94802
  • chris1997
    Új kocsi IGC-ért?! kizárt.
  • noblem1983
    Főleg akkor ha lesznek olyan kedvesek és IGC-ért adják a 370Z roadstert akkor lehet sok mindenkit fog érdekelni. A DBS Volante pedig kifejezetten szép verda.
  • chris1997
    Íme a rejtet autók( 1 M kilőve..)
  • noxwill
    Kb
  • B13A6
    Eléggé népszerű téma és rengeteg játékost érdekel ;)
  • Quqa
    Nem bírtam ki hogy ne babráljak tegnap a skill-ekkel és a lejjebb felsoroltakat belepakoltam egy E30-ba. Érdekes módon hasonló hosszú a perfect mint a lassítás előtt igaz az ereje kisebb mindennek és az idők kb. 10 sec-el gyengébbek. A 911 GT3-ba ugyancsak belepróbáltam annyi különbséggel hogy nem ment bele a RAM és benne maradt az 1 csillagos Headstart (hosszabb perfect) és hát marhára meglepődtem egyik tesztpályámon Waterfron Roadon olyan hosszúra nyúlt a perfect hogy a csatorna lejáratáig tartott. Kíváncsi leszek ha a nitro hosszát vagy erejét próbálom hasonló képen növelni mi történik. Érdekes módon az idők nem nagyon lettek rosszabbak 1-1 sling és tank + 2 NOS használata mellett 0,58-at simán vitte bár csak 2x próbáltam. Egy változott az ultra K motor és P kerék hatása ellenére a végsebesség 380-an körülire mérséklődött, viszont sokkal kényelmesebben lehet így vezetni.
    Végeredményként nem olyan rossz az egész ahogy gondoltam nincs ramolás mert lassul tőle az idiótája is aki használja rá is cseszett a fent említett pályán mivel az E30-ban menne volt a 3*-os ram skill, nitroval is csak azt érte el hogy picit lelassuljak de nem pörögtem ki vagy repültem ki a pályáról és 3. ként beértem. Tehát ha másra nem erre mindenképp jó az új rendszer én a szívem szerint a sebességből még vagy 50-et levettem volna De Vellis-ék helyében, de ez csak saját vélemény.
  • NABAZDMEG
    Ne haragudj,de ez mégis kit érdekel...mindaddig még be nem tették x )

Ám vvmi t3at majd szerválnom kéne nekem is mert egyelőre csak 3 db tier 1 és egy t2 es a1em van ^^
  • chris1997
    Flexxel átvágott kocsik
  • rav3n319
    két cabrio a telepítési mappában:

DBSVOLANTE

370ZROADSTER
  • Gam3r
    Én benne vagyok .

Szogyenyi , te mit szólsz ehhez ? Egyébként az lenne a kérdésem hozzád , hogy töröltél a barátlistáról?

Nem gond ha igen , csak mert mintha nem látnálak még offline-ok között sem.
  • NABAZDMEG
    Jó lenne valami group 7-8 emberkével és menni menni menni :) bárhol össze vissza minden pályán...
    Kezdem már unni a multit
  • veszettróka
    "A jövőben lehetséges, hogy több férőhely lesz a Skill Modoknak, egyelőre ennyivel kell taktikáznunk."
    Röhögtem egy sziszegőset
    Sajna nem fognak -nem fognak bírni magukkal és itt lesz az új skill-férőhely 2-3 héten belül egy t2-es kocsi áráért.
  • chris1997
    Véleményem az 1 M-ről:
    Nagyon szép, nagyon gyors.
    Én leginkább a külseje miatt vettem meg de megpakoltam skillekkel és alkatrészekkel, nagyon disznó autó.
  • BDGO94
    mindenki evvelvan :D hát nema skilekk számítanak, hanem az autó meg egyben hogy vezetc :) de én ebbe nem szolok bele ,mindenki maga tugya hogya skillekér játcike.
  • bboyatty
    Egy szó jut eszembe erről a skilles dologról, a SZAR. Nagyon nem tetszik, megszoktam a régit nagyon és ez nekem nem upgrate hanem down. Az összes eddigi tuning, amit összedobtam elmehet a kukába. Na lehet itt fogok pontot tenni a végér a játéknak. Még adok neki pár napot de ha nem tudok megbarátkozni vele akkor nem folytatom.
  • BDGO94
    hali mindenkinek ,csináltam hugomnak egy új profilt, elmondaná nekem vki hogy ö 11 es szinten hogykapta meg az új sciont feltuningolva, szintjéhez képest kemény, én anno nem kaptam semmit, már 40 es vagyok és semmi autót nem nyertem..
  • doncsi1
    arra
  • doncsi1
    a reggeli tesztek allapjan azt kell mondanom h az M1 veri a e30 10 bol 10 szer m1 nyert ha valakinek meg van patasztalata irjon
  • bboyatty
    Huh basszus, volt vagy 1000 olvasatlan hsz-em, látom nagy változások vannak. Kíváncsi vagyok milyen lehet. Látom a vélemények megoszlanak, valamiért nekem így, hogy még én nem is láttam meg tapasztaltam a dolgot már nem tetszik.
    Amúgy megint bebizonyította a Devellis úr, hogy egy hazug majom, utolsó Ask Marc-ban azt mondja, hogy ezen a héten jön egy tier 2 erre hónap végén kapunk egy tier 1-er. Vicces:D, de ez így jó is, mert Lexusom már van, igaz a tier 2-es ISF de nem fogom ezt is megvenni, nincs is hová.
  • JuhaAasz
    még mindig nem értelek, pedig most nem basz szét az ideg se, totál nyugodt vagyok, és 5 percet is gondolkoztam rajta. a boltba minden skillnek az 1 csillagos verzióját tudod venni, nyerni pedig az 1-2-3 csillagosat is (tök ugyanúgy mint a partokból).

és már most előre szólok, hogy bocs a következő sorokért, de elmagyaráznám:
    te írtad:
    "Nem tudom másnak is feltűnt-e már, hogy ezekből az elcseszett skill modokból több féle létezik egy szinten belül. Ez alapján tuti, hogy amiket nagylelkúen kiosztottak nekünk 3 csillagos skilleket, az mind a fosabb verzió. Ha meg jobbat akarsz, akkor vegyél búsztér, vagy nyerjél versenyen kb 1000-ből egyet. Ráadásul mivel 30 különböző skill van, ezért szinte esélytelen olyat nyerni, amit szeretnél. Szóval gratula develliséknek, zseniális ahogy az eddig teljesen ingyenes skillrendszer teljes átvariálásából is jól megtömhetik majd a zsebüket"

először is, hogy érted, hogy többféle létezik egy szinten belül?
    másodszor pedig, amiket 3 csillagosokat kiosztottak nekünk, azt az eddig meglévő skilljeinknek megfelelően kaptuk. ha te emiatt úgy érzed, hogy az a legfosabb, akkor azzal nem lehet mit kezdeni, de ha a régi rendszerbe nem volt megfelelő skillje egy olyannak ami most van az újba, akkor azt milyen alanyi jogon kellene megkapni?
    igazad van, a kreténezés túlzás volt, csak szétbaszott tegnap az ideg, hála egy magyar játékosnak, plusz az idiótaállat albérlőtársamnak, csak mivel az elmúlt 3 napban, már vagy 180 embertől azt lehet olvasni, hogy mekkora szarfos lesz az új rendszer, meg hogy ebből is csak meggazdagodnak. először is nem rinyálni kellene, hanem játszani, megnézni milyen az új rendszer, és hamar rá lehet jönni, hogy nagyon is jó (kihangsúlyoznám, hogy már aki tud sis vezetni, nem lételeme a millió skill), azt meg senki se mondja senkinek, hogy fizess a boostért...nekünk lenne egy ilyen játékunk, szerinted akár te, akár én, akár a legtöbben, nem találnánk ki mindig valami újat, hogy dőljön a lé? dehogynem.
  • IDFMAXIMUS
    mikor be uttem az Audis kodot ezt adta ki mit jelent ?le telt a kiberlesi ido ?

There are no gifts to redeem at this time.
  • IDFMAXIMUS
    tolem mehetunk
  • NABAZDMEG
    Ha már a régi rendszer nem is jön vissza,legalább annyit megcsinálhatnának hogy több skillt lehessen berakni ezt az 5öt kevésnek találom ilyenkor valamit mindig nélkülöznöm kell és ez általában a ram ..ha ütközök igaz ritkán van de ilyenkor szinte nullára lassulok :/
    Valaki valamerre pár kört? ^^
  • NABAZDMEG
    Mikor jön vissza a régi rendszer? Nem fog.
    - A végsebességet, gyorsulást és irányíthatóságot növelő skilleket kivették, az alkatrészekkel kompenzáltak azoknak a sofőröknek, akik ezekre raktak pontokat.
    - Az előző pontban említett skillek nem is fognak visszakerülni.
    - Az autókat nem gyengítették le, sőt, a Nissan GT-R-en, a Ford GT-n és a Lamborghini Gallardo-n még javítottak is.
    - A jövőben lehetséges, hogy több férőhely lesz a Skill Modoknak, egyelőre ennyivel kell taktikáznunk.
    - A Skill Mod-ok szintkorlátozása (értsd: több ugyanolyan bepakolásánál) úgy lett megszabva, hogy a maximális is ésszerű kereteken belül maradjon.
    - A Team Escape nem versenynek, hanem üldözésnek számít, így a Bounty Hunter skill hat az azokból kapható pénzre.
    - A Heavy Mass és a Ram összeadódik.
    - Ha a rendőrök súlyával vagy a TE-k nehézségével problémák lesznek, akkor azok is újra lesznek hangolva.
    - Új Skill Modok is be fognak kerülni a játékba, a közösségtől függően.
    - A világranglisták valószínűleg nullázva lesznek.

Face-re tették fel tegnap este..aki nem látta volnaa

• doncsi1
    nah s milyen a kicsike? nem tudja valaki?
  • nfsmw4ever
  • nfsmw4ever
    Ismét egy bömbi. Tier 2-ben érkezett és 2400 sb-ért vehető a BMW 1 Series M Coupe:
    [IMG]BMW 1 Series M Coupe[/IMG]
  • veszettróka
    Juggeres/Team Escape kocsin meg ha babráltok, nem fogjátok tudni eladni amíg ezt a bugot ki nem javítják.
  • veszettróka
    Mivel ez kb. az arany középút , ezzel nem gyorsaságra építed a kocsit hanem bele a nagy átlagba, a régi rendszerbe ahol az dönti el a versenyt hogy tierking csodát vagy nem tierking csodát vezetsz. Ahol két ugyamolyan kocsi között kétesélyes fej-fej küzdelem van.
    A gyorsaságra építés ott kezdődik hogy a ram skillről lemondasz és kettőt teszel a nitrós okosságok valamelyikéből. Mondjuk a Headstartból ketőt ...sztem ez a gyorsaságra építés alfája... az omegája meg az lehet hogy dupla performance boost az öreg Chargerbe mert Hastingson nem akarod hogy DNF-et adjanak a boostos T1-esek...

De ha nem egy ilyen általános hablatyot, hanem tuti tippet vársz, szerintem add meg azt is hogy melyik kocsihoz kérdezel.
  • gyeprefos007
    Miféle spéci képesség?
  • Quqa
    Okoskodnék egy csöppet.
    Építenék egy versenygépet gyorsaságra, úgy ahhoz ezek a skill-ek kellhetnek:
    1. Redline hogy el tudjam találni a zöld sávot induláskor (azt a vékony izét néha nem is látom pláne, ha arra száll a füst).
    2. Hogy ki tudjak lőni a startol kell még a Headstart, hogy hosszú legyen a perfect.
    3. Kéne persze a Super Shot amitől erős lesz e nitro.
    4. És persze hiába erős a nitro ha nem hosszú tehát erre kell a Extended NOS.
    5. Végezetül mivel nehéz tisztán végigmenni és civilek, fák, bokrok, stb. mindig lehet az útban erre jó lehet a Ram.
    Kipróbálni még nem tudtam ezért ezt csak elvikben gondoltam.
    Nem tudom jól gondolkodom e, akinek van más megoldása szívesen venném, ha megosztaná velem és másokkal is, nem szívesen pazarolnám el a kevéske 3 csillagos skill-em.
  • SylarHun
    Tegnap előtt jött a skill rendszer reformja, ami alapjaiban változtatta meg az egész játékot.
    Neked ez így hirtelen nem volt elég?

Amúgy véleményem szerint, azért kellett íjmódon levenni az autók teljesítményét, mert a T4 hamarosan érkezik.
  • SylarHun
    Azért a Pony Car-al okozok némi meglepetést!
    Vannak csodálkozók.

És ráadásul, a nitro erő, nitro hossza csak 1 csillagos, sőt perfect start rpm az alapon van.

• Ryder62
    Hali

Mikor jön már valami új tartalom a gémhez (verseny módok, pályák etc.) ?
  • mamiya70
    mondhatnám azt is, hogy gagyi és akkor sem lennék messze az igazságtól...

azt hittem, legalább valami tuningolt gép, de hát tudjuk hinni a templomban kell...
  • mamiya70
    hát nem vagyok elájulva ettől az AUDI-tól, nem egy nagy szám így ezzel a felszereltséggel...
  • illesgergely
    Én mindkét mailre Audit kaptam.

Juggeres Gto tényleg nem valami nagy szám, többet vártam ettől a ram skilltől. Inkább elkapnak vele, minthogy megmenekülnék :)
  • BDGO94
    nekem semitse ad, lejártaz időő XD LOl
  • Quqa
    Nem javít az semmin (ennyire nem vagy képben) lehet ezt: NFS Most Wanted 2-öt ők csinálják majd, ha egyáltalán lesz!
    Bár ez egy kamu trailer Most Wanted és Undercover összevágva.
  • noxwill
    A fenti kód megadása után nem R8at akar adni, hanem BMW-t. Az meg van egy a giftjeim közt...