg videóval bizonyította, hogy lehet annyit menni. Így hát neked is el kell nekik küldeni a videódat, s kiszedik a csillagot.

Én 640-es murcival mentem 17.5-öt, de nincsen csillagom, mert a legjobb 640-es murcis viktorhungary a maga 29. helyével 16.0-ás idejével ...

Így hát valószínûleg nekem is ezért van csillagom Waterfront Road-on, mert nekem van azon a pályán egy adott idõvel a legjobb idõm, de az is nitró nélküli... tehát sokan nem mehettek ott azzal...

Inkább játszok.<#vigyor3>

Balathruin

LMS Ultrával? <#idiota>

Balathruin

goregrind
Jól van akkor, ülj le szépen pihenni...