94802
  • JuhaAasz
    ne már, hogy megint ekkora divat lett a csalás
  • Undertaker189

Ehh ezt nevezem hackernek XD
  • Quqa
    Nem nyúlsz meg oldalra, nekem a 2 monitor elég közel van egymáshoz elmegyek a másik autó mellett az én monitoromon kb. 2-3 méterre amásikon ez kb.10x-ese 20-30-nek látszik pedig a felbontás egyforma. Ugyan ez történhet oldal iányban is biztos mindemki látott olyat hogy valaki a falon csuszik belsö iven pedig ő középen megy a saját képernyőjén hát ezért van szinkron hiba.
  • illesgergely
    Jajj, ígért az már sok mindent :)
  • bboyatty
    Azt mondta a zselés hajú majom, hogy ezen a héten lesz egy T2-es. Lesznek olyan szemetek, hogy beharangozzák és nem adják ki ezen a héten?
  • illesgergely
    De jó, hogy nem tudok belépni, egyből kivág Sztem köv. héten lesz új IGC.
  • bboyatty
    Vajon ma megkapjuk az új igc verdát? Vagy húzzák még a dolgot?
  • JuhaAasz
    megértettem. buta vagyok az ilyen trükkös dolgokhoz na bocs, hogy felidegesített a hülyeségem akkor beletőrödők ezekbe a szituációkba
  • tutuhawer #26594
    bbatty kapja a piros pontot a jó válaszért. Amikor kanyarodok, de főleg amikor nitrózok és kanyarodok, akkor mintegy megnyúlok oldalra kicsit. Autópályán érdemes a barátunkkal tesztelgetni is. tehát te nitróztál, és az ő képernyőjén meglökted őt, így ő felgyorsult a te tempódra, BBatty remekül írja. Ki lehet védeni, de ahhoz olyat kell tenni, amit az itt fórumozók félnek megtenni többségükben
  • JuhaAasz
    akkor fasza...mind1...csak nem tudtam(tudom) mire vélni és idegesített
  • JuhaAasz
    26584-est?
  • bboyatty
    Szerintem az volt amit sokszor tapasztalok a haverral, hogy míg te azt látod, hogy elmész mellette addig a szerver szerint meglököd hátulról.
  • tutuhawer #26590
    elolvastam a hozzászólásod
  • JuhaAasz
    miez a nagy idegesség?
  • tutuhawer #26588
  • JuhaAasz
    nem hiszem, hogy csaló lett volna, mert amúgy elvertem könnyedén :D szerintem ez egy baszott játék bug
  • noblem1983
    Ilyennel én is találkoztam de szerintem csaló volt. Egy Z4 GT3-at vezetett az inas én meg ott voltam mögötte M3 GTS-el nyomok egy slinget erre erre begyorsul az is a semmitől meg 3-szor is lerammolt a 2*20 Km-es pályán úgyhogy feljelentettem nem sza.oztam.
  • JuhaAasz
    ja és tenném hozzá, ez ismétlődő...nem most történt először velem, csak már érdekel, hogy what the fuck...
  • JuhaAasz
    ez miafaszom egy bugféle lehet? leírom...
    mr2-vel megyek mclaren mp4 ellen...kb 210-230-mal megyünk, ellövök egy nitrót, szépen ráközeledek, még bőven tart a nitró, gyorsít is, tehát továbbra is menni kéne elfele mellette...ő semmi nitrót nem lő el, mégis mikor mellé érek, hirtelen nem hagyom le tovább, hanem megyek mellette, pedig a nitró még mindig gyorsít...ennek a végeredménye, hogy mikor mellé érek és nem hagyom le, egyszerüen "le"rammolódok(falnak baszodók, vagy csak szimplán lelassulok)...így, hogy a retekbe előzzön az ember? gecinagyfail...
  • JuhaAasz
    ja okés :D am barátlistámon vagy :) de ++++++++++111111111111 :D
  • Quqa
    Nem a névhez mert nem emlékszem teljes biztonsággal ki van benne a listában. Beeeeeeerka látod ott lesz őt is keresheted ha én késnék kicsit de igyekszem.
  • JuhaAasz
    akkor éjfél?
  • Quqa
    Azért egy 1-es dobjál hozzá. Hitmanhun kollegát meg hozd magaddal pedig felvettem a listára (de nem látom rajta) csak lehet nem igazolt vissza igy én sem és ő sem játja mikor vagyunk fent.
  • Ryder159
    Lyons challange: 0-0-11 Transtek rugó, utána egy Velo sport gumi, Gabinak meg Waterfronton 14-8-4 Speedsciens Váltó.
  • Racing824

Ügyes a gyerek :)
  • SUNNY84HUN
    essen ki a szeme aki kitalálta hogy melózni kell holnap
    1001 dolog lenne ami fontosabb
  • birkuszd600e
    Hát persze, hogy persze!
  • JuhaAasz
    BDGO94!

nem bántásból, de ha nem fogod leírkálni 5 percenként hsz-be, hogy mire kell a boost, meg 5 perc után újra írni, hogy "senki se tud segíteni?" (holott 5 perc alatt mit vársz? ), plusz a helyesírásodat fejleszted kicsit (talán kicsit nagyon), akkor veszek neked annyi boost-ot, hogy kasztnit vehess az R-35-re....
  • JuhaAasz
    nekem lesz kedvem QUQA! majd rádírok ha feljöttél 23-kor
  • HITMANHUN
    oké itt a nevem most is fent vagyok DARKASSAULT leépj fel légyszi és ha rá érsz megkeresel mert én nekem nem jelzi hogy bejelöltél nem tom mi van
  • Quqa
    Az lemaradt a haver listán a + oszlopban pipálj ki mert különben nem látlak ahogy tegnap sem.
  • Quqa
    Ha fent vagy írj rám kékbe vagy a barnába (/f és szóköz) és ha észre veszem behívlak kb. ma is 23-02-ig leszek. Azért írd le milyen néven leszel fent és próbállak megkeresni.

Akinek kedve van még random group-ozni jöhetne este.
  • BDGO94
    értem :S :)
  • bboyatty
    Hát sajnálom de nem tudok segíteni. Én is felkértem valakit, hogy kaparjon össze nekem egy garázshelyre valót, igaz csak 75 kell, hogy meglegyen az 500.

(Amúgy tegnap azt mondtam 65 kell de tévedtem, mert 75 kell)
  • BDGO94
    anyi a body bakker és a nissanra r-35 az kel az dobja ki az autót :) de igy nehéz lessz :S :)
  • bboyatty
    Nem tudok már semmit az earn boostról, nem csináltam már hónapok óta és mint mondtam nem olyan egyszerű már mint régen. 1250 boost az húzós lesz én egy nap max 300-400 boostot sikerült összeverjek.
  • BDGO94
    senkise tudna nekem olyat mondani??:SSSS
  • BDGO94
    tese tudnál yolat ahol tudnák szerezni csak aza proxi van vagy mia fene
  • BDGO94
    akor nem tudom hogyan kéne legaláb 1250 et szerezni bakker :S anyi a body a nissanra
  • bboyatty
    Csak egyszer megy a dfriveres dolog. Nekem legalábbis egyszer adta meg, egyszer nem rég megpróbáltam de nem adott. Persze érthető is, mert ha menne többször akkor annyi boostot csinálnál amennyi jólesik neked, naponta megcsinálnád 10x és volna 6000 sb-t. Jó is lenne.:D