94802
  • Szil2
    jó t1: 1500
    jó t2: 3000
    jó t3: 5000-6000
    mindig a duplája vmilyen szinten szal 10 lesz az fix
  • Szil2
    nekem még nem működik a játék ez normális?
  • noblem1983
    Ha az árát kellene megsaccolni a T4-nek én 8k körül tippelném bár ott a Zonda és a CCX 10k- ért de azok is valamennyire elitek az áruk miatt.
  • JuhaAasz

"és mennyibe fog kerülni egy kibebaszott t4-es kocsi? ha egy elite t3-as 25k? "
    azért irtam, hogy "fail", mert egy elite t3-hoz miért is viszonyítanád a t4-es árát? az elite kocsik és a normál kocsik ég és föld...
  • Szil2
    majd ha te is normálisat szólsz hozzá majd akkor dumálj és nem mindig a másikban keresed a hibát.......
    nincs harag
  • Szil2
    15k/db minimum ha csak nemtöbb
  • JuhaAasz
    meglehet...csak mikor valaki ilyen fatális baromságot ír, nem tudok érdembe reagálni rá ...
  • Szil2
    most nem kell már megint fifikázni ha érted mit akartam
  • JuhaAasz
    és mennyibe fog kerülni egy kibebaszott t4-es kocsi? ha egy elite t3-as 25k?
    fail hozzászólás ...
  • Szil2
    és mennyibe fog kerülni egy kibebaszott t4-es kocsi? ha egy elite t3-as 25k?
    és a t5? az is lesz ¸itt vannak a 2-ik oldalon h mik lesznek :
    http://www.needforspeed.com/en_GB/node/3399?page=1
  • JuhaAasz
    akkor tényleg félreértettem :D
  • RED BULL F
    Jó???!!!! Mentem 2 futaomt, kidobott a játék, mire visszaléptem, megint meg volt főve. Sohase fogom összeszedni a maradék pénzt, hogy meglegyen a 2 millióm... Szánalmas ez a hozzáállás, esküszöm.
  • Quqa
    Hát akkor engem biztos a szél fújt hátulról mert ugyan olyat mentem vele hazain mint a 911 GT3-al igaz hogy dupla annyi nitrot eszik de egy 300-320-as átlagsebességű pályán simán megfoghatok. Persze mint mindenhez ehhez is szerencse kell + ram mentes futam és hogy az ellenség (trafik) ne húzza rám a kormányt.
    Mondjuk Spade-n a 2000 GT-R-el de még az RX 8-al is jobbat megyek. Valahogy az nem fekszik nekem vagy neki?
    Az RTR-X-nél meg valamit félreértettél én pont HITMANHUN mellett szóltam és azok ellen akik ismeretlenül le nép autózzák pedig az egy tökéletes járgány.
  • balinttb
    Üdv. Azért valami realizálásnak én ürülnék mert elég vicces hogy egy mr2 vagy egy el camino földbedöngöli a gallardomat... nem kell hogy simulátor legyen, csak legalább az erőviszonyokat tegyék rendbe.
  • JuhaAasz
    ja kifelejtettem:
    az már más kérdés, hogy kicsit elfogult azzal kapcsolatban amit írt
  • JuhaAasz
    hiába van eltúlozva az az mr2, a jobb t3-asok ellen(rtr-x,gt3,mp4,gts meg nemtudom még) fikarcnyi esélye sincs, kivétel ez alól ha a t3-ast egy világi szerencsétlen vezeti, aki minden második trafikot megfog, meg minden falnak nekimegy. amúgy szart se ér az az mr2...
    hitmanhun egyébként az eredeti hitmanhun profilján kizárólag gt3-mal megy(meg talán m1-el), szóval többet ment vele mint 1 méter :)
  • Quqa
    Ha jön a Bugatti akkor kapáltak a Ferrarinak (pedig az az autók királya) és megint marad a német hegemónia (fölény) WTF.
    Miért lehet ez talán megkenték kicsit De Vellis-éket. Ilyenkor ürülök hogy legalább az MR2-öt úgy eltúlozták hogy verheti őket.
    Teljesen egyetértek HITMANHUN jó hogy van RTR-X és jó hogy veri a 911 GT3-at + az E30-at de a legszebb azok fikázzák akik 1 métert nem mentek vele.
  • chris1997
    Ferrari szinte egyenlő a 0-val hogy bekerüljön ide.
    Bugatti biztos bejön T4-be.
  • HITMANHUN
    hajrá olasz csodák amugy a bukatti veiron lessz a hirek szerint a leg ütősebb :) de én akkoris ferrarit fogok venni :D
  • chris1997
    ÁÁÁ ettől még nem jöhet a World-be... Mivel a Ferrari az Xbox(Microsoft) kezében van.. mármint a licensz.
    De nem lenne rossz ez a pack worldbe.
  • bboyatty
    WTF??? Ezt, hogy sikerült?
  • chris1997
    Tuti? Akkor jó, össze tudom kaparni a kavicsokat...
  • HITMANHUN
    ujra jó a szerver akinek még gondja van az inditsa ujra a játékot és ismét jó lesz :)
  • JuhaAasz
  • HITMANHUN
    amugy a ford mustang rtrx et ostobaság divat autónak nevezni mert valaki erős , jol irányitható , stabil és olyan autót akar ami az ultra packos porshe 911 gt3 rs -t porrá alázza az tudja hogy miről beszélek !!!!!!!!!!!! ja és még emlitésre méltó az is hogy a hitmanhun karierembe futott időket már most 3 kulcsos tuningolásu rtr x el tönkre verem az uj 27 es szintü profilomban én megvettem mind a három nagyágyut m1 procar gt3 rs és most az rtrx et ez aztán a :::::::::::::::::::
  • bboyatty
    Honnan ez a bomba biztos hír? Honnan szereztek jogot hozzá?
  • HITMANHUN
    ne basza meg már 1. 55 .67 nél tartottam a univercitivay -n :((((((((((
  • zsotya71
    sziasztok!

tudna nekem ajánlani valaki más autós online játékot!és hogy honnan kell letölteni?előre is kőszi!
  • Szil2
    pénzt nem kapsz meg a statodba se lesz benne szted? kiírjak? nem nem hinném kárba veszik
  • HITMANHUN
    pedig bizony lesz méghozzá az imént emlitett f50 :)
  • Szil2
    Ferrari sztem se lesz egy nfs-be sincs de az a kurva grand turismo s-t mé nem tudják már belerakni hát ez.............érthetetlent
  • HITMANHUN
    amugy ha köridőt javitok akkor azt a világranglistára beirja hogy most baszakszik a szerver nem tudja valaki ?????????
  • chris1997
    Ferrari.. Ide?? Soha..
    RTR-X? Mármint a divatautó?! X)
  • HITMANHUN
    csasztok olvastam a hireket a t4 ről elbaszott egy ötlet bár a ferrari f50 nem rosz de akkor is ha le merik baszni a mustang rtr-x em teljesitményét en a felyüket baszom le
  • RED BULL F
    Zsír, akkor nem csak nekem szarozik a játék
  • Szil2
    én is ma 51-es lettem, nem kaptam pénzt 5 verseny után, nem tok kártyát húzni ezek még nem is de h EGY KURVA AUTÓMBÓL ELTŰNTEK A TUNINGOK NA AZ MÁ SOK VOLT MÁRA !!!!!!!!!!!!!!
  • RYO21
    A többi kép miért van elhomályosítva? Talán új autó vagy új pályarész?
  • Quqa
    Hát nem is vártam egyebet ilyen egy komoly cég és az ember ne húzza fel rajtuk magát (pedig még fel sem húztam magam rendesen). De azért vicc ez az egész kompletten vagy komp lettem.?

Néha az az érzésem az egész úgy kezdődött összeállt 2-3 20-on éves srác oszt mondja egyik a másiknak:
    Kéne csinálni valami online játékot.
    Jaja!
    Van gépünk hozzá?
    Persze faternak ott vannak a padláson a 486-os gépei azok jók lesznek.?!
    És mennyi van?
    3 db.
    Ah, az pont elég lesz úgysem a minőségre törekszünk csak dőljön a lé patakokba.
  • Racing824
    király ...egyre jobb lesz...verseny után se kártya se pénz se semmi.
    nem tudom hány kört mentem de a lové ugyanannyi maradt
  • Racing824
    server fatal error code 404 az mi a bánat?