94802
  • tutuhawer #25785
    végtelenül negatív vagyok, Chris. Festek inkább egyet, ha elmenti a játék, mert most fatal7-est kaptam
  • chris1997
    Ugye hogy szar a TE :-D
  • BENCE4
    imádom a HS-t semmit se ér lassan még utcai partot sem ad már
  • chris1997
    Hát inkább...
    és ennek a hsz-nek mi értelme volt?(mondtam én :D )
  • B13A6
    te negatív? :D:D:D:D:D:D...........
  • chris1997
    Mi a fene.
    Nem úgy szokott lenni, hogy én vagyok a negatív te meg a pozitív?!
    Most ez ilyen Pozitív-negatívra sikerült nekem, mint vélemény kinyilványositás.
    Hát amúgymeg igen. Baromi szar így tudni, hogy javítottak az autók, valószinüleg nem is fognak. Ezzel le lett tudva. Pedig a legfontosabb probléma bent maradt. Úgyhogy ez a Patch egy vicc volt..
    De annak örüljünk, hogy egyáltalán foglalkoztak az R34-el.
  • tutuhawer #25779
    rohadjak meg, menjek a picsába, ha nem a 2 db R34 V-spec a leggyengébb Nissanom a garázsban még mindig... Ez így egy lófasz, semmi. A perfect startom vérdoppinggal 180 KM/h-ig megy, a kanyarsebességeim patch előttiek, a végsebességem 3-mal több, ezek mit se érnek. A nitróm gyenge, a leggyengébb a játékban. A kanyarodásra picit jobban reagál, szóval manőverezni jobban lehet, a kaynarokra jobban ráteszem, kényelmesebben talán, így nyerek esetleg pici tempót még, de ez kurvára szar, nem jelentős. A 350Z nagyságrendekkel komfortosabb, az R32 szenzációs, az is tetszik nagyon, gyorsulásban mindegyikkel megütöm az R34-esem, meg talán időben is, de ahhoz még egy pici motortuning illene a Z-be, az R32-esbe meg főleg... Ez így botrányos nagy kibaszás
  • chris1997
    Vélemény a Skyline R34-ről:
    Valóban javítottak a Top Speeden. A kanyarodáson is. Csak azt nem tudom minek?! Minek kellett rajta javítani, így már egy kis vezetői képesség sem kell hozzá, ami kicsit szomorú. Ami nekem a legjobban fáj, azaz, hogy nincs, nem is biztos hogy lesz, gyorsulás növelés. Arra lenne szükség szegény autónak. Nem arra, hogy MR2 stílusú(túlzás...)kanyarja legyen. Röviden ennyi a Skyline-al kapcsolatban. Versenyképesebb lett egy kicsivel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a japán gépcsodát.
  • chris1997
    két új autóval bővült a mappa:
    Cadillac CTS-V
    Dodge Viper ACR Elite Cop (-.-")
  • chris1997
    Ling bácsi szerintem az egyik(hanem az egyteln) ember, akivel nem volt problémám.
    Ha írtam neki, akkor válaszolt rá, max egy nap késéssel,

• tutuhawer #25775
    jaja, megköszöntem a munkáját :D
  • chris1997
    Most olvasom, Ling bácsi kilépett(vagy kirúgták..)...
  • chris1997
    Ezt egy icipicit rosszul fordítattam :D
    De nem annyira lényeges az eredeti
  • tutuhawer #25772
    most olvasom csak ezt az üzenetet...
    Egyik pályán felkészült, másikon meg kevésbé, ez így néz ki. Taktikailag is felkészültnek kell lenni, nem csak egy ilyen privát összecsapáshoz, hanem multiban, főleg multiban. Mindenkinek mondom, hogy röhej, hogy mennyire siralmas innen nézve a Team Escape. Versenyzői kvalitás, precizitás, taktikai(powerup) felkészültség nem kell hozzá, a játékmód önmaga egy hányinger kivitelezés... Ezért is üdvözlöm a fasza versenyeket egymás közt.

Egy gyors zárójeles: van ismerősöm, aki komfortosan multizgat west park and lyonson, lion's challenge-en, akár eagle drive-on, én a mission streeten powerup nélkül nyertem többet is, a waterfront roadon is mentem 5-öt, holnap megyek talán többet. Remélem, mindenki sejti, hogy ez mekkora dolog. Akinek kedve van, bármilyen autóval lehet menni multiplayerbe, nézzük már meg , mi van a pályákon. Tapasztaljuk meg, hogy hogyan is megy. Ne legyen már 100 alatt a verseny darabszám... Most lehet menni, most kell menni, és legyen még több ilyen éles párharc, jó versenyek.
  • tutuhawer #25771
    közel sem igaz, amit írsz, nagyon sok jó pilóta van. Nfree is szenzációs, láttam élőben, de 10-20 bődületesen komoly autókkal rendelkező jó versenyező van csak az én listámban, kiemelni 2-t ebből nem lehet. Sületlenség, amit írtál. Persze jól esik, de sokmindenkit nem ismersz még. Írd ki a mottódba, hogy Magyarország, menj multiban, és meg fognak látni téged többen, és gratulálnak, hogy jól mentél. Ez a módja annak, hogy megismerj még komoly versenyzőket, és meglásd, ők mit tudnak, hogyan mennek. A fórumból kiindulni nem lehet.
  • HITMANHUN
    amugy tudom ám milyen pilóta vagy ne kamuzz te komisz sőtt tartok tőled atól hogy nem vagyok elég felkészült ellened de akkor is ugy érzem hogy eljött a leszámolás idelye !!!!!!!!!! :DDDD
  • HITMANHUN
    tudtomal egyenlőre nfree után te vagy a legjobb ugyhogy ezen tul leszünk és győzök utánna még többet fogok gyakorolni és NFree t is le tudnám győzni akkor én lennék a legjobb magyar nem most ti vagytok de ha nem győzök ellened akkor nfree t meg se próbálom :D AMUGY LESZ EGY UJ PROFILOM HA TUTUVAL ÉS HA NFREE VEL LENYOMTAM GENESIS NÉVEN ÉS EBBEN A PROFILBAN FEL AKAROM MAGAM MAJD TORNÁZNI A VILÁGRANGLISTA ÉLÉRE EZ NO VERESÉGET JELENT TUDOM HOGY UTÁLTOK EZÉRT DE ÉN NEKEM EZ A MÁNIÁM A LEGJOBB AKAROK LENNI A LEGJOBBAK KÖZÖTT !!!!!!
  • tutuhawer #25768
    még csak jó pilótának sem mondanám magam, miért akarsz mindenáron legyőzni engem? Egyébként én is rá fogok érni a következő napokban, biztosan versenyzünk majd. EU szerveren legyél majd, mert az trendi :D
  • HITMANHUN
    tutuhawer előre bocs de elaludtam :D de most 2 napig nem dolgozom :) és éljenek a 20 km es körversenyek :DDDD!!!!!!!!! ja és brutális pályákat nyomsz előre félek hogy nem lesz olyan egyszerü legyőzni téged :D
  • HITMANHUN
    sziasztok
  • Undertaker189
    Én is pont beültem gép elé, hátha nyerek 1-2 ultra partot, hát nem...
  • veszettróka
    javítások lista utolsó sor:
    több esetben nem fértek ki hosszabb szavak és lecsípódött a végük, az ilyen-olyan nyelvi változatoknál -oszt' ezek javítva lettek
  • stoker
    én még 1-2 versenyt leakartam vinni
  • Ryder159
    na látom ma megint nem szedem össze a gyémántokat...
  • xxGAbenxx
    igen de csak holnap :D
  • tutuhawer #25760
    én is akkor gurítom ki legkorábban. Gondoltam, lesz Mo.-on is pár kíváncsi, de a nemzetközi fórumokra odanézek biztosan.
  • chris1997
    Majd reggel(kb: 6:30 körül) letesztelem még suli elött.
  • tutuhawer #25758
    valaki fenn lesz éjjel 2-kor Skyline-t kipróbálni? Dolgozom ma este ugyanis...
  • chris1997
    Megadod a Nickneved és megkéred a házigazdát(Szabimestert), hogy rakja ki neked is.
  • stoker
    hellósztok,hogy tudom kirakni a nfs profilom oda ahova ti ?
  • gyeprefos007
    de megtudod adni adatokat ahova utaljam?
  • xxGAbenxx
    de am segitek h ha most elutalod a pénzt nem jön meg fél ora alatt :D
    hanem 1, 2 nap vagy több
    és a paypal is annyi
  • gyeprefos007
    nem megy xD sajna .... könyörgök segítsen valaki xD akinek van paypal-ja :D
  • xxGAbenxx
    sry tesa :D légy türelemmel :D
  • gyeprefos007
    holnaputánra meg elsörözöm a 20 eurómat xD ...... bocs a triplaposztár.... csak álmos vok.. hajnali 5kor feküdtem le.. fater 7kor kirugdalt ágyból :D
  • gyeprefos007
    holnap nembiztos hogy itthon leszek :S
  • gyeprefos007
    Elcamino-m volt ... de nambaj :d nem a kocsik miatt:D sajna csak holnap tud Gaben segíteni... nemtudna rajtam valaki más segíteni, még ma? :S
  • chris1997
    Hát, nem a legjobb autók, vagy a "divatautók" (Pl: ElCamino)
  • gyeprefos007
    Válaszolt.... tárgytaklan :D
  • gyeprefos007
    hogylérted, hogy nem a legjobbak? :D