Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LINK
nem annyira HD, mint a te linkedben, de legalább gameplay.
/a youtube-on levõ shift2 videók 99%-ának nevében HD meg full meg high, 1080p stb adatok vannak, a leírásban a PC adatait több idõ elolvasni, min a videót megnézni/
Én nem írtam annyit a leírásába, a videót viszont meg lehet nézni 😊
LINK
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Lengyel: A Meneybookers-nél nem tudtam fizetni, utána meg folyamatosan azt írta, hogy más használja a kártyát. WTF?
Magyar: Mit lehet csinálni ha NU2001-es hibakódot kapok?
Balathruin
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#86443 A lefújószelep hang attól is függ milyet tesznek rá, mert utcára vannak direkt ilyen marha hangos sípoló hangú (úgy van kialakítva) cuccok a vagányoknak. Amúgy egy sima püffenést halassz, ha nincs benne semmiféle sípszerû vacak.
Balathruin
Az a bajom vele hogy érdekes kuttyogó hangokat ad , mintha a váltásnál olajos cuppogó hangot hallat.
Mi nem tettszhet neki? B-class 498-ra van felhuzva.
Balathruin
Játékban: low minõség, felbontás max-ra.
BandiCam: 30 FPS alá egyel és a minõségen lehet játszani. Még 50%-os is szebb a kép mint itt egyesek videóin, amikor a világos hátérben mozog valami sötétebb paca vagy épp fordítva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel az egyszerû konfiggel nem fog akadni a felvétel az tuti.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Tutu
akkor is nálam az autok kanyarodási reakciójával van gon csk nem tudom pontosan elmagyarázni, laggol a kanyar gomb és a játék-ban levõ kanyarodás nincs összhangban ha csak 25 FPS-el megy nálam. Ezért kell min 50 föfötti de azt csak az új VGA-val érem el
Simraceway: tigris013
Így is le van butíítva a grafikád, laptopon nem is nagy a méret, simán mehetne a fraps full képernyõre, mert ha nekem 5 perc 20 giga, neked 2-3 perc még ennek a töredéke, simán fetöltöd 10 perc alatt a tube-ra. Hasítsd a frapsot szerintem, mert olyan kicsi a képed, hogy a fájl mérete nem lenne vészes amúgy
és az örök igazság <#mf1>#mf1> , basszák meg a nyomatékukat <#zavart1>#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nálad ugyebár 22-28 között mozog, neked a 23 fps videóbeállítás az ideális. 23.970 fps-sel még készítenek videót, tehát állítsd arra, és próbáld ki.
Akinek meg videózás közbe is 60 feletti fps-e van, annak jó a 60fps videó felvevõ beállítás.

mert a bandicam nekem is hasonló dolgokat produkált mint amit leirtál.
az én laptopomban egy szar Intel HD van (128mb)
viszont az Action-nel nagyon faszán megy
Project D|Rare Car Collector|
alacsony FPS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd egy Geforve GTX660M megy majd az enyémba
de értsétek meg hogy csak 22-26 FPS között veszi fel és ezmiatt akad a játék, nem tudok így kanyarodni
várnotok kell míg veszek videokarit
Inkább ez a válasz illet volna ide is: link <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
vannak most kocsik leárazva?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)