94802
-
chris1997 #88289 Fel lehet, z-z-z-p-p-p vel -
nfsmw4ever #88288 Nekem még nem sikerült. De szerintem nem lehet. A murci roadsternek azt hiszem magasabb az alap owerallja és az is épp csak beléptethető S classba. -
veszettróka #88287 Nismo R34 feltuningolható S classba? -
#88286 Hónapok óta nem játszottam azon a pályán, ezért nem ugrott be.
Most öcsém bitorolja a gépet délelőtt meg dolgozok, úgyhogy, ha lesz időm rá, majd meglesem. -
Quqa #88285 Az olajfinomítónál, angolul Oil Refinery. A térképen teljesen jobb oldalon a víz mellett. -
veszettróka #88284 Hát az Olajfinomító eventen
link (rajt/cél utáni terület.) -
#88283 Olajfinomítónál? Az merre van (melyik event környéke)? -
Quqa #88282 Ja, de az olajfinomítónál is van egy jó kis (nagy) placc ugratóval, tartályokkal, jó sok csővel stb.-vel! -
#88281 Erre céloztál. Semmi extra.
-
#88280 Megvan. Kempton docks környéke.
-
Quqa #88279 Az a hajógyár (Camden Tunnel) mellett van, a térképen attól balra keresd egy kis utcában. Öntödére ott nem emlékszem, mert csak átrohanok gyámátszedéskor. -
KorzeTheNinja #88278 valami ilyesmit kéne csinálni ja.
és inkább 3 versenyes kieséses módszer mint 1 versenyes.
a hirtelen halálnál bárki besz.phat 1-2 kemény trafikot és akkor már el is esett a győzelemtől. -
Milo82 #88277 -
#88276 A kedvencemet csak véletlen szoktam megtalálni mert nem tudom hol van. Az is öntöde-szerűség, de iparvágányokkal és sok rozsda-ette vagonnal tuningolva. -
nfsmw4ever #88275 Meg van pár mókás lemezbodegás gettó kéró, az udvaron kifeszített madzagon száradó rongyokkal. Az is stílusos. :-) -
nfsmw4ever #88274 Had vitatkozzam picit. :-) A rendőrös poweruppokat nekem csak mysteriben dobálja, meg egyszemélyes üldözésnél. Versenyeknél max tolólap esik. Említed az aftereket, satöbbit. Hát... Anno még búsztmentes életemben, a nyálam csorgott mikor megláttam a lobbyban egy neonnal cifrázott verdát (gondolván közben: a búsztos kis köcsög), most meg hetente cserélhetem az összes autóm alatt és hihetetlen BBS felni gyűjteményem is van. Alkatrészt nekem akkor is baromi ritkán adott. És most sem ad hű de sokkal kevesebbet. Régen elkúrhattad a skillezést. Azt hiszem el is kúrtad. Én nem. Mégsem hörögtem a skill rendszer forradalmasításánál, sőt! Üdvözülten fogadtam. Te is alig vártad. Most ha elcseszed, akkor újra pakolhatod. Okés hogy kevésből kell gazdálkodni, mert gyatrán esik normális skill, de legalább nem cseszheted el úgy, hogy azzal kelljen szenvedve, sóvárogva versenyezned a jövőben. Korrigálhatsz. Jó, oké, kevés az az öt skill hely. Kellene nyolc. Nekem is jobban fekszene. Azt is szorgalmaztam, hogy a lvl10-20 sofőr, ne induljon már egy lvl50 ellen esélytelenül. Akkora különbség volt a szintek között, hogy sírva se lehetett elkalapálni az akár béna 50est, egy kis szintűnek. Volt vagy 30% különbség a lényeges skillekben. És átálláskor az sem ment kukába amit addig belefektettem a skillezéssel. Bár nem is vitték túlzásba de adtak. Alkatrészeket szintén. A legnagyobb negatívum nekem az, hogy irreálisan gyorsan lehet felfejlődni. Nekem ez nem jó. De ahogy mondod, ha a sok szart összerakom, nem is olyan rossz. Sok dolog nem tetszik? Nekem se. Álltam már driver törlés peremén is. Akkor igazából te győztél meg, hogy álljak már meg gondolkodni, mérlegelni. Volt egy eszméd (szerintem van is) és mégis keserűen tudsz írni a Játékról. Tudom hogy el is vettek. Nem keveset, de kurva sokat. Tőlem kevesebbet, mert később kezdtem. A statisztikát ugye. Az bizony eléggé beleszarás a fejlesztőktől, a döntéshozóktól. Ezt sérelmezem, pedig alig volt versenyem nekem. Csak épp tudom, hogy mit jelent, jelentett ez a sokezer futamos játékosoknak. Szóval adok én piros, meg feketepontot is a játéknak. A statisztika eltűnésért a feketéből hármat.
-
Quqa #88273 Bristol&Bayshore után jobbra az első lehajtónál is van pár lepukkant bungaló pár roncsautóval vagy Overlook fotózkodó pont felett van egy munkagép az egyik rövidítésnél. Esetleg Kempton Docks-tól a térképen jobbra van egy vasöntöde stb. stb. -
gyeprefos007 #88272 Megpróbáltam összehozni egy patkányt. a motortető alapból rozsdás volt. én csak a jobb oldali ajtó fölé a két lökhárítóhoz tettem rozsdát, + megpróbáltam elmenni a RAT style irányába:
-
#88271 Maskirovkában találtam jót. Majd a Road Runneren megnézem. -
#88270 Ipar-negyed sok helyen van pl. ahol az a classos team escape elhalad az egy nagy ipari terület. Ugorj a Camden pursuit-hoz, fordulj meg 180 fokkal, menj egyenesen és az utolsó felül járó után fordulj balra.
-
Quqa #88269 Pont az a lényeg az 1 futamos versenyen, mert így a kevésbé profi is nyerhet, aki ütközik az baszhatja.
#88263 Bár nem próbáltam, de valami 2-3 színű cikcakkos matricával nézd meg a rozsda hatást jól megnyújtva. -
gyeprefos007 #88268 Srácok nem nagyon szoktam free-ben mászkálni, van valahol roncstelep vagy szeméttelep, esetleg gyártelep? :D -
chris1997 #88267 Akkor passz -
Bl4CKH43RT #88266 4080 SB
-
chris1997 #88265 Mennyi a Marussia? -
noblem1983 #88264 Koenigseggek, Lamborghinik, Alfa 8C, Marussia B2(sima), Paganik akcióban és még az ezelőttiek is ott maradtak -
#88263 Első próbálkozásra. A "rozsdafolt" 11 rétegből áll, de azzal meg is van a max. 31 matrica.
-
gyeprefos007 #88262 Én a kis golf GTI-m szeretném rozsdásra csinálni :D -
zsomboor #88261 Hát, én is inkább a 3-ra szavaznék, amennyiben nem lottósorsoláshoz hasonló dolgot szeretnénk indítani, mert hát azt meg kell hagyni hogy traffic-al teli pályán elég sok szerencse is kell, nem elég "jobbnak lenni", de 3 futamból azért TALÁN már jobban kijön valamivel -
#88260 Megnéztem a videókat, aztán rájöttem én is hogy nagyon gyorsan lerendezhető a dolog. -
Quqa #88259 Én még egy gép újra indítást is előírnak, mert a profi szerver huzatosokat csak így lehetne kiszűrni és a játék újraindítás semmit sem ér, mert ugyanúgy benne marad még pár percig a profilban ami meg plusz akkora ram-ot is ad a kocsiknak, hogy meg sem érzi az ütközéseket. Személy szerint 1 futamra szavazok aki nyer mehet tovább, ha veszít pápá. -
B13A6 #88258 El se hiszem ,hogy volt caminom,de muszáj,mert emlékszem,hogy én is csináltam egy ilyet...Ha jól emlékszem valamelyik tüzes vinylből csináltam..összehúztam jó keskenyre,hosszát meg olyanra,hogy jól nézzen ki...természetesen barna festéssel...10-15 perc alatt maximum simán elintézhető,ha több kell hozzá látogassa meg kezelőorvosát,gyógyszerészét,nem tok mit mondani..
természetesen nem hátrány hogy alapból van a juggernautfélén sárfelverődés szerű vinyl(nem nézem meg,de biztos),amit könnyű átalakítani... -
#88257 A 3. videóban látható kártyalapok rohadt jól néznek ki, viszont a 4. videóban látható kocsi a címmel ellentétben abszolút nem néz ki réginek... -
#88256 Ez gondolom valaki olyan munkája aki profi ebben. Ez a "20 réteg" 20 réteg festéket jelentene, egymásra mázolva, Ha igen, akkor órák kérdése a dolog és sajna ennyi időm nincs megvalósítani....
Egyébként nagyon faszán néznek ki a járgányok, amiket betettél. -
#88255 Igy van olyan pálya kell ahol jó nagy a forgalom és privát meccsek lennének és mit tudom én lenne 3 meccs és 3 menetből aki többet nyer az megy tovább vagy valami ilyesmi. -
chris1997 #88254 Van még pár R8am, szóval akkor a Darius R8 megy B specbe skillekkel :D -
Quqa #88253 A single az szar, a zárt pálya szar, mert a kockák éjjel nappal tolják. A jó forgalmas pálya az a jó (sajnos elég kevés van úgy eltüntették a bénák miatt), ezért javasoltam Gardent privat-ban (PU, ram skill nélkül, ja meg TANK mod nélkül), ott nem csak az időmenők nyerhetnek, hanem a szerencsések is.
#88252 Nem gáz, hanem übergáz!! -
chris1997 #88252 Ez gáz.. A classos az R8am :/
-
Quqa #88251 Az a Road Runner különben elég komoly C-ben!
Más: Nem rég ezeket láttam a játékban, ez sem szar!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#88250 Rabidfox meg Ninjakorze és akik tegnap beszélték, hogy valamilyen versenyt kellen-e szervezni.EA forumon láttam ezt a versenyt és egy ehez hasonló nem volna rossz...pl.(szerintem) ha egyáltalán komoly a szándék!
EA Forum