Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Simraceway: tigris013
NFSW: BONESAI
F1-be is köszi a színsort mindkettõtöknek.
De ahogy elnézem C classban verlek... és elvileg a TT gyengébb, mint az RS4 ...
A classba nekem 640es murcival van idõm, 4 tized a hátrányom ellened.. oda majd megveszem a sima GT2-t.
A régi classokon tetemes a hátrányom... a Race skilles Cinege ugyanannyit tud, mint egy dragra felhúzott LP640...
Van egy dragra felhúzott GT3 4.0-m, de még nem foglalkoztam draggal, de most már lassan itt lesz az ideje...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A kerék vezetési stílustól függ, én a S gumival helyben forgolódnék körbe-körbe, mint egy veszett macska, mikor kergeti a saját farkát, az nekem nem állna kézre.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
az event musicot vedd le
A másik kérdésem, ki lehet-e kapcsolni a verseny közbeni zenét, mert én nem találom, lehet vak vagyok.
Én megtettem és még élek.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
4
3
11
A dragom 11. ...
...
6
4
4
Ez elsõ titokos :-D
Circuit Score 6 067 #115
Sprint Score 31 506 #48
Drag Score 8 064 #21
lol
7
6
9
a raglista állás, de ez még jóval föl meg kb 80-90 közé
Az az egész adatbázis az nem egy nagy massza összeöntve, összeragadva, az marha sok egyéni kódok sorozata, pl. nyuszifül és kacsapapa is egy különálló kódsorozat, tehát a nevet, mail címet beírva visszakereshetõ a nagy masszából, ez fix (attól függõen milyen keresõje van). A kérdés, hogy ezt meddig tárolják és elvileg ezt külön kéne tárolni akár többszörösen is az esetleges adathibák, áramszünet, akármik miatt. Az hogy milyen módon törlõdik automatice, vagy manuálisan is törlõdik az összes állomány az az EA titka. Talán megvan nekik akár több hétig és ha nem törlõdik visszaállítható.
A Nismo-nak nem ellenfele a Z4 GT3 leírtam, mert az elõbbit annyira széttépték, hogy az egyik legjobban gyorsuló autó a játékban, de mégiscsak utolérte a kis Z4 GT3 2x is és ha nincs trafik te nyalod a seggem, ennyi (nem mintha nagyon számítana). Azt is mondtam csak jugger-el vagy sling-el megy így, de megy ez a lényeg. <#hehe>#hehe>
Két héten át 68. voltam a listán, leállás elõtt meg 70. úgy hogy van egy dragos pályám, ahol 7000-en is túl vagyok, meg még kb 3-4 drag pálya ahol nem vagyok benne az 1000-be...
Drag score ? meg circuit score? stb
és ezek alapján lesz majd a rangsorolás?
Privi verseny? 4-5 fõ?
S ha már újat csinált, akkor az elõzõt vissza se tudják tenni, mert 2 egyforma név nem szerepelhet az adatbázisban.. Még ha törölné is az újabbikat, akkor sem teszik vissza, mert biztonsági mentés nincs külön profilra...
Akkor kapná vissza a profilját, ha valaki annyira meghackeli az EA adatbázis kezelõ szerereit, hogy csak back up-al menthetõ. Akkor mindenki veszít a karakterébõl legalább 1 hetet, vagy amilyen mentés volt az utolsó.
Ez az egy mód van rá. Egy ember miatt meg nem fognak back up-olni..
A supportolást mindenesetre megpróbálhatja, de véleményem szerint teljesen felesleges.. De ha van rá pénze, mármint a telefonálásra, akkor tegye.
Az utolsó mondatodra meg annyit, hogy a Nismo-m nem volt akkor fullos, sõt, még ma sem fullos, és a Z4 GT3-at keresztbe-hosszába lenyeli már a rajtnál... Onnantól kezdve a kisanyám óriás melleit is nyomogathatod, Max a Nismo seggét nyalhatod ki vele.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Be kell jelentkezni. Alul válts Magyarra, ott a keresõbe írd be pl. hogy elveszett karakter, válaszd ki a nfsworld játékot, majd az általános kérdéseket és nyomj a megoldások keresése gombra, majd nyomd meg a további segítségre van szükségem gombot. Ekkor elõjön az email küldés lehetõség.
(lehet van egyszerûbb módja is) én így csináltam.
Magyar support tel: 06-1-50-595-50
Megj.: a PC-is jó sokszor kell letörölni valamit hogy végleg törlõdjön. Az ilyen jellegû progik kb. 35 x szokták felülírni az adott fájlt.
Az utolsó mondattal nem tudok mit kezdeni, azért az állad nehogy leszakadjon a nagy arcodtól.
Ettõl már csak az volt szebb mikor a full-os Nismo-d ellen mentem az alig pro Z4 GT3 és mondtam, hogy utoléri a Zondát sling-el. Utol is értelek vagy 2x (igaz sling+jugger is volt), de a trafik közbeszólt így elmentél, erre a végén benyögöd engem sosem érsz utol.
EMBER a két járgány 2 külön kategória vágod, de üres pályán elmentem volna így is te fafej.