94802
  • BDGO94
    vagyisa skiljeid
  • mrhawkins
    Elég "érdekesek" az eröviszonyok. Corvette ZR1 el simán lezúzok GTR RS-t, és RTR-x et is néha, de egy Ford GT-vel nem tudtam mit kezdeni :D
  • BDGO94
    maizhogy 3 csilaga max, akor hogy fejlödc LOLLLLLLLL
  • janihunk
    Az nem lehet hogy max 3 csillag van. Akkor miért 17/30 pl ez?
  • Quqa
    Hogy a fitty francba kaptál 50 ultrát mikor nekem több tütüm van és csak 45 db-ot kaptam.

Ahogy látom a sebességek nem nagyon csökkentek a 911 még mindig 380 körül tud menni de miért is, a reális 270 lenne.
  • BONESAI
    sziasztok.
    3 csillag a max.
    na milyen az újítás? vannak még eleve erős nitróú autók?
  • janihunk
    4 csillagos skillek hol vannak? Lehet nyerni őket?
  • B13A6
    "Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game.Please try logging in at a later time."
    Király-így majdnem két hónapnyi nem játszás után pont erre vágytam :D
  • NABAZDMEG
    ilyet nem mondtam :)
    csak hogy az elnyújtott nitróval jó kis előnyt szerzek...
    igazából tesztelgetem a dolgot..
  • B13A6
    úy írod mintha a perfect meg a nitróra pakolás kiütné egymást....én teszek mindkettőre és akkor nem is tudom ki "kaparhat" ki után ;)
  • Gam3r
    Akkor majd holnap nekifekszek mind a 2-őt kitapasztalni , na én most mentem a rammeres köcsögök helyett inkább a csatatért választom a BF3-on:)
  • NABAZDMEG
    de próbáld ki akármelyik versenyképes kocsiddal
    nekem mindegyiknél a perfecten a hangsúly :D ha már a startnál el tudok húzni gyorsan akkor nem hagyok nekik sok esélyt h lerammoljanak...aztán kaparhatnak utánnam xD
  • Gam3r
    Na jó , nekem mára elegem lett a játékból a játékosok miatt... :D

nabazdmeg:Én is vertem már le gyenge Evo-val porsche 911 gtr3-at , ami sokkal rosszabb az mr2nél , nem csodálkozok ezen.... :)
  • Gam3r
    Nem az miatt nyersz ennyivel, mr2esed van , ami nagyon jó , főleg a magad szintednél...
  • NABAZDMEG
    Route 55.

Nos kérdem én megéri a nitróra pakolni?
    Én maradok a perfectnél ^^

• BDGO94
    ugyhogy srácok a közzöség akarta ezt, jó nem biztos hogy a magyarok de a külföldiek biztos, szval azt kel megbecsülni ami van , majd lessz jobb :) remélem :))
  • Gam3r
    Akkor elveszítenék az "utánpótlás" nagy részét , és pénzkiesés lenne , amit nem akarnak:)
  • chris1997
    Semmi nem történik.
  • NABAZDMEG
    Látom h jópáran a nitróra pakolták a skilleket...hát nem tudom.
    nekem most úgy van hogy a perfectem faszául el van nyujtva...fullos.+2 ram van aktiválva
    És mivel elég sokan a nitróra pakoltak,mire benyomnák a nitrót jó kis előnyhőz jutottam általában 25-30 mp el később érnek be utánnam a célba :)

• Gam3r
    Áh , tuti kapsz vmi elosztható bigyót szintlépéskor , csak gondoltak az "utó korra"....
  • chris1997
    meglesem X)
  • NABAZDMEG
    semmi.egyszerűűen szintetlépsz és kész :D
  • BDGO94
    Szar eza skilll geccii de nevetek amugyaz egészen amikor ezt olvasom, olvastam...
    figyi:: bőg mindenki hogy miez minek miért történt sztem már ti is olvastátok Skillek fejezetbe de mutattom

közösség régóta vágyott már arra, hogy a skilleket resetelni lehessen, a fejlesztőcsapat pedig végre hallgatott is a rajongókra, így kidolgozták a Skill Mod nevű új funkciót. Én nemvágytam :))))))
  • Gam3r
    Köszi szépen azért , kipróbálom , amint lehetőségem adódik rá!:)
  • Gam3r
    De , ugyan úgy megy a fejlődés , és ha jól tudom ha ráteszed , akkor talán kapsz ultrát , én így gondolom , de lehet nagyot tévedek....
  • veszettróka
    Most akkor egy most fejlődő játékos ha mondjuk a 37-es szinthez ér (korábban dragster 3/3 skill) akkor kaphat egy (több) ultra tuned motort? V. semmilyen jutalompart nincs szintlépéskor? Akkor gratula BB, jól átgondolt az egész elképzelés...
  • Gam3r
    Juggert fölösnek tartom , bár mondjuk slingshot helyett is jó , és így kb traffic által megállíthatatlan leszek , én is egyik versenyképeset mr2be szánom:)

Amúgy meg még igen is mindig számít a szint , mert ha jól tudom 2-3 csillagos skillt nem lehet boostért venni , ami azért az is meghatározó , másik dolog meg az , hogy ez a partok 2-1,5-1 ezer boostok , sokan ezekért a partokért költenek több tízezres összegeket , mert ezek a partok a kategóriájukból (váltó , motor , kerék) a legjobbak ...

• janihunk

Tessék. Egyelőre még csak MR2 vel teszteltem, de elég jól adja.
  • Gam3r
    Ránézek , azt hittem ez egy t3 street improved turbó , gondoltam , na bassza meg , megnézem , ráviszem az egeret , ultra o.0

• Nomish
    Még az elözőhöz: Mert eddig a játékos kitudta kalkulálni az ellenfele szintjéböl,hogy mit várhat,most ez megszünt,kevesebb verseny,mert lelépkednek majd,kevesebb sikerélmény,kevesebb játékos. hosszú távon ezt fogja eredményezni ez a marketing. Mert mi oké elvagyunk,beboostoltunk,fejlesztettünk,már aki. És mi a törzsét képezzük a játéknak,mint aktiv,felhasználók. De ha most indulna egy új ember,nem biztos hogy másnap már fellépne játszani.
  • NABAZDMEG
    A legújabb szerzeményem ^^ jól megy a kicsike :D

de mintha morcos lenne,nem?
  • gyeprefos007
    innentől kb aki több boost-ot kült az gyorsabb... szal ez sztem arra volt jó hogy méginkább fizetős legyen a játék.... ez a személyes véleményem
  • Nomish
    Az rendben van,de mire is mennek majd az egycsillagos méregdrága skillpontokkal,és a szokásos maximum,race improved-tuned partokkal,ha bevágja melléjük a 10-15 szintel feljebb lévő játékost,aki már esetleg nyert többet,jobbat az adott skillekből,vagy esetleg boostolta a skilleket. Hát ezért,a szinteknek innentől kezdve értelme nincs,csupán a pályák és autók feloldására szolgálnak.
  • davidcs94
    köszönöm a helyesbítést, én tudtam ezek szerint pontatlanul
  • Gam3r
    *az összes skillhez
  • Gam3r
    Akiknek 1 pont hiányzott az összes parthoz , azok prot kaptak , akiknek meg 1 pont volt rá azok kb racet asszem ... :)
  • Gam3r
    Miért is basztak ki a kicsikkel??

Semmi teljesítménynövelő skilljük nincs , akkor miért is kapjanak a semmi elvételéért partot?
  • davidcs94
    nem kap mindenki ultra cuccokat, csak azok akiknek ki volt fejlesztve a skill teljesen vagy esetleg 1 hiányzott, akiknek nem azok a fejlesztéshez mérten kapnak cuccot
  • Gam3r
    Ne lázadozzál már , előbb gondolkozz , és olvasd el , csakis lv 40től lehet fullra kifejleszteni ezeket , SZÓVAL lv 40eseknek , akik kifejlesztették ezt azoknak adott ultra partot , és kb lv 30tól elérhetőek ezek a teljesítménynövelő skillek ...
  • Nomish
    Hát igen,szabályszerűen kibasztak az alacsony szintű játékosokkal,de ezt már megszokhattuk.