94802
  • hungaryws
    Verseny után nem adta meg az új szintet.

Gyémánt gyűjtésnél nem adta meg a pontokat.

• Racing824
    bazd 60 mystery...HATVAN.

És nemhogy ultrát vagy pro-t de még egy szaros race-t sem kaptam a szaros nitrót is sajnálja abból 10et kaptam..de a mágnes azt tudja adni..rohadna meg
  • veszettróka
    há most miért kell ilyet mondani hogy csak úgy idehányják a kocsikat - nézd, alaposan letesztelik ám őket :

(angol fórumról csórtam: a producer -DeVellis hajtja a z4 gt3-at)
    Két kézzel az iránygombokon, valszeg kiegyenesített mutatóujjal mint a csajok

Amúgy figyeljétek meg, hogy az új class rendszerbe sorolás lesz az ürügy hogy az összes kocsi (talán a legbénább igc-sek kiivétével) sebességét, kezelhetőségét egyszerre visszanyessék. Hogy aztán kezdődjék elölről a boostos kocsi teljesítménylépcső (újabb mindig jobb + T4).
  • bboyatty
    Nálam is ez van, felmentem, hogy hátha tudok menni párat, de semmi. Betelt a csík nekem is és verseny után alt+f4-el kellett kiszálljak, de nem lepődök meg rajta, hetente előjön valami nyavajája a játéknak majd később gyorsan befoltozzák a hibát és mehet tovább...
  • Ryder159
    Nálam is betelt Level50-en a csík (meg a pohár is), és nem kapok lófa...t se...
  • Quqa
    Semmi gondom a sebességgel csak az az észrevételem hogy egyre többször elnagyolják vagy hihetetlen képességekkel ruháznak fel egyes járműveket és ez szerintem furcsa vagy tudatlanság lenne, nem tudom mert nem ez az első játék amit készítenek. Végigtoltam az Underground-tól a Run-ig mindegyik NFS-et (kivéve Nitro és Shift2) és utoljára az MW-be tapasztaltam ilyen gumiszerűen menő járgányokat. Most nézzük meg a Ford GT-t a T3-ast hát hogy megy az így kéne mennie nem hiszem vagy az új Elite Viper-t, így kéne kinézni hát ...
    De semmikép sem sem szemrehányás a cél csak míg pl. a ProStreet-ben az EVO beton stabilan fordul (tudom ez a vesszőparipám) mire ideért elfelejtett.?
    Egy a célja amiért ezeket leírtam kicsit figyeljenek már oda mit tesznek be akár Elite akár más és fordítsanak rá több gondot úgy cuzámme ne csak úgy oda hányják nesztek itt az új gép ha ennyire kéritek.
    Én a PH-ra viszont nem teszem fel.
  • noxwill
    nincs. az a max
  • speed187
    Sziasztok!
    50es szint után mi van?Mert még senkit sem láttam 50estöl magasabb szinten.Utána is fejleszthetjük a soförprofilt?
  • noxwill
    Reagálnák akkor erre.
    Az Elite autók idestova már vagy fél éve jelen vannak a játékban. A Devellisz is többször kihangsúlyozta, hogy ezek az autók nem azért kerülnek ennyibe, mert ezek a legjobb autók, hanem mert egyediek. Az persze más kérdés hogy ezt hogyan oldják meg. Én eleinte elleneztem ezeket az autókat, de tény hogy 1-2 jól néz ki. Nekem pl az Eclipse és a Viper tetszik, a Camaro meg az, ami vérlázítóan bazárian néz ki.

Arra pedig végképp rájöhettél volna, hogy ez egy Arcade autós játék. Pont az a lényege, hogy nem hasonlít a reális dolgokra. Persze az is más kérdés, hogy egyes autókat milyen módon modelleznek le. Az meg hogy azért akadsz ki, mert a GT3 RS 420al tud menni egy Arcade játékban háááát ezt inkább nem nyilatkozom le.
    Érdekes mód a Most Wantedbe a Carrera GT-ből meg az SLR-ből max tuningal kitudtam hozni 400-410et, mégis senki nem tette ezt szóvá. Vagy max azok, akik nem voltak tisztában, milyen fajtájú autós játékkal játszik. Viszont én rólad feltételezem azt, hogy te ezzel tisztában vagy. Így nem is értem mért vagy ezen kiakadva.

A T4es autókról meg csak annyit, lehet hogy teljesítményben kicsit jobbak lesznek az M1Procartól meg ezektől, de véleményem szerint azok egyfajta átmenetet fognak alkotni a normál és az elite autók között. Tehát exkluzívak lesznek,de azért még jól is fognak menni.

Végszóként. Lehet szidni a Develliszt, az EA-t meg a BB-t, de azt ne tessék elfelejteni hogy ha ők nem lennének, te sem tudnád elmondani erről a játékról a véleményed. Ha meg csak azért jössz fel, hogy szidd ezeket az valamit sejtet rólad. (És nem megbántásból mondom)
  • Quqa
    Nem én innen vettem a max. sebességet (az típusra kattintva) meg innen mert nem rég köröztem ezzel, GTR2 Monza ami az egyik leggyorsabb pálya és hát ott max. 266-ot mentem én is.

• bboyatty
    Ennyit erről...
  • bboyatty
    Reggel korán jó a játék, összeszedtem a gyémántokat erre nem csinál semmit mikor felkapom a 15., nem is tudom kaptam-e valamit, remélem a streakem folytatja mert az az egy dolog az amiért minden nap felnézek legalább egy 5 percre.
  • B13A6
    abba a 911 gt3 jó ha 320-at tud belekötnék....Méghozzá abba hogy itt hol a probléma?...próbálj ki egy gt3-mat 0 durabilityvel free roamban...(mer ugyanis valóságban is ilyenek vannak akkor olyanhoz hasonlítsunk)..321-et megy ha jól rémlik,de lehet hogy az a street partokkal volt..az már szinte semmi elnézhető különbség.......de ugyebár mi itt ultrahiperszuper partokkal tömjük,és már meg is van a 350,ami úgy érzem még mindig nem olyan irreális...aztán mivel ez egy játék kellenek bele skillek az versenyben felviszi 370 környékére...nitró meg szerintem nagyjából minden autót(szóljatok ha tévedek),feltolna csúcssebesség fölé..inkább az a kérdés kibírnának-e alkatrészek ilyen erős nitrót :D
    ---problem?
  • norby9201
    Hát te ilyen ügyi vagy?

• tutuhawer #26057
    Az utolsó két bekezdésre reagálok:
    a külföldi fórumokon is biztosan írnak kritikát. Amit én olvasok, ott igen
    Az autók közti nevetséges különbségek, és irreális tulajdonságaik is hangolva lesznek hamarosan. Amikor bemondták, hogy T4, igen, jön, akkor már mind tudtuk, hogy nem 5-8-1200-zal mennek majd. Megyünk is a jó irányba, ha a videóban elmondottakat leteszik az asztalra. Értelmetlen az utolsó bekezdés ezen része. A mitsu-nissan és egyéb japán dolgok mindenkit zavarnak, abban egyetértek, szar. Majd javítják...
  • redbullfiu1987
    bár aki így kibaszott vele,az nagyon nagy profi lehet :D amúgy kíváncsi vagyok arra,hogy milyen képet vágott,amikor meglátta a gyerek,hogy már nincs meg neki az MR2öje xD mert ahogy leírta nekem,háát úgy tünt,hogy nagyon kiakadt mert elsírta nekem magát,a kis gyökér fasz fej :D
  • redbullfiu1987
    sziasztok
    én itt új vagyok,de WORLDön is ez a profil nevem: REDBULLFIU bár még csak a 3.szintig sikerült eljussak :D aki akar,az nyugodtan vegyen fel a partnerlistájára :) amúgy itt olvastam a sorok között,mégpedig azt,hogy ti is utáljátok CSABAMAGYAR24et ahogy én is,és képzeljétek,worldön írt nekem,hogy valaki feltörte az accountját és eladták az mr2öjét xD de nyugi skacok,én is azért utálom őt,amiért ti is,mert ellenem is csalt a kis fasszopó geci -.- szóval jól tették,hogy úgy kibasztak vele :)
  • Quqa
    Akkor elemezzük ki.
    A CCX szép volt, jó is ennyi (bár a hátsó lángnyelvek nem csak soknak tűnnek, de zavaróak is hátsó nézetből).

ZL 1 nekem speciel tetszett, de ez az egyetlen Drag autó és így elvileg jól kéne gyorsulnia erre mit tud, jól fordul.?

Mitsubishi Eclipse tényleg jól néz nekem kicsit sok hogy egy hangnyomás győztes gépet faragtak belőle de legyen (jöhetnek a BOSE, Infinity reklámok). De az ne legyen, hogy nem tud elindulni olyan mintha hátsó kerekes lenne (ficánkol a feneke induláskor) pedig pont hogy első és az a borzalmas kályhacső kipufogó mintha valaki nekitolatott volna egy farönknek, és mindenhonnan lángnyelvek törnek elő azt hihetvén az ember kigyulladt a blokk de hoppácska ez egy front motoros kocsi. Más kérdés ha Elite, lehetne az összkerekes verzió vagy a kedvencem a 3000GT ami az utcán is Elite járműnek számít.

Utolsónak a Viper, eltúlzott ronda és versenyre alkalmatlan (bár nem próbáltam és ennyiért nem is fogom!, habár a ruszki akció biztató ha működik). Sokkal szebben meg lehetne rajzolni nem ilyen óvodás módon legjobb példa erre te vagy már – már műalkotásokat készítesz a szegényes és körülményes lehetőségekből (és ez nem a seggnyalás topik, de így gondolom) valószínű szebbet rajzoltál volna ettől. Próbáltam nézegetni a garázsban és találni egy nézetet ahonnan jól néz ki de nem találtam! A valóságban így néz ki egy hasonló és sokkal szebb vagy egy ilyen ami még szebb lehetne.

Végkövetkeztetés:
    Az EA csak pénzt akar és fikarcnyit sem fordít az új Elite verdák küllemére (amúgy másra sem, de erre nem térnék ki). És ha az EA-nak vagy Black Box-nak (a milliárdos éves bevétellel) csak ennyire futja hát húzza le magát nyugodtan a WC-n. Persze van más megoldás kiadni bérmunkába hozzáférhetőknek (és ez lehetne egy meghirdetett játék keretein belül is) ha már a fejlesztők ennyire nem értenek hozzá és összecsapják egy 5 éves gyerek szintjén amit aztán próbálnak eladni aranyáron.
    Aki jár külföldi fórumokon ott nem küldik el ezeket a jó édes anyukájukba mert ez a tehetségtelenség, ötlettelenség és hozzá nem értés süt róluk és ez engem mint felhasználót rohadtul zavar pláne úgy hogy áldoztam is rá jó magyar forintot.

Ezidáig az különbözteti meg az Elite-ket a többitől hogy hányták a lángnyelveket mindenhol hát nem mondom pazar, de már unalmas, ja majd elfelejtettem legyen rajta baromi sok matrica ami takarja a külsőt így azt nem kell tervezni.
    Inkább azzal törődnének hogy legyen kicsit reálisabb az autók irányítása sebessége ilyesmi és nem kell szimulátor jelleg, de némelyik autó annyira vérlázítóan bután megy a valósághoz képest hogy arra már nincsen szó (lásd pl. EVO IX, X, R35 stb.). Végezetül vegyük csak a végsebességet 420 hol megy a 911 GT3 ennyit (a Bugatti Veyron az megy) jó ha 320-at tud és itt jön a következő kérdés mennyit mennek majd a T4-ek 500-at, 800-at vagy hangsebesség környékén 1200 körül.?
    Bocs hogy ilyen bő lére eresztettem de ki kívánkozott belőlem.
  • Quqa
    Ez azért nem olyan rossz ár, törölni kell a vásárlásokat esetleg e-mail címet cserélni és talán megy, akinek sikerül sikítson.
  • BDGO94
    Nagyon Ko n vagyok tőle lécives segítsetek :S
  • BDGO94
    hali van egy spanom leakarja tölteni laptopra windows 7 re a word ot és nem engedi ezt irja ki sztetek mivan ??? Sorry, the files could not be downloaded. Check your connection and click 'Retry' to try downloading the files again, or click 'Cancel' to terminate setup.
  • JuhaAasz
    dögöjj+EA
  • veszettróka
    Az biza - mert nem 533 rubel, hanem 800... ennyiért már nem is kell a Viper
  • chris1997
    Naja ezt olvastam...
  • JuhaAasz
    FAIL
  • veszettróka
    Nincs elég ruszki a játékban (...) ezért kaptak egy boost-akciót :
    ruszkiknál 50.000 boost ára most 533 rubel, 14 euro, kb 4100 Ft ....

de csak azok számára, akik eddig még nem vettek boostot. Különben a rendes 2000 rubel (14k HUF) árat mutatja. De ha új accountot csinál valaki új email cimmel, majd országot vált oroszra akkor.... izé ...vehet nem is 1, hanem huhu mindjárt 2 Elite Vipert 4100 Ft-ért.

• JuhaAasz
    ja, hogy megint tölti évekig a kártyaválasztó képernyőt ... szóval ezért szar
  • RED BULL F
    nekem is van ám ilyen képem :D

• noblem1983
    Nálam is felborult a rend így "kiderült",hogy mindjárt meglépem az 51-es szintet
  • RED BULL F
    Csak nálam sült meg a szerver?
  • JuhaAasz
    na én küldök egy rohadt nagy gudbájt a játék multiversenyző részének ...
    lehet érte szidni, mert hogy hülye vagyok ...
    egy jó darabig team escape-ezek ha kedvem van, versenyzi csakis privátba, csakis powerupok nélkül ...
    plusz egy "challenge" a célom, mégpedig egy legalább 3 órás üldözés, vagy ha tovább is bírom ürítés nélkül, akkor még több
  • chris1997
    Az profi..
    Azért ez se rossz amit én kaptam le az STD7-en
  • noblem1983
    Ezt a képet még Spot the Devs 7-en lőttem ha már a célszemélyeket nem sikerült lefényképezni
  • bboyatty
    Általában azzal megye, szerintem semmi köze az autóhoz, tegnap kaptam szépen por-t is ultrát is de az előtt nagy nehezen, ma jó napod van szerintem csak ennyi.
  • JuhaAasz
    figyelem!!!! nemtudom nektek bejön majd e, de specV R-35-tel menjetek most HS-t :D 3db toltam, egy race tuned, egy ultro improved és egy gold neon :D adja most ezzel a nissannal :D
  • chris1997
    Sz*rkeverő....
  • barack1997
    Meg ne lássam azt a buzit, mert szájba rugdosom (sry Szabi, muszáj volt)
    Üdv Barack
  • tutuhawer #26034
    az igazat megvallva...
    Szóval jobb a békesség, kerítek valami instant balhét Németország felé. Nekik tényleg nagy az arcuk, és feldobok nekik pár képet, és lehűtőm őket, ha esetleg szükség lesz rá. Itt tehát nem csinálok munkát Szabinak. Szar lenne neki, hogy percenként kéne figyelni a hozzászólásainkat, hogy mikor írunk be valami sértőt, pl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy szar ez az egész fórum
  • norby9201
    Csak nem hiányolod Sp3cn4z-t?
  • chris1997
    Jövő hét!