94802
  • noxwill
    Gugli a barátod, Wiki a barátnőd ugye mint tudjuk
    Szeva Quqa!
  • illesgergely
    Már majdnem elkezdtem anyázni, hogy miért nem jár a "régebbi" juggeres Gto-hoz ez a spéci képesség, de szerencsére nekem is megvan, csak nem látszik elsőre.

• BDGO94
    jah ahha értem, és fog majd még vmit javítani a wordon remélem..
  • Quqa
    Nincs Google-d mert nekem ezeket dobta ki elsőre.
    Criterion Games
    Vikipedia

Szeva NOX!
  • noxwill
    A Criterion Games csinálja a játékot
  • BDGO94
    mi is aza Cieterion?? nem vágom?? vki mondgyon már egy mondatott róla röviden köszönöm előre iss
  • noxwill
    Röviden: FUCK YEAH!
    Afelől meg nem izgulok h sz*r lesz. A Criterion már letett egyet s mást az asztalra. (Burnout Paradise, Hot Pursuit)
  • B13A6
    Hát szinte felesleges is volt ezzel bajlódniuk :D
    A team escapeért járó casht a bounty hunter skill növeli ,és majd szándékoznak betenni még új skilleket-hát nem lett jobb,attól,hogy ezt tudjuk....aztán még rákérdeztek,hogy mért vannak korlátozva a skillek maximum effektjei(konkrétan azt írta a kérdező,hogy szívesen látna 150%-os nitróerőt),erre az volt a válasz,hogy ő látott és kezelhetetlen az autó ezért felesleges is....
    Többi teljesen érdektelen,de majd valaki biztos kijavít ha tévedek....
  • janihunk
  • chris1997
    Dejó hogy mondtad.. elfogyott a Leszarom tablettám, holnap bevásárlok és megyek tuningolni
  • illesgergely
    Pápá 167-es, 201-es és 207-es streak. Ilyenre nem költök boostot.

Éljen a leszarom tabletta :)
  • gyeprefos007
    éreztem h bízhatok valakiben :D
  • janihunk
    1 hetes Audi R8 4.2 "Frequency" Edition
    C536-AHW7-XXWH-XVL2
  • gyeprefos007
    Remélem 94-es Civic Sedan lesz bent NORMÁLIS V-tec hang-al... (bár erre annyi az esély mintrallyversenyre nevezni forma1-es kosival ....SAJNOS ) ha nem akkor már nem is nagyon érdekel :D Honda mindőrőkké ^^
  • Undertaker189
    Én már azzal is megelégednék, ha ugyanazt a részt kiadnák, jobb grafikával és több autóval... Szerintem már ez is nagy kérés lenne nekik .....
  • illesgergely
    Elolvastam az előző 9 oldal hozzászólást amióta nem voltam gépnél, kurvára kíváncsi vagyok erre az új skilles dologra. Megyek vacsorázni, aztán reszkess World.
  • HITMANHUN
    rendben van ha lesz valami irj rám légyszi
  • Quqa
    Szerintem a HP elég jól sikerült pedig nagyon árkád mi a baj a citerion-al? Az MW is az volt szintén ha szimulátort vár valaki persze csalódni fog.
    Hitman nem tudom mi lesz pihennem kéne kicsit majd meglátom.
  • chris1997
    Én imádtam a HP-t, főleg a fizikája miatt meg az adrenalin miatt.
    Burnout Paradise fizikát sejtek az idei NFS-re(jobb mint a HP(realisztikusabb, de nem reális))
  • B13A6
    Ugyanúgy el lesz b*szva ,mint az utóbbi 2 rész....erről a hülye fizikáról is leszokhatnának,mert képről érződik,hogy ugyanúgy olyan hp meg the run stílusú lesz....ebből a fajtából meg nem hiszem,hogy ki lehet hozni olyan igazi rendőrdarálós beállításokat+ a tuning képen nincs,de remélem megjön az eszük....és remélem mindenben tévedtem amit most leírtam :D

még az a mázli,hogy a worldot az eredeti most wantedból keverték :)

• SUNNY84HUN
    csak attól félek hogy mi lesz a nagy MOST WANTED -el hogy ha a criterion készíti
  • HITMANHUN
    sziasztok quqa nincs kedved estére egy grouppot ösze hozni ?
  • Undertaker189
    Remélem folytatják a sztorit, nem pedig valami újat raknak be :P
  • Quqa
    Nem ide illik de még is és neked szól Juhaaasz, ha tudsz segíteni ok, ha tanácsod adsz ok, de ha degradálsz, idiótának állítasz be valaki az gáz és te részedről. Egy kicsit visszavehetnél a lendületből mivel a Word-öt is X millióan játszzák és lehet eltérő felfogásuk, elképzelésük a játékról és ezt te miért kérdőjelezed meg. Megbeszéltük.
  • BB0735
    Kedves Juhász, a "kretén" egyértelműen te vagy, hiszen lekreténezel valakit, miközben egyértelműen fogalmad sincs miről beszélsz. Azt tudom neked mondani, hogy legjobb ha megfogadod a saját tanácsodat, és megnézed milyen 1 csillagos skilleket lehet venni igc-ért, utána pedig megnézed milyen 1 csillagosokat lehet nyerni. Ha ez megtörtént, utána esetleg érdemben is tudsz reagálni az előző hozzászólásomra.
  • chris1997
    OFF:
    első kép az MW2-ből eléggé... Kibeb*szott jó X)
  • chris1997
    Scion esetében igen :D
  • BONESAI
    mi az a nagy scion őrület? olcsó a boost? :D
  • SUNNY84HUN
    ez már nagyon beteg
  • BDGO94
    hát nemtom a nissanom r-35 re csak ramot tettem de ugyanugy le lasulok:S
  • JuhaAasz
    adott %-kal nő az autója súlya ütközéskor, tehát nem lassulsz le annyira tőle/borulsz fel/állsz 2kerékre/tetőre stb
  • BDGO94
    a ramolásal mitis érek el mer én eddig azthittem hogy erősebaz autó s páncél de semmi ugyanolyan:Snem vágom
  • gyeprefos007
    OFF: Srácok aki ismer hasonló kaliberű hentelős játékokat PC-re mint az X Blades, az kérem írjon nekem címeket privátban! légyeg hogy gépigénye ne legyen nagyobb mint az X Blades-é mert nincs atomerőművem. De ha kell akk gépem: 2,2Ghz 1 mag, 2 Giga DDR2-es ram VIDI: Ati Radeon HD 3400 512 MB. Előre is köszi ha segít valaki!
  • JuhaAasz
  • spank309
    Szerintem meg felesleges itt szájkaratézni egy szaros játékon, amivel egyébként én már rég nem játszok csak néha felnézek ide sg-re. Mivel lesz majd idő amikor vége lesz ennek az egésznek és akkor rohadtul eltűnnek az időitek meg minden szír-szar ami ebben a játékban van, és majd jön helyére más. Nem lesz senki sem több, jobb ember ha jó ideje van mert ez rohadtul nem érdekel senkit.
  • nfsmw4ever
    Öhömm... Elnézést! Reggel lusta voltam elolvasni az éccakai hsz-eket. Köszönöm Tutu a piros-pontot! 24 óra alatt többet kaptam, mint suliban fél év alatt... Lassan strébernek érzem magam. Olvastam aztán a rinyákat is... Hát kérem lehet sírni a világranglista miatt, de minek? Nekem is fura, hogy nem leszek benne az összesített top ezerben a mostani időkkel, de ettől továbbra is maxon hajtom magam, hogy a lehetőségekhez képest, magamhoz képest a legjobb időket fussam!!! Hálistennek felborult a rend és zavar támadt az erőben. A sok kis sunyi segédprogramos single rekordos csúnyán el fog tűnni, igaz velünk együtt a topból. CSAKHOGY. Akinek fontos a helyezés az eztán is topra fogja verekedni magát. Lesznek abszolút rekordok és marha jó idők. Hogy ez esetleg hat, nyolc vagy épp húsz másodperccel több lesz az eddigi rekordnál, azt ki nem szarja le. Az eddigi rekordok elmennek emlékbe. Ha valaki akarja az printscreen-ezheti a mostani tabellát, kinyomtathatja vagy lementheti excel-be. Tök mindegy. Új lista fog születni és pont. Ha nem a héten, akkor két hét múlva vagy fél év múlva, de lesz. És akkor majd nem lehet rekordot menni? Vagy mi van? Aki eztán jön a wördbe annak nem lesz gond sem a skill mod sem pedig a ranglista. Neki az lesz a természetes és kész. Vagy ne is próbáljon kurva jó lenni, mert mondjuk Gipsz Jakab egy évvel ezelőtt 42 másodpercet ment a waterfront roadon?????? Lófaszt! Nyomulni kell, tuningolni kell, autókat kell venni, próbálni, kísérletezni kell a skill variációkkal, festegetni a kocsikat és nyomni a gázt, tolni a versenyeket. Multizni, single-zni, küzdeni és menni-menni. Én már rég nem az arányt nézem, hanem a versenyek számát, mikor más profilját kuksizom. Mert nekem az a szám mesél. A többi csak színt ad esetleg...
    Hát ez így kiszaladt, de nem bánom. Bocs a hosszú hsz-ért, ha valaki el is olvassa! :-) Az én véleményem. Szerintem. Lehet rám követ vetni, szimplán lehülyézni. Azt is vállalom. Nem keveset szívtam már a wördben, és még biztos fogok. De továbbra is tolni fogom, és megyek majd brutál időket. Mert azon - is - leszek.
    Csítben szegény új időket Mindenkinek!
  • byzhouse
    mi az,hogy mazda autómmal berak Porsche C. és Dodge C. ellen? nekem top speed: 265 nekik meg 340+
  • mrredbull18
    wááá de 1 rohadtul élvezhetö játék lett a world xD nekem most kajak bejön :D mutatom is hogy milyen kis gallardom lett azokbol a cuccokbol amiket az EA adott elárulom hogy valami 4 kulcsos cuccokat kaptam xD de kurwa jol néz ki a gallardom statja, ahoz képest hogy milyen volt és NEM lettem utolsooo xD hát jött már hogy sirjak az örömtöl xD eddig végig utolso voltam na de ez csak 1 kis teszt volt az uj cuccrol majd máskor jövök zuzni veletek :P
  • nfsmw4ever
    Esetleg verseny végén nem kapsz több pontot vagy cash-t??? Arra gyakori a bekattintás, és azonnal lehúzva 500 boost és 10 napig kétszeres a szorzód. :-)
    Óvatosan egerészni, mert gyorsan kopik a búszt és könnyű a profiltörlés is...
  • LeWyTy
    Én semmit!