94802
-
gyeprefos007 #26031 kb mikorra várható az új IGC verda? -
JuhaAasz #26030 pontosan így van -
#26029 Szerintem meg a Mitsubishi Eclipse a legjobban kinéző autó a játékban. Minden irányból nézve tökéletes és még nagyon jó is.
Még T3 autók is megszorongathatók vele, nem is kicsit.
Véleményem szerint az ELITE jelzőt nem azért kapják ezek az autók, mert ők a leggyorsabb, legjobban irányítható kocsik, hanem azért mert a külsejük különleges, illetve különleges funkcióik vannak, rendelkeznek különleges effektekkel.
-
JuhaAasz #26028 semmit nem jelent amúgy meg ha teljesítménybe olyan mint a sima viper, akkor egy rx8al is elverhető -
alanprost12 #26027 Én már találkoztam vele a porshe gt3 mal megaláztam ! -
alanprost12 #26026 Én is úgy gondolom hogy az új Viper egy rakás szar ! -
nfsmw4ever #26025 Türelemmel kérlek. :-) amúgy javarészt négyzetekkel meg a B betűnél a vastag félköröket használtam. A B szárát tükröztem egyedül, ez adta a két oldal szimmetriáját. A másik oldalon is teljes FBI felirat vanés nem sima tükrözött. Ja meg a hátulján van egy pepita csík és ez gy össz 31 darabos festés. -
JuhaAasz #26024 akkor nem kaptad meg elvileg...törölj egy driver-t, csinálj újat, érd el megint a lvl3-at...ha akkor se megy, akkor felejtsd el -
gyeprefos007 #26023 de ha egyszer már megkaptam akkor miért van 0 SB-m amióta world-özök? soha nemvolt még SB-m -
JuhaAasz #26022 1x már megkaptad lehet... -
JuhaAasz #26021 talán azért "undorítóbbak" az elite gépek, mert ELITE-k...tehát eléggé különbözni kell egy normál verdától...nem nézhet ki úgy, mint egy normál viper, egy legdrágább visual package-el, mert akkor nem lenne értelme az elite jelzőnek... -
gyeprefos007 #26020 Sziasztok lvl3-mon kapott 600 SB-ről kapok emailt? csak emrt email fiókomban semmi ilyen nincs 3 driverem is elérte már a lvl3-mat de 0 SB-m van :S -
#26019 hát ez az elit viper lótúró nem lesz rtr x vagy 911 gt3 ellenfél , pláne hogy 25000 boost ba kerül , azon mennyi fasza kocsit lehet venni nem csak 1 trágyát -
mamiya70 #26018 szega!
mivel sikerült a betűket kirajzolni??? -
#26017 ez lesz az új elit verda kb ilyen trágya kinézetűek az elit autók
-
#26016 Nekem is kéne már olcsó boost, kéne az M6 meg a Scion-t is beújítanám ha lenne miből. Na de ez van ezt kell szeretni. -
Quqa #26015 Azért nem értem a fejlesztőket egyre undorítóbb Elite gépeket tesznek be? A ZL1 még elment mert Drag hát nézzen ki robusztusul aztán jött a Mitsubishi Eclipse azzal a borzalmas hátsóval, most meg az Elite Viper jól elbarmolva az egész. Azért megvenném mert ez az egyetlen ami szirénázik is csak kéne már az olcsó boost.
-
chris1997 #26014 Nincs -
#26013 Helló! Nem tudjátok, hogy van-e új redem? -
nfsmw4ever #26012 Például. :-) Annyira nem van ötletem bömbi festésre, hogy nagyon... -
alanprost12 #26011 Na jó reggelt mindenkinek ! -
noxwill #26010 Efbiájos kocka bömös?
-
nfsmw4ever #26009 Szép jó reggelt mindenkinek! Alig van élet itten kérem. Alighanem ez az idő-tömeg-tér összefüggés miatt lehet. (Ha jó az idő, a tömeg lemegy a térre...) Nekem már egy picit felbüffent a wörld, úgyhogy szántam időt a pingálásra. Kicsit egyszerű, de nekem tetszik:
-
steelers90 #26008 Ment privát üzenet ! :) -
#26007 igazad lehet, akkor inkább kitekintek nemzetközi színtérre, ott mindig tudok balhét csinálni - egyébként most éppen jogosan. Remélem, jó nagyot szól, és sikerül ügyeskednem kicsit. -
#26006 akkor fesd vissza -
Quqa #26005 Pedig gyári szürkén 0,53-at ment Waterfront Roadon 1 nitroval most meg nem megy jobbat 0,55-56-nál 2-vel. Most váltottam drivert + vissza és nagy nehezen ment az 0,54 de előtte lazán vitte a 0,53-at. -
#26004 Festéstől? Ez érdekes -
JuhaAasz #26003 bekúrna a festéstől meghalna a kocsi
más: most szét tudnék baszni ököllel egy duplaüveges műanyagablakot -
Quqa #26002 Minek a balhé jó ez így nyugi vaaan és lazasááág. Gondolom megint melóban hogy ráérsz írogatni.
Más:
Létezik hogy a festéstől, fóliától, üvegtől lassul a Zonda és mintha nem lenne annyira stabil. Pedig úgy örültem a street cuccokkal csak a rendszámot lesték az ultrás 911-ek, Murcik (700 feletti stattal) vagy az E30-ak, most meg belassult itt nekem vagy ez is a szero miatt lehet. -
nfsmw4ever #26001 -Szerinted mi a nagyobb probléma? A tudatlanság vagy az érdektelenség?
- Hát. Nem tudom... És nem is érdekel...
:-D -
chris1997 #26000 Ha nagyon akarod, generálok itt egy balhét :D
Csak ma/most nincs kedvem. -
#25999 mi van már ezzel a fórummal??? Mi ez a kis vita itt hébe-hóba??? Hetek óta nem volt botrány, balhé, kurvaanyázás már... Jövő hétre kitalálok valamit, valami bolhát, és együtt csinálunk belőle egy elefántot, mert ez így nem OK nekem :D -
janihunk #25998 Még mindig semmi új világ. Kapják be ezek is. Minek a T4????? Kapják be. -
stoker #25997 csátok
-
#25996 ha csak felét teljesítik akkor az már nagy szó -
Quqa #25995 Semmi gond nem szemrehányás ként írtam senki számára de ha 28-ad szorra is ez hangzik el (ha tetszik vedd meg ) az már kicsit kilövi a biztosítékot nálam. -
#25994 Nincs meg az össze autó, nincs 1 milla boostom, összesen 22k boostot vettem és ajándékba kaptam haveroktól 2x8k-t + amennyit szórtak EA-ék szeptember óta. Nem vagyok nagy boost huszár, ennyire futotta de örülök annak amim van. Lehet neked csak a kőkemény versenyzésről szól a játék, nekem nem. Gyűjtöm a kedvenceket, festegetem, tuningolom. De mind1 ezután is ugyan úgy odaírom majd, hogy ha tetszik vegye meg max eladja és vesz egy másikat, ennyi. -
JuhaAasz #25993 igaz....nemszóltam:) -
Quqa #25992 Azért mert az nem egy tanács valószínű aki kérdez annak nem áll a garázsban ott az összes gép és nincs a számláján 1 milla boost és arra kíváncsi mivel tud versenyt nyerni (pláne ha csak IGC-sre futja), mert ez nem egy autó kiáltás játék.
Más kérdés ha tetszik egy autó valakinek nem fogja megkérdezni meg e vegye, hanem egyszerűn megveszi.
Aki ismer a PH-n láthatja milyen egy autó teszt még ha elég leegyszerűsített formában tálalom is.