Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi,de te hová írtál???,mert nekem mindicsak 1 gép válaszolt mindenre ugyanazt!!!!
A célzás egyértelmû, engem blokkoltak anno.

CUCMYNUDL1. Akkor én a Magyaroknak írtam, 2-3 hét volt mire visszakaptam. Több email váltás után, millió elnézést kértek az EA nevében, mert nem tudták megmondani hogy miért blokkoltak.

Csiles. Titkaim? nevetséges. Ne akard hogy kiborítsam a bilit.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

bocsi most jöttem,de nagyon köszönöm,az leveleiteket!!!😄DDDDD
Az Audi rental kód már nem mûködik.
Valahogy volt egy ilyen érzésem <#taps><#taps><#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

hááát, nem is tudom... észre se vettem, hogy azt írtam, pedig átolvastam... <#idiota>

#86345 Igen, cak viki volt olyan okos, hogy nem használta fel újra a saját nevét... hanem más névvel csinált új profilt másik e-mail-el.. S az emberünknek nem az a gondja mint vikinek, mert az emberünknek az e-mail címe nem tûnt el, csak a benne levõ profilja.. Ez ellen az EA nem tesz semmit se, mondván, manuálisan törölt profilt nem tudnak visszahozni. S nem is lehet. Fõleg, ha te még rá is írsz, azaz újra létrehozod ugyanoda, ugyanabba a cellába.

Ha így nem világos, akkor inkább meg se szólalj..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Azért én a helyedben rákérdeznék ezen a telefonszámon 9-18-ig hívható tehát még van 30 perced rá. Ha van mentésük talán visszakapod, próba cseresznye, viki is visszaszerezte „sajnos” 2-3 hétre rá!

Magyar support tel: 06-1-50-595-50
Igen, így pontos. Én is új regre gondoltam, csak nem írtam.

Helyesbítek nálad:
" blokkolták a cheat-jét," itt gondolom a chat-ra gondolsz. <#eplus2>

"Mivel a régi profilt buktad, kezdheted elölrõl és akkor elvileg a chat is megy. "

Pontosítok:

Teljesen új regisztráció kell, vadi új e-mail-re, mivel a chat tiltás nem a profilra megy, hanem e-mail-re.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Van itt közöttünk egy ember, akinek annak idején blokkolták a cheat-jét, de azóta visszakapta. De nem egy meg két nap múlva, hanem jóóó sokára... Talán tõle kellene megkérdezned, hogy hogyan kapta vissza, idõnként be szokott ide írogatni. A nevét nem adom meg, mert nem vagyok jó viszonyba vele, s nem akarom, hogy még azt is hozzám vágja, hogy leírtam valahová a nevét. Ha ebbõl az írásból felismeri magát, úgyis jelentkezni fog, ha meg nem, akkor megtartja magának a "titkot", s neki abból van rengeteg...

S mivel én még chat tiltással még nem találkoztam, így érdemben mást írni nem tudok. Illetve valamikor 2 és fél évvel ezelõtt hazakültem egy afrikait a majomfára banánt zabálni, chaten keresztül, de akkor az egész accomat bannolták 3 napra, de arról kaptam e-mailt... meg ez egy másik történet...

A repoltolást nem nézik, felesleges ezen rágódnod, sõt ha minél jobban boostos, vagy annál jobban leszarják, hogy repoltoltak. Az biztos, ha valakit nagyon sokszor repoltolnak, az után az ember után utánanéznek, s ha látják hogy jogos a felháborodás, akkor általában kibasszák a játékból. De csak azokat, akik nem költöttek a játékra. Tehát mindenféleképpen elõny, ha valaki tele boostolta az agyát...

Ha tiszta vagy le se sz@rd a reportolást. Tiszta játékos ellen az semmi. Cheater ellen se sok, de azért néha mûködik a gépezet. A chat tiltás meg egyénenként változó. Van akinek egy kedves levél hatására feloldották. Volt akinek többszöri supportos párbeszéd után sem. Nyilván számít az is mekkora súlyban szegõdik meg a chat szabályzata, morális értéke. Mivel a régi profilt buktad, kezdheted elölrõl és akkor elvileg a chat is megy. Szóval a chat tiltható is feloldható is. Az odafent ülõktõl függ. Ez is...

Még egy kérdésem lenne,ha nem zavarlak!!??? A chat-emmel kapcsolatban,hogy az már sosem mûködött volna,mert akkor azért annyira nem is bánom!!!,vagy azt csak meghatározott idöre blokkolják???
És,hogy ez,hogy müködik mert,pl van egy pár ember akit rendszeresen odaverek,és ezt õk úgy kezelik,hogy visszaírják rám,hogy ma pl 100 reportot csináltak ellenem,inzultálom öket stb..........,mert ha ez így mûködik én egy autót nem fogok venni!!,nincs értelme!!
jó jó ,köszönöm!!😄DD
Jah és ne a privát gombra kattints, hanem a VÁLASZ gombra. <#wave>

mindenesetre köszönöm!!
Így van, ettõl féltem, hogy újra létrehoztad a profiltnevet, azaz le lett foglalva... Sajna az elõzõ profilodnak lõttek, ha az EA készséges lenne, és segítõkész, akkor sem tudnak már mit csinálni vele, hisz felülírtad az egészet...

Ez kb lehet olyan is, mint pl én csináltam annó a régi profilommal, hogy egy másodlagos profilomból töröltem a Mozika nevet, s átvittem az elsõdleges email-embe, mint 3. számú profilként. KB ennyi az egész, ez ellen tenni nem lehet, hisz ezt manuálisan is meg lehet tenni. Egy profilnév egyszerre csak egyszer szerepelhet. Ezért jó az, ha valakit bannolnak, s nem a driverüket törlik, mert akkor azt a nevet nem lehet újra felhasználni.

A másik drivernevedet is elírtad, ilyet találtam:

CUCMYNUDLY - Chicane

Szóval, egy a lényeg, a régi profilodat buktad, nem tehetsz ellene semmit sem.

azért a válasz gombot megtalálhatnád mert már nem igen tudlak követni

Simraceway: tigris013

Köszönöm DEREKAS!!!😄DDD
üdv.CSILES!!😄D Ami felettébb mód idegesítö ebben a profil eltünésben számomra az.az,hogy mivel valmilyen úton-módon törlõdött a driver profilom,ezt én sem tudom,hogy-hogy evvel ugye törlõdtek az idöeredményeim is és bizonyos pályákon elökelõ helyet foglaltam el,pl constantin route,palmont stb....a conson A classban pl nekem volt a legjobb idõeredményem!!😄D Ezt már így nem is láthatod,mint ahogy a 29 felépített ultra cuccokkal teli autót sem!! Így nem értem célzásod,hogy itt valami sántít!!Az APEX-rõl meg én töröltem magam,mert ezek után én ezzel a játékkal nem lettem volna hajlandó játszani! Mint írtam is nem hagytak békén,szerettek velem játszani,és tudtom nélkül csináltak nekem másik E-mail címen CUCMYNUDLY néven egy másik profilt,meglepetésbõl 8000 boost-al kezdésnek,ugye itt Y-al a végén ezt láthatod is most!! Várom további kérdésed!!,és köszönöm az eddigi utána járásod is!!
Azt hiszem ettõl félt a kolléga, hogy újra létrehoztad ugyanazt a profilt. Mármint név szerint ugyanazt. Ezek után félek, hogy nem lehet visszaállítani. :-( Hát sajnálnám, ha így lenne. Viszont ha Csilesnek akad receptje ilyenre, akkor azt közkinccsé kell tenni, számos gondosan felépített profil, tûnt már el így örökre. Csilesnek ment a zöld, neked meg kitartást!

Kellene frissíteni az idõmet, elõre köszi

Köszönöm,hogy egyáltalán veszed a fáradságot,és foglalkozol a problémámmal!!!!😄DD Cucmynudli néven tünt el a driver profilom,de sehová nem tudtam fordulni segítségért,ezért mivel nem hagytak békén barátaim a játékban,(nagyon sok ember játszik egyébkét miattam),szines egyéniségnek tartanak,szeretnek velem játszani elég sokan!😄D lvl 60-as volt az a profilom már rég óta,ezt az újat néhány napja barátaim unszolására csináltam ugyanazon a néven,te ezt látod most!!!de mivel a chat-em még most sem müködik ezen az e-mail címen,csináltam egy másik profilt,más e-mail címen és cumynudly néven tehát itt y -al a végén!ÕÕÕ elég hosszú lenne a mondanivalóm sajnos,szeretném kérdezni töled,hogy addig esetleg feltudnál-e venni skype-re,mert érthetöbb lenne ez az egész téma számodra is??? Elöre is köszönöm!!!! Üdvözlettel András!!😄D
Hg még a velencei tavat élvezi :-P

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
akkor tárgytalan a hsz em <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nem az, tunig teppeknél volt, de visszaállítottam

SUNNY84HUN
ha az én hsz - em re írod , mert lusta vagy 124 faszságot visszaolvasni akkor én te kis gyerek <#mf1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

melyik magyar nem tud olvasni?????

Szevasztok!

Látom megint volt téma délelõtt amíg dolgoztam, látok egy régi embert szevasz Meta!

SUNNY84HUN
mi a <#fejvakaras> 124 hsz ? valami extra , lusta vagyok visszaolvasni vagy csak a szokásos kitérõk 😄

Nos, mivel alapjáraton én megpróbálok mindenkinek segíteni, még annak is akivel pl nincs jó viszonyom, de az infók, amiket megadtál, egy kicsit keveslem...

CUCMYNUDLI

Erre a névre kerestem rá, Apexen nem látlak, sem a speedApi, sem a statoldal...

Chicane-n viszont találtam egy ilyen nevût a stat oldalon, SpeedApi-n nem tudok rákeresni, mert ahogyan leírják, az úgy nem mûködik, mindenáron Apex-en akar keresni..

Amit a Chicane-n találtam:

Level 32
#16 704 helyezés
3 autó
4 pályán futott multis idõeredmény

Ez lennél te?

A nevet csak egyszer lehet felhasználni, ha az egyik szerveren lefoglalták, a másikon sem lehet ugyanaz a név. 3 IGC-s autó van a profilba (Scirocco, 4.2-es Audi és a 996-os GT2)

Az elsõ multi megtétele idõben:

2013-07-30 00:12

Az utolsó multi megtétele idõben:

2013-08-01 10:34

A fórumba beregisztráltál: 2013. 07. 30.
És ide írtál elõször ma 11:48-kor #86301

Itt valami nagyon sántít, valamit nagyon elírtál...

Van egy elméletem, hogy mit csináltál, mikor elvesztetted a profilodat, viszont ha tényleg azt csináltad, amire én gondolok, akkor buktad az elõzõt, azt már vissza nem hozod... De szeretném tõled hallani/olvasni, hogy mit is csináltál pontosan.

A chatrõl meg annyit, hogy sok embernek blokkolták, mert sok a trágárság, azt meg könnyebben tudják ellenõrizni feljelentések útján, az már megint más kérdés hogy arról üzenetet nem kap senki sem. Nálam újabban az a hiba, hogy groupban néha megdöglik a chatem, hiába írok, nem látja senki sem. Viszont én is látom, mikor a játék úgy gondolja, hogy az üzeneteimet nem továbbítja. Más színnel jelöli, a fehérnek egy másabb árnyalatát..

Profil csak manuálisan törölhetõ, konkrétan a játékba belépve. Elég egyszerü véletlenúl is törölni. Az acc az más tészta. Ha egy profilod tûnt el, akkor azt buktad. Jó esély van rá hogy akár te törölted véletlen, vagy egy jóakaród, aki ismeri a belépési adataid. Eddgi tudásom szerint. Vagy esetleg símán feltörték és heccbõl törölt ezt-azt. Részvétem!

Már kezdem unni...

Balathruin

Ha visszakapod a profilt akkor utána se lesz chat, mert állítólag nem lehet visszafordítani... Ilyet viszont nem hallottam még, hogy eltûnt. Lehet feltörtek.
#86310 Telefonálj és visszakapod. 😛

Balathruin

vidian nem kell agyalni, neki fordul a GT2 (997) is juggerel + nitróval + tud úgy váltani 1000x dragon SÁRGÁBOL IS!!, hogy a fordulatszám merõ meg sem mozdul, mit neki egy kis ütközés. Lépj túl rajtra, én is ezt teszem, ehhez te nem értesz perfeksön is furcsán megy, azt is le kell szarni, ennyi.
Összehasonlításként ilyen a szabályos váltás!

Krisz ez mehet szerintem a menübe!
Magyar support tel: 06-1-50-595-50
és ugye erröl még 1 kibaszott e-mailt sem kaptam,akár a chat-blokkról,vagy a driver profilomról,hogy hová tünt,és miért is!!!!
ööö,az sem igaz,hogy nem öltem pénzt bele,mivel pénzes autóim is voltak,plusz pénzduplázok stb.......,de itt nem ez a lényeg,én konkrétan az 1 évet sajnálom amit így elveszettnek érzek,most ezt nem részletezném,de volt pl olyan autóm aminek a festésével,5-6 órát kínlódtam stb.......(többek között),és ami még idegesít az tényleg az,hogy a cheaterekkel semmit nem csinálnak,hónapok óta napiszinten úgyanúgy játszanak,érdekes nekik még a chat-üket sem blokkolják,még õk oltogatnak engem!!!!!!
Téged tényleg házi õrizetben tartanak, mit csináltál?? <#eplus2><#nevetes1>

Vagy ez csak egy metafóra volt? <#zavart2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Köszönöm a válaszokat ! Akkor törõdjek bele ? Igen nehéz 😞 Akkor a "gonosz" gyõz megint . 😊
Egyszerû. Valószínûleg nem öltél ELÉG pénzt a játékba. Ne legyen igazam, de az a profilod már nagy valószínûséggel elúszott. Jegyezd meg jól, ez az EA. Én is nagyon nagyon nagyon sokszor vitatkoztam már a ruszkikkal, elég nagypofájú és trágár módon, pedig már 3 éve szinte folyamatosan mûvelem. eddig még semmi. Szóval pénz beszél, mint sokan már leírták jóval ezelõtt. (Fú, most kitenném az EA-rõl írt kis versemet legszívesebben, de nem teszem inkább, mert valószínûleg megdorgálnátok miatta...)

Remélem nem tiltják a chatemet mivel nekem is volt egy pár összeakadásom, mikor utoljára találkoztam egy csiterrel elfelejtettem a fuck-ba meg a bitch-be csillagot tenni, remélem nem tiltják le a chatem....

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

lorci
Amúgy meg mindenik verseny megvan videon ugy hogy nem tudsz kavarni semmit, mert tudtam hogy nem jopofizni maradtál több versenyt is velem...<#hehe>
Itt meg eltévedtél ejnye-bejnye<#taps>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Sziasztok én meg a 2. accomba nem tudok belépni, a letöltött Originben betudok jelentkezni , a honlapon (Origin, NFS W) nem, sem a játékon keresztül sem..
Nem account eltûnés volt hanem konkrétan az autóim és a driver profilom tûnt el ! De csak ez az egy. Az Apexen viszont megmaradt minden.
Szevasz! A közelmultban többeknek is volt account eltûnése, pár emberkének meg meg is került azóta. Még nincs veszve minden. Origin hiba produkálta az eltünéseket, állítólag. Lehet érdemes lenne a magyar supportnak is jelezni a hibát. Meg persze az EA world fórumán. Hirtelen ennyi. Gondolom kiegészíti ezt aki többet tud a dologról.

lorci
Mirõl van szó?<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Beindult az élet...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

baràtlistàsoknak: nekem is kilõttèk a chat-omat, túl sokat ciganyoztam valszeg. irhattok de válaszolni max itt fogok, ha nagyon fontos. (nem Cris nem néztem az ujjab csalásokat nem érdekel)
Ne lepõdj meg ezen. Az EA egy nagyon köcsög banda. A valós csalókkal nem csinál semmit, míg azokkal akik a fejlesztõk által kreált hibákat használják ki, vagy más apróságok miatt, mint a te eseted is, kegyetlenül kibaszik...

Sajnálom, de én még nem hallottam olyanról, hogyha valakinek elvették az accját, hogy visszakapta volna.
már volt hasonló az ha jól tudom megoldodott biztos leirja hogy mi volt a menet

hàt helo. vidia két ütközéssel Downturn 15:5. , grat.