94802
  • JuhaAasz
    nem vettél garázshelyet? gyémántszéria nem szakadt meg és adtál érte 500 boost-ot, hogy ne kezdje első napról?
  • LeWyTy
    Helóheló mi az hogy az 1600boost-ból már csak 1100 van? Nem vettem semmi! Sőt nem is játszottam.
  • JuhaAasz
    már vagy a 10.dik "kretén" vagy. írod a faszságod mielőtt szétnéznél?
    legfosabbat adták?? bazdmeg ... menj már fel a játékra és nézd meg miket lehet venni igc-ért...1 csillagost...te miket kaptál? 3 csillagos...akkor a legfosabb???

más: ha nem voltak a régi rendszerbe felhúzva a skilljeid, akkor azért kaptál 1 csillagos legfosabbat...de akkor ne is csodálkozz, ha kis szintű vagy miért kapnád a legjobbat?
  • BDGO94
    ok kösszz
  • B13A6
    Arany pakli van rá card packokba....
  • BDGO94
    és skillet hol lehet venni boost ér??
  • BB0735
    Nem tudom másnak is feltűnt-e már, hogy ezekből az elcseszett skill modokból több féle létezik egy szinten belül. Ez alapján tuti, hogy amiket nagylelkúen kiosztottak nekünk 3 csillagos skilleket, az mind a fosabb verzió. Ha meg jobbat akarsz, akkor vegyél búsztér, vagy nyerjél versenyen kb 1000-ből egyet. Ráadásul mivel 30 különböző skill van, ezért szinte esélytelen olyat nyerni, amit szeretnél. Szóval gratula develliséknek, zseniális ahogy az eddig teljesen ingyenes skillrendszer teljes átvariálásából is jól megtömhetik majd a zsebüket
  • veszettróka
    ..ja a GTO...azt úgy értelmeztem tegnap hogy a szívedhez nőtt és azért nem tudod...
  • veszettróka
    kellett a garázshelye
    Na, komolyan - tényleg.
    A kocsi meg olyan semmilyen -szappantartó 4 kerékkel -megforgattam 2x a garázsban aztán annyi
    + párezer boost kellett csak, ez most viszonylag olcsó, az 50.000-es csomag árszintjén van.
  • NABAZDMEG
    meg sem merem kérdezni mi vitt rá arra hogy eladd a jó autót
    ...Nálam még ilyen problem nem volt
  • veszettróka
    Adnám el ezt a Sciont miután a Medion cuccokat kiárusítottam belőle aprópénzért, erre aszondja hogy nem sikerült a kocsit eladni, próbáljam később.
    Azóta volt egy újraindítás, meg minden amit a játékban lehet csinálni de még u. a szöveg: ... próbáljam később.
    Felmerült már másnál is ez a probléma? Megoldás, trükk van rá?
  • JuhaAasz
    ~315-320
  • NABAZDMEG

medionnal van megpakolva ezzel a új skillrendszerrel 285öt megy...akkor am mennyit mehetett volna :D

jó kis gép :)
  • RED BULL F
    Új videósorozatot indítottam, bár mondjuk sok értelme nincs, azért valamire csak el kell költeni azt a sok, felesleges IGC-t. (Hamár egyszer a lexus jött)

• NABAZDMEG
    vegyetek sciont nadjon faja XD
  • JuhaAasz
    nem is úgy értettem de a nyerési esélyeim a versenyek 90%-ban, 100%-ban a szinkronhiba miatt esnek a 0-ra
  • goregrind #27741
    Az nem csak a te problémád szerintem!
  • JuhaAasz
    mátol a mottóm:
    a world útjain egyetlen kibaszott ellenfelem van, mégpedig a szinkronhiba
  • goregrind #27739
    Orosz arccal nyomattam, verseny végén a kőnigsegg esercéje vagy 20 másodperccel mögöttem. Írom neki, hogy kedves egészségedre rammer (angolul természetesen, és mert rammolt mint állat végig), a válasz, hogy núúúúúb vagyok, mert ő lvl50 és 720/716/692-es a kőnigsegge.

Írom neki, hogy legközelebb próbálja rammolás nélkül, és akkor lesz esélye is, nem fog lassúlni mindig ez miatt. Jön a cirilbetűs válasz. Most akkor ki is a núúúb?

Ennyit nem tudni, hogy nem csak oroszok játszák ezt a játékot?
  • NABAZDMEG
    Brook street...3 kör
    skillek nélkül..
    rohadtul figyelni a trafikokra mert ha egyet megfogsz,akkor ne is álmodj az első helyről xD
    Nem is rossz ez igy szerintem...észrevettétek már hogy mióta ez van nincs annyi rammolás?
    Lehet igy is nyerni csak okosan..és oda kell figyelni xD

• NABAZDMEG
    Aki ugy gondolja az vegyen fel,toljunk jó kört,vagy ökörködjünk vagy tudomisén...de egy időután már unalmasnak találom multit,nem is az hogy unalmas hanem hogy egyhangú...meg hogy a chat se müködik sajnos igy még beszélgetni se lehet főleg h még ismerősöm is van tán vagy 2 xD Azok is többnyire offline-ok mindig
  • JuhaAasz
    ez az 5-ös szint szerintem hülyeség. nem így kell ezekben gondolkodni.
    példának okáért.
    1 csillagos nitró erősítő 5%, ebből 5 darab 25%, ez a lehetséges maximálisnak a fele (25/50%)
    2 csillagos nitró erősítő 15%, ebből 3 darab 45%, tehát a 4.diknek már nincs is igazán értelme, mert 45 helyett 50% lesz (ami elhanyagolható)
    3 csillagos nitró erősítő (gondolom, mivel még nem volt ilyenem) 25%, tehát ebből 2 kell a maximális 50%-hoz, és kész.
    tehát ilyen nincs, hogy 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös szintű valami, % értékek és secundum értékek vannak.
  • NABAZDMEG
    Cadilac az jó autó? mert van egy de még eddig nem mentem vele xD
    a1et azt nagyon régóta nézegettem már,végre meg is vettem,tetszik is meg minden ,de egynémelyik kanyart mintha nem akarná bevenni vagyis h nehezen ...trükkös,de szeressem
  • Quqa
    Noob = kezdő és akkor szokták mondani ha valaki nem tud(ott) megelőzni és ezért le akar(t) ramolni vagy ellő 5 nitrot és így is 2. lesz esetleg TE-n pl. HS dob vagy 5 PU-t és mégis elkapják esetleg kilép mert nem ő az első stb. stb. Persze csak találgatok.

Más ha teszek 2 db egyforma 3 csillagos bisz – baszt akkor is max. 5-ös szintű lesz mivel, még nem volt idom ezzel foglalkozni.

Tutu én nem 5-600-al szeretnék menni hanem 1200-al esetleg 28 500-al vagy talán még 300m/s-el az penge.
  • NABAZDMEG
    Ez igy jó volt :)alig volt különbség kettőnk közt szinte mondhatjukhogy fej fej melett haladtunk :)
  • JuhaAasz
    perfektre csak 1 db durationt célszerű rakni. többet felesleges. egyrészt mert egy helyet elpazarolni azért, hogy 4 másodperc helyett 5-ig tartson nem éri meg, másrészt meg az alap kis csíkot is nagyon könnyű elkapni 90%-ba sikerül
  • NABAZDMEG
    *céltól akart lenni.

erről beszéltem :) csak a perfect nagyon fain :D
  • NABAZDMEG
    anyáááááááááááááááád....há nem kidobott a céltől pár méterre :(
  • JuhaAasz
    újonc (azt hiszem). egyébként akkor szeretik mondani, ha kikapnak, lerammolod őket, vagy ilyesmi
  • NABAZDMEG
    amugy az mit is jelent? :D xD
  • JuhaAasz
    egy inas (racing1 néven) rámírta egy "noob" szót a semmiből. nem is mentem vele (legalábbis ma nem). nem írok neki vissza, él bennem a félelem, hogy ellopják az accountom egyből. csak figyelemfelhívásnak szánom ezt a hsz-t, hogy ha ilyet tapasztaltok, szerintem ti se írjatok neki vissza, mert gondolom ezzel, hogy egy szimpla noob a semmiből, tudják, hogy egyből inger vagy agyvízfelnyomó érzést vált ki, és válaszolsz neki, amivel ellopják az acc-od. ez a véleményem róla. vigyázzatok !!!
  • JuhaAasz
    rádírtam és offlinet ír ki neked :)
    whisperelj rám ->

/w(szóköz)juhaaasz(szóköz)üzenet

:)
  • NABAZDMEG
    Nem lenne kedve valakinek kerülni velem párat? be kéne zúzni az arcom miután tegnap linkeltem itt a képeket h 25-30 mpeket verek mindenkire
    Nem tartom magam jó sofőrnek csak szerencsésnek xD
    na igen hiába volt kétszerolyan gyors kocsijuk ha tapasztalat az sehol..

Kapott amugy már valaki 3 csillagos skilleket? én tegnap kaptam vagy 3-4 dbot de csak 1 meg 2 csillagost :/
  • JuhaAasz
    persze mindezt úgy értem, hogy nem max speed-en nyomom el, hanem mondjuk karambol/kanyarutáni kigyorsítás pl.
    ez még mindig nagyon sokat dob az mr2-nek...jobban belegondolva, megspékelhették volna az újításokat még azzal, hogy a nitró minden kocsinál, tiertől függetlenül ugyanolyan legyen (skilltelenül és skillekkel is egyaránt)
  • JuhaAasz
    igen ez a baj...csak hasonlításképp :)
    scion tc: 2 db 3 csillagos extended nitrous (+66%), és 1 db 2 csillagos nitrous power(+15%)
    nitróhatás +~50-60km/h
    mr2: semmi skill
    nitróhatás +~80-90 km/h -> ÉS ugyebár nincs erősítve se, plusz nincs az ideje se növelve 66%kal!!!!
  • tutuhawer #27722
    a TT is olyan. tehát azon elmélkedek, hogy nem is kéne annyira odatennem a nitró erősségre, vagy éppen hogy erősítem azt???? trükkös, mert nem fog jutni nitró ersség minden autóra, de valamelyikre muszáj.

@NABAZDMEG: nekem is hiányoznak a pacik, mert nem 400-zal, hanem legalább 5-600 Km/h-val szeretnék menni. És a perffect startom nyomjon fel 400 Km/h-ig, én is ezt szeretném, igen. Kibaszottul hiányzik ez mindenkinek, jaja.
  • JuhaAasz
    félreértettél úgy értem, hogy az mr2-nek ugyebár alapból sokkal erősebb a nitrója...(vagy megváltoztatták és egyenlőre vették a nitrókat??)
  • NABAZDMEG
    van ám felháborodás kéérem Nem azt mondom hogy nekem annyira tetszik az új rendszer...nekem csak a perfect tetszik bennexD az rohadt jó
    mielőtt ez bejött volna előző nap tettem fel képet mikor gyengébb mr2 vel 311et mentem nos nélkül,aztán másnap még hogy alkatrészt is kaptunk beleraktam,elvileg az autó jobb lett mégsem volt képes többet menni 300km/h nál nossal is csak 322-t megy.
    Mindenkinek hiányoznak a pacik :/
  • tutuhawer #27719
    ja, most nézem, abból nincs 3 csillagos... Így azért borult a papírforma sajnos.
    Nézzük meg, mit ír juhaaasz: überbrutál nitró. Vajon az Audi TT-vel tudok kezdeni valami,t ha úgy hagyom a nitróját? Mert az még a mai napig boostos nitró... elég tuttifrutti módon indul a győri autóm.
  • JuhaAasz
    mostmár csak azt kéne valahogy elérni, hogy az mr2 nitróját visszább vegyék minden t1-es kocsinak hurkalé a nitrója, igazságtalan, hogy ennek meg űberbrutál...