94802
  • B13A6
    A slingshothoz azért kéne,mondjuk 3 csillagos valami :),ami k=otve hiszem,hogy van hiszen iylen skill előtte nem volt...összedobhatsz igc-sből 5-öt és akkor is csak 15%-ot erősített...az még mindig gyenge szerintem ha 2. vagy 3. helyen rakod be,és mért lennél rosszabb helyen? :D
  • JuhaAasz
    egyenlőre nem rakom sehova amúgy még a neon tetszik is, bár a piros-fehér-zöldet szívesebben látnám a kocsimon (kocsim alatt)

amúgy jó lenne, ha lehetne átadni kocsit egy barátnak, van egy fölösleges scion tc red juggernautom
  • JuhaAasz
    mert mindig elmisteryzem látván, hogy egyeseknek már adott ultrát, hátha bepottyan egy szökőévente, igc-t úgyse költöm semmire javításon kívűl...jó hogy szóltál amúgy, máris veszek egy misteryt
  • JuhaAasz
    olvastalak prohardveren is jaja. abszolút egyetértek veled (bár korábban, azaz talán 2 napja, nem értettem nfree-t, bár utólag leesett, hogy leginkább a világranglista miatt volt kiakadva, mégegyszer bocs neki, hogy "leugattam") én egyelőre úgy építettem fel egy-két kocsit, hogy 2 db ram, 2 db extended nitrous, 1 db perfect start hosszító (+4s)
  • tutuhawer #27713
    csak 51 000-d van? Haver, te szarabbul állsz, mint 4 éve
  • chris1997
    Ha van egy hiperautód, akkor az orosztáblát rakd arra
  • JuhaAasz
    kiváncsiságból vettem egy country after packot...rittik, hogy russian flag neon és russin rocket rendszámtábla

• tutuhawer #27710
    van egy piros pontod. A prohardveren direkt kiemeltem, hogy szerintem kizárólag az panaszkodhat, de az valóban nagyon, aki több tízezer Forintot azért tett a játékba, hogy a világranglistán ott lehessen. Én nem reklamálok, mert pontosan egy olyan boostos tételem van, ami nem érzelmi alapon került megvételre. A többi szigorúan szubjektív és nincs az a patch, nincs az a kibaszás, hogy az SMS-ért vásárolt, kurva drágán megvett Toyota Supra garázs+bodykit+ültetés+felni szar legyen. Mert jó. Nincs panaszom, mert bizony semmmivel sem fogok többet veszteni, mint 2 napja. Sőt, valóban nehezebb a verseny, mert a megszokott dolgainkból most hiány van, de aki eddig nem ütközött, most is vígan elvan. Én jobban megyek, mint 4 éve. 100% multiplayer. Igen.
    Szerintem menni kell, kiscit erőltetni, és meg kell látni, hogyan lehet előrelépni a pályán.

(valaki próbált már slinghshotra építeni autót? Mii a francnak erősítsem X autómon a nitrót, ha úgyis gyenge? Odatolom a slingshotot erősre és hosszúra, és 80%-nál előzök egyet - hülyeség?)
  • Gam3r
    Erre nekem meg ez a véleményem: (:D válaszvideó)

• JuhaAasz
    +1

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor van egy pirospontom? utoljára általános iskola elsőbe örültem így neki
  • nfsmw4ever
    Jó reggelt!
    Az új top upból lett búsztos autó:

Még mindig szeretem a skill mod-ot.
  • tutuhawer #27706
    igen. A hivatalos fórumon NFSDrew (nem a hacker) kérdezte , hogy a sok kéréssel mindenki egyet ért-e: legyen új ranglista? Mert akkor szól, hogy mindenki nullázzon, legyen szíves. Kb ez így néz ki szerintem. Ne kérdezd meg, mikor, légyszi...
  • HITMANHUN
    nagyonszépen köszi és még egy kérdés ha lehet de kitől ha nem tőled ha ez a szavazás lezárul és mint tudjuk a resetelés vezet akkor tuti uj ranglista lesz tutu ?????
  • tutuhawer #27704
    döfök egy linket, naná:
    link
  • HITMANHUN
    szursz egy linket róla légyszia ha szépen megkérlek?
  • gyeprefos007
    én örülök a lexusnak meert szép kocsi és érdekel :D
  • tutuhawer #27701
    megy a szavazás vagy talán le is zárult , igazából nem olvastam el pontosan, mert nem érdekel
  • veszettróka
    avagy 3 garázshely 280 Ft-ért ... nem rossz
  • SylarHun
    Komolyan nem értelek titeket!
    Itt az új IGC autó és megy a hőzöngés!
    Miért?

Ha adnak valamit az a baj, ha nem, akkor meg az.
    Komolyan mondom......... de inkább nem is mondom.
  • noblem1983
    Ilyet még nem is láttam versenyben.Lehet akkor nem egy rakéta.Vettem egy 280 FT-os Scion Tc-t (1000 boost mellé)na az verda hmm. Full medion tuned cuccok vannak benne és egész jó így is.
  • HITMANHUN
    tutu nem tudod mikor lesz a szavazás a ranglistáról mert a közelébe nem tudok meni a salyát ideimnek és már kész vagyok ám de rendesen !!!
  • HITMANHUN
    na sziasztok mit szóltok az uj worldhöz ?????????
  • noxwill
    ez az új igc...

Szóval nekem tényleg az e havi IGC kocsi a GT-R
  • veszettróka
    eh jönnek a nitrós taxik
  • gyeprefos007
    ez lesz az uj igc? :D
  • noxwill
    -.-
  • tutuhawer #27690
    T1-es játékpénzes autó Lexus IS 350... azt se tudta MdV, amikor bemondta, hogy melyik kategóriába érkezik... a hülye...
  • Undertaker189
    Majd holnap berakják... :P
  • tutuhawer #27688
    én is nyomkodom az F5-öt a hivatalos oldalon, de eddig semmi. Kezdtem magamban keresni a hibát már...

@Szabi:
  • Undertaker189
    Biztos elfelejtették... persze ha boostos autót kéne berakni, azt nem felejtenék el....
  • noxwill
    Miaz gyerekek mingyá Június, hol az e havi IGC kocsi?
  • Gam3r
    Hát igen , változatlan az én célom is ...:D

Bár most kíváncsi leszek a kocsijaim sebességére , meg irányíthatóságára , mert mindegyikben van minimum 3 ultra tuned , ami nem kicsit durva egy part :D

Bár meg kell majd még ezt szokni.

Valaki tud arról vmit ha szintet lép ugyanúgy kaphat olyan pl dragster skillre tehető pontot , ami partot ad???
  • tutuhawer #27683
    :D semmi gond. Megírtam a hozzászólásomat arra is ,de gondoltam, nem nyomom be. Annyi a lényeg, hogy hova nyomjam a nitrót a ranglistán a silviák és a pro tuned nagyautók ellen? Most nulláznak, meglátjuk, most hogy néz majd ki. Egyelőre aranykártyát szeretnék szerezni minél többet, ez a célom.
  • Big Boss Hu
    Nem néztem vannak e már bent, de írták, hogy lehet majd packokban venni sbér ilyen skillmodokért, szóval úgy :D
  • Gam3r
    Bocsi tutu hogy kicsit délben hangoztattam hogy így-úgy jó vagyok , nem ez számít , te eléggé józan , és rendes játékos vagy :)
  • Gam3r
    De ha nem tud venni 3 csillagos skillt , miért is lenne a "gazdag amcsigyerek lv 1en olyan mint egy 50es"?
  • tutuhawer #27679
    a gazdag amcsi gyerek megveszi 1-es szinten, ami neked is megvan. A futam darabszámodat, a tapasztalatodat senki nem tudja megvenni. Azt senki se tudja meccselni. Csak te nyerhetsz, mert te jobb vagy. Kikaptál? mert hibáztál. Legközelebb menj jobban, figyel jobban. Óriási győzelmeket ér a tapasztalati pont, amit a verseny darabszám . 20 éve ezt mondom már...
  • Gam3r
    Ja igen , most látom , jó ez így akkor:)
  • Big Boss Hu
    Engem csak az zavar, hogy kiszedték az egyetlen előnyt amit játszással szerzel és nem megvehető, a szintedért kapott skillpontot. Most már gazdag amcsigyerek lvl1en is megvehet mindent ami 50esnek van :\
  • mrhawkins
    Na ezt jól leírtam :D