Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyolcadik R8-am(1 db LMS, 3 db 5.2, 4 db 4.2) 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ha class gyõzelemre megyek,akkor sajna én is a top autókkal vagyok bent,de néha jó ilyen "gyengébb" autókkal is furikázni.

A tuningolásán én se sokat gondolkoztam,de azért raktam bele 3 csillagos partokat ugyanolyan színekben,tekintve,hogy nem vagyok tuning guru sem.
Lassan kihalnak a veteránok. Pedig mekkora versenyek voltak az RX7, Z4 M Coupé, Elise, GTR E46 futamok! Milyen diadalok születtek. De mára megjött a 21. század. Brrrr...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

http://www.alienware.com/ 😄

Én is úgy látom ,hogy nem gyenge, de mintha senki sem akarna már csak úgy bemenni a versenyre, hogy nem a legerõsebb autóját hozza. És ha már ott a legerõsebb autó, akkor csak le kell rammolni az esetleg gyengébb autóval közlekedõ ellenfelet, aztán szabad az út ellõ 5 nitrót és hopp gyõzelem
Jó kis verda az. Én még a gyári alkatrészekkel furikázok vele. Elképzelésem sincs merre tuningoljam.

Annyira nem gyenge a Stirling Moss,de nem nyerõ autó az F1-ek és Zondák társaságában.Pár hibával mentem 1:43 vele a mostani S-es pályán,de nem vagyok egy pro sofõr.
Érdekesen fut a játék mostanság, ez tény. Az utolsó szerver leállás, hardver karbantartás óta, nekem olyan, mintha a régi aszinkronizálás született volna újjá. Egyre gyanúsabb a szeró. Single futamnál simán hozzácsap a verseny végén egy-két másodpercet. Sõt! Tegnap mikor beértem a második körbe, az elsõhöz hozzávágott 5 egész másodpercet. Összesítéskor is azzal számolt. Lehet rekordozni...

Hála istennek! <#worship><#worship><#worship> Hamarabb kellet volna. Úgy három hónapja. Informatikában a legjártasabb informatikus rendszergazda, minden IP cím atyja, mindenben elsõ, mindenben kvajó, mindened a tied a legjobb, minden szabály hozzád igazítva/mérve, mindig mindenhol jól tapadós/gyorsulós autós, legkiválóbb (ránézésre is a legtutibb receptet köpõ) tuningmester, a soha ki nem adott verdák ismerõje, legbrutálabb notis gamer, az idõre sz@rós idõfutó bajnok, az örök (értsd minden nap) visszatérõs Úr, én a legõszintébb köszönettel tartozom neked! Köszönöm!
<#nezze><#puszis>

Nekem is ennyi volt egyenlõre nem vágom mi a faszt csináltak ezzel a játékkal nem rég médiumon fasza volt minden most meg low-on játszhatatlan!

Pedig azt írtad értesz a gépekhez, akkor csak neked újra: a laptop nem játékra való, egyik se! Érted!! Grafikai munkákhoz még használható, azért vannak erõsebb VGA-s modellek.

Játékhoz az asztali gép azért ajánlott, mert van benne hûtés ill. lehet bele szerelni.
Nálam átlag 40°C alatt van a CPU, a VGA 55°C körül és a tápot ventilátornak is lehet használni, mert hidegebbet fúj ki mint a környezõ levegõ. Játéknál – nem World – hanem JÁTÉK pl. Crysis2, ami azért rendesen megfingatja a gépet 1024-ben sem megy 60°C fõlé a proci és a VGA is 70°C körül mocorog, ezért aztán ilyen gyermeteg World-nél sincs semmiféle hibaüzenet. Pedig csak 2 rendszerhûtõ van benne elöl – hátul meg egy picuri toronyhûtõ (keress rá mi az) + gyári VGA hûtés és nem egy több 100E-s config, de elmocorog szinte minden rajta. Az a 80°C meg sok, szerintem is a 110 meg egyszerûen életveszélyes hõfok már, nem neked, hanem pl. a kondiknak!
BONESAI
fasza vidi <#eljen> ment a Tetszik

NFSW: BONESAI

BONESAI
méér gyökér mindenki?
<#vigyor>

NFSW: BONESAI

goregrind
Nem vagyok játékban, már csak kavicsozni járok fel! Kissé kiment a séróm szerda hajnalban a 20. csiter után! 20 exe hiba lobbyban, 20 próbálkozásból! Szóval most pihiztetem picit...

DISCORD: grimanddark

tutuhawer

hey
kész lett a másik videóm is. Mine's R34 at Ebisu West
Tegnap fél óra alatt befejeztem a NFS Worldöt, ez a helyzet.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Fent vagy a játékban? mert mostanában nem látlak a listában... valszeg elromlott, a múltkori kidobásom miatt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Más játékkal kipróbálta, s 110-nél kiakadt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Elolvastam és arra írtam, hogy a MAX 110 is sok már - nekem! De ha a venti nem engedi 80 fölé, akkor hogy lehet 110 a MAX? <#hehe>

na léptem szevasztok, majd leszek talán 20 év múlva

Simraceway: tigris013

a kuuuuuuuuuuu.... eléteb hogy nem tudtok olvasni!!!!!!!!!!

mondom a maximum 110fok, DEEEEEE a venti NEMMMM engedi 80 FOK FÕLÉ!!!!!!

EL tudtátok olvani?????

goregrind
Low grafon párszor teszteltem csak, minden esetben hõsugárzó kellett a kari beizzításához!<#vigyor3>

Régen nekem 90 fok is volt a World közben Lowon, az új karival max 60°

Az enyém is 50 és 60 között mozog lowba is meg fullba is.

goregrind
110 fok? Ember, azon már fõzni lehet! <#vigyor5>

Nálam full grafon van a játék, 1680x1050-es felbontáson és nem éri el az 55-öt sem normál esetben. Crysis-nál szokott 60 körül mocorogni (szintén full graf) - de akkor sem 110! Nem sok az egy kissé? <#taps>

...csíter 😛 ... #84440 <#mf1>
Háromszoros rep meg cash szorzó van, még ma is él, mivel nem volt a héten patch. A legközelebbi leálláskor fogják visszaállítani alapra.

RoboKutya78
köszi😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

de volt ajándék Sok BUG

de a viccet félretéve nem volt semmi értelmes

RoboKutya78
srácok tart még a szülinapi buli? Volt valami értelem amit bedobtak és lemaradtam róla vagy ez a 7 napos kód a legnagyobb dobásuk? Azaz se matrica se semmi?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tudok videót csinálni de csak E Classon, a többi már problémás

Rendben, ameddig Zsomboor úrtól, és Ryantól nem látok videót, addig én is befagyasztom a videózást. Kifogásaim nekem is vannak, de nekem nagyobb gondom van annál, hogy nálam a játék az istennek se akar begyorsulni... még azt az 1 sec gyorsulásomat is elvesztettem, amit elõtte tudatosan elõ tudtam kaparni.

Szevasztok!

Quqa:

nem aggódok gogy fõzõm a gépet mert 110 fok a max de játék alatt 80 fok és nem megy feljebb

Mindenkinek!!!!

Nem fogok videózni ha nem tetszik akkor meg b.... meg

SUNNY84HUN
nem lehet legalább is nincs ilyen lehetõség ahogy látom :S , elején kérdezte hogy mibe akarom megadni és simán lengyelt adtam meg 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ööö.. ez jó kéréds, mert én ilyennel nem szórakoztam 😄 Nézd meg valahol biztos meg lehet változtatni 😄

ohh. most nézem, hogy ajándékba a 8000 SB-hez eclipse elite jár.
amúgyis meg akartam szerezni azt a kocsit 😄

Chris akkor este ha megadom az accom hozzáférését meg a számlának a számát betudod aktiválni nekem a lengyel SB-t?

SUNNY84HUN
de ha már zlotyban beállítottam már nem tudok variálni hogy magyar legyen ? 😄 vagy béla vagyok és vérpistike lettem 😊))

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem 😄

Mindent leírtam, MBbe csak regelj föl és a kártyát csatold, lehet magyar a Bookersed.

ezért szeretjük a hónap elejét. beindulnak a SB vásárlások 😄

Nekem nincs kártya társítva a Moneybookershez csak számlaszám és csak utalással szoktam feltölteni. De ott is van ha jól tudom valamiféle azonosítási rendszer mint a paypalnál lehet az a problémája még. Ja és nálam simán forintra van állítva. Ha át kell váltania z³otyira biztos felszámol valamennyi átváltási díjat
SUNNY84HUN
enyémre válasz ? 😄 <#idiota>

ööö.... Passz. Lehet, már az a kártya egy másik MB accon van, de ez a hibakód... fogalmam nincs

szerintem ezekkel a hibákkal fordulj a support-hoz. mi átlag emberek nem hinném, hogy sokat tudunk tenni ezügyben

Nekem nem tudsz segíteni? #86448 <#conf>

Balathruin

SUNNY84HUN
ez a moneybookers regelek és megadom a kártya meg személyes adatokat , beállítom hogy zlotyban számoljon , vesz le pénzt a használásért vagy simán fizetek vele azt csókolom <#fejvakaras>

nálam eddig nagyon faszán müködik, még valamivel gyorsabb is lett mint win7-el.
plusz ebben már benne van az a lehetõség, hogy ha már túl sok szemét van a gépen akkor nyomok egy resetet és nullázza a rendszert. nem kell telepitgetni.

Win8 FTW, 2x kellett eddig újrahúzni öcsém gépét 😄

köszi. akkor veszek egy 5000-es PSC-ot. tudsz majd este segiteni a felhasználásában?
nálam legutóbb elég érdekesen müködött a proxy program, most meg már win 8 van és nem tudom azon, mennyire lenne megbizható

2X2000 FT-os PSC kell, de praktikusabb, ha egy 5000 FT-sat veszel így marad egy 3500SB csomagra is

sziasztok.
lenne valaki olyan kedves és megnézné nekem mennyibe kerül most pontosan a lengyeleknél 8000 SB paysafecard-al?
hunagrise forintban persze, mert akkor hazafelé a kúton veszek.

nekem nem engedi mert +44 el kezdödik és nem tudom átirni 😊 mind1 majd csak rájövök 😊