94802
  • Gam3r
    Mi van?Először te is gondolkozz már kérlek , oké sokat adtak , de a mennyiség nem mind1 , motorja eddig is volt mindenkinek és ez a motor 9-17es , szóval közel nem 20%os gyorsulást ad , mint a dragster fullon...

Érezték hogy azért motorja mindenkinek van , így a +20% gyorsaságot közel sem fogja megközelíteni , így adtak többet is ...
  • chris1997
    50 DB ultra tuned cuccot kaptam én..
    Delete aCC? Minek?
  • SUNNY84HUN
    majd kiderül és ha fos akkor jön a delete acc

na most lesem az 50es profilokat : 5 ultra tuned moci , 5 ultra tuned váltó , 5 ultra tuned gumi minden tierben , ha már ilyeneket adtak lehel érzik hogy elb@szták ezzel a gamet a skill rendszerrel , de majd későbbiekben minden kiderül vagy minden ki derül
  • Gam3r
    Igen , az építésben lehetőséget ad , és épp ebben lesznek a versenyen a különbségek , te ramra tettél , téged nehezebb eltolni , te perfectre , te először elhúzol , amaz nitróra , az meg utolér a közepén , stb , stb ...
  • chris1997
    Hát azért ez a skilles cucc nem annyira jó.. majd rájössz
  • SUNNY84HUN
    mi ez a sok cucc egyik lv30as profilomba benéztem kezdésnek és tele volt pro tuned cumokkal ..
    skillezés tiszta azt vágesz meglestem , így legalább a sofőrön múlik hogy építi meg a dögjét skill szinten
  • G4RY21

Igen, ez az amit mindenki elfelejt...
  • Gam3r
    Miért? Még is miután valaki ennyit költ erre a játékra , miért érdemes törölni a profilját???

Azért mert mások is kaptak ultra tuned-eket , azért már nem tudod legyőzni őket , eddig csakis a tuning volt az előnyöd???

Annyira nem értem az ilyenféle játékosokat , példának okára felhozom gabihun21et , és te bonesai miért hagyod abba?

Egyébként meg az nfsw-t csakis a pénz érdekli , de most ez eléggé IGC kedvező volt , ez a sok ultra tuned part ...
  • B13A6
    Azért elég lassan tölt újra a nitró azt kihagytad,ha már így írunk róla...
    NADE!Azt elfelejtitek,hogy más ugyanezzel a problémával megküzd...és itt a hiba,hogy mindenki ahhoz hasonlít,ami korábban volt,nem ahoz milyenek most az ellenfelek-pedig az ellenfelekhez kéne...és mi jó helyzetbe vagyunk tele vagyunk 3 csillagosokkal,de szegény új játékos aki betesz 5-öt az 1 csillagos nitró erősítőből és még mindig csak feléig van az mit mondjon?Nekik kéne panaszkodni,ők szívták meg....nekünk 0 hátrányunk nincs az ELLENFELEINKHEZ képest....ÉS EZ SZÁMÍT...nem az hogy a tegnapi önmagadhoz képest romlottál....
  • nfsmw4ever
    Látom megy a Poseidon-ozás is. Nem semmi a csávó elismerem. De sok a gyanús navigálása a szememben. Persze alapból gyanakvó vagyok. Viszont valahol megvan még az a screenshot, amin a bácsi mögöttem futott be a mission streeten, cirka pár másodperccel. :-D Nekem trófea volt neki meg egy xar meccs.
  • rav3n319
    elég 2 kimaxolni egy skill-t, a többi helyre tolhatsz mást is
  • Racing824

Ő már két hónappal korábban megtette,körülbelül ekkor jött be az ultra szenzáció.Én a kis driveremmel még igencsak elbujhattam volna melette.
    Ami jó lenne azt elbasszák,amivel probléma lenne azt meg nehogy már kijavítsák.Hát miért is tennék.
    Csak egy példa...ott a chat,hány hónapja már hogy nem lehet használni?
    Szerintem nem csak nekem hiányzott.
    De mostmár mindegy..
  • nfsmw4ever
    Persze. Miért is nelenne oké. Nem a nitró hozza meg a győzelmet hanem a hibátlan kör. Illetve menet. Kipróbáltam magam, nem összevissza csacsogok. Ahol komoly időt mentem ott kb 2-4 mp van a powerupos és a tiszta idő között. Nekem kimondottan jó ha rövid a nitro, mert sokkal jobban kordában tudom tartani a verdát és nem a szerencsén múlik, hogy kerülöm vagy sem a trafficot. A perfectstart meg hogy rövid? lvl5-ön is 200-ból 199-szer megvan. Szal nekem ez se gond. Csak idő kérdése és meglesz a nekem megfelelő skill arány beállítása. És igen, még mindig jó a rendszer. Szerintem.
  • Ryder159
    Ja az kimaradt hogy külön skill van a perfekt start hosszára, különben az is csak 1mp-ig tart. De azt már hova is rakod? Muszáj egyet elvenni a nitró hosszából...
    Na még mindig jó a rendszer?
  • Ryder159
    akkor előbb próbáld ki. elsőre nekem is tetszett, de aztán rájöttem hogy szar. Miért?

5 helyed van a pontoknak. ha normális nitrót akarsz, akkor 2 supershot-ot kell tenned. Ha azt akarod, hogy ne 1 mp legyen a nitró hossza akkor kell 2 skill a nitró időtartamára.Hoppá, máris csak egy hely maradt ami a többségnél kell a perfect start rpm-jét kitolni, hogy ne egy vonalkát kelljen eltalálnod. És ennyi volt.

Most aztán kurvára sok a variáció...
  • chris1997
    Mindenki csukja az ajtót?!
  • BONESAI
    Ez nagyon szar. Sokat tűrtem, reménykedtem, de ez mindennek a teteje. Innentől nem folytatom tovább. Én nem fogok regényeket írni... sziasztok és köszönöm a játékot minden kedves embernek, akit megismertem!
  • B13A6
    Poseidonnal egyszer találkoztam,de termelt egy óriási csítgyanús kanyart.....és lazán nitró nélkül végül kb. top50 idővel zárt
  • Gam3r
    Bár olyan 20 . időnél , vagy 15.-nél leálltam , meguntam teljesen az nfsw-t.

Meg gyakorlás kérdése is , hogy ki hogy vezet.
  • Gam3r
    Nyugi , van még pár ember , egyébként nem tudom tutunak sincsenek olyan jó idejei , legalább is régebben szarabb kocsikkal az idejeit vertem , nem tudom most mi a helyzet .

Amúgy meg inkább törlés mellett dönt , és a poseidon féléket már csak szerencséből lehet megszorongatni , kb traffic offal , mivel elég sokszor van egy olyan trafic ami az útban áll , és ha odébb mész , pl a hosszabb úton , már időt vesztettél.
  • Quqa
    Ha már törölnéd én megszavaznám add Tutu-nak hátha normális gépparkkal meg tudná szorongatni a Poszeidon féléket.
  • BDGO94
    Én lájkolom :) ;)
  • nfsmw4ever
    Attyaég! Mi van itt... Nem semmi teljesítmény követni mostanság a fórumot. Látom vannak vélemények. Nekem is. Az új skill rendszer jó. Szerintem. Még ki sem próbáltam ugyan, de maga a működési elv és a kombinációk széles köre nekem tökéletesen megfelel. Az IGC-és játékosokkal igenis hogy nem bsztak ki. Szinttől függően megkapták ugyanazt a juttatást, mint a buszterek. Akkor mi a gond. Most kb pont annyival kerültek ez miatt hátrébb, mint előrébb. Fél nap (se) telt el jóformán, de már ezer szintlépésre előre kombinálnak némelyek, hogy így, meg úgy. Ezt a részét nagyon passzolom, mert szerintem nem kevés koncepciót vettek végig a fejlesztők s maradtak a bevezetett újításnál. Könyörgöm! Nem lehet kicsit csak játszani, tesztelni, szétbarmolni az autónkat, meg jól tuningolni, agyonveretni magunkat rossz skillek behajigálásával, meg veszettül elpáholni néhány bajnokot isteni jó skill aránnyal??????
    És majd csak ezek után elemezzük a kérdést, vessük fel az ötleteket és alkossunk pro és kontra véleményt. Mert akkor már van miről és van mögötte tapasztalat. Szerintem.
    Na nyomjuk neki :-D
  • Gam3r
    Amúgy szia, további szép kockulás mentes életet!:D
  • Gam3r
    Aztán valakinek nem ajándékozod el a profilod?:D

(Nem magamra célzok!)
  • Racing824
    Kúrvaasokat költöttem erre a rohadt játékra hogy fullra fel tudjam húzni az autóimat..
    Hibái ellenére élvezhető volt és szerettem vele játszani,de azt hiszem ezzel el is jött a vége az én pályafutásomnak.
    Jöhet a delete driver....
    A 12ből megmutatnék párat(a kedvenceket) ha nem bánjátok...

Fuck you EA

Szevasztok
  • Gam3r
    Azaz azt írta most mindenki kezdje megérteni , de ez jelentéktelen kis fordítási hiba:D
  • Gam3r
    Hoppá , most olvastam , ezt régebben írták , mikor bemutatták ezt a skilles bigyót:

now every1 start to understand - they RAPE us - only 5 slots for skills, soon you will have to buy slots (500-100 boost)to add more skills to the car - and remember(if you sell the car-you lose the skills).

Most hogy mindenki megértse- ők lehúznak minket (vagy vmi ilyesmi...xD) - csak 5 hely van a skilleknek , később majd tudsz venni helyeket (500-100 boost ez)hogy adj több skillt hozzá az autódhoz-és emlékezz(etek) (ha eladjátok az autótokat , elveszítitek a skilleket).
  • Gam3r
    De szereti valaki ezt az autót:D (sorry , nevét nem tudom...:D)
  • Gam3r
    Igen , sokan ezt írják , lehet párszázan , de gondolj bele , ez akkor is csak a kisebb réteg ...

270 ezer ember like-olta a honlapjukat , ami nem kis szám...
  • lorci
    Aki még nem nézett ma be az alkatrészraktárba nézzen be mert vagy egy kis meglepi ott amikor benéztem azt hittem hogy bug de nem az... .. :D
  • chris1997
    Ultra 1 fokkal jobb volt mert akkor bíztunk benne(és lám), hogy majd lehet nyerni.
    Skillek pedig annyira FIX volt... de ezt is szarrá tették...
  • Gam3r
    Tudod a TE-re nem kell a gyorsaság igazából , nem megy életre-halálra , no meg verseny nem TE hogy ütközgetni kell az autókkal , kerüld ki őket , minden tárgyat amit csak lehet... :)

Nyugi , mindenkinek idegesítő lehet , de én már a TE-s autóm kiépíttem , nem egy ferrari sebességével vetekszik , de legalább kb mint a dömper:D

• NABAZDMEG
    facebook-on a nfs csoportban nagy a felháborodás :/ többen azt írják befejezik a játékot...

Mikor bejött az ultra akkor is sokan ezt mondták...azóta is játszanak vele :)
  • palacsinta1987
    Ez az új rendszer undorító, semmit érő hülyeség, ráadásul még idegesítő is, véleményem szerint.
    Jó hogy nem kell már a 4 kereket az autóra tenni egyesével. Nagyon jó tényleg, hogy felépíthetünk autókat különböző játékmódokhoz, csak kár hogy semmit nem ér a végén az egész. Ha szeretnék egy pursuit autót rárakom a ram, juggernaut stb. skilleket, csak a dolog ott bukik el hogy k. lassú marad az autó. Ha versenyre építek, elég egy fa, és lőttek a felépített tempómnak.
    Meg amúgyis pénzt fognak ebből is csinálni, aztán örülhetnek a népek hogy mennyire jó hogy mindenkinek "nagyjából" egyenlő esélye van a győzelemre, és hogy le lehet nyomni 911 gt3-at gyengébb teljesítményu autóval. Most még igen.
  • B13A6
    Én visszaolvastam 2-3 oldalt és rossz volt olvasni azt a sok értetlenkedést,hülyeséget amiket összehordtak,szal megvan bocsátva
  • BDGO94
    de akor 5 csilagút nemis lehet venni semmi??
  • janihunk
    Bocs, melóztam. 2-3 oldal meg visszaolvasni elég sok.
  • B13A6
    úgy hogy tehetsz mégegyet pont ugyanabból a skillbol és megvan a 30...de hányszor leírtuk már ezt is
  • mrhawkins
    *GT3 RS