94802
  • Ryder159
    Aki tervezi ezeket az elite gépeket annak ez komolyan tetszik? és akik megszavazzék? Én elvitetném őket orvoshoz.
  • steelers90
    Doozer ha van időd feljöhetnél :D
  • Doozer
    Köszi!
  • Doozer
    Hát ez nekem se jön be.... A CTS-V elmegy.
  • steelers90
    grat Doozer :)
  • steelers90
    Nagyon ocsmány lesz az új "elite" gép....

CTS-V még elviselhető is :)
  • Doozer
    Mai termés kb 70 futamból High Stakes-en.

• RoboKutya78
    Hi hi nem bírtam ki megcsináltam ezt is:)

• peeter014
    érezhető a javitás a r34-en, de nem az igazi ahogy az elöttem szólók is leirták! nekem nagy csalódás, h csak ennyire futotta, mert az első profilomat azért hagytam abba, persze még megvan, mert az r34-el egyszerüen nem lehetett mit kezdeni(jó tudom ügyes sofőr kell hozzá meg minden, olvasgatom a fórumot), ezért kezdtem egy ujjat, és egy két napra jött a lengyel akciós boost, na innentől kezdve legalább megtudtam milyen érzés is nyerni multi versenyt! bocsi az OFF-ért, de ez kikívánkozott bellöllem!
  • HITMANHUN
    ja és most jöhetnek a én megmondtam szövegek meg a szurkálodások de nem nagyon fog érdekelni mert az ember a hibáiból tanul és ő téleg vágja a pályákat !!!!!
  • HITMANHUN
    na nyert tutuhaver és nem is kicsit 12 6 let a vége el ismerlek te vagy az első aki igy megvert és 3 nap mulva igérem sokkal jobb leszek
  • Ryder159
    Ez a Viper annyira lesz más, hogy szirénázni is fog, és ultra csúnya lesz 25.000SB-ért
  • Ryder159
    Sajnálattal hallom, hogy a javítás nem ér semmit. Pedig Tutu erre várt 1 éve.....
    Javíthatnák az M3 E90 kanyarodását, mert az az autó a legrosszabb a játékban
  • stoker
    csátok
  • Quqa
    Na nem mondod eljutott az üzenet amit a PH-n már kitárgyaltunk, ha így lesz örülök hogy nem irkáltam feleslegesen a hsz-okat és nem a falra kenés lesz a cél legalább nálad (marad úgy is elég idióta noob rammer ). Eddig sem értettem mivel ahhoz túl jól mész hogy ezt kéne alkalmaznod tőlem is mehet aki gyorsabb, ügyesebb csak nem akarjon felkenni a falra közben.
    Nekem jól jött a leállás mert nem éreztem késztetés felmenni így leülhettem végre hőn szeretett szimulátorom mellé és hát ott nem csúszkálnak 911-ek (csak ha kell nekik) mint itt a játékban már megint az összes gépem mintha műjégen menne tehát engem is szívat az EA rendesen.
  • RED BULL F
    Egy másik, egyszerűbb alkotásom:

• HITMANHUN
    oké várlak
  • tutuhawer #25808
    remek, én tegnap dél óta fenn vagyok, máris belépek, habár a BMW-m nincs kész, ugyanis pont festés közben dobott le a játék :( Gyilokhardcore versenyautós festés menne rá pedig...
  • HITMANHUN
    hallod tutuhawer egész nap fen leszek ugyhogy ha jó neked csak irj rám a worldben :)
  • HITMANHUN
    sziasztok
  • tutuhawer #25805
    Így igaz, sajnos.
    én azt mondom, hogy akinek van valami pro improved átlagnál jobb skyline-ja, és tanulgatta vezetni, igykezett vele menni sokat, azoknak szervezek skyline-os futamokat, és én nem a skyline-nal jövök, hanem a suprával, 350z-vel, r32-es skyline-nal. Megnézzük, amit meg kell néznünk. Vérlázító, elkeserítő, bosszantó, nem sorolom.
  • SylarHun
    Háááááát!
    Az R34 továbbra is lepkefing!
    Mentem az Undeground-os al és a Raven-el, de sehol nincsenek.
  • tutuhawer #25803
    Igazad van, de ne az EA vágjon vissza így. (egyébként egy barátommal dumáltam, neki is megállt a szíve egy pillanatra a hiba miatt)
    Szóval a lényeg, pont ide illik. sajnos vagy nem sajnos, elég sokat autóztam a vert mezőnyben, szélárnyékban, a lagg mögött. Elég sok autót megelőztem már. Elég sok nagyképű versenytárs nevetésén nevettem már. Szóval én azt mondom, ha én élre álltam, akkor mutassa be az előzést a cimbora, ha tudja. Aki úgy érzi, hogy jó, annak a rammert és a rammer noobot, illetve a noobot pdeig simán meg kell előznie. Ha az ellenfelem jó, akkor lehet menni. erősebb a kocsija sokaknak, tessék hát menni. Amennyiben hibázik, akkor az általam a READY lenyomásával azonnal felajánlott arany kártyát elveszíti, sőtmitöbb, legyúrom, azaz elküldöm az anyjába.
    Ez a múlt! Kezdem kinőni egyébként, habár nem könnyű. Mindenkinek ajánlom, hogy tisztességesen versenyezzen - immáron domináns csalás nélkül.
  • RED BULL F
    Akkor az Underground kiadásos Skyline-t nem rakták vissza? Azt ígérték a javítással együtt rakják majd vissza.
  • Quqa
    Hát tőlem akár ilyen is lehet az új Viper.

De egy ilyet is el tudnák viselni.

Tutu az EA visszavág! A sok rammolás miatt!!
  • alanprost12
    srácok ki tud nekem segíteni ? Azt szeretném megtudni hogy ilyen számokat hogy hányas szinten vagy meg a kocsidról képet kirakni hogy lehet ?
  • tutuhawer #25799
    kicsit beszartam, mert felajánlotta, hogy az 50-es szintű TutuHawer vegyen egy autót, amivel elkezdi a játékot 2 millió pénzzel a zsebben ugyebár... inkább toltam egy alt+f4-et ott. De most beléptem, és jól nézett ki minden, azt is lefotóztam, és a tesztalany TutuDemon, ezzel be tudtam lépni 4-es szintre simán, ahogy kell
  • RYAN012 #25798
    Két rejtett autó található a játék mappájába aamik érkezni fognak

Cadillac CTS-V

Dodge Viper STR10 (Elite)
    Hát a Viper ki tudja milyen lesz:D
  • alanprost12
    nekem még sincs vele semmi baj most nézem ! hálisten
  • alanprost12
    jaja nekem is volt már ez !
  • tutuhawer #25795
    már csinálom a mentéseimet, legalább emlékezni tudjak...
  • noxwill
    volt már ilyen hogy mindenkivel új autót akart vetetni és lvl1-es lett a profilja......
  • alanprost12
    pfff az nagyon komoly mi van a szerverrel gyerekek ?
  • tutuhawer #25792
    szerintem elbaszódott valami, és TutuHawer 1-es szintű lett, de azon jót fogok mosolyogni :D Mert nem tudnak visszaállítani ezek a barmok semmit
  • tutuhawer #25791
    szasz!
    azért ez nem vicc: újat kéne kezdenem, de a lóvém annyi, amennyi. Most akkor a szinten mennyi? Annyi. Hány? ja, hányok ma reggel.
  • noxwill
    Én se tok belépni....
    Éljen a szerverkarbantartás
  • alanprost12
    Jó reggelt mindenkinek !
  • tutuhawer #25788
    tutuhawer pedig 1-es szinten van, hmmm komoly
  • RYAN012 #25787
    Jó reggelt!

Ki akartam probálni az R34 Skyline-t erre nem lehet belépni a játékba
  • chris1997
    Veztem eszre....