94802
-
RED BULL F #27883 Ezt meg mikor rakták vissza, hogy én nem tudtam róla? :O
-
Hmmm... -
#27881 Jah és még annyit hogy mostanában stabil a játék? Nem fagy? Lehet kicsit gurulok benne -
#27880 Már hónapok óta be sem kapcsoltam a játékot.
De mi ez a skill rendszer? -
Quqa #27879 A Celica tényleg elférne a játékban és az a dobozos izé van több NFS-ben is az is jöhetne. -
NABAZDMEG #27878 pédául feltöltöd a noob.hu-ra vagy van akárhány ilyen oldal ahova fel lehet tölteni...és amit ott kapsz linket,ide a képbeszúrásra kattintva bemásolod és leokézod :) -
mamiya70 #27877 ÉN ALFA ROMEO FUN VAGYOK, AKARTAM NÉHÁNY KÉPET FELTÖLTENI DE VALAHOGY NEM JÖTT ÖSSZE, VAGYIS RÁKLIKKELTEM A KÉP FELTÖLTÉSRE AZTÁN MEHET, DE NEM TUDOM HOVA PAKOLTA... -
#27876 Nem nincs harag, kinek a pap kinek a paplan. -
JuhaAasz #27875 annyira nem...persze nemrossz, ennek legalább a festésén látni, hogy ha viszik valahova jó ránzéni, jó a porsche felni :D , le is van ültetve...de annyira nem tetszik és mondom miért. én nekem speciel azok tetszenek jobban, amiken vagy van valami jó kis festés, vagy valami 20-21-es brutál felni van alatta, és szép, (nem ocsmány) hátsó/első lökös, spoiler, szoknya van rajta. én ilyen vagyok. ettől függetlenül ez a bmw itt nem mondom hogy csúnya, csak NEKEM nem tetszik annyira remélem nincs harag -
#27874 Akkor gondolom ez így nem tetszik. Link! -
JuhaAasz #27873 a focuson legalább elég pöpec a felni meg a hátsó lökhárító is jó, a toyota végülis annyira nem jó, de mondom a többi kocsi olyan volt, mint az otthon álló corsa-nk, rajta egy felnivel, ami leginkább nem is volt annyira érdekes. -
JuhaAasz #27872 a többi 90%-ához a kocsiknak igen :D -
#27871 És pl szerinted az a Focus jól néz ki? Vagy a Celica? -
JuhaAasz #27870 hát az a baj, hogy itt nem volt sok szép...egyáltalán sok se volt azért ez a kevés kép, mert nem volt kedvem olyan átlagos kocsikról képet készíteni, amin se egy festés, se semmi, csak egy párezres felni, meg egy nagyon minimális szoknya/lökhárító hosszabbítás/szélesítés... -
mamiya70 #27869 Komáromban ma ALFA ROMEO találkozó van, sajna nem tudtam menni, de ott is lesz sok szép verda... -
mamiya70 #27868 a másik meg FORD FOCUS a 6., de azt tudtad, mert idézőjelben van az ismeretlen -
JuhaAasz #27867 vazze...legalább ha egy fél percig nézem rájöttem volna ... csak siettem, mert a 2 sajtburger a táskámba már hűlt kifele -
mamiya70 #27866 TOYOTA CELICA :) A 4-ik gép -
JuhaAasz #27865 ja még kihagytam, hogy (leginkább sunnynak üzenném, mert ez szégyen, hogy lehet így előállni egy hondával -.-) volt egy honda civic, külsőre semmi extra, ami nem lenne gond, de még jó alaposan megmosva se volt, hogy legalább a verőfényes napba csillogna vagy bármi, vagy legalább kis pólírpasztával végigkeni vagy valami...felnyitott motorháztetővel, amiről szintén az előbbit tudom mondani...kicsit nézhetett volna ki normálisabban, esetleg ott is amit lehet átkenni valami cuccal, mert így nemtudom mit akart ott keresni :D arról nem is beszélve, hogy egy kibaszott nagy légbeömlőszaron kívűl semmi extra nem volt a motortérbe ... -
JuhaAasz #27864 hazafele jövet egy kis tüc-tücre lettem figyelmes egerben az érsekkertben, így hát megnéztem közelebbről mit is "árulnak"
íme:
Ford Mustang GT500 / szerintem gyönyörű színekkel és felnikkel
azért farkasszemet is néztem vele :P
na ezzel akarok a world kocsikázni...MOST AZONNAL :D
Valaki majd mondja meg, hogy milyen típus is pontosan, tüzetesen nem néztem meg, csak tetszik
ezzel szétszaggatnám a world aszfaltjait :D
[URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=rqfkxtomofzsm7pt7dik.jpg]"ismeretlen" kocsi 2, a felnije tetszik nagyon :D[/URL]
jó a felnyíló ajtó + festés
ezen is felni tetszik + festés nemrossz
ezt csak úgy :D
na ez nemtudom mit keres itt...sima gyári bolti kocsi, elől ezzel a nemtudommiafasszal :D a szépségversenyt tuti megnyeri :D
-
HITMANHUN #27863 nekem am is mindegy amig nincs nullázás a ranglistán én bf et játszom addig na sziasztok -
NABAZDMEG #27862 Nos szerintem nem az a lényeg hogy most visszavettek a sebességből...mert előtte ugyebár 370et is képes volt menni egy jól tuningolt autó ..nitró nélkül.
Most ugyanezek 340 körül mozognak.
Nagy sebességednél rosszul esett ha trafikot fogtál hisz igencsak vesztettél a felvett tempódból(amit hamar be is hoztál)...most viszont majdnem nullára lassulsz :/
Lehet itt továbbra is versenyeket nyerni,csak ügyesen kell menni,oda kell figyelni,kerülni kell az ütközéseket amennyire ez lehetséges.
De hogy te hibátlan köröket menj..gyakorolnod is kell sokat,veszitened ...ütköznöd,h tanulj hibáidból és majd következőnek jobban sikerül:)
Véleményem szerint multizni kell sokat,sokat sokat...
-
HITMANHUN #27861 nem fére értetted a t4 lesz 15 k az elit t4 joval több -
#27860 Hol lenne 15k az elite t4 mikor az elite t3 25.000? -
HITMANHUN #27859 bocs hogy atiedre még nem reagáltam nekem pl az volt az erősségem hogy nagy sebességnél birtam jol kezelni az autót más ahol fékezet én tövig nyomtam az én erősségemet is lefelezték ezzel a skill rendszerrel most pll már nem mernék magamra fogadást kötni -
#27858 Csak reménykedjünk hogy nem lesz annyi... Majd a nagy kockák azt is kifizetik -
HITMANHUN #27857 nem igazán lesz 20 ezer de ha tévednék majd bocsánatot kérek sztem 10 és 15 ezer közt lesz az elit verzióju t4 ami a a veiron lesz az lesz 25 ezer adigra pedig a t3 olcsóbb lesz szerintem legalábis az elit t3 ak biztosan -
HITMANHUN #27856 valóban én is ere céloztam hogy az uj skill rendszer nem miattunk let kifejlesztve hanem hogy be birják hozni a t4 et mert ha nem let volna ez a babrálás a t4 460 és 470 közöt repesztett volna -
KillerBlue #27855 Ja csak előbb majd csengess ki minimum 20-25 ezer speedboost-ot egy t4-es autóért. -
#27854 De nem is az a lényeg ha észre vetted volna.... Hanem az hogyha meghagyták volna a skilleket akkor a t4 menne jó 460at is... így legalább picit "optimizálva" van -
NABAZDMEG #27853 lófaszt felezték le xD
ami eddig 420at ment pl az mostmár csak 380at ami még mindig szép sebességnek mondható.
és sztem az irányitás vagyis h kordában tartsd a kocsit...ez igy bőven elég ^^ x ) -
B13A6 #27852 Nekem most azt játsza,hogy egyes embereket nem látok mozogni....futamonként van valaki aki csak egyhelybe áll,de valójában megy és egyszercsak beér a célba...na de közbe nagyon sokan engem is ugylátnak,hogy csak állok aztán egyszercsak megnyerem a versenyt....előnye,hogy nem kapok egy szál magnetet sem -
HITMANHUN #27851 sziasztok jo regelt kiakaszt ez a játék és kiváncsi vagyok hogy sikeresen lefelezték a t3 teljesitményét mikor jön vajon a t4 mindenki azon veszekedik hogy askil igy vagy ugy jo hát a t4 megérkezésével megint 420 km / h lesz -
noxwill #27850 Nekem az a vélenyem a skillek rakosgatásokról hogy ez játékosfüggő. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan összetételű. Bár ez magánvélemény. -
NABAZDMEG #27849 Imádom mikor 8 ember bejön lobbyba... indulnánk ,csak valahogy elfelejt betölteni @@ -
#27848 Csak megjegyezném, hogy a ram skill versenyen nem ér semmit.
Tapasztalat.
Ram skill már csak TE-re használható. Versenyre hatástalan. -
NABAZDMEG #27847 Ez mi máááár? :D XD
start előtt igy tette be
-
#27846 Csak engedélyezném már a javítás funkciót... Szabi!
Szal "mármint az" köszönjön nekik... -
#27845 Verőfényes szombat reggelt mindenkinek!
Hétvége van, idő-hegyek száguldozni - és ne felejtsetek el hangosan köszönni a csitöröknek, mert ők is előkerültek! (mármint az, aki kimerészkedik a való játékba, és nem csak privátban hős)
-
noblem1983 #27844 Na de pont te mondtad,hogy az csak flexel lett levágva, akkor nem új ha már bent van de ugye ez őket nem igazán érdekli. Szóval neked lesz igazad.