94802
-
Quqa #28924 Dodge Charger RT az hatalmas egy szerkezet az igazi drift autó felgyorsul úgy 3-4 perc alatt de a kanyarban ha elengeded a gázt kilincsel előre csúszik nagyon faja, poénkodni szerintem a legjobb gép, hogy versenyre alkalmas e azt nem tudom … -
#28923 tehát mondom az elmúlt napi tapasztalatokat lerammolás címszó alatt:
szuperjó internetem van, a játék nem szaggat, minden OK. A barátomnak gyengébb netje van, szaggatásról nincs panasza. Ő engem szépen lát, tiszta, sima minden, én pedig őt kicsit ide-oda, esetenként dörzsöli a falat... a szokásos.
Dörzsöli a falat, tehát közel menni hozzá veszélyes, csak harcedzett pilóta teszi meg. Most jön a trükk. Közel megyek én, sima helyzet, multiban ha tisztességes vagyok, privátban meg főleg 10/10 ilyen sima előzés történik baleset nélkül . Most meg pont ilyen helyzetekben akkora balesetet szenvedett a másik pilóta, hogy hihetetlen. Ők pontosan tudák, hogy nem ütök oda. lesz azonban, aki nem tudja (akár magyar is). Arra akarok kilyukadni, hogy mindenki rendezze magában, hogy az internetkapcsolata milyen, és a gépe milyen, és ítélje meg a rammolásokat így. Kurvára 100%-ban a hátul levő pilóta, de főleg a szar internetes a hibás az esetekben.
Charger meg az Isten, ha Amerikáról van szó. A többi régi izomgép nem is tetszik, talán csak a pontiac játékbeli GTO utáni kiadás (az a Vin Diesel-féle XXX autó) -
#28922 na az az autó a való életben sem tud kanyarodni...
de én akkor is szeretem -
tutika14 #28921 semmiköze egy izomautóhoz a játékban xDDD lomha tohonya szar XD -
IDFMAXIMUS #28920 Volkswagen Scirocco IGC-t vettem meg mert meg nem volt meg a gyujtemenyben nem rossz gep -
chris1997 #28919 Tutu helyett én mondom: Boostért megvenni?! PFŰŰ
Tessék IGC-ért beszerezni ha kell(izomautós az irányítása..) -
#28918 sz meg tudod venni 20.000ért is, minek adni érte boostot? -
IDFMAXIMUS #28917 Dodge Charger RT 750 boost mit szolsz hozza TUTU ? milyen gep ? -
#28916 most érkeztem meg ide, sajnos nem oda, csak a fórum marad, de dobok össze egy számtech témájú kérdést, amire a nagyokosok reagálhatnak, lehet rata elmélkedni, mert jó tapasztalatokat szereztem a napokban... -
BENCE4 #28915 TUTU,TUTU mikor jelentkezel? -
RED BULL F #28914 Még a titánkorszakból:
-
Thuugar #28913 Én ezeknek most nagyon örültem, bár nincs T3-as kocsim. Első alkalom, hogy partot is kapok
-
#28912 -
kaoszgolyo #28911 Köszönöm. -
Quqa #28910 Ha IGC-ben gondolkozol jó választás hiába gyengébb nitroja pl. a nagy rivális az E46-hoz képest egy 5* nitro erősség ellensúlyozhatja ezt, itt egy kis segítség a tuninghoz.
Mellesleg a régi rendszerben teszteltem és nem nagyon maradt el végsebességben a 911 GT3-tól.
A K, S, meg alkatrész színeket jelent pl. S=sárga ami inkább fehér de hivatalosan gold lenne.
-
kaoszgolyo #28909 Köszönöm.
Lehet, a kevert alkatrészek miatt ilyen nekem. Mindegy, úgyis van még mit fejlődnöm, aztán majd csak összeáll.
Az a helyzet, hogy az errefelé használt kifejezések és rövidítések egy részét nem értem. :) Némelyiket sikerült megértenem, de valószínűleg idő kell ahhoz, hogy a többiről is összeálljon a kép. -
#28908 gyorsan meló előtt egy utolsó hsz: a legjobb időket szerintem vizsgálják ,még. Route 55--n kb 2:27 volt a régi rekord, most ment 2:29-et valaki. Szerintem az nem gyenge, sőt. Szóval vizsgálják, ki mit tud. Hacker pedig egy van, a többiek csalók, akik csalnak.
Porschét pedig sajnos nem tudok venni most , pedig érdekel a teljesítménye, tényleg jókat olvastam :D
Egyébként meg mindig is azt tartottam a legjobbnak, nem a többi nagy T3-ast. Nekem mindig i a Porschék voltak a legkeményebb ellenfelek, a többi csak tölelék.
viszlát 22:00 után -
#28906 Nálam tökéletesen megy -
#28905 Csak nálam sz**ott be a szerver? Ledobott, és nem tudok visszamenni
-
Quqa #28904 Ja az lemaradt: a Bentley TE fellök mindent, minél több jön neki annál inkább (akár szemből is), mert azt szereti! -
Quqa #28903 Hát leírtam Race tuned és így nagyon stabil, se tábla, se útpadka, se ugrató nem pattog, sodródik. Lehet ezt szereti a nehéz alkatrészt és akkor jól megy, nem tudom nem versenyeztem még vele csak nagyon rég, mikor megvettem, de hol van az már.
Tutu te meg vegyed meg azt a 911 Cop-ot izibe (tetszik nem tetszik ez a gyors), ne spec, GT-R izékkel kínlódjál, jó időt azzal nem mész, bár szerintem így is az első 50 megint csak hacker lesz a listán mert az EA szarik rájuk újfent.
Én is max. (50%-os) ram skill-t javaslok TE-re különösen HS-re vagy még inkább UG-re mert pár helyen csak Rhino sorfalat áttörve lehet menni de kijöhet a semmiből is 1-2 sün és akkor is jól jön. A maradék 3 helyre 1*-os IGC-s skill-t pakoltam 2 rpm és egy perfektet másra úgy sincs szükség, és nem árt egy TE verzióval hasítani nekem a Bentley a kedvencem. -
mamiya70 #28902 jó lett, gratula!!! -
#28901 Dodge Vipera Elit zsernyák egy kicsit átfestve!
-
mamiya70 #28900 az "jó", mert T3-hoz van egy zöld PS váltóm, egy piros PS fékem és egy piros PS gumim, meg egy kék 2 kulcsos mocim, a többi egy kulcsos így akkor nem sok minden klappol...
mondjuk a Bones is kék - zöld - zöld - kék - sárga - sárga útmutatót ad...
bár arra is emlékszem, hogy többen mondták, hogy nem minden esetben a legjobb beállítási tippet adja... -
#28899 hello, én 2 RAM skillel épített skyine-nal megyek , ha megyek. Amúgy tökmindegy, a tankmódos zsarukat úgyse lököm félre. Személyes hülyeségem, hogy TE-re csak 4WD autókkal megyek meg a Chargerrel. Többségében 4WD és mondom, 2 RAM skillem van rajta. de feleslegesen... -
#28898 Pursuit skillek közül válogass. ott van fent a leírás magyarul, hogy melyik mire jó -
steelers90 #28897 Hellosztok!
Csak TE-re használandó gépbe milyen skilleket ajánlotok ? -
#28896 igen, most újra visszatették. Szinte minden autót megvettem, amire vágytam, szigorúan érzelmi aalapon vettem, úgyhogy most már megtehetném, hogy veszek egy ilyet, de sajnos most pont nem tudok. pedig jókat hallottam erről a gépről. Állítólag jól megy -
High end PC #28895 GT3 RS Police már volt a játékban egyszer ugye?
-
#28894 köcsög ez a játék... tele vagyok japán autókkal és ez az első ilyen rendszámtáblám... 20 éve aftermarket cuccokat kapunk, de nekem ebből ez az első, mintha tudná a játék, hogy pont ez kell nekem...
-
#28893 Jók a tapasztalatok, de én beleteszek egy kérdést majd este, és a nagy számítógép-szakértők mindegyikétől várom majd a választ. Worldös kérdés és számtech-kérdés lesz egyben, a mindenki által utált rammolásra kérdezek rá.
Viszlát később -
kaoszgolyo #28892 Milyen 959 az? Az enyém kezdetektől fogva dobálja a farát. Kis koccanástól (pl. útszéli tábla) vagy kanyarodás közbeni kisebb ugratástól is (padka vagy hupli az úton) könnyen megcsúszik (bár egyre kevésbé, hála a jobb alkatrészeknek). Ha erősebben megrammolják, pörög párat a függőleges tengelye körül vagy repül fel az égbe, mintha párszáz kiló lenne. -
#28891 Én 1darab HSt mentem :) Besegítettem remélem -
Quqa #28890 Na teljesítettem a beígért 50 TE-t sőt többet is kb. 20-al.
Tapasztalatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Az idióták még mindig ide járnak mármint HS-re (a nagy részét ott mentem) ramolnak elnyomnak 3-4-5-6 PU-t eredmény (kevés, 1-2 kivételtől eltekintve) nem ad sem partot sem skill-t. Páran bejönnek T1-el és a „nagyra becsült” World összesorsolja egy Bentley TE-vel aztán nitrozik, ramolgat össze vissza csak hogy ő nyerjen, tehát még mindig van jó-pár nemnormális aki versenynek hiszi a TE-t.
2.Vannak nagyon segítőkész partnerek is kilöknek ha beszorulok, távolságot tartanak, megvárnak ha lemaradok, esetleg elkapnak.
3.Ha elsőként érek be, vagy segítjük egymást (persze PU nélkül) általában ad valamit. Leginkább skill-t, amiből kb. 5db használható a többi szemét (köszi EA), és pár race cuccot dobott (ismét köszi EA).
4.Ha másodiknak érek be kevésbé adott (a legtöbbször kp-t, rep-et vagy PU-t).
5.T1-es TE-n segítőkész partnerekkel találkoztam, bár volt egy hacker is aki hamar be is ért és az utolsó kiesett, ergo ezüst kártya amit a hajunkra kenhetünk.
6.Hasonlóan ez a helyzet a T2-es pályákon tehát bevárnak a végén nem lökdösnek stb., bár ott is volt 1 kivétel.
7.T3-an hasonlóan HS-hez, a barmok rohangálnak, hogy rohadnának meg!
8.A TE „versenyek” hamar betöltődnek kivéve UG ahol 0,5 – 1 percig kell néha várni.
9.Marha kíváncsi leszek mi az ajándék!?
10.Akinek kedve van uzsgyi TE-re!
#28867 Nem nagyon mentem a 959-el, most kigurultam vele szerintem ültetni felesleges nagyon stabil és így jól fordul színsort nem tudok hozzá mert nekem az alap race cuccok vannak benne. Manapság a zöld a menő legalábbis a verseny gépim ezzel mennek jobban mint inkább kékkel. A futómű talán K, S, S esetleg P, S, S. Biztos lesz aki tud pontosan segíteni mert használ tuningolt 959-et.
-
#28889 ...Nincs különbség, egyformán mennek...
:) -
#28888 mentem egy pár kanyart a Silviával és az IS-sel. Nincs egyformán mennek.
Silvia: 397-363-383, 3 pro, 3 ultra top speed 287, WF 1:08:98
IS: 445-422-410, 4 pro, 2 ultra, top speed 288, WF 1:09:03
PU és perfekt start nélkül. Természetesen több próba legjobb ideje. -
#28887 mióta 3-4 hónapja?
-
#28886 És ezek azt állítják magukról hogy dolgoznak a játékon ehhh.... -
veszettróka #28885 Service Status: Free Roam Chat is undergoing maintenance. Players are still able to chat with each other via Whisper, Group Chat, Event Chat, and Voice Chat.
Service Status: Free Roam Chat is undergoing maintenance. Players are still able to chat with each other via Whisper, Group Chat, Event Chat, and Voice Chat.
Service Status: Free Roam Chat is undergoing maintenance. Players are still able to chat with each other via Whisper, Group Chat, Event Chat, and Voice Chat. -
chris1997 #28884 sehogy le van zárva.