Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csatázom emailben a PSC ügyfélszolgálatával vagy mivel, már elküldtem nekik minden adatot, remélem még ma történik valami.
ha visszakapom a pénzem, vagy adnak 1 másik kódot akkor megpróbálom újra, úgy, ahogy mondtátok.
hogyan lehet visszaaktiválni a simracerway-es fiókot? vagy már 6-szor cseréltem jelszót és nem enged belépni
Simraceway: tigris013
ha jól értelmeztem az elmondottakat, akkor amikor bepipálom, hogy elfogadtam a szerzõdés feltételeit utána ki kell nyomni a proxyt ahoz hogy sikeres legyen a dolog?
gondolom akkor nem csak a proxy switcher progit kell kilõni hanem a böngészõben is vissza kell állni direct connect-re, hogy véletlenül se a proxy ip-je menjen kifelé.
<#integet2>#integet2>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
OFF: Mai napra OFF <#integet2>#integet2>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
magyar ip-vel mentem fel utána az oldalukra, hogy nézzek egy egyenleget, de arra is hibát ir
Akkor kel kilõni a proxyt mikor bepipálod, hogy rendben a vásárlás, még a World oldalán
Megj.: Én kiverném a bugyogójából a kutast, ha buknám a lét.
miután már 10szer beirtam és nem müködött felmentem a PSC oldalára persze, hogy megnézzem mit tudok csinálni, de semmi nem változott azóta.
lehet olyan probléma, hogy még nem aktiv? 1 órája vettem
Project D|Rare Car Collector|
holnap pofán kéne vernem a kutast?
Mi lehet a baj, vagy mit csinájak??

X
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
X
KING vagy LEGEND tábla legyen a Shift R8-on?
X

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
uzsgyi,go,go,go lehet az simán 1:29 ... nehogy már az utolsó órákban legyenek feltötve az igazán nagy idõk..
Tegnap viszont összehozott a csitterek legaljával. Elõször még fel sem tûnt a hosszabb B-s pályán hogy megy így a faszkalap RX8-al, 2s perfct-el lerajtolta a 20V Audi Rally járgányomat. Akkor még nem is törõdtem vele, mert csak passzióból gurultam (+ színsort teszteltem) és jól szórta a 10-20E kártyákat, a végén meg irkálta hogy <1-2 gyõzött. Persze mikor rányomtam pár NOS-t akkor már nem bírt a kacskaringós pályával. Aztán összekerültem vele az S pályán és ott már nekem irkálta a lobby-ba hogy cheater és a fostalicska RS 4.0-ával úgy lehagyta a cinegét, mint ha ott se lenne, ráadásul keresztbe állt a híd elõtt persze ahogy elmentem mellette semmi perc alatt utolért mindenféle PU nyomkodás nélkül. Ez a sudribunkó profilja, hogy az ilyet miért nem ejtette az anyja fejre a születésekkor … a 10.emeletrõl! <#hehe>#hehe>
Azért ezzel a képpel nevezek, mert ezzel mégiscsak Ryan elõtt vagyok. Míg õ nem ad videót, addig én se.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)