94802
-
gyeprefos007 #27546 igy kb inenntöl semmire se megyek a kocsiaimmal mert betesz ellenem egy lvl20-25-öst mert szokott..... azt baszhatom mert telivan a kocsija atomerőművel -.-" megbaszhatja az ea
-
B13A6 #27545 Hát akkor azon se volt kifejlesztve... -
gyeprefos007 #27544 csak ezt használom -
gyeprefos007 #27543 hát de nemc sak ez a profilom van :D
-
B13A6 #27542 lvl10-en aligha volt olyan skilled ami,helyett kapnád,szal nemtom mit vártál.... -
gyeprefos007 #27541 asd nem kaptam semmi partot -.-" -
Gam3r #27540 Valaki összetudna állítani nekem egy skillcsomagot , ami legversenyképesebb játékosok ellen?
ha igen , előre is nagyon köszönöm! -
janihunk #27539 Kapják be. -
B13A6 #27538 Egyikse..pont azért kaptad a partokat.... -
davidcs94 #27537 nekem 4 autóm van, és ha jól számolok 36 ultrát kaptam, mindegyik tierbe 4-4 szettet(motor-váltó-gumi) -
janihunk #27536 E most melyik az a skil amivel az autó gyorsulását tudom "tuningolni"? -
Gam3r #27535 Bocsánat , elszámoltan , 17 db ultra szettet kaptam ...:) -
Gam3r #27534 Amúgy meg nem kevés ultrát osztottak ki , úgy hogy van 3 T3as , 1 T2es , és 2 T1es autóm , és mindegyikre rátettem a kapottakat , úgy még van 4 T1es ultra szettem , 5 T2es ultra szettem , és 2 T3as ultra szettem...
Szóval ahhoz képest hogy "csak" 5 autóm van 15 db ultra szettet kaptam , ami a háromszorosa , szóval most aztán nagylelkűnek nevezhetjük valamennyire az NFSW Team-et , és nem háborogni.
Fuck off SB-sek! -
davidcs94 #27533 nekem sem a szívem csücske ez a skilles rendszer, de legalább kaptam pár ultrát, igaz hogy ugyan olyanokat, de meg kell szokni még az autót rendesen, mert a szokott idő+8mp az időm, ami nem a legjobb...
igaz nem voltam 3 napig, így tegnap este láttam csak hogy mi van(lesz) de azért az nem a legjobb hogy ugyan azzal az autóval nem lehet olyan jól teamezni mint versenyezni, nameg hogy nem maradt csak pár vereny skill... -
Gam3r #27532 Egyébként meg ahogy én láttam csakis 1 csillagos PU-kat lehet venni , azt is IGC-ért , szóval nem lesz egyenlő a lv 50es és 0ás közti különbség... -
steelers90 #27531 Mai nap első "versenye" és egyből 3 csillagos skill.
Hát nem nagyon tetszik ez a rendszer... de hát nem tudunk mi mást csinálni, el kell fogadnunk... -
Gam3r #27530 Ez egyenlőre szerintem valamennyire az IGC-seknek kedvez ,így már gumi , motor , váltóból "mindenkinek" a legjobb van , na már csak fék , rugó és turbó kell:D -
chris1997 #27529 véleményem a skill rendszeröl: szar
semmi pozitívat nem tudok mondani, csak az 50 db ultratuned cuccot... -
#27528 engedjen már be -
BDGO94 #27527 srácok az ultra szerzésbe változotta skillek miatt vmi?? -
BDGO94 #27526 ramoznak válaszolj ramal vagy tugy úgy vezetni hogy ne legyen érkezésük kilökni amugymeg min húzod fel magad a játékon? :) -
#27525 az ilyeneket utálom akik csak úgy tudnak játszani hogy nekimennek a másiknak meg ha elől vannak akkor direkt az "npc" forgalomnak is nekimennek RAM-al hogy véletlenül se tudják őket beelőzni ezér untam meg a játékot 1,5nap után pedig már 1éve nem játszottam (kár volt újra letölteni csak felhúztam az agyam a sok f@szkalapon) -
#27524 Nálam a Boss 302 (T3) és Snake a király. Ezekbe nitrót nem kell fejleszteni, mert maxon se ér szart se, így kapnak 2db 3 csillagos RAM skillt, és összetöröm a porsche-t, meg mindent, ő meglökni sem tud. és amíg nem használ nitrót én szépen elhúzok mellette. szóval nekem tetszik.
Más: Az E92 és a 135i kanyarodása nagyban javult, végre be lehet velük venni a kanyarokat..... -
NABAZDMEG #27523 Tessék itt van egy szerencsétlen..ez is betolta a rohadt mágnesét,aztán h látta nem járt vele sok sikerrel ki is lépett.
Nem lenne ezzel semmi gondom ha a pajzs és ugyanolyan gyorsan tölt vissza mint a mágnes :/
-
NABAZDMEG #27522 de csak azért mert nem ugy megy a szekér mint ahogy kéne..és ezért szívja meg a többi aki előre mer törni :( -
noxwill #27521 1 biztos amit most vettem észre. A Mágnest használó idióták száma a sokszorosára nőtt. ÉS ez felettébb gáz. -
NABAZDMEG #27520 Nem hiszel...van aki tényleg erre pakolja a skilleket h orrba szájba szórhassa a rohadt mágneseket...egy versenybe kaptam 9et.
nekem meg alig tölt vissza a shield :/@ -
#27519 felejtettem írni: Egykulcsos - T1-es partot! -
#27518 És amiko5r én T3-as ultra csomagban kaptam kettő egykulcsos partot és 3 PU-t? Nem volt kedvem vigyorogni akkor valahogy! -
Racing824 #27517 ugyanezt igcért is megkaphattam volna ...jah am most nyertem egy ilyen skill kártyát...a legjobb amit kaphattam szintén egy egy csillagos vacak :) na de legalább adott valamit :)
-
JuhaAasz #27516 azafasza. -
Racing824 #27515 nevess egyet
Kiváncsiságképp vettem egyet,nem azért mert szükségem volt rá,mert ugye most megdobtak egy szép adaggal..nos csak úgy
A szám kicsit tátva maradt hogy eegycsillagos izéket kaptam abból is kettőt a többi meg powerup -
#27514 Én majd akkor veszek skill pack-ot, amikor lesz elérhető 5 csillagos! Az lesz ám az űrhajó építő verseny! -
JuhaAasz #27513 nemtudom feltűnt e nektek, de van egy country aftermarket pack, különböző spéci nemzetekhez tartozó rendszámmal és neonnal. ha vesz valaki, képeket feltétlen csináljon :)
más:
valaki netán volt akkor őrült, hogy vett skill packot? :D skillen kívűl csak powerupokat ad a többi kártyára? -
#27512 Ha a boost-os autók megvétele (és a pro/ultra partok) szinthez lenne kötve (mint az IGC-k esetében) akkor picit talán más lenne a helyzet, és talán lenne még miért hajtani a szintekre. De így?!? -
Racing824 #27511 Egyetértek azon véleményel,hogy teljesen feleslegessé váltak a szintek....
Mivel minden pályához egy bizonyos szint elérése szükséges,akár már ezt a kis korlátozást ki is vehetnék.
Ugy gondolom a továbbiakban nincs értelme a dolognak.
Megint szívtak a igc játékosok,nem nagyon törődnek velük:/
Bár én az elmúlt pár hétben egy olyan játékossal se találkoztam akinek a garázsába ne állt volna ott egy boostos autó... -
#27510 Sikerült visszaszereznem a lovacskám régi harci kedvét!
Igaz, most megint azon agyalhatok a nitró gomb megérintése után, hogy hogy a pics@ba is állítom meg? Rohadt egy fenevad!
-
#27509 A szinteknek így nem sok értelme van már tényleg, talán csak az IGC-s autók szempontjából. Egyébként tényleg értelmét veszítette így... -
#27508 Nekem egyenlőre tetszik ez az újítás.
Majd később is így lesz e azt majd megtudom.
Most nyert értelmet az egy fajta kocsiból többet veszek megoldás.
Most nyert értelmet az, hogy az egyik kocsi verseny a másik menekülős.
Innentől fogva, lesz versenyre használt autó és lesz TE-re használt.
Kell építeni egy ilyet és egy olyat.
Ez nem is olyan nagy hülyeség.
Csak rengeteg idő és pénz.
Időszerű lenne a garázs átépítése is. Mert így nagyon nehéz az autók közti kutakodás.
Hiszen lehet, hogy a garázs elejében van az arra a pályára skillezett autó a másikra épített meg a túlvégen. Macerás a kocsik közti váltás nagyon. Eddig is az volt, de így most többet kell váltogatni. Nem hinném, hogy az eddigi 77 autómat mind rendesen felfogom skillezni.
-
NABAZDMEG #27505 Amugy mostmár akár meg is szünthetnék a szinteket igy már nincs sok értelme szinteket lépegetni