94802
-
JuhaAasz #28965 nemtudom de én most, hogy megnéztem azt a 2011 szeptemberi!!!!!! videót...megmondom őszintén semmi kedvem játszani....(jó, bár már egy ideje úgy gondolok az ilyenekre, hogy pontosan így történik, csak most látván ezt így...nemtudom na.) -
nfsmw4ever #28964 Nem tudom mi ez, de leforrázott rendesen. Most megint bogarászni fogom a neveket a lobbyban :-S Pedig volt pár nap, ami egész jól sikerült. De gyanús nekem, hogy kiszúrt engem, mint magyart. Lehet hogy ő is az... Azért a derekas név nem mindenhol bír jelentéssel. Általában le derekeznek :-) -
#28963 -
JuhaAasz #28962 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#28961 +1! -
JuhaAasz #28960 ez gyanítom a legfrissebb, legdurvább csalási mód most :D -
JuhaAasz #28959 ó ha ezt a videót akkor látom, mikor feltöltötték a jutubra, akkor nem játszok soha ezzel, és nem költök rá egy darab magyar forintot se... -
nfsmw4ever #28958 Én is tolok egy képet. Az úriember szó nélkül fikázott mindenkit a lobbyban, meg külön leszólt engem, mint magyar. Ez is undorító, de az eredmények se semmik. Legyőzhetetlen. Nem volt autó, ami legyorsulná! Nem két lobbyban, versenyben ugrottam össze vele. Persze nyomja is hogy négycsillagos skillekkel van megrakva!!!!???? Akkor most mi is van? Voltam együtt full ultra tunedes Porschét vezető jó sofőrrel, meg vele is együtt. Érdekes módon az sem volt ellenfél neki. De lehet hogy tévedek és kurva jó a csávó. A jövőt is látja. Verseny előtt közli, hogy nyerni fog. A csúcs meg az, hogy a versenyben nem is lehet látni a bmw-jét, csak egy sima sárga lambót!!! És ez mi ez???
Zannyát. Itt a kép:
-
noblem1983 #28957 Néhány napja mentem én is több meccset privátban egy magyar sráccal.Gondolom ha olvassa magára ismer. Soha nem rammolok szándékosan és ezután sem fogok még azért sem,hogy én nyerjek. DE valószínűleg nem ugyanazt láttuk aztán ebből kerekedett a probléma amit meg sem tudtam magyarázni mert elhúzott mint a vadliba é azóta sem láttam a játékban. De itt is bocsánatot kérek tőle. -
ez lemaradt sorry -
#28955 valamelyik nap lapin futottam 1et és érdekességet láttam ( az a fura ott mindig látok ilyet asztalin meg ritkán ) szerintetek hackerek megint tudnak a falakon átmenni vagy mi -
BDGO94 #28954 kössz de átálítottam és nem engedi a törlést :D ugyanugy -
Quqa #28953 A menübe (esc) a social-nál nézd meg mindennek off-on kell lennie néha átállítódik magától. -
BDGO94 #28952 hali mindenkinek , nekem meg nem enged felvenni friendbe embereket LOL, jah és törölnise enged :) szval ijenkor mia teendő?? kiváncsi vagyok. -
#28951 merre jártok ti ? Silent Hill - A halott város forgatásán -
nfsmw4ever #28950 Meglesznek a kavicsok. Restart és gyííí. -
#28949 Nekem rendesen belefájdult a fogam! Gondoltam felugrok gyémántozni - nem jött össze! -
nfsmw4ever #28948 Véégre más is járt így. :-D Nekem is volt ilyen. Sokkot kaptam.... Big like nfsworld. -
#28947 Azt a kib@szott kísértet városát!
-
#28946 Nekem bejött ez az új TH, már a harmadik Ultrát kaptam ma.
Amúgy nem lehet tudni, hogy sikerült-e a 700 TE-t összehozni?
-
#28945 hát b@szod ez szívás , a baj mindig csőstül jön -
nfsmw4ever #28944 Reggelt! No kérem a szinkron hiba pro és kontra rész nagyon tetszett! Tutunak ismét jár a pirospont.. A többiek is szépen leírják a tipikus ram effekteket, tehát összesítve van a a ram defininíció. :-)
Én bátorkodom mégis elemezni kicsit a dolgot. Meglehetősen botos (mondjuk ki: hülye) vagyok számtech téren, úgyhogy előre is elnézést a fatális ökörségekért esetleg. Két gépen toljuk mi is, a net egész jó és mégis csúnya rammok esnek néha. Sőt két párhuzamos úton, egymás mellet megyünk pl jobb oldalon, a másik gépen azt mutatja, hogy ketten két úton vágtatunk. A nyílegyenes rammolások is megvannak.
Na ettől felbőszülve kísérleteztem kicsikét. Felraktam a régi-örök kedvencem a Most Wanted-et. Win7 oprendszer alatt, gigabites hálókártyákkal, jó minőségű switch-el, origi új kábelekkel és elég jó, illetve brutálka gépekkel teszteltünk. A hardver bőven elég a játékhoz, plusz a házi szeróhoz.
És ímé eljövend a próba! Startkor teljesen rendben van minden. Elhúztak a gépek. Kisebb a sebesség mint a wordben, tehát bőven pontosan lehet irányítani, és NINCS egy tetves civil sem!!! Na mondom ez nagyon zsear lesz.. Ja. Megvolt kb 300 méterig. Aztán jöttek a szinkronhibák. Cikázó mozgás, akadozó sebesség, el tünedezés. Kanyarban brutális rammolás. Szóval minden amit megszokhattunk a wordben.
Vagyis! Az én teóriám az, hogy két ok lehetséges. Vagy iszonyat régi, elavult, gyenge, rosszul karbantartott, vírusos szerveren nyomulunk. Vagy szoftveres hiba. Értem ezt úgy (ismétlem hogy nem értek hozzá) a mozgások összehangolásához használt program és parancs csoportok szarok, vagy maga az algoritmus rendelkezik elemi hibával méghozzá úgy, hogy mégis ugyanazt a szart használják a Most Wanted óta.
Esetleg egy harmadik ok: pontosan így is akarták megalkotni és mégis vérprofik a fejlesztők...
Mert azért hihető lenne számomra, hogy az általunk lentebb felsorolt hibák tömkelege, egy jól és pontosan működő rendszerben, a 21. századi technológiákat alkalmazva, az internet "azonnaliságán" pihenve ELKÉPZELHETETLEN egy ennyire káoszmechanizmusú szinkronizálás.
Na bocsesz! Ez lehet sok volt. Majd tőlem okosabbak kicsiszolják a hülyeségeimet. Legalábbis remélem. Hátha tanulok megint valami újat. -
doncsi1 #28942 most hogy van ez az uj kavicsozas mar nyertem ket ultrat erre meg ma prot add...ez miii???? -
#28941 közben pont a le mans-i 24 órást néztem, marha komoly és azon gondolkodtam, micsoda frankó lenne a nagy Mercedes utcai verziója a játékban... -
#28940 Nagyon komoly ez a szinkron hiba! Tapasztaltam már én is ezt-azt, de mivel soha nem láttam ugyan azt a versenyt a másik szemyzögéből, ezért nem volt 100%-os kép a problémáról! Igen, a videó mondhatni elavult - de a probléma még nagyon is friss! Olvasgatva a hozzászólásokat az EA fórumon, szinte mindenkinek tele van a puttonya ezzel a problémával és az EA-al, hogy erre is sz@arnak nagy ívben!
Szabi!
Szeretném javasolni, hogy valami linket tegyél be erről is felülre, nagyon hasznos lenne! Példa: http://goo.gl/APTpy -
Quqa #28939 Ha vissza emlékezel mentünk nemrég pár karikát, és talán Diamond&Union-on a Rosewood College célegyenese körül jól felkentél a falra többször is, pedig mindvégig onylány voki-toki kapcsolatban voltunk és még rád is szóltam „ne ramolj Tutu” te meg teljesen máshol láttál engem. Az ilyen különben csak multiban bosszant, privát futamban csak a társaság miatt járok, nem fontos ki nyer, legalább is számomra … megjegyzem megint, az alkatrészeket úgy is én kapom (legtöbbször).
A másik ami még talán befolyásolhatja a szabályos szinkront a sok hack-et használo senkiházi és ez talán felboríthatja a pontosan futó pogikat (0 + 1).
Ezt is leírtam már 1x ha csalóval megyek (és észreveszem az 100) akkor furcsán megy a járművem erőtlen, máshogy fordul, de mindenképp lassabb, mint normális keretek közt.
#28937 Marha jó videó én is ezt látom itthon, cikázás a másiknál pedig egyenesen megy, és érdekes megnézni ahogy elmegy a másik mellett, az 1. képernyőn és mennyivel távolabbinak látszik ez a 2. képernyőn. -
veszettróka #28938 Ha csak a ketten mentünk, akkor soha nem vettem észre semmi különöset - de amikor 4-en vagy többen voltunk akkor "fűrészeltél" előre-hátra. -
veszettróka #28937 Mindenkinek aki még nem látta: a témában egy igazán jól sikerült video, és McCrea bácsi elemzése: szinkronhiba
(rammernooboznátok-é a Murcit 3:21-nél a 959-ből? ) -
#28936 a legkülönbözőbb helyzetekben voltak félreértések, balesetek. Nem szoktak lenni az én versenyeimben, amikor 2 jó barátommal 3-an megyünk együtt. Egyértelműen a szar internetre fogom a baleseteket, amik ellen quqa Bentley-je se tud tenni semmit, hiszen ha átgázolunk rajta, akkor átgázolunk rajta. Ilyen megcsúszós kipörgetős baleseteim voltak, amikhez nem voltak hozzászokva a mellettem autózók. Emiatt is kérdeztem, hogyan látnak engem stb stb -
veszettróka #28935 Amúgy a leírásodból nem tűnik ki hogy: kanyarban mentetek? Kívüről előztél vagy belülről?
(Ma egy Ram skill nélküli Stingray-el én is szépen fejreraktam egy 370z-t:, rockridge union-on (T2).
Célrafordító jobbkanyar: én kívül, ő belül - egymás mellett. Volt helye bőven, mert a külső falig elmentem, az rakott irányba. Ő meg úgy látta hogy rajta átrongyolva, az ívet megtörve levágtam a kanyart. ) -
#28934 értem, OK, picit kevertem a dolgokat. Quqa is jót mond, akkor magyarázok, ha beveszi a mesébe a Bentley-t -
kaoszgolyo #28933 Te arról beszélsz, hogy pl. egymás mellett mentek egyenesen, két méter távolságból elindulsz a másik felé, de nem érsz hozzá, hanem megállsz fél méterre tőle, és azt látod, hogy oldalirányba eltűnik a versenytárs, mintha jó alaposan nekimentél volna. Na, én is erről beszéltem az első bekezdésben. -
Quqa #28932 De már leírtam egyszer: nálam egymás mellett van 2 gép, egy a net és még így is néha teljesen máshol látjuk egymást a két képernyőn, egyforma szerveren is. Azért nem csak 2-3 autót kell szinkronizálni a világ bármely pontjáról, hanem több milliót. Ez az amiért pont nem szidom az EA-t. -
#28931 ti ketten nem arról beszéltek, amiről én -
kaoszgolyo #28930 Szerintem ezzel sokan tisztában vannak, mert mostanság csak azok neveznek rammernek, akik lerammolnak, mások nem igazán. :)
Volt ma egy pillanatom, amiért - korábbi ódzkodásom ellenére - mindenképpen megérte megvennem az El Caminot. Rajt után nagyjából egymás mellett voltunk az egyik versenyzőtársammal, jött fel, és többször meglökött, nekem meg csak egy kormánymozdulat volt eltávolítani őt az útról. Nem szoktam ilyet, de ezt élveztem, mert annyira bunkó volt a gyerek, hogy tán fájt is neki. Ment volna tisztán el mellettem, hiszen kicsivel gyorsabb volt, de neki ahhoz nem fűlt a foga. Úgy éreztem magam közben, mint a hős, aki legyőzte a gonosz nagyurat. :)
Pár napja néha pár tized- vagy egy másodpercre nem gyorsul az El Camino. Versenyben és Free Roamban is tapasztaltam ezt. "Recseg" váltás után és nem gyorsul, vagy ha nem váltáskor "hagy ki", akkor nem változik (nem nő, nem csökken) a sebesség, és monoton a motorhang. Valaki tapasztalt ilyet? -
Quqa #28929 Én az ilyen szinkronhibákkal nem is foglalkozok az látszik ha valaki véletlenül neked jön, ajtó az ajtónak ha viszont rámfordul és ez többször megismétlődik az szándékos és tudja mit csinál. Tegnap is volt hasonló balfácán HS-en az első kanyarig 3x akart kilökni de hát a szuper nehéz Bentley TE-t hát nem lehet, de ilyen agybeteggel nem vagyok hajlandó menni és kiléptem had menjen a nagy semmiért. Azért előtte tisztelettudóan elköszöntem tőle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az úristen tetves lekváros-mustáros f*sza állna beléd te retkesp*csájú bárányhimlős g*ci!
-
#28928 Villámcsapás miatt 4 napig nem volt itthon netem, hurrá ismét buktam a streaket TV is beszart emiatt, amit vettünk tegnap azt is vihetjük vissza holnap.
Töltöm a heti frissítéseket, aki akar jöhetne velem pár kört. -
#28927 körülbelül. Ami ide tartozik még, hogy előznék én szívesen, de meg sem tolom a kocsiját hátulról, közben meg felgyorsul az én tempómra. A hihetetlen az, hogy legyek tisztelettudó, precíz, ügyes, közben előzzek , és ha nem sikerül, akkor én vagyok a szemét. Pedig, tényleg 2 nagyon jó barátommal versenyeztem, teljesen egyértelmű volt, hogy vigyáztunk egymásra, mégis volt olyan helyzet, ami ... olyan helyzet. -
JuhaAasz #28926 akkor mostantól így fogok szitkozódni ->
rohadj meg, hogy szar nettel játszol -
#28925 "Dodge Charger RT az hatalmas egy szerkezet az igazi drift autó felgyorsul úgy 3-4 perc alatt de a kanyarban ha elengeded a gázt kilincsel előre csúszik nagyon faja"
Ezen besítam