Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne LMS, That's mine

Project D|Rare Car Collector|

E' meg mi??? Ez új vagy régi bogár?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Merci

Simraceway: tigris013

de én már nem futok idõket eleve ti jobbak vagytok 1 körön, de hosszútávan szerintem jobb vagyok

Sziasztok!Szerintetek LMS ultra vagy Stirling Moss?
BONESAI
mi a gond mi a gond? Mi Vidiával tudnánk mesélni ki a jobb dragon <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

szívesen

Köszi a gyors válaszokat , végre csendesen futott a játék a béna zene nélkül. Már álmomban is azokat hallottam, felüdülés végre saját zenére menni majd 😊
F1-be is köszi a színsort mindkettõtöknek.
Megvót' 😄

mivel én már nem futok idõket gondolom azért hagy már le

A dupla váltásokat én is tudom... nem nagy cucc..

De ahogy elnézem C classban verlek... és elvileg a TT gyengébb, mint az RS4 ...
A classba nekem 640es murcival van idõm, 4 tized a hátrányom ellened.. oda majd megveszem a sima GT2-t.

A régi classokon tetemes a hátrányom... a Race skilles Cinege ugyanannyit tud, mint egy dragra felhúzott LP640...

Van egy dragra felhúzott GT3 4.0-m, de még nem foglalkoztam draggal, de most már lassan itt lesz az ideje...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nekem nincs F1-em, de a partokat gyûjtöm rá. Mégpedig ezeket: K-K-Z-P-P-P

A kerék vezetési stílustól függ, én a S gumival helyben forgolódnék körbe-körbe, mint egy veszett macska, mikor kergeti a saját farkát, az nekem nem állna kézre.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

nekem sincs oda autóm, csak megtanultam a duplaváltás hé hopp jómidõket mentem

Nem foglalkoztam a draggal, gyakorlatilag egyik pályára sincs odavaló autóm.

F1 színsor általam: K-K-Z-P-P-S

az event musicot vedd le

Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy az F1-be milyen színsorú alkatrészek illenek?
A másik kérdésem, ki lehet-e kapcsolni a verseny közbeni zenét, mert én nem találom, lehet vak vagyok.
Biciklizd körbe...<#idiota>
Én megtettem és még élek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én is meglepõdtem, hogy a top100-ba benne vagyok. Pedig eddig épphogy benne voltam a top3100-ban. Ha meg 3000 alá ment, már ünnepeltem.

eh jobb vagyok dragon? nem is tudtam

<#taps> De reggelre beáll a rendesbe <#hehe>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

4
4
3
11

A dragom 11. ...

És most nézd meg miket linkeltél az õskorból! <#eplus2>
Hehe. Chicane profilom:
...
6
4
4
Ez elsõ titokos :-D

Score 45 638 #71
Circuit Score 6 067 #115
Sprint Score 31 506 #48
Drag Score 8 064 #21

lol

7
7
6
9

a raglista állás, de ez még jóval föl meg kb 80-90 közé

gondoltam 😄

Na nálam már vannak pontok
Nekem tetszik ez a full 0

Akkor gondolkozzunk kicsit számítógép nyelven, bár nem nagyon értek hozzá csak éppen hogy.
Az az egész adatbázis az nem egy nagy massza összeöntve, összeragadva, az marha sok egyéni kódok sorozata, pl. nyuszifül és kacsapapa is egy különálló kódsorozat, tehát a nevet, mail címet beírva visszakereshetõ a nagy masszából, ez fix (attól függõen milyen keresõje van). A kérdés, hogy ezt meddig tárolják és elvileg ezt külön kéne tárolni akár többszörösen is az esetleges adathibák, áramszünet, akármik miatt. Az hogy milyen módon törlõdik automatice, vagy manuálisan is törlõdik az összes állomány az az EA titka. Talán megvan nekik akár több hétig és ha nem törlõdik visszaállítható.

A Nismo-nak nem ellenfele a Z4 GT3 leírtam, mert az elõbbit annyira széttépték, hogy az egyik legjobban gyorsuló autó a játékban, de mégiscsak utolérte a kis Z4 GT3 2x is és ha nincs trafik te nyalod a seggem, ennyi (nem mintha nagyon számítana). Azt is mondtam csak jugger-el vagy sling-el megy így, de megy ez a lényeg. <#hehe>
Pont ezért kell csinálnom, mert hogy nézne ki, hogy top100ba vagyok mindenhol, dragba meg top2000-be se...

Két héten át 68. voltam a listán, leállás elõtt meg 70. úgy hogy van egy dragos pályám, ahol 7000-en is túl vagyok, meg még kb 3-4 drag pálya ahol nem vagyok benne az 1000-be...

Ja már látom....pedig vannak akiknek ottvan a pont <#fejvakaras>
Frissítés után sincs még rangsorolás.

Hát szerintem meg pont nem kell, mivel így külön is láthatod hogy sprinten/körversenyen/dragon hanyadik vagy, tehát nem csak összesített eredmény van..tehát a drag nem húz visszafelé a többiben
Én is látom, kb 2 órával ezelõtt még a régi rendszer volt. Viszont így dragoznom is kell, mert oda nincsenek idejeim jóformán...

Update lehet megoldja már most, én már rányomtam, mindjárt kiderül
én csak most látom, de nálam ki van 0-va

Nálam meg van halva jelenleg, de volt ilyenrõl szó már régebben is úgyhogy..
oho frissítik a stat oldalt?

Drag score ? meg circuit score? stb

és ezek alapján lesz majd a rangsorolás?

Szevasztok!

Privi verseny? 4-5 fõ?

Gondolkozz már egy kicsit, biztonsági mentést egy profilra nem csinálnak, csak a teljes adatbázisra. S azt sem minden nap... Az EA-tõl kitelik. Hetente talán, de a teljesre, s nem profilonként.

S ha már újat csinált, akkor az elõzõt vissza se tudják tenni, mert 2 egyforma név nem szerepelhet az adatbázisban.. Még ha törölné is az újabbikat, akkor sem teszik vissza, mert biztonsági mentés nincs külön profilra...

Akkor kapná vissza a profilját, ha valaki annyira meghackeli az EA adatbázis kezelõ szerereit, hogy csak back up-al menthetõ. Akkor mindenki veszít a karakterébõl legalább 1 hetet, vagy amilyen mentés volt az utolsó.

Ez az egy mód van rá. Egy ember miatt meg nem fognak back up-olni..

A supportolást mindenesetre megpróbálhatja, de véleményem szerint teljesen felesleges.. De ha van rá pénze, mármint a telefonálásra, akkor tegye.

Az utolsó mondatodra meg annyit, hogy a Nismo-m nem volt akkor fullos, sõt, még ma sem fullos, és a Z4 GT3-at keresztbe-hosszába lenyeli már a rajtnál... Onnantól kezdve a kisanyám óriás melleit is nyomogathatod, Max a Nismo seggét nyalhatod ki vele.

Abszolút független. Meg akkor van egy jól fizetett levélírásod. <#eplus2>

Ja nem írtam bele, hogy este az autó is megérkezett. De gondolom ez független volt a levélváltástól.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Ilyen ajándékokból, illetve hiányukból szedtem össze az F1 árát <#idiota> Úgy látszik laposabb már a kosárkájuk. Nyugodtan be lehet vasalni rajtuk az eclipse teljes árát. Ezt a hibát semmilyen fórumon nem oldják meg. Mondjuk érdekesség, hogy az eltûnt és kárpótolt ajándékaim két hónappal késõbb elkezdtek felbukkanni. Legalábbis az autók. Össz-vissz pár rendszám tûnt el végleg.

Én tegnap hívtam azt a magyar számot egy ismerõs acc-ja miatt, mert a hivatalos support-nál elõször gép válaszolt, majd mikor magyarul is írtam, akkor a magyar vissza mail-ban ez a szám volt megadva. Aláírva XY Zsolt.
Én 2 napja írtam nekik itt, hogy nem kaptam meg az Mitsubishit. Tegnap válaszoltak, hogy õk sajnos ezt nem tudják pótolni, menjek valami fórumra, de elnézést kértek és adtak 1000SB-t.

Mik nem vannak. Bõ egyperces pályán négyszer volt éjszak és nappal, egy futamban. Hát nem láttam sokat néhol. Nem gyõztem állítani a pupillám. Napi "érdekesség" letudva számomra. <#zavart1>

Segítség

Be kell jelentkezni. Alul válts Magyarra, ott a keresõbe írd be pl. hogy elveszett karakter, válaszd ki a nfsworld játékot, majd az általános kérdéseket és nyomj a megoldások keresése gombra, majd nyomd meg a további segítségre van szükségem gombot. Ekkor elõjön az email küldés lehetõség.
(lehet van egyszerûbb módja is) én így csináltam.

Nincs e-mail ott a magyar telefonszám azt kell hívni, 2-es gomb ha van hivatkozó kódod az mailen, ha nem jó mondja az automata.Valami Zsolt az ügyintézõ élõszóban!

Magyar support tel: 06-1-50-595-50
De ha van az EA-nak biztonsági mentése az elõzõ profilról (elvileg kéne lennie) akkor teljesen mindegy hogy felülírta e. Nem tudhatjuk hogy mûködik ott a rendszer. Vagy te esetleg ott dolgozol? Tehát ha van biztonsági mentés akkor nagy szerencsével és közismert ismerõsök közbenjárásával esetleg visszakaphatja az acc-ját. A kérdés ez a mentés külön tárolódik e vagy egy ugyanolyan név létrehozásakor törlõdik e vagy nem.
Megj.: a PC-is jó sokszor kell letörölni valamit hogy végleg törlõdjön. Az ilyen jellegû progik kb. 35 x szokták felülírni az adott fájlt.

Az utolsó mondattal nem tudok mit kezdeni, azért az állad nehogy leszakadjon a nagy arcodtól.
Ettõl már csak az volt szebb mikor a full-os Nismo-d ellen mentem az alig pro Z4 GT3 és mondtam, hogy utoléri a Zondát sling-el. Utol is értelek vagy 2x (igaz sling+jugger is volt), de a trafik közbeszólt így elmentél, erre a végén benyögöd engem sosem érsz utol.
EMBER a két járgány 2 külön kategória vágod, de üres pályán elmentem volna így is te fafej.
és nem tom,hogy müködik ez az oldal,hogy visszatudod-e olvasni az eddigi beszélgetéseket,de nekem nem ez a legnagyobb problémám,sajnos!!