Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CUCMYNUDL1. Akkor én a Magyaroknak írtam, 2-3 hét volt mire visszakaptam. Több email váltás után, millió elnézést kértek az EA nevében, mert nem tudták megmondani hogy miért blokkoltak.
Csiles. Titkaim? nevetséges. Ne akard hogy kiborítsam a bilit.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#86345 Igen, cak viki volt olyan okos, hogy nem használta fel újra a saját nevét... hanem más névvel csinált új profilt másik e-mail-el.. S az emberünknek nem az a gondja mint vikinek, mert az emberünknek az e-mail címe nem tûnt el, csak a benne levõ profilja.. Ez ellen az EA nem tesz semmit se, mondván, manuálisan törölt profilt nem tudnak visszahozni. S nem is lehet. Fõleg, ha te még rá is írsz, azaz újra létrehozod ugyanoda, ugyanabba a cellába.
Ha így nem világos, akkor inkább meg se szólalj..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Magyar support tel: 06-1-50-595-50
Helyesbítek nálad:
" blokkolták a cheat-jét," itt gondolom a chat-ra gondolsz. <#eplus2>#eplus2>
Pontosítok:
Teljesen új regisztráció kell, vadi új e-mail-re, mivel a chat tiltás nem a profilra megy, hanem e-mail-re.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
S mivel én még chat tiltással még nem találkoztam, így érdemben mást írni nem tudok. Illetve valamikor 2 és fél évvel ezelõtt hazakültem egy afrikait a majomfára banánt zabálni, chaten keresztül, de akkor az egész accomat bannolták 3 napra, de arról kaptam e-mailt... meg ez egy másik történet...
A repoltolást nem nézik, felesleges ezen rágódnod, sõt ha minél jobban boostos, vagy annál jobban leszarják, hogy repoltoltak. Az biztos, ha valakit nagyon sokszor repoltolnak, az után az ember után utánanéznek, s ha látják hogy jogos a felháborodás, akkor általában kibasszák a játékból. De csak azokat, akik nem költöttek a játékra. Tehát mindenféleképpen elõny, ha valaki tele boostolta az agyát...
És,hogy ez,hogy müködik mert,pl van egy pár ember akit rendszeresen odaverek,és ezt õk úgy kezelik,hogy visszaírják rám,hogy ma pl 100 reportot csináltak ellenem,inzultálom öket stb..........,mert ha ez így mûködik én egy autót nem fogok venni!!,nincs értelme!!
Ez kb lehet olyan is, mint pl én csináltam annó a régi profilommal, hogy egy másodlagos profilomból töröltem a Mozika nevet, s átvittem az elsõdleges email-embe, mint 3. számú profilként. KB ennyi az egész, ez ellen tenni nem lehet, hisz ezt manuálisan is meg lehet tenni. Egy profilnév egyszerre csak egyszer szerepelhet. Ezért jó az, ha valakit bannolnak, s nem a driverüket törlik, mert akkor azt a nevet nem lehet újra felhasználni.
A másik drivernevedet is elírtad, ilyet találtam:
CUCMYNUDLY - Chicane
Szóval, egy a lényeg, a régi profilodat buktad, nem tehetsz ellene semmit sem.
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Látom megint volt téma délelõtt amíg dolgoztam, látok egy régi embert szevasz Meta!
CUCMYNUDLI
Erre a névre kerestem rá, Apexen nem látlak, sem a speedApi, sem a statoldal...
Chicane-n viszont találtam egy ilyen nevût a stat oldalon, SpeedApi-n nem tudok rákeresni, mert ahogyan leírják, az úgy nem mûködik, mindenáron Apex-en akar keresni..
Amit a Chicane-n találtam:
Level 32
#16 704 helyezés
3 autó
4 pályán futott multis idõeredmény
Ez lennél te?
A nevet csak egyszer lehet felhasználni, ha az egyik szerveren lefoglalták, a másikon sem lehet ugyanaz a név. 3 IGC-s autó van a profilba (Scirocco, 4.2-es Audi és a 996-os GT2)
Az elsõ multi megtétele idõben:
2013-07-30 00:12
Az utolsó multi megtétele idõben:
2013-08-01 10:34
A fórumba beregisztráltál: 2013. 07. 30.
És ide írtál elõször ma 11:48-kor #86301
Itt valami nagyon sántít, valamit nagyon elírtál...
Van egy elméletem, hogy mit csináltál, mikor elvesztetted a profilodat, viszont ha tényleg azt csináltad, amire én gondolok, akkor buktad az elõzõt, azt már vissza nem hozod... De szeretném tõled hallani/olvasni, hogy mit is csináltál pontosan.
A chatrõl meg annyit, hogy sok embernek blokkolták, mert sok a trágárság, azt meg könnyebben tudják ellenõrizni feljelentések útján, az már megint más kérdés hogy arról üzenetet nem kap senki sem. Nálam újabban az a hiba, hogy groupban néha megdöglik a chatem, hiába írok, nem látja senki sem. Viszont én is látom, mikor a játék úgy gondolja, hogy az üzeneteimet nem továbbítja. Más színnel jelöli, a fehérnek egy másabb árnyalatát..
Balathruin
#86310 Telefonálj és visszakapod. 😛
Balathruin
Összehasonlításként ilyen a szabályos váltás!
Krisz ez mehet szerintem a menübe!
Magyar support tel: 06-1-50-595-50
Vagy ez csak egy metafóra volt? <#zavart2>#zavart2>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Itt meg eltévedtél ejnye-bejnye<#taps>#taps>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Sajnálom, de én még nem hallottam olyanról, hogyha valakinek elvették az accját, hogy visszakapta volna.