94802
-
BDGO94 #26522 sziasztok hallom hogy tudtok boostot ez hogyis müködik, vagy nem tudtok bosst ot ingyen ?? -
B13A6 #26521 Hát mérd le mennyi idő alatt tölt újra és számolj :D...ezekből mondjuk kinézem,hogy egy bug... -
HITMANHUN #26520 hogy lehet ez high stakesen 22 őt nitrózik ez sztetek hacker ????? -
gyeprefos007 #26519 csessze meg h nekem sose esik ultra xD -
HITMANHUN #26518 na sziasztok tutu lesz a groupból valami ma vagy QUQA irj már majd rám légyszi :) köszi -
adamatts #26517 remélem menni fog akkor legalább 65boost oké a részleteket meg küldöd privátban hogy be tudjak jelentkezni -
#26516 Ok! Akkor holnap! Előre is köszönöm. -
adamatts #26515 délután fél 3-tól küldheted bármikor -
#26514 Ok, holnap privzek egyet neked. Mikor vagy online? Mikor küldjem? -
#26513 Hát igen, a chat nagyon adott a hangulatra meg az élményre.. Pedig aztmondták mikor kivették hogy a következő updatel vissza is rakják, hát nem így lett, felőlem aztán meghackelhetik, de legalább legyen.. egyébként nyakamat rá hogy ugyanúgy visszarakják, hogy semmit nem csináltak vele -
adamatts #26512 Bbatty ma már nem menne mert nekikezdtem a sajátomnak ha holnap adsz kódot megcsinálom -
JuhaAasz #26511 jaja, kuss van és játszás :D amugy kajakra hiányzik az, hogy olvassam pár kis tizenéves jampiskodását, hogy milyen űberkemények :D bár ez nem feltétlen jó, mert néha rossz olvasni, hogy X hogy szól hozzá Y-hoz... -
#26510 Még szép hogy nem, ráadásul általában nekik áll feljebb hogy miért rammolom meg...Hát miért? Mert a Pista bácsi aszonta -
noxwill #26509 Mostanában én is kussba vagyok...
Tényleg vér unalmas lett cset nélkül az egész. Nuku kommunikáció a magyar néppel. Gáz ez így... -
chris1997 #26508 Én kussban vagyok, max fórumon mondok néhány mondatot.
Multi van, futamok és Ultra part vadászat!
Én nem nagyon szoktam Groupban menni. -
Big Boss Hu #26507 Visszajövök játszani pár hónap után erre nincs chat, elég uncsi így :( Mi a szokás ezügyben, több a privát grupp vagy csak mindenki kussol :D -
noxwill #26506 Jól néz ki. Bár sajna hogy az autó teljesítménye egy rakat trágya -
#26505 Szerintem okés a felni, mivel rajta a Work felirat nem nagyon passzol rá más, esetleg egy másik Work.
Nem volna kedvem összekapni 65 boostot nekem? -
adamatts #26504 nekem ma 400 boost jött össze és pont elég volt így megvettem a 200sx-t
hogy tetszik...? felni + neon híja meg elférne rá egy másik body is
-
#26503 earn boostról annyit nekem bejött marha módon , több kis profilomban boostos verdákat megvettem ..
volt hogy leállt 2-3 hétre utána ment megint de már azt veszem észre nagyon haldoklik , semmi progi , ip váltó cucc sem segít , ha esetleg be is jön valami akkor is 5-10 boostosok , már nincs olyan mint az elején hogy 4 - 500 at adogatnak -
#26502 Ma román proxyn volt 2 videó 5-5 sb-ért azt rögtön a videó után meg is adta, meg egy 71-es kérdőív ami a végén azt mondta, hogy köszönjük de nem kellek. Pedig tökre megörültem, hogy lesz garázs. -
B13A6 #26501 Hát én próbáltam nemrég ,de eleve el se indította más proxyval..amelyik elindította az meg ugyanúgy a szlovákot adta -
#26500 Azért kérdeztem amúgy az earn boostos dolgot, mert hiányzik 65 boost, hogy vegyek egy garázshelyet az e havi igc verdának és csak ennyiért nem telepítenék meg szarakodnák virtualis géppel meg hasonló hanem megkérnék valakit, hogy kapjon már össze nekem 65 boostot. -
Gam3r #26499 Szép:)
Egyébként én az earn boost népszerűsége 2 . napjában abbahagytam...:)
Egyszerűen nem ad annyit , amennyit ígér , az jó , ha minden 10. megadja , és hiába , próbáltam minden szerverét , és jól is töltöttem ki azokat , volt olyan is hogy valakinek aznap , meg még másnap is megadta a játékra a 400 boostot , nekem meg nem, pedig ugyanazt hajtottuk végre...:)
Összesen 2 ezer boostot sikerült szereznem , tudom nem sok kb 2-3 nap alatt , de nem érdekel , nem jött több:)
(De úgy , hogy más írta 1 nap alatt 3 ezer neki...) -
JuhaAasz #26498 @tutuhawer:
írtál valami accountlopást úgy, hogy rádírnak és válaszolsz. előbb írt rám egy STREETKAIBA tag, hogy
"ligo paxa ***" :D szerinted ez ellopná az accom ha visszaírnék neki ? -
noxwill #26497 Reggel aprítottam egy picit, de abba kellett hagynom, mert a Jugger nem akart aktiválódni. Megint egy frankó szar BUG
-
#26496 Alap dolog, onnantól kezdve, hogy valaki nem fair velem én sem vagyok az vele. -
#26495 Nem egyszer volt hogy szépen keresztbefordultak :D Volt amikor annyira ideges lettem hogy már nem is érdekelt a verseny, csak agyon rammoltam a gyereket... -
#26494 Ez a rammolás dolog nálam is így megy, csak én nem egyszer adom vissza, hanem ahányszor megközelíti az autómat -
#26493 Nagyon sok embernek nem az a szórakoztató, hogy versenyeznek egy jó hanem, hogy a másikat megalázza, ebben leli örömét. Ezt én nem itt tapasztaltam hanem más körökben és ha nem veszed figyelembe akkor te jössz ki "győztesen" a dologból. Engem ha lerammolnak megpróbálom visszaadni ha beérem, ha nem akkor nem, hiába szidom meg anyázom, azzal csak boldoggá teszem, hogy felidegesítem magam. Lazábban kell venni kicsit. -
Gam3r #26492 Mondjuk neked is teljes mértékben igazad van , de akkor én nagyon begurultam , hagytam is a gépet , nem érte meg , hogy akár még 1 ilyennel találkozok ... -
Gam3r #26491 Volt már velem is ilyen , vesztettem a gyerek ellen , de úgy hogy fullig lerammolt , azt utána ő írt nekem hogy szar magyar , állítólag román nemzetiségi volt... -
JuhaAasz #26490 igazad van...sok szarházin baszom fel magam amúgy tényleg, sokkal jobban idegesíthetne az, hogy van még vagy 10 ezer forintom fizetésig -
#26489 Van itt olyan ember aki még űzi az earn boostolást? -
#26488 Talán mert kicsit komolyabban veszed a dolgot mint kéne... próbálj lelazulni ez csak egy játék, biztos akad ettől sokkal jobb dolog amin felhúzd magad. -
ADAM483 #26487 nekem ma a gt3-rs em olyan lassan gyorsul hogy nem hiszem el :( -
noxwill #26486 LoL -
JuhaAasz #26485 miért vagyok ilyen idióta, hogy elég egy multit mennem, hogy szerteszétbasszon az ideg? -
balinttb #26484 Gallardom:
-
janihunk #26483 Hmm köszi. Várom.