94802
-
Thuugar #29009 When does the Team Escape Challenge begin / end (challenge period)?
Starts: 9:00am PDT Friday, June 15th
Ends: 11:50pm PDT, Sunday, June 17th
öhm... a PDT az nekünk hánykor van? -
mamiya70 #29008 ilyeneket nekem is ad... -
B13A6 #29007 Váltottam porschera és visszamentem,persze megint ök ketten voltak ott ,csak zr1 cserélt m6 coupera...Rögtön egy farolással és duplaszaltóval kezdtem a versenyt... -
barack1997 #29006 Mennyi paci ? -
B13A6 #29005 Nah ilyet se láttam még...3-an vagyunk exige(én),e30,zr1...Bal felén vagyok azt látom,hogy kapásból rajtnál nekiszáll a falnak az e30(szerencsére a hipernitroja miatt nem tudott oldalba csapni:D)...már kezdtem örülni,hogy nem talált,de a zr1-nek is az volt a célja,hogy még mielőtt elindulnék már lerammoljon-sikerült is neki....természetesen végül nyertem..... -
CortezK2 #29004 Nem mondanám az övét se teljesen szériának, de persze nincs is full átépítve ;) De hogy jó autók, az tuti.
Kakucson is voltunk már driftóóóón, akkor voltak japó gépekkel is, de az már vagy 2 éve volt :P Az Initial Drifters sem ismeretlen + a nevük meg a world-ös mottóm is egy helyről ered :P Biztos jó volt. A 86-ost meg csak szeretni lehet, akár régi akár új :) -
#29003 az jó hely ;) sokat jártunk oda monori utca közelében -
#29002 ja most hogy mondod már emlékszek is rá :) , akkor ismered mire képes a haverod széria vti -je , csak enyém már bütykölt dög -
CortezK2 #29000 Kecskemét nincs annyira a közelben, de már írtam neked régebben, hogy haveromnak is VTIje van, nem kell nekem bemutatni hogy mit tud :P -
#28999 japó vasat akarsz , ha a közelben laksz megautókáztatlak ;) ( ha kemény a gyomrod ) -
CortezK2 #28998 Áááááá, hol voltál te, ahol ilyenek voltak? Versenyeken általában bömbiket látok :D Nem mitha bármi bajom lenne velük, na de azért mégis elférne pár japó vas ;) -
#28997 az f@sza , képek ? merre volt , bár én ma családi napokat tartottam -
xxGAbenxx #28996 zsír :D -
xxGAbenxx #28994 szabi van paypal -od?? -
#28991 Szerintem minimum 750 lesz, de remélem 1000 mert akkor 2 garázshelyem lesz. -
xxGAbenxx #28990 kiváncsi leszek erre az ajándékokra :D de a world szülinapja 27 nem?? -
Gam3r #28989 Nem rád céloztam , de egyébként ezzel én is így vagyok , a bónuszok nem nagyon érdekelnek ,kivéve ha lesz garázshely , de nagyon remélem hogy a boost 600 , vagy a feletti lesz , mert már régóta csak 600 boost hiányzik az mr2 gymkhana-hoz.:) -
#28988 Nem szidom én, csak örülnék valami használhatónak. Gondolom azért ők is tudják, hogy elég sok az 50-es játékos és nem adnak majd 2x-es exp-et. De ha úgyis lesz boostkód is akkor teljesen mind1, abból tudok venni majd jobb esetben két vagy rosszabb esetben 1 garázshelyet. -
Gam3r #28987 Majd holnap kiderül , nem kell ez miatt már is szídni az EA-t , mint ahogy előttünk lévők páran megtették:) -
#28986 Exp szerintem felejtős, mert akkor az 50esek kiesnek és az kibaszás lenne (habár nem lepődnék meg) pénz, hát mivel csak gyémántozok szar sem érek vele de a garázshely jól hangzik, ha az lesz veszek egy T1es izom autót, vagy Chargert vagy Challengert. -
Gam3r #28985 Már leírtam mire számíthatunk, a többi játékból ítélve:
Kocsi hely, 2x-es pénzszerzés , 2x-es exp szerzés , és még talán vmi.
-
#28984 Én meg bug/cheater/stb-stb mentes játékot! -
nfsmw4ever #28983 Marhára örülnék... Pihen egy a garázsban. Frankó autó, de én valami maradandóbbat szeretnék. Ki is mondom: Canyont akarok!!!!! Mert az nagyin hiányzik nekem. -
#28982 Örülj ha legalább egy 7 napos Boxter-t kapsz. Ezektől kitelik az is hogy adnak egy zöld street improved rugót egy napra. -
JuhaAasz #28981 megy ez -
Silver Wolf #28980 Köszönöm a gyors választ.
Akkor megpróbálkozok vele:
-
JuhaAasz #28979 a linkedet a két beszúrása ablakba írod be -
JuhaAasz #28978 ejjjj...igazad van :) csak gyorsan bedobtam webforditas.hu-ra....de az az oldal... no comment :D -
Silver Wolf #28977 Mai TH eredménye a nagyobbik profilommal: http://noob.hu/2012/06/17/nfsw044.jpg
Ui.Fogalmam sincs, hogy kell rendesen beilleszteni a képet -
adamatts #28976 ez már vicc
-
#28975 Szabi kérte a képeket a TH 3.0-hoz. -
#28974 Végülis a képen is Boxster van -
Thuugar #28973 "Most probably" legnagyobb valószínűséggel, ha nem kopott meg még az angol nyelvtudásom így év vége felé -
JuhaAasz #28972 Most probably it will be 750 Boost code.
kiragadott szövegrészlet, jelentése:
most valószínűleg.........tehát ez is csak találgatás -
mamiya70 #28971 hasonlóakat kapok én is csak már úgy a 20. nap körül...
de van ennek ellenpéldája is...
ultra guma
ultra felfüggesztés...
TH-val nyerte egy havernak felvett srác... -
nfsmw4ever #28970 Ööö.. izé... A blogspoton ha jól olvasom, akkor 18-án 7 napos Porsche boxstert kapunk, 20án meg 750 sb??? Vagy ezek is csak tippek? Nem tudom. Meglátjuk.
Ezt leltem -
Thuugar #28969 bocsi a 2 üzenetért, de ha valaki akar jönni versenyezgetni, akkor vegyen fel barátnak -
Thuugar #28968 csak én vettem észre azt, hogy egyre többször omlik össze a játék? -
#28967 az lenne a legjobb ha az volna , de ide oda mentek a verdák ott fent , szerintem valami új trainer vagy hack áll a háttérben -
#28966 Szerintem csak 1xű-en UFO!