Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a segitséget srácok <#eljen>
már csatázom emailben a PSC ügyfélszolgálatával vagy mivel, már elküldtem nekik minden adatot, remélem még ma történik valami.
ha visszakapom a pénzem, vagy adnak 1 másik kódot akkor megpróbálom újra, úgy, ahogy mondtátok.

az elvileg automatikus 😊
TUTU

hogyan lehet visszaaktiválni a simracerway-es fiókot? vagy már 6-szor cseréltem jelszót és nem enged belépni

Simraceway: tigris013

értem. és utána a chrome-on belül is állitsam vissza proxy-ról vagy az megtörténik olyankor automatikusan?

még 1 kis + infó a hütöborda aluminium az aluminium olvadás pontja 680 c fok lehet gondolkodni mielött hülyeséget irsz

A proxy switcher-bõl NEM kilépni kell, mert attól még úgyan úgy a proxy-ra állítva marad, hanem azon belül kell visszaállítani direct-re
a proxy már müködik faszán, de a folyamattal lenne problémám.
ha jól értelmeztem az elmondottakat, akkor amikor bepipálom, hogy elfogadtam a szerzõdés feltételeit utána ki kell nyomni a proxyt ahoz hogy sikeres legyen a dolog?
gondolom akkor nem csak a proxy switcher progit kell kilõni hanem a böngészõben is vissza kell állni direct connect-re, hogy véletlenül se a proxy ip-je menjen kifelé.

beszélsz olyat ha a kutya bevenné megveszne, 1 kis tovább képzés, az acél 600 c fokon barnásvörösen izzik tehát a kártyán lévö festékel bevont anyagok szó szerint elégnek

igen én ha tudok segiteni akkor szivesen megteszem 😊
van itt valaki aki használt már sikeresen lengyel sb-ra PSC-t?

Érteeem. Akkor így az FPS sem esik 231,9 alá. Frankó. Nemhiába, aki ért hozzá, az tud is. <#hehe>
<#integet2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
megcsináltam a futamot, aztán a replay alatt csináltam a felvételt, így nem késett semmilyen gomb vagy kormánymozdulat. Egyébként meg nekem ne mondja senki, hány fokosra melegedett fel a VGA, mert nem 580 , hanem 600 fok tényleg <#eljen><#taps>

OFF: Mai napra OFF <#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Remélem közben nem nõtt meg túlságosan az iránygombok reakcióideje...

goregrind
Már megint kamuzol! A venti csak 580-ig engedi max! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
600 fokra. De már lehûtöttem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
örülök, ha tetszik. Nem volt könnyû, mert ötszáz fokra melegedett a videókártya. Örülök, hogy kész lett <#eljen>

sajnos nem nyomtam ki a proxyt a szerzõdés elfogadása után...
magyar ip-vel mentem fel utána az oldalukra, hogy nézzek egy egyenleget, de arra is hibát ir

Az azonnal jó ahogy kijön a gépbõl, ha el nem cseszték valahol, mint Krisznek. Magyart IP-n fizetsz? És ott kérdezd le, de valami ellenõrzõ kód is ha jól emlékszem!
Akkor kel kilõni a proxyt mikor bepipálod, hogy rendben a vásárlás, még a World oldalán
Megj.: Én kiverném a bugyogójából a kutast, ha buknám a lét.
akkor ez lesz a baj....bassza meg

Úgy értettem a PSC oldalát, hogy vásárlás közben mikor átirányít oda, azelõtt ki kell kapcsolni a proxy-t, különben automatikusan blokkolja a kódodat és aztán már legfeljebb úgy kapod vissza ahogy Chris írta
a legelsõnél is már ezt irta, nem szakitottam meg a folyamatot.
miután már 10szer beirtam és nem müködött felmentem a PSC oldalára persze, hogy megnézzem mit tudok csinálni, de semmi nem változott azóta.
lehet olyan probléma, hogy még nem aktiv? 1 órája vettem

Nem mentél véletlen bekapcsolt proxy-val a PSC oldalára? akkor csinálja ezt, és innentõl nem is fog mûködni
Hát a faszom kivan már.. velem is ez történt, a PSCvel kapcsolatban, nem mûködött, új kódot basztak adni, de egy bankszámlára vissza tudják utalni, ha minden lóf.szt megadsz. PSC-t soha a büdös életben nem veszek többet, azt hittem ez valami egyéni hiba... vagy... nem szakítottál meg egy vásárlási folyamatot?

Project D|Rare Car Collector|

ha egyenleg lekérdezést akarok a szám alapján azt irja "Hiba lépett fel. Kérjük, lépj kapcsolatba a paysafecard ügyfélszolgálatával."
holnap pofán kéne vernem a kutast?

persze, ez volt az lesõ dolgom, hogy ellenõriztem nem e irtam el

Jól ütötted be?

Próbáltam a lengyel SB-t paysafecardal:

Mi lehet a baj, vagy mit csinájak??

A 14. R8-nak nincs történelme 😄

Akkor meghagyod a Kinget (amúgy arra szavazok 😛 ), a Legendet meg felpattintod majd a 14. R8adra....<#vigyor>

X

Olyan rendszámtábla nincs hogy "ERNYÓC"? <#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Most KINg van rajta, de a Legend csábít

WORLD <#idiota> Egyébként KINGed is van nem? Legyen Legend.
Never, már van olyan R8am.

Darius

X

Életbe vágó kérdés:
KING vagy LEGEND tábla legyen a Shift R8-on?

Most ahogy rá(d)néztem épp 50. hely körül vagy, szóval nincs az 0-zva, csak frissítgetni kell (bár amíg baszkurálják kb úgyis mindegy, mindig más lesz az eredmény) Amíg a köridõk ott vannak, addig nincs para 😉

X

SUNNY84HUN
statot direkt 0 zták mindenkinek ? most akkor újra kell futni mindent

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

már 80-on leállitja a bios

Hát igen. A múltkor amit itt is kérdeztem (911GT3RS top speed), na az az úriember is rekordseggfej. Az S-es pálya vége felé a híd elõtt belerongyolt a kivihetetlen fába. És ott is maradt. Gondoltam elment a kedve a fogócskától. Hát én hangosan kacagva ellõttem a két nitrót meg readyt a buggatimmal és pofára estem, mert bõ egy másodperccel kenyte a pofám!? Szeretem az ilyen profikat. Semmit sem bíz a véletlenre. Car changer, egy gombnyomás - max sebesség, két gombnyomás - nitró bárhol, kis extra - nincs akadály és tereptárgy, de hogy tuti legyen ott fityeg az autofinish. Ilyenkor kicsit kedvem szottyan lövöldözni a pincében...

Ez még mindig csak 31 századdal gyorsabb az állítólag 2 másodperccel lasabb sima rx-8-nál 😊 ..
uzsgyi,go,go,go lehet az simán 1:29 ... nehogy már az utolsó órákban legyenek feltötve az igazán nagy idõk..
Hát én megyek mindennel mindenhol, nem az a – Tutu szavaival élve – „junior” 6 autós típus vagyok.
Tegnap viszont összehozott a csitterek legaljával. Elõször még fel sem tûnt a hosszabb B-s pályán hogy megy így a faszkalap RX8-al, 2s perfct-el lerajtolta a 20V Audi Rally járgányomat. Akkor még nem is törõdtem vele, mert csak passzióból gurultam (+ színsort teszteltem) és jól szórta a 10-20E kártyákat, a végén meg irkálta hogy <1-2 gyõzött. Persze mikor rányomtam pár NOS-t akkor már nem bírt a kacskaringós pályával. Aztán összekerültem vele az S pályán és ott már nekem irkálta a lobby-ba hogy cheater és a fostalicska RS 4.0-ával úgy lehagyta a cinegét, mint ha ott se lenne, ráadásul keresztbe állt a híd elõtt persze ahogy elmentem mellette semmi perc alatt utolért mindenféle PU nyomkodás nélkül. Ez a sudribunkó profilja, hogy az ilyet miért nem ejtette az anyja fejre a születésekkor … a 10.emeletrõl! <#hehe>
Videó nincs, és nem is lesz. Jelenleg idegbeteg vagyok, mert ebbõl az idõbõl még bõven lehet(ne) faragni, mert belehibáztam... Van egy hibátlan futamom, mégis csak 1:31.29 lett belõle, azt videóval megörökítettem...

Azért ezzel a képpel nevezek, mert ezzel mégiscsak Ryan elõtt vagyok. Míg õ nem ad videót, addig én se.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Párosan szép az ééééleeeet :-)

Nem volt alap 5.2-m 😄

Minek még egy Ernyóc?<#idiota>

Szerintem is 😄

Alacsonyan van a léc szerintem. <#eplus2>