94802
-
BDGO94 #26562 na eza proxy vmi durva az open vpn nél elakadtam hallod aza új soförös dolgot csak egyszer lehet megcsinálni??? mer láttam oylat hogy 1 nap egyszer -
#26561 az autót ki kell próbálni, ha van rá mód. A murcielago sosem tetszett. Olyan autóm nincs, amit megvettem, mert tetszett és eladtam, mert utána nem tetszett. A legjobb példa a 4 játékpénzes audi. Mindegyiknek elég nagy hibái vannak, de mindegyik tetszik. A murci viszont, mondom, sosem kelleltt igazán, csak ha már elérhető lett, meg kellett néznem, miféle. Pár nappal később kezdődött a lengyel import. -
BDGO94 #26560 ok kössz -
#26559 Pontosan, ott le van írva minden ha visszaolvasol. -
BDGO94 #26558 na jah vágom megis van de ha rá megyek egy forumot ad ki -
#26557 Itt fent ahol van ez a sok belinkelt dolog pl: Térkép, Segítség autóválasztáshoz,....és van egy olyan, hogy off topik az kell neked. -
BDGO94 #26556 ésaz of topikban hol a forumon otvan ?? mer nekem azt agya ki a forumot -
#26555 PROXY-t kell váltogatni, hogy más országok ajánlatait is meg tudd csinálni, régebben egyszerű volt de ma már bonyolultabb. Menj át off topikba és olvass vissza, ott mindent megtalálsz ha rá akarod szánni magad, de szólok előre, hogy nem könnyű és időigényes. -
BDGO94 #26554 ezta pontos ingyne boostos akármit nem vágom bekel váltani nézni kel videókat addig oké de hol válaszoljak rá xDD ???
-
HITMANHUN #26553 oké de nekem megvagy csak ahogy mondtad hogy 11 kor lesztek igy csak fél 12 ig vártam nem jöttetek fel utánna leléptem de ha ma oké akkor hánykor irdmeg légyszi :) -
Quqa #26552 Nem ember felül a fejlécben OFF TOPIK kattints rá!!!! Ott keresgélj leírást. -
Quqa #26551 Igen csak ha nem jelölsz be (vagy igazolsz vissza) havernak nem látszik hogy fent vagy és arra nincs időm (mert versenyzünk) hogy 5 percenként rád írogassak. -
BDGO94 #26550 jah aza felhazsnálós az nem jóó egyszer lehet 3 ig felviszed és ad 600 boost ot vagy mejik et mondod -
Quqa #26549 Leírás ott van az off topikban (felül jobb szélen) bár én sem értem hogy is van az egész. -
HITMANHUN #26548 csao ahogy mondtad 11 ig de még tovább 11 30 ig vártam de nem voltatok nagyon salynálom egész nap pedig zsaruztam hogy leveleket lépjek de ma nagyon szivesen csatlakoznák de hánykor a biztosat mondjátok légyszi és köszi :) -
BDGO94 #26547 kattingatni kell eddig vágom de holl segícsetek lécives :S -
BDGO94 #26546 hali mindenkinek hogy vanaza katingatás boost ér?? -
#26545 Furcsán gondolkodsz mester.
Kicsit a feleségem egyik barátnőjére emlékeztetsz, gondolkodásban. Vesz egy babakocsit, 1 hét múlva eladja, vesz egy újabbat, 3 nap múlva eladja és így tovább. És ezt mind azért mert előtte nagyon tetszettek neki, de egyszer csak többé már nem. -
Quqa #26544 Merre jártál tegnap este kerestelek párszor ha akarsz ma is lesz talán group csak jelölj be és behívunk, Tutu-t viszont nem garantálom mára, de befuthat. -
#26543 1 kattintás megnézni a profilom. Januárban lengyel import boosztot költöttem el, 170 000-et. Előtte a havi 1 sms volt a menő 2011 aug-tól. Abból sem boostos autót, hanem egyebeket vettem. A nagyüzem januárban indult. Akkor le is állt. A murci is abból lett felépítve, de eladtam, mert sose szerettem. megvettem, mert megengedhettem magamnak, aznap rányomtam, amint elérhetővé vált 2.5 millióért, és mindenképpen tudni akartam, hogy a BMW E46 után milyen, mikkel mennek a többiek stb stb... Ennyi a meséje a kocsinak. Elpasszolom a McLarent is egyszer, utána a sorban az El caminónak kell jönnie kb 2-3 hónap múlva -
Gam3r #26542 Van ilyen , én egyenest szeretem , a legjobb kocsim :D -
chris1997 #26541 Asszem nem szerette, amurcit, ezért adta el. -
Gam3r #26540 És tutu , te még mindig ingyenes játékos vagy , még mindig nem fizettél be 1x sem?
Miért adtad el a murcid??? Nem lett volna egyszerűbb valahogy 500 boostot összekattintani ?
Azért egy pro tuned szintre felhúzni egy járműt nem 1 nap , és kb 1 nap alatt megvan az 500 boost. -
#26539 én azt tudom, hogy kipróbáltam, kattintgattam, kb 1000 boost összejött, de elment a kedvem a bohóckodástól. Eladtam pro tuned Murcielágómat és tokkal-vonóval kaptam érte kb 750 000 dollárt meg a garázsbeállóját, ami kellett. Nincs az a boostos tétel, amiért nekiállok szarozni azzal a szarral. Esetleg egy ausztrál Ford vagy Holden... de inkább sms boost vagy starter pack. (még sose vettem magyar starter packot) -
Gam3r #26538 Rossz dolog , mi?:)
Na hát nekem ez volt az első napokban is , a max amit nyertem 120 boost volt , második legnagyobb 80 , és gondolhatod a többi mennyi volt... -
Gam3r #26537 Nem csak a festési style-od furcsa , de az írásod is , mindenesetre grat. -
BDGO94 #26536 eztet ynertem most nemr ossz sztem :D ma eza 4 edik ijen nyertem t2 esbe t3 ba is t1 eza második ultra:) -
BDGO94 #26535 -
janihunk #26534 Újabb volt Top Up autó került be a World autókereskedésébe, ezúttal egy francia vas, a Renault Clio V6! 1500SB -
#26533 ki is léptem... csá -
noxwill #26532 Nem mondták még neked hogy ne piálj mikor vezetsz? -
#26531 A Gromlen szokott bennük lenni, ne cseréld le bolti, gyengébbre. -
gyeprefos007 #26530 hát ha jól látom minden bent lévő race cucc sárga :D az meg sztem nem optimális :D de sajnos annyira még nem értek a tuninghoz hogy egy rosszul ősszerakott race tuning erősebb egy egy jól ősszerakott street tuningnál :D -
#26529 megfelelő színűek? ezt fejtsd ki nekem kicsit... -
gyeprefos007 #26528 srácok az Alap MR2-ben lévő race cuccokat érdemes lecserélnei boltban vehető gyengébb cuccokra? mert ahogy elnéztem amiket beleraktam nem éppen megfelelő színüek :D vagy inkább várjak amíg esik valami part? -
#26527 eszem és jövök befelé én is... pár sör nem akadály? -
Quqa #26526 Merre vagy már megy a group! -
Quqa #26525 Ha akarsz jönni groupba már fent vagyunk elvileg bent vagyok a haver listádban csak fogadj el (O betű és a + nál) elvileg ott vagyok csak pipálj ki és behívlak. -
#26524 jelszót kell váltani, ha a legkisebb gyanú is felmerül. Ennyi a tipppem ingyen. Sok magyar reklamált már, hogy meghackelték, ami érdekes, hogy én pl nem. Aki tesz érte annak meghackelik, aki tesz érte, annak nem. -
#26523 többször is megmondtam, hogy a falakon átmenő(marha látványos) csalá megy, a powerup újratöltés, és a végtelen powerup is megy.