94802
  • mrhawkins
    Engem meg azért nooboztak mert a ZR1 emmel tönkre vertem 4 RTRx-rt XD . Pedig ha nem olyan idioták akkor nyerhettek volna :P
  • gyeprefos007
    Srácok mindenkitől elnézést kérek a heves hanvgételem miatt..... kipróbáltam ezt a rendszert és nem olyan rossz mint elsőre hittem.... Szóval elnézést mégegyszer
  • Quqa
    Csak!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert így gondolom és kész, elég kimerítő volt a válaszom!
  • tutuhawer #27670
    szevasztok, átfutottam minden hsz-t, hogy ne érje szó a ház elejét.
    Indulóra jár a piros pont annak, akinek tetszik a dolog. ADAMATTS és DEREKAS külön piros pontot érdemel a jó felfogás és hozzászólás miatt.
    Én hirtelen végigvenném a panaszokat, kicsit lebasznám őket és megmondom, mi a jó felfogás (amit már azért leírtak többen is délután)
    -játékpénzes játékosok: aki 50-es, annak ott a fasza játékpénzes autója továbbra is, ráteheti a 3 csillagos szarokat, lehet menni a kocsikkal (a lotus kibaszottul erős lesz, majd meglátjátok)
    -kis szintűek: én kérek elnézést, hogy 20 éve 50-es lettem. Én kérek elnézést, hogy már 2010-ben szar volt a skillezésem, és most újratehettem. Vért okádtam minden futamon úgy, hogy nem voltam 100%-os. Aki újonc, mehet a pályákra kicsit vért okádni, én már megtettem a kilométereket.
    világranglista: nehéz ügy nagyon. Nyilván már a szavazás is lezárult, NFSDrew intézi a nullázást mindegyik stat oldalon, akik maguk is tudják, hogy reset gombot kell nyomni. Ez azért jó, mert a csalók most kiesnek, de azért szar, mert újra kell mennie mindenkinek. A csalók most nagyobb előnyben vannak a takmód miatt, ez óriási gond, pár világranglistás barátom hihetetlenül el is keseredett. Kifizettek sok pénzt, hogy az autón ne múljon semmi, és most elvettek tőlük valamit. Meg tudom érteni az efajta panaszt. Aki viszont csak versenyezni szeretne jókat, annak üdvözölnie kell az újat, legyen akár játéklóvés vagy boostos , kis vagy nagy szintű sofőr.
    A kiegyensúlyozottabb versenyekre vártam én régóta, és a hibátlan futam a nyerő, ahogy olvshattuk lejjebb. Ez kell, és nem pedig az, hogy kevés a nitróm és nem vagyok versenyképes miatta. most kevesebb powerup fogy, jobban kell versenyeznem, ez nagy előrelépés.
    Szóval a panaszok kicsit jogtalanok, tessék olvasni a pozitív hangvételű hozzászólásokat és abból erőt meríteni.
    Aki nyerni is akar meg világranglistázni is, annak van kis gondja, mert újra fizetni kell azért, ami egyszer már megvolt. A többiek mehetnek, jobban is mint régen. Hajrá
  • mamiya70
    hát az előző kérdésem bár megválaszolatlan maradt, de azért egy két dologra rájöttem...
    az EL CAMINO-ra ráraktam a nitróidőt és teljesítményt azután meg azt néztem perfect startnál, hogy meddig adja, hát sokáig, el is húztam kicsit...
    alkatrészt nem nyertem megint az első helyezésekkel, de egy 2-es és egy 3-as ültetést vagy mit azt igen...
    hát ennyi a mai nap tanúsága, legalábbis számomra... :)
  • adamatts
    holnap lesz Ask Marc és a skillmódról lesz pár szó lejjebb a teljes angol szöveg....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    We'll film a special Ask Marc today to answer the most popular Skill Mods questions. Azlan, one of our designers, will be on the episode. Ask Away and please don't spam...if you want a question answered, like the question as the most popular questions will get answered. md
  • SUNNY84HUN
    mindig vannak barmok sajnos, de a való élet is ilyen
  • nfsmw4ever
    Csak annyi, hogy nem kell végre 20+szintkülönbséggel, meg a rutinos rammolásokkal megküzdenem és elviselnem a végén a núbozást a sok beképzelt búsztertől. A mániást ne vedd magadra :-) Azok az idők megdőltek. Még sokáig nem fogunk a közelében járni. Majd lesz új rangsor is idővel és lehet majd maximalistának lenni. A képet még azért is raktam be, mert gondolom mások is utálták, mikor visszaszámlálásnál már 45 fokban állt a mellettünk álló El Camino kereke. Most ha elszarják a skillt, akkor cseszhetik a rammergépüket. És szerintem most már tényleg számít a vezetési tudás. Lásd képeken. A scionban egy, meg kétkulcsos cuccok vannak. Ja a rugó az három :-) A skillek meg lejjebb.
  • Gam3r
    Hát jó emberekkel találkoztál , kapásból nekem első rendes versenyem hogy csontra neki b*sz a falnak , az után előzném a másikat , és az is , és nem szinkron hiba , mert tök egyenes kanyarban volt , és ennyire nem lassú a szerver , hogy itt is azt mutatja hogy belém jön , közbe nem .
  • Gam3r
    Igen? És mi van ezzel ?:D

Csináltál egy jó időt , vagy mi?

Nem vagyok rekordmániás , kikérem magamnak , csak felhozták hogy így-úgy csak levagyok maradva tutu cimborához képest , próbáltam az időt , és csak nem jött össze , ami akkoriban megvolt , bár lehet az idő is homályosította a tudásom , ejj , csak volt az 2-3 hónap :D
  • SUNNY84HUN
    én azt mondom tetszik a dolog , végre kihívás , idők nem lesznek toposak de legalább tiszta futamok
  • nfsmw4ever
    Köszi!
    És akkor egy kis kedvcsináló a kételkedőknek, de csak a rekordmániákusok kivételével :

• JuhaAasz
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++1
  • Gam3r
    Ezt most feladtam , egyszerűen borzasztó idők születnek , hiába az ultra part , nem tudom megcsinálni a sling + perfect combót , mert akkor meg a nitró ereje oda , meg stb , hagyom a p.csába , nyugodtan mondjad hogy így-úgy de szar a helyem , nem érdekel , csak hogy tudd , nem vagyok egy rossz vezető.

Egyébként a mostani körülmények között a bmw m3 is jobb volt , mivel arra minden bónusz ráment , hmmm érdekes...:D
  • nfsmw4ever
    Köszönöm a pirosat! Asszem gyűjteni fogom. No de! Azóta is toltam pár multit. 20as szinten is. Itt ma valaki azt fejtegette, miért nem lesz versenyző a lobbykra. Na ez megdőlt!!!! Az új skillek jöttek és láss csodát: Nem lv50es MR2-vel rak össze a szerver, hanem hasonkorú sofőrökkel osztályközeli autókkal. Akkor most mi is van???? Tőlem mehet a rinya, de én baromira élvezem a kicsit lassabb, hangsúlyozom LASSABB versenyeket! A kis SCION bevált nekem. A T2 igc kocsijait sorra verem (busztossal még nem akadtam össze). A skillek: 1nitro, 1nitro erő, 1 perfect, 1 perfect fordulat és egy ram. Asszem a perfect fordulat az kétcsillag a többi három. És teljesen rendben megy a kicsike. Hogy kapok közben egy sofőrtől 4-5 mágnest két és fél perc alatt??? Le se xarom. Összesen kb egy trafficot fogtam meg a rossz reflexem miatt. Ezek a mágnas majmok meg max egy hónap alatt eltűnnek. Kb ennyi idő kell nekik rájönni, hogy nem lehet megnyerni a versenyeket mágnessel. Max 1000-ből egyet. Mindenkinek minden jót és jó játékot!
  • JuhaAasz
    az a legnagyobb baj, hogy a legtöbben ahogy elnézem skillel meg poweruppal tudnak csak élni, meg azt szerették ha rajtnál 300-zal indulsz és az átlagsebesség 350...
    ez a rendszer így nagyon is jó...ahogy olvastam, írta valaki később lehetlesz helyeket venni...NA AZ LESZ AZ AMIVEL ELFOGJÁK AZ EGÉSZET BASZNI....
  • Gam3r
    Bár most nehezebb lesz időket hozni , csomó mindent nem tudok betenni , kár:)
  • Gam3r
    Mindenki csak nyafogott így-úgy milyen szar , én meg próbáltam őket az ellenkezéjéről beszélni , több-kevesebb sikerrel:D

(Tisztelet a kivételnek!)
  • JuhaAasz
    elolvastam (futtába) ezt a 123 hozzászólást, de inkább aludtam volna tovább (bár meló miatt nem lehet), inkább le se reagálom...
  • Gam3r
    Öhm , ne az összetetetett nézd már mert agyfaszt kapok , minél többet megy az ember , annál jobb helyen lesz , ő ment kb 50 versenyen , én 20an , és már jó ideje nem versenyzek időre , de tudod mit , lehet elkezdem , és majd meglátod ki köt ki jobb helyen , egyébként meg nem street cuccai vannak , ne féltsed , régebben nekem volt race-street-pro keverékes bömösöm , és azzal mentem jobbat , csak ezért mondtam ....
  • JuhaAasz
    miért lenne 270 a reális? beszarok...
  • JuhaAasz
    pedig a perfect elnyújtásának semmi értelme nincs, ha a nitród egy fél másodpercig tart
  • JuhaAasz
    123 új hozzászólás röpke 6 óra alatt?
  • mamiya70
    ma szedegettem a gyémántokat és azt tapasztaltam, hogy adott egy alkatrészt...
    azután bementem a garázsba és azt láttam, hogy meg van minden alkatrész rajta a verdákon...
    és még kaptam is + alkatrészeket van amiből 2 kulcsos tuned van amiből 3 kulcsos tuned jutott, ezt mondjuk nem értem, hogy miért pont olyan alkatrészt és miért pont azt a szintet...

azután láttam a skill-eket is...
    jól láttam hogy előtuningolt EL CAMINO-hoz nem lehet skill-eket pakolni???
    van viszont egy SILVIA-m amire felszereltem a kapott 3 kulcsos gumákat...
    ha nem rakok skilleket a SILVIA-ra akkor jóval lassabb leszek mint a többi SILVIA-s???
    ki mit ajánl hozzá?
    a jelzett előtuningolt EL CAMINO-ra akkkor nem lehet skill-eket rakni???

köszi a válaszokat, reagálásokat, előre is!!!
  • chris1997
    * 287 FT
    X)
  • chris1997
    sajnos ez..
    NOT BAD
    és olcsó

Ez 4 z³-ért(500FT)-ért vihető..
  • RED BULL F
  • SUNNY84HUN
    [IMG][/IMG]
  • adamatts
    úgy egy kicsit vicces lesz Chris de majd kitapasztalod hogy skill nélkül milyen jó ha elkapod a perfect startot
  • chris1997
    akkor skill nélkül énis próbálok valamit....
    De még mindig negatív véleményen vagyok
  • IDFMAXIMUS
    legalabb adtak egy kis izgalmas fuszerezest a jateknak IDEJE volt mar
  • SUNNY84HUN
    így van végre normális nem hiper versenyek mennek , gyengébb tuningolt autók is szépen mennek izmosabb dögökkel szemben ..
  • adamatts
    de hol az IGC-s verda amcsihoz képest még nem késtek de már itt lenne az ideje...
  • Quqa
    Hát nem tudom a 7700-adik helyed jobb vagy Tutu 440. körülije amit a fos utcai vagy street cuccokkal fut. Biztos pengén mész csak ő megszállott (jó értelemben) és csak egy ötlet volt ha már valaki törli ne vesszen kárba a sok ultra partos tütü.
  • adamatts
    a gyorsulás vagyis Dragster skillekért a top speed skillért és a handlingért ami eltűnt a skill rendszerből és kárpótlásul adtak partot
    © nfsmw4ever-nek pedig jár a hatalmas piros pont mert most még mindenki szidja ezt a rendszert részben igazuk is van de most jött vissza a játék élménye amit sokan a kis szinteken szerettek az most itt van és ha gondjuk van vele akkor majd kijavítják vmilyen formában Kanadában ha megéljük
  • IDFMAXIMUS
    sziasztok meg szabad kerdeznem mire fel kaptunk ilyen sok TUNED cuccot
  • nfsmw4ever
    Na hoppá. Most jövök a wördből. De megyek is vissza! Mert Jó ez a skill rendszer. Kicsit kísérleteztem és van ami bejövős. Jól lehet menni. Egyelőre nem hiányzik az eddigi 412km/H-ás végsebi. Mentem multit és tök nyugis. T2 és T3 vegyesen eléggé egy boyban húz végig, némi lökdösődés, némi nitrózás és teljesen higgadtan végig lehet menni. Nem ver a víz egyes kretének faszságai, vezetési stílusa miatt. Hosszú verseny első köre stabilan hátul volt a helyem. Powerupok nélkül felzárkóztam egészen a második helyig. Rontottam és negyedik lettem. És nem érzem magam lenyomva. Teljesen korrekt sorrend alakult ki a versenyeken. Így az első tapasztalatok után is azt mondom, hogy nekem tetszik. Egy frankó izgulós, de nem betegesen kapkodó észnélküli véres versengést kapok, hanem versenyt. A cuccok is jók amit kaptunk. Ha már számolunk, akkor én gyorsulásra ugye kaptam 9+17+4 %-ot, ami nekem 30ra jött ki. Mert én kaptam mocit, váltót és gumit is. Gondolom más is. Ezek azonos szekciójú értékeit pedig össze kell adni, mert együtt adják a teljesítményt. De lehet csak szerintem. Részemről, köszönöm EA a cuccokat!
  • SUNNY84HUN
    delet accot marhaságból írtam , az igc-s lv50e saccomban meg skilleztem szépen 1 m3 e46 ot 690 -692 -676 os statost és kipicsáztam 1 bruta rtrx et.. , nekem eddig ez bevált ebben a formában
  • mrredbull18
    az elsö kettö valahogy engem is megfogott :D 1-1 ilyen nekem is parkolhatna a garázsomban xD szerintem nem éri meg kitöröld a drivered ..... csak simán hagyd és ha majd kedved lesz majd még kockulsz :P ám rohadt kiv. lettem erre az ujitásra nemsokára megnézem és majd kb fél honap mulva én is csatlakozok kockulni a zümzüm csapathoz :D hogy itt mik le nem mennek a forumon xD
  • RED BULL F
    Hmmm... Én csak ultra váltókat kaptam. Motornak és guminak nyoma sincs. Pedig minden gyorsulást befolyásoló skillem fel volt húzva. Na akkor hogy is van ez? :O