94802
-
#26683 Sziaszto,
Gondom akadt.Vettem 8000 boostot és kaptam egy gif-et.A játékban ki is 0rja,hogy lépjek a store-ba,de ott semmi nincs.Hogyan tudom aktiválni ezt a gift-et?
Köszi -
Dzsimmi #26682 Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy már a launcher sem indul el egy hete és állandóan azt írja ki,hogy:
There has been an error starting the application.Please contact Customer Support if the problem presist.
Párszor reinstalláltam,de semmi változás.Ezzel mit lehet tenni?Elvileg nem a gépemmel van gond,mert próbáltam haveromnál is és ott is ugyan ezt dobta ki a gép.
Volt valakinek,akinek megjavult ilyen hiba után? -
Quqa #26681 Mit, nem veszek én semmit adják ingyé. -
#26680 Anyám, mi van itt? Nektek még nem szóltak, hogy a böngészőkben van helyesírás-ellenőrző?
QOQA, de be lehet, vegyél VIP-et... -
Quqa #26679 Kifogásolom hogy elfoglaltad a fél oldalt!
Más:
Szabi egy pár perces javítási lehetőséget (kb. 5-10s) nem lehetne beiktatni mint a PH-n sőt ez a gépigényen végtelen ideig lehetséges. -
norby9201 #26678 Fúúú ember.... te ismersz pár trükköt
"
eza
kösszy
hogya
cimm
otvan
írjaka
amugy
lasu
csíkse
töltii
akor
igy
ell
vagya
otvana
menyek
halod
fizutt
csikót
semi
aza
csaka
segicséget
eza
regel
ijenkor
csinájjak
mer
írnáka
ijenn
anyi
lessz
agya
bekel
kel
mejik et
kattingatni
holl
eztet
bosst ot
tudol
bossst omra
mose
füg
mien letaz
mérr
csikbol
ese
nemisa
kikapcsoltama
okostójásnak
ki igazítotak
enyi
vilogót
irtis
kopintcsák
tugyátok
utánozáka
belázagyatok
ijjen
hagyuk
bisztos
jóbban
letöltötema
raknáma
megála
adgya
ijjen
ne teda beled nemkela beled"
Én sem vagyok egy bajnok helyesírásban,de amit te művelsz,az szörnyű.
Remélem nem erőlteted meg magad nagyon,mikor új szavakat találsz ki.
Most jöhetnek a kifogások. -
JuhaAasz #26677 ááááááááááááááááááááááááááááá -
#26676 Egyébként ne számíts válaszra, mert általában csak bevágnak egy sablon szöveget... -
BDGO94 #26675 na írtam arra a emailra, remélem eza címük kösszy mindenkinek jó látni hogya magyarok segítenek egymásnak de télleg még 1 kösssz mindenkinek. -
Quqa #26674 Én ezt javaslom OpenOffice ez autó matice javít csak be kell másolni ide (én is használom mert néha össze vissza írok mindenfélét). -
#26673 Igen ez a cimm biztos -
BDGO94 #26672 eza cimm biztos??? -
#26671 Eh, menj be az emailedbe, és írj a [email protected] asszem ez a címük -
BDGO94 #26670 na vissza olvastam na igen otvan hogy supportaz oldalon rámegyek és azon belül hova -
B13A6 #26669 ő... nem csak,hogy helytelenül ír,de már kezdem azt hinni el se olvassa amit írunk.... -
BDGO94 #26668 amugy************* -
BDGO94 #26667 és maugy hol írjaka supnak, NFS WORD oldal j support de azon belül hol?? -
BDGO94 #26666 jah vágom amugy azt lustaságból nem rakom :D de majd mostmár jah oda figyelek :) jah de lasu ,hétvége van de aza csíkse ment végig amikor töltii azta szart, sztem annak végig kellet volna menni és egy üzenetet küldeni és akor ha nem jön meg egyből, akor megis értem, de igy bakker nem vágom mi vannn..... -
#26665 Próbálj meg különböző írásjeleket alkalmazni, hogy olvashatóbb legyen az irományod! :)
Példa: vessző
-
Gam3r #26664 Figyelj , várj 1 napot , utána írj a supportnak , mint előttem is írták páran , lassú hétvégén ez... -
BDGO94 #26663 hát nem azt nem lehet elírni :D most jah igaz helytelen írok bazzz :S de most gecire nem tudom elírni a számot mega ok ot -
Gam3r #26662 Igaz...:D -
BDGO94 #26661 és mit írtam ell?? a számot xd :D azt másoltam vagya ok szót :D?? -
#26660 baki a "Z" betűre vonatkozik? Van egy kis pizza gond a billentyűzettel kapcsolatossan nálam! -
Gam3r #26659 Hi
Ive purchased Speedboost with mobile about 33€(41$) from Hungary, but I didn't get my Speedboost.
Please give me my boost's
Thanks
Ez értelmes szerintem:D -
B13A6 #26658 Türelem fókát terem....+simán lehet a szolgáltató hibája is,lehet meg se kapták az sms-ed akkor meg nekik hiába írsz
és chris...szerintem nem with mobile,hanem by mobile :P..sőt..biztos :D -
chris1997 #26657 Baki 3...
nem is tudtam, hogy a # után a szám egy HSZ-t hoz be..
Asszem ma inkább nem írok többet -
Gam3r #26656 Amúgy igen , ha elírtad , mint itt a fórumon , nem egyszer csináltad már , a rendszer nem tudja kinek küldje a boostot , de mivel arra a számra küldtél , leveszi , szóval ha ez áll fenn , lehet nem lesz boost , se pénz... -
chris1997 #26655 Ott a pont..
Baki #2
jaj, reggel nekem nem való a gondolkodás :D -
BDGO94 #26654 na akor mit írjak meg hova otvana oldalon nfs oldalán support de ot hova menyek azon belül -
#26653 Helyesírási dolgokat már említettek előttem is, sóval én csak mosolygok tovább az irományaidon!
De azért adok egy kis segítséget is!
#1: A magyar helyesírás szabályai
#2: Tesztelje helyesírását!
#3: Próbálja ki helyesírását!
#4: Leggyakoribb hibák -
Gam3r #26652 Ez nem azt jelenti hogy nem tudom megkapni a boostot??
Nem az kéne hogy but i didn't get the boost? -
BDGO94 #26651 jó halod most jah elég gázzz de most kaptam fizutt mondom feltöltöm csinálok jó gépeket stb de hát semmi benyeltek konkrétan -
BDGO94 #26650 de nekedis ugy volt hogy azta csikót nem töltötte be mer vágod mintha semi jelzés nemlett volna minhta nemis vettem volna mer már töltöttem rá egyzser 2 ezret akor elküldtem az ok szót végig ment aza csíkkk küldtek smst hogy sikeres volt de most semmi :S jelzés csaka pénzem nincs boost nuku :S -
Quqa #26649 Azért van eszed apám átállítod magad lengyelre veszel egy 62 500-as csomagot és mindez kb. 13E Ft de ha ennyire telel vagy szórd a kp-t SMS-re. -
chris1997 #26648 na tőlem már is egy baki :D
folytatom
Hi
Ive purchased Speedboost with mobile about 33€(41$) from Hungary, but I cant get my Speedboost.
Please give me my boost's
Thanks
hát, nagyából ennyi -
chris1997 #26647 NFS World Főoldala bal oldalt Support.
Hát, itt egy kis angol:
Hi
Ive purchased Speedboost with mobile about 33€(41$) from Hungary -
nfsmw4ever #26646 Nekem jött már meg 8-10 óra késéssel is :-(. Hétvége van. Ilyenkor minden lassú náluk. A reakciidejük a nullát közelíti. Türelem és bizakodás. -
BDGO94 #26645 és amugy crissh hol írjaka supnak meg ha tudolll angolul akor röviden írj már vmit lécives:S:S -
BDGO94 #26644 kajak benyelt a word LOL jó nemis aza 10 ezer de akoris idegesítőőőő hát mien rendszerezzzzz huzgálnak loll