Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak beírtam a számom nem volt semmi gond.
tutuhawer
Kész a videóm, nézd csak meg.
LINK
nem annyira HD, mint a te linkedben, de legalább gameplay.
/a youtube-on levõ shift2 videók 99%-ának nevében HD meg full meg high, 1080p stb adatok vannak, a leírásban a PC adatait több idõ elolvasni, min a videót megnézni/
Én nem írtam annyit a leírásába, a videót viszont meg lehet nézni 😊
LINK

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok. tudnál segiteni? A regisztrácionál elakadtam pontosabban a mobilszámnál mert nem tudom beütni a sajátom mivel angol kell ez még rendben van de nem enged tovább mert küldene kodot mobilon de azt ugye nem kapom meg köszönöm a segitséget elöre is 😊
Segítséget kérnék boost vásárlás terén.
Lengyel: A Meneybookers-nél nem tudtam fizetni, utána meg folyamatosan azt írta, hogy más használja a kártyát. WTF?
Magyar: Mit lehet csinálni ha NU2001-es hibakódot kapok?

Balathruin

Aki használt paysafecardot nézze meg az e-mailjét nekem küldtek ajándék kódot amihez nem kellet másik hogy felhasználjam csak egy regisztráció, vettem 3500sb-t.
tutuhawer
csináltam egy videót a Lancerrel én is. Majd belinkelem a nap folyamán. Megpróbáltam 8:11-et menni a ringen is a Mitsuval, de ahhoz még sok kakaót meg kéne innom, az biztos. Talán azt is levideózom egyszer. meg nézegettem az R32-es Skyline-t is 8:20-25 környékére de az is sok nekem egyelõre.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Lehet püffenésnek is nevezni, de inkább olyan hangja van mint aki csuklik ,ezért is röhögök rajta <#nevetes1>
A Lancia Delta HF-nél még erõsebb, én imádom ezeket az igaz „utcai” Rally gépeket, különösen a hangjuk miatt. Néha csak ezért gurulok párat pl. a Shift 2-vel hogy halljam belülrõl a versenygép hangokat.

#86443 A lefújószelep hang attól is függ milyet tesznek rá, mert utcára vannak direkt ilyen marha hangos sípoló hangú (úgy van kialakítva) cuccok a vagányoknak. Amúgy egy sima püffenést halassz, ha nincs benne semmiféle sípszerû vacak.
jaja az a lefújószelep akar lenni csak eléggé elqrták a hangját a készitõk... 😄

Hát ha nekem ilyen hangú autóm lenne , vinném a roncstelepre. Egyébként hülyére röhögöm magam a kuttyogásaitól, ami 3-4 másodpercenként jön elõ 😄 😄
Az a lefújószelep hangja, ha nem tévedek. <#vigyor1>
Szerintem egész jó autó az Aventador csak a kanyarodását kell megszokni mert olyan Lotus Elise-féle. Érdekes, hogy egy darab Stirling Moss-t nem láttam. Nem hiszem, hogy annyira gyenge lenne, hogy ne állnának ki vele versenyezni.
Ebben a játékban nincs olyan, hogy valami nem tetszik az autónak. Olyan a hangja és kész. 😛

Balathruin

Megint van egy noob kérdésem. Vettem egy Audi Quattro 20 V-t pénzcsinálonak (tele van race cash gyûjtõvel)
Az a bajom vele hogy érdekes kuttyogó hangokat ad , mintha a váltásnál olajos cuppogó hangot hallat.
Mi nem tettszhet neki? B-class 498-ra van felhuzva.
Ejj de nagy FPS problémáitok vannak (fõleg Ryan-nek). <#idiota> Én mit mondjak az átlag 10-re? A hiányzó textúrákra? #79230

Balathruin

Igaz hogy már leírtam, de …
Játékban: low minõség, felbontás max-ra.
BandiCam: 30 FPS alá egyel és a minõségen lehet játszani. Még 50%-os is szebb a kép mint itt egyesek videóin, amikor a világos hátérben mozog valami sötétebb paca vagy épp fordítva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom mit kínlódsz egy laptoppal (igaz semmi közöm hozzá), de egy kis lével kipótolod azt a GTX660m-et (nem tudom mennyi, de asztaliban 50 az alja, gondolom laposban kb. 1½ – 2x annyi lehet). 100 körül egy elég jó gépet ki lehet hozni: i3-2100, GTX 560Ti-vel majdnem ugyan ott vagy és ha szerencsés vagy ez a kettõ megvan 50.000-böl (1-2 évesen gar.-al) újban 64 körül. A többi apróság táp, ház, lap, stb. + megint egy 50-böl simán kijön és nem kell azon agyalnod mikor sütöd meg a porcit, VGA-t ebben a forróságban a laptopban.
Ezzel az egyszerû konfiggel nem fog akadni a felvétel az tuti.
Ó szegééééény <#idiota><#hehe>
SUNNY84HUN
<#taps>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

...A nagy überkafa ryankirályon kifognak az fps-sek....
na léptem holnap meló

Tutu

akkor is nálam az autok kanyarodási reakciójával van gon csk nem tudom pontosan elmagyarázni, laggol a kanyar gomb és a játék-ban levõ kanyarodás nincs összhangban ha csak 25 FPS-el megy nálam. Ezért kell min 50 föfötti de azt csak az új VGA-val érem el

Simraceway: tigris013

tutuhawer
nem vágom, mi a sírás tárgya, nekem is ennyi a FPS felvételkor, bandicammel meg még kevesebb. Simán az összes youtube-os videóm így készült 20-25-30 FPS között. Ha nem megy eflvétel, akkor kicsit több.
Így is le van butíítva a grafikád, laptopon nem is nagy a méret, simán mehetne a fraps full képernyõre, mert ha nekem 5 perc 20 giga, neked 2-3 perc még ennek a töredéke, simán fetöltöd 10 perc alatt a tube-ra. Hasítsd a frapsot szerintem, mert olyan kicsi a képed, hogy a fájl mérete nem lenne vészes amúgy

SUNNY84HUN

és az örök igazság <#mf1> , basszák meg a nyomatékukat <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

akkor se jó, megnéztem most felmen 34 FPS-re de RX-8cal nem bírom irányítani, nekem legalább 55FPS vagy feljebb kell

lambo aventadorról mi a véleményetek s classban?

ja majd valami lesz

Írtam pár dolgot, csemegézz, s ne csak a saját fejed meg a nagy egód után fussál...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Jah, és vegyél lejjebb a felvétel minõségébõl, az is sokat segít.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

de mondjuk jó lenne valami megoldást találnom(annélkül hgy még megveszek a karit), mert Perfec10N is kérne 1-2 videót

Pont errõl beszélek, te a minimális 30at sem éred el, nálam az még pont jó.. Akkor nem akadozik, ha úgy állítod be a felvételt, hogy pl nálam felvétel közbe 30 fps felett vagyok, tehát a közvetlenül az alatti értékre kell állítani, tehát 30 fps.

Nálad ugyebár 22-28 között mozog, neked a 23 fps videóbeállítás az ideális. 23.970 fps-sel még készítenek videót, tehát állítsd arra, és próbáld ki.

Akinek meg videózás közbe is 60 feletti fps-e van, annak jó a 60fps videó felvevõ beállítás.

hiába teszem 60FPS-re 22-28 között mozog ugyan úgy attól függ hogy a város melyik részén vagyok

Ha 30 fps-re állítod a felvevõt, akkor nem is lesz több... Én is annyival veszem... Most kipróbáltam, hogy 60-al vegye, akkor 35 és 40 között ugrál, de akkor akadozok én is... Holnap még próbálgatom, valószínûleg az lesz nálam a jó megoldás, hogy le kell vennem a játék grafikáját, ha a videó minõségét fel akarom venni... Mert ugye a múltkor pont te panaszkodtál, hogy túl gyenge a videó minõsége...

Videó nincs róla, mert elfelejtettem belõni. Majd holnap.

nekem Intel HD3000 van, és low-on megy a játék 63 FPS-el

mindegyik felvevõvel nem több mint 30 FPS

majd ha ráértak valamikor 3-asban mehetnék dragot

mivel veszel fel?
mert a bandicam nekem is hasonló dolgokat produkált mint amit leirtál.
az én laptopomban egy szar Intel HD van (128mb)
viszont az Action-nel nagyon faszán megy

BONESAI
autófüggõ. De már ezt is kiküszöböltük ugye Lori? <#hehe>

NFSW: BONESAI

a samsung szervizbe már mrg van rendelve x összegért, majd telefonálnak ha megérkezett és azután Sopronból küldöm fel a gépet pestre a központba

hát a legujabb GK107 Kepler GPU mag van benne( 2 magos gpu)

De, a GTX660M Hasznosabb

Project D|Rare Car Collector|

nekem ez a gondom, bal felsõ sarok ott van az FPS szám felvétel közbe, ezmiatt nem tudok kanyarodni csak lassan kanyarodó autóval. De zonda meg stb autókkal meghalok
alacsony FPS

Ja, 43.000, húzós 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

notebookba?

majd egy Geforve GTX660M megy majd az enyémba

Vegyél CaptureCardot 😄

köszi

de értsétek meg hogy csak 22-26 FPS között veszi fel és ezmiatt akad a játék, nem tudok így kanyarodni
várnotok kell míg veszek videokarit

hát köszi mindenkinek a help-et
Na mi van betudtál nyögni egy színsort.
Inkább ez a válasz illet volna ide is: link <#idiota><#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ryan frissitettem az idõdet. ha ilyen jó idõket mész továbbra is légyszives csinálj videót.

vannak most kocsik leárazva?

Késõ, ami Audi, az kutya#!@$

Nyilván az elemes, de ezt zárjuk le, mielõtt hágé észreveszi a kérdést.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)