94802
  • noblem1983
    De akkor úgy csinálják,hogy aki beküld egy fényképet az kapjon 1000 SB-t ne csak azok akiket kisorsolnak.
    A CCX Jó szárny nélkül is nincs azzal gond így sem. Eszembe jutott egy olyan dolog ,hogy mostanában ha véletlenül kapok egy 17"-os felnit mert a nagyobbat már sajnálja az a kis felni meg kb Trabantra való az meg nincs a játékban,akkor jó lenne egy olyan funkció amivel lehetne növelni a méretét pl 1" 100 SB ért vagy kevesebbért dolgot el tudok képzelni.
  • JuhaAasz
    milyen elérhetőségre írhatok ezzel a szaros játékkal kapcsolatban? :D
  • chris1997
    Roszabb.. Nem balsag ez lett megszavazva...
    Egyen lehetosegek voltak
    Porsche Boxster Spyder
    Jaguar E Type...
    Barmok...
  • Ryder159
    Nagy a válság, gyerekek. Pénteken Spot The Sevs, és 1000SB a nyeremény...Ehhez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni...
  • doncsi1
    rohadt erdekes ez a drop megyek egy oran keresztul nem add semmit erre add egy piros race turbot a kovre egy urasa tuned felfugesztest most meg egy ultrat harmadikra .. ki erti ezt
  • alanprost12
    hitmanhun ha leszel ,akkor engem hívj ki van egy kis meglepim
  • chris1997
    Nekem nehogy szárnyat tegyenek a CCX-re..
    Így hiteles a "Stig Gyilkos" autó
  • SylarHun
    Ezt én úgy nevezném, hogy 0! zéró! Semmi! Nyista! Egy nagy rakás Bull Shit!

Nem csináltak vele semmit!
  • tutuhawer #25858
    LamboGTR videója itt van, legalábbis érdekes:
  • JuhaAasz
    mai nap mérlege:
    1 verseny, powerupmentesen, megverve a powerupos inast, kapom a hacker-t :D
    hiába kérdem én tőle 20 féle nyelven, hogy indok amiért az vagyok? válasz a níííííma csend :)
    <3 everybody, who say i'm a hacker
  • noblem1983
    Nagyon jó verda az biztos.De a Top Gear-ben akkor lett még jobb mikor megkérték Christian(von Koenigsegg) bácsiékat, hogy legyenek szívesek rátenni egy szárnyat amit itt a játékban is megtehetnének talán még jobb lenne bár nekem kék felfüggesztés és gumi van csak- jobb nem volt
  • HITMANHUN
    behivtok és ot ellenénk :) de ha nem akarod nem kell agy egy esélyt légyszi :)
  • tutuhawer #25854
    nincs, R34-gyel tolom kicsit groupban a srácokkal
  • HITMANHUN
    szia tutu nincs kedved egy viszavágóhoz ?????
  • tutuhawer #25852
    jövök...
  • davidcs94
    ma newsba láttam van egy elérhető ajándékom, mondom felmegyek a honlapra, sehol semmi gift(pedig tudom hol kellene keresnem), utána vissza a játékba, ott van mellette az a boost store-os cucc, de ott se volt semmi...
    még mindig jelzi, pedig nem is kaptam semmit.
    nektek valami?
  • nfsmw4ever
    Tudom miről beszélsz... :-) De tényleg. Volt szerencsém beszerezni egyet. Aztán a garázsban látványozott. Pár hete kivittem kicsit karikázni és elképedtem. Komoly másodpercekkel vertem az RTR X-es időimet. Vagy velem történt valami, vagy tényleg jó dög. Nekem mindenesetre bejövős a kezdetek óta.
  • Ryder159
  • adamatts
    a cadilac CTS-Vnek a hátsó lámpája miért nem LEDes?? ez egy kicsit meglepett
    és mi van most az SG-vel? nem jó a háttér ...
  • Ryder159
    Hát amennyit az fogyaszthat, na meg az ára, meg az éves biztosítása(Németországban kb 40.000€), asszem én is leszoknák. még a sörről is...
  • chris1997
    Pont hogy a kanyart érezni, amit nem tudom minek érezni. Gyorsulással vannak gondok... Vagyis eddigis voltak..
  • illesgergely
    Nem értem Nektek miért nem érződik a javítás az R34-en, pedig jobban kanyarodik, mint előtte. Végsebességére nem emlékszem már mennyi volt régen, de hogy jobban kanyarodik, az tuti. Medion tuned gumi van benne hónapok óta, régen nem kanyarodott ilyen jól, mint most. Hozzáteszem piros gumi sosem volt benne, így nem tudom azzal hogy menne.
  • chris1997
    Van egy autó, amit hirtelen nagyon meg akarok venni, az a Koenigsegg CCX Stock. Miért is?
    Néztem egy kis Top Geart. Leszokott Jeremy Clarkson a cigarettáról a CCX segítségével.. De ami a legjobban inspirált: Stig ment vele egy ötödik leggyorsabb köridőt a pályán. Aztán megint megpróbálta, még gyorsabban, aztán az egyik kanyarban Stig életében először "elhagyta a pályát" egy gumifalat ledarálva a CCX-el. Jeremy csak ennyit mondott: "Ez volt az első olyan autó, ami majdnem "megölte" Stiget". Asszem nem lehet annyira rossz kocsi akkor a játékban se
  • chris1997
    Fúha ez a Viper..
    Pozitív: na, hát van négy kereke. Valószínüleg van a kocsiban motor, van futóműje és belső tere.
    Negatív: Ronda, elcseszett hátsójú, ronda a felni, ronda a kocsi, stb stb stb...

• SUNNY84HUN
    nekem is van ám más japó dögöm , újítottam ám 350z re a boostos japók mellett (:
  • janihunk
  • tutuhawer #25840
    szasz, most nincs időm, de estefele szigorúan jövök, kerítünk módot egy nagyob r34-es vitapartyra. MOndom, ti jöttök azzal, én meg a többi japán játékpénzes játékszerrel, és megnézzük, mi van.
  • bboyatty
    Azért kapott szegénykém csak ennyi javítást, mert ha még jobban kanyarodna akkor egész veszélyes lenne. Az meg hol éri meg nekik. 350Z is csak épp annyit kapott, hogy elérje a Supra, R34 szintet.
  • noxwill
    Esélytelen. Szerintem ha tele van pumpálva a megfelelő !!!ultrával!!! akkor szerintem van esélye az E30 ellen. Anélkül sajna nem túl sanszos, mivel a rajtnál még mindig úgy otthagyja a Sky-t mint a szar...
  • chris1997
    Dögöjjenek meg!
    Nagyából ennyi.
  • bboyatty
    Áhh akkor húzzák a faszukra. Pedig azt gondoltam, hogy egy hét múlva gyilkolom majd az E30-at is vele...
  • noxwill
    nem módosítottak rajta annyit hogy kikeljen venni szerintem
  • bboyatty
    Én azt hittem, hogy csak most veszik ki, úgy mint a 350-zt és majd visszateszik kicsit kipofozva.
  • SUNNY84HUN
    megcsinálnám az ultrával de minek úgy is sajna taliga

• chris1997
    Sajnos, igen, nem sok jót lehet felhozni a Skyline Retune-ra
    Csak a megnövelt TopSpeed az egyetlen "pozitív" tényező...
    Semmi más.
  • SUNNY84HUN
    sajna nem jókat olvasok r34 terén ea
    Tutu estefele ha vagy futhatunk párat a régi r34 esekkel
  • Undertaker189
    De bazzeg milyen kipufogó van rajta
  • RYAN012 #25829
    De legalább vannak rajta villogók nem mit a többi rendőrös autókon:)
  • chris1997
    Én csúnyábbat akartam volna mondani.
    Kedvenc négykerekűmre egy ilyet festeni...
  • Szil2
    nekem tetszik ez éppen a r8-ra pedig mi a szentséges f@sz ez a szellemi kútmérgezés?