94802
-
BDGO94 #27588 vagyisa skiljeid -
mrhawkins #27587 Elég "érdekesek" az eröviszonyok. Corvette ZR1 el simán lezúzok GTR RS-t, és RTR-x et is néha, de egy Ford GT-vel nem tudtam mit kezdeni :D -
BDGO94 #27586 maizhogy 3 csilaga max, akor hogy fejlödc LOLLLLLLLL -
janihunk #27585 Az nem lehet hogy max 3 csillag van. Akkor miért 17/30 pl ez?
-
Quqa #27584 Hogy a fitty francba kaptál 50 ultrát mikor nekem több tütüm van és csak 45 db-ot kaptam.
Ahogy látom a sebességek nem nagyon csökkentek a 911 még mindig 380 körül tud menni de miért is, a reális 270 lenne. -
#27583 sziasztok.
3 csillag a max.
na milyen az újítás? vannak még eleve erős nitróú autók? -
janihunk #27582 4 csillagos skillek hol vannak? Lehet nyerni őket? -
B13A6 #27581 "Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game.Please try logging in at a later time."
Király-így majdnem két hónapnyi nem játszás után pont erre vágytam :D -
NABAZDMEG #27580 ilyet nem mondtam :)
csak hogy az elnyújtott nitróval jó kis előnyt szerzek...
igazából tesztelgetem a dolgot..
-
B13A6 #27579 úy írod mintha a perfect meg a nitróra pakolás kiütné egymást....én teszek mindkettőre és akkor nem is tudom ki "kaparhat" ki után ;) -
Gam3r #27578 Akkor majd holnap nekifekszek mind a 2-őt kitapasztalni , na én most mentem a rammeres köcsögök helyett inkább a csatatért választom a BF3-on:) -
NABAZDMEG #27577 de próbáld ki akármelyik versenyképes kocsiddal
nekem mindegyiknél a perfecten a hangsúly :D ha már a startnál el tudok húzni gyorsan akkor nem hagyok nekik sok esélyt h lerammoljanak...aztán kaparhatnak utánnam xD -
Gam3r #27576 Na jó , nekem mára elegem lett a játékból a játékosok miatt... :D
nabazdmeg:Én is vertem már le gyenge Evo-val porsche 911 gtr3-at , ami sokkal rosszabb az mr2nél , nem csodálkozok ezen.... :) -
Gam3r #27575 Nem az miatt nyersz ennyivel, mr2esed van , ami nagyon jó , főleg a magad szintednél... -
NABAZDMEG #27574 Route 55.
Nos kérdem én megéri a nitróra pakolni?
Én maradok a perfectnél ^^
-
BDGO94 #27573 ugyhogy srácok a közzöség akarta ezt, jó nem biztos hogy a magyarok de a külföldiek biztos, szval azt kel megbecsülni ami van , majd lessz jobb :) remélem :)) -
Gam3r #27572 Akkor elveszítenék az "utánpótlás" nagy részét , és pénzkiesés lenne , amit nem akarnak:) -
chris1997 #27571 Semmi nem történik. -
NABAZDMEG #27570 Látom h jópáran a nitróra pakolták a skilleket...hát nem tudom.
nekem most úgy van hogy a perfectem faszául el van nyujtva...fullos.+2 ram van aktiválva
És mivel elég sokan a nitróra pakoltak,mire benyomnák a nitrót jó kis előnyhőz jutottam általában 25-30 mp el később érnek be utánnam a célba :)
-
Gam3r #27568 Áh , tuti kapsz vmi elosztható bigyót szintlépéskor , csak gondoltak az "utó korra".... -
chris1997 #27567 meglesem X) -
NABAZDMEG #27566 semmi.egyszerűűen szintetlépsz és kész :D -
BDGO94 #27564 Szar eza skilll geccii de nevetek amugyaz egészen amikor ezt olvasom, olvastam...
figyi:: bőg mindenki hogy miez minek miért történt sztem már ti is olvastátok Skillek fejezetbe de mutattom
közösség régóta vágyott már arra, hogy a skilleket resetelni lehessen, a fejlesztőcsapat pedig végre hallgatott is a rajongókra, így kidolgozták a Skill Mod nevű új funkciót. Én nemvágytam :)))))) -
Gam3r #27563 Köszi szépen azért , kipróbálom , amint lehetőségem adódik rá!:) -
Gam3r #27562 De , ugyan úgy megy a fejlődés , és ha jól tudom ha ráteszed , akkor talán kapsz ultrát , én így gondolom , de lehet nagyot tévedek.... -
veszettróka #27561 Most akkor egy most fejlődő játékos ha mondjuk a 37-es szinthez ér (korábban dragster 3/3 skill) akkor kaphat egy (több) ultra tuned motort? V. semmilyen jutalompart nincs szintlépéskor? Akkor gratula BB, jól átgondolt az egész elképzelés... -
Gam3r #27560 Juggert fölösnek tartom , bár mondjuk slingshot helyett is jó , és így kb traffic által megállíthatatlan leszek , én is egyik versenyképeset mr2be szánom:)
Amúgy meg még igen is mindig számít a szint , mert ha jól tudom 2-3 csillagos skillt nem lehet boostért venni , ami azért az is meghatározó , másik dolog meg az , hogy ez a partok 2-1,5-1 ezer boostok , sokan ezekért a partokért költenek több tízezres összegeket , mert ezek a partok a kategóriájukból (váltó , motor , kerék) a legjobbak ...
-
janihunk #27559
Tessék. Egyelőre még csak MR2 vel teszteltem, de elég jól adja. -
Gam3r #27558 Ránézek , azt hittem ez egy t3 street improved turbó , gondoltam , na bassza meg , megnézem , ráviszem az egeret , ultra o.0
-
Nomish #27557 Még az elözőhöz: Mert eddig a játékos kitudta kalkulálni az ellenfele szintjéböl,hogy mit várhat,most ez megszünt,kevesebb verseny,mert lelépkednek majd,kevesebb sikerélmény,kevesebb játékos. hosszú távon ezt fogja eredményezni ez a marketing. Mert mi oké elvagyunk,beboostoltunk,fejlesztettünk,már aki. És mi a törzsét képezzük a játéknak,mint aktiv,felhasználók. De ha most indulna egy új ember,nem biztos hogy másnap már fellépne játszani. -
NABAZDMEG #27556 A legújabb szerzeményem ^^ jól megy a kicsike :D
de mintha morcos lenne,nem? -
gyeprefos007 #27555 innentől kb aki több boost-ot kült az gyorsabb... szal ez sztem arra volt jó hogy méginkább fizetős legyen a játék.... ez a személyes véleményem -
Nomish #27554 Az rendben van,de mire is mennek majd az egycsillagos méregdrága skillpontokkal,és a szokásos maximum,race improved-tuned partokkal,ha bevágja melléjük a 10-15 szintel feljebb lévő játékost,aki már esetleg nyert többet,jobbat az adott skillekből,vagy esetleg boostolta a skilleket. Hát ezért,a szinteknek innentől kezdve értelme nincs,csupán a pályák és autók feloldására szolgálnak. -
davidcs94 #27553 köszönöm a helyesbítést, én tudtam ezek szerint pontatlanul -
Gam3r #27552 *az összes skillhez -
Gam3r #27551 Akiknek 1 pont hiányzott az összes parthoz , azok prot kaptak , akiknek meg 1 pont volt rá azok kb racet asszem ... :) -
Gam3r #27550 Miért is basztak ki a kicsikkel??
Semmi teljesítménynövelő skilljük nincs , akkor miért is kapjanak a semmi elvételéért partot? -
davidcs94 #27549 nem kap mindenki ultra cuccokat, csak azok akiknek ki volt fejlesztve a skill teljesen vagy esetleg 1 hiányzott, akiknek nem azok a fejlesztéshez mérten kapnak cuccot -
Gam3r #27548 Ne lázadozzál már , előbb gondolkozz , és olvasd el , csakis lv 40től lehet fullra kifejleszteni ezeket , SZÓVAL lv 40eseknek , akik kifejlesztették ezt azoknak adott ultra partot , és kb lv 30tól elérhetőek ezek a teljesítménynövelő skillek ... -
Nomish #27547 Hát igen,szabályszerűen kibasztak az alacsony szintű játékosokkal,de ezt már megszokhattuk.