Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Project D|Rare Car Collector|
A tuningolásán én se sokat gondolkoztam,de azért raktam bele 3 csillagos partokat ugyanolyan színekben,tekintve,hogy nem vagyok tuning guru sem.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
<#nezze>#nezze><#puszis>#puszis>
Játékhoz az asztali gép azért ajánlott, mert van benne hûtés ill. lehet bele szerelni.
Nálam átlag 40°C alatt van a CPU, a VGA 55°C körül és a tápot ventilátornak is lehet használni, mert hidegebbet fúj ki mint a környezõ levegõ. Játéknál – nem World – hanem JÁTÉK pl. Crysis2, ami azért rendesen megfingatja a gépet 1024-ben sem megy 60°C fõlé a proci és a VGA is 70°C körül mocorog, ezért aztán ilyen gyermeteg World-nél sincs semmiféle hibaüzenet. Pedig csak 2 rendszerhûtõ van benne elöl – hátul meg egy picuri toronyhûtõ (keress rá mi az) + gyári VGA hûtés és nem egy több 100E-s config, de elmocorog szinte minden rajta. Az a 80°C meg sok, szerintem is a 110 meg egyszerûen életveszélyes hõfok már, nem neked, hanem pl. a kondiknak!
DISCORD: grimanddark
hey
kész lett a másik videóm is. Mine's R34 at Ebisu West
Tegnap fél óra alatt befejeztem a NFS Worldöt, ez a helyzet.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Simraceway: tigris013
mondom a maximum 110fok, DEEEEEE a venti NEMMMM engedi 80 FOK FÕLÉ!!!!!!
EL tudtátok olvani?????
Nálam full grafon van a játék, 1680x1050-es felbontáson és nem éri el az 55-öt sem normál esetben. Crysis-nál szokott 60 körül mocorogni (szintén full graf) - de akkor sem 110! Nem sok az egy kissé? <#taps>#taps>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
de a viccet félretéve nem volt semmi értelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Quqa:
nem aggódok gogy fõzõm a gépet mert 110 fok a max de játék alatt 80 fok és nem megy feljebb
Mindenkinek!!!!
Nem fogok videózni ha nem tetszik akkor meg b.... meg
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
amúgyis meg akartam szerezni azt a kocsit 😄
Chris akkor este ha megadom az accom hozzáférését meg a számlának a számát betudod aktiválni nekem a lengyel SB-t?
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Mindent leírtam, MBbe csak regelj föl és a kártyát csatold, lehet magyar a Bookersed.
Balathruin
plusz ebben már benne van az a lehetõség, hogy ha már túl sok szemét van a gépen akkor nyomok egy resetet és nullázza a rendszert. nem kell telepitgetni.
nálam legutóbb elég érdekesen müködött a proxy program, most meg már win 8 van és nem tudom azon, mennyire lenne megbizható
lenne valaki olyan kedves és megnézné nekem mennyibe kerül most pontosan a lengyeleknél 8000 SB paysafecard-al?
hunagrise forintban persze, mert akkor hazafelé a kúton veszek.