94802
-
BDGO94 #26643 jó helyesírás értettem :) most kaptam fizut angolul nem tudok bakker hogy írjak késni nem késik mer kajak nem küldtek a telóra vissza igazoló smst se amit pedig szoktak uyge de akor hogyan vették le a pénzem nem vágom elküldtem a ki írt számra a ok szót és nem töltötte azta szart de a pénzem levette :S -
chris1997 #26642 1. Helyesírásra ügyelni!!!!
2. 10000Ft telóról?! Az igen
3. Vársz(van amikor késik a Boost), vagy írsz egy levelet a Suppotnak Angolul. -
BDGO94 #26641 hali mindenkinek bocsi elöre mindenkitől hogy enyire sok segicséget kérek már mióta vagyok forumon eza 5 alkalom de hajjátok feltöltöttem regel 10 ezret a játékra és a pénzemet levette telórol boost meg nem kaptam ijenkor mit csinájjak mer ugy írnáka ea nak hogy kapják be ha ijenn lopós fasszopó egcik már bocsi az ijen szókért de kiakasztotttt -
Quqa #26640 Milyen jó hogy ritkán megyek manapság HS-en (mert nincs értelme ) pedig kedvelem. És a legnagyobb röhej hogy általában utolsók lesznek ez valami hiba lehet nem. Mert az idejük nem valami pazar a 2000 GT-R megy ennyit PU nélkül. -
-
#26638 Én is ugyanilyennel futottam össze... -
nfsmw4ever #26637 Na összefutottam valami újjal én is. Csak hogy nem tud így első lenni?????????????????????? Mondju ez nem verseny, de akkor is. Szerintem.
-
Doozer #26636 1-2 cucc a rendőrös pakkból
-
Quqa #26635 Én is szívesen látok (valóban) jó játékosokat (a teljesség igénye nélkül) pl. TCMCris, VFERIII, BMEGNFS, BBATTY, csak hogy ne soroljam fel a topik összes pilótáját. Ide sorolhatnám pl. Nfree-t vagy Szarmatracot de ők valami űrhajó féle izével mennek (f@szt, repülnek) mondjuk a fix ucsó helyem legalább stabil (mint általában).
Esetleg este vagy hétfőn összehozhatnánk hasonlót. -
noxwill #26634 Mondjuk azt nem vágom hogy a Tutu meg a Viktor hogy keveredtek egy gruppba
Mert ugye én akkor érkeztem amikor Tutu lépett, de a Vik már ott volt. És tudtommal ők ketten a mai napig nem valami puszipajtások.
Mindenesetre én élvezetem. Ha legközelebb van ilyen gruppolás szívesen csapódok. Amióta nincs free roam chat, azóta rohadt monoton lett a játék. -
Quqa #26633 ÁÁÁÁÁ tisztán megy csakhogy egyenesben és kanyarban is gyorsabb az én RTR-X-em simán lehagynám de érdekes módon mindig távolodik. Nem szeretem a Route 55-öt de már megy úgy ahogy és mit ad isten a jobb köröm 1,23? volt (lett) a tiszta gyereknek meg 1,25 és ki nyert nem nehéz kitalálni. Szerintem van elég orosz (akik mostanában nem mennek valami pengén) menjen velük az úgyis hazai pálya neki.
Juhaaasz engem is kivágott kb. 3x hasonló módon biztos már a játék sem bírja a hacket (pedig erre épül az egész).
Aki ramol azt meg legközelebb felkenem egy nitroval + juggerel a falra. Mert ha 6 sávoson jobb kanyar előtt direkt bal oldalt menvén hogy mindenki elférjen az M1 bal első élével valaki nekem jön az RAM (ha ajtóval az véletlen) és egy szavam sincs ráadásul megbeszéltük nincs PU és erre némelyek tolják neki hát mit mondjak. Talán ezt ... -
#26632 Egyébként engem is érdekelne ez a cop aftermarket pack -
#26631 Hát mindenesetre nem szeret veszteni, mikor elvertem akkor azt írta hogy haverja vezetett, mikor elvert akkor már ő vezetett... Viszont volt amikor csalt ez tuti -
noxwill #26630 Ő nem csal. Ő csak hogy is mondjam.... Érdekes módon közlekedik
Egyébként köszönöm a versenyeket. Élmény volt
Kivéve Route55. Azt soha többet -
chris1997 #26629 PAssz. régóta nem mentem vele.
Majd Tutu megmondja(de valószínű igen) -
JuhaAasz #26628 még mindig? -
chris1997 #26627 Vikivel?
ViktorHungary-val? Csal.
-
JuhaAasz #26626 mi a baj vele? -
JuhaAasz #26625 semmi gond, majd legközelebb
az is érdekes egyébként, hogy ilyen módon nekem a játék 1000%, hogy vagy 2 hónapja nem "fagyott be" (ugye loading képernyő világba, mikor ti már versenyeztek, és csak alt+f4-re reagált), és pont most kellett neki így megszoptatni engem -
#26624 2500 volt a T3. A 3500 az a pre Relase ára volt. -
Quqa #26623 Érdekes platinum pack leárazva T3=1400, T2=1050, T1=700 talán nem vitték 3500-ért? És mi az a Cop ill. Car style kártya vett valaki?
Más:
Bocs Juhaaasz nem tudom miért nem fértél be legközelebb Viki helyett öt hívjátok mert már a tököm kivan a gyerekkel.
Szerintem Tutu is miatta lép ki a group-ból rendre. Tévednék? -
gyeprefos007 #26622 baszki most értem haza melóból xD -
HITMANHUN #26621 halod ha vagy vorldben irj rám a hitmanhun profilbaa vagyok
-
Quqa #26620 Nem is az a legnagyobb baj hanem elcsúsznak a vonalak oldalt, elöl, egy egyszerű E30-as csíkkal mit küzdöttem, de nem lehet szépen feltenni az eredetit mert elcsúszik csak ha több darabból faragod össze. -
HITMANHUN #26619 na csao indul a group ????? -
#26618 én volt, amikor mentem és rátettem a nitrót... jó volt, patent befutó lett, az orosz cimbi is nitrózott -
JuhaAasz #26617 tudom én, hogy milyen az eredeti :) elismerem, hogy nem egy gyerekjáték, de egy kis idő ráfordításával, már lehet elég szépen megcsinálni. én már láttam olyat a worldbe, ami majdnem ugyanígy nézett ki -
Quqa #26616 Hát ez az eredeti kár hogy játékban egy kínszenvedés hasonlót összerakni.
Csöppet tud a srác!
15s és fellépek. -
nfsmw4ever #26615 Az új top-up:
-
JuhaAasz #26614 azért kérdeztem amúgy, mert ezeket a képeket (videókat) elnézve, a tied egy 5 perc alatt összehányt valami. ha már ken block, akkor szánj rá sokkal több időt...nem bántásból :) végülis nekem mindegy, neked tetszen az a lényeg. ja a képek és videók
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6
kép 7 -
smokes #26613 en meg eddig egyszer sem lattam, legjobban a pro streetes festest lattam ezerszer. -
smokes #26612 latod juhasz masok ertik de te nem, ez a kulonbbseg, es koszonom undertaker:-) -
#26611 Amúgy jól néz ki -
#26610 Ezzel csak az a baj hogy kismillió ilyen "ken block" festésű autó van... -
JuhaAasz #26609 mi köze ennek ken blockhoz? -
smokes #26608 most lesz jó:)
-
smokes #26606 Ken Block -
smokes #26605
http://kepkezelo.com/images/s6ik16m5u58ac8y7bo.jpg -
#26604 Ennél már csak az a rosszabb amikor valaki azt hiszi hogy a team escape verseny.... -
#26603 Hát 17 evadet elnyomni 2 perc alatt..... lol és még így is lassú volt :P