Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
<#eljen> Jól mondod nagyjából. Lefordítom a magam nyelvére: nem szabad túl okosnak lenni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Most csak egy kép van a bannerbe?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Köszönöm! <#eljen> Akkor már meg is jöttem, talán. Bár biztos kipróbálom.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hát nekem biztos lesz még vagy 2-3 db, ha jön IGC-be. <#eplus2> Sajnos ha jól emlékszem E-be már nem esik le, A-ba meg már nem nagyon megy fel, B csúcs környékére is csak kin keservesen, de kíváncsi vagyok rá ott hogy menne full ultra-n, már csak part kérdése az egész. 300E meg nem egy összeg érte. <#hehe>
Hamár a SRW-sek is itt beszélgetnek, elmondom a véleményemet a Driftopiáról. Ez a játék jelenleg egy hatalmas csalódás. Mikor regisztrálsz kapsz 50 Repair zsetont, amely valójában 5, mert a legalacsonyabb szintû autókat ennyibe kerül megjavítani (10 zseton/javítás). Napi belépésért kapsz 50 zsetont ha jól tudom. Ha nem marad pénzed megjavítani az autódat akkor azt könyörtelenül elveszik. Így nem érdemes 0 zsetonnal kimenni egy versenyre. Apropó verseny. Kétféle játékmód van. A Spirit verseny és a Time challange.

Spirit: Más játékosok felvett körei ellen versenyzel, tehát nem élõ játékosok ellen. Az autók fizikát kaptak, és mivel nem lehet õket kimozdítani a helyükrõl, csak ha kiütöd õket nitróval, nagyon nehéz elérni, hogy ne lökjenek ki, és veszíts el 10 zsetont. Az elsõ hely két jutalom kártyát választhat a háromból, amelyek Boostereket tartalmazhatnak.

Time Challange: Bizonyos idõközönként elérhetõ egy kihívás, amelyet az adott idõ alatt akárhányszor meg lehet csinálni. Cél, hogy az elsõ háromba kerülj, és ott is maradj a végéig. Ha sikerül kapsz egy új autót meg boostereket. Itt is összetörheted magad, jóllehet itt nincsenek ellenfelek csak az idõ.

Car Challange: Ha sokat mentünk egy autóval, persze úgy hogy meg tudtuk javítani, akkor érhetõ el ez. Ez nem tudom pontosan hogy mit takar, de a Spirit Raceek alatt kiütött autókat lehet megnyerni.

Ennyi. Nincs barátlista, nincs privát, vagy normális verseny. Ha nem fizetsz kb. napi fél órát játszhatsz.

De a játék mindenért pénzt kér. A garázshelyekért. (3 van alapból) A boosterekért amelyek egy verseny erejéig javítják az autó tulajdonságait. Vehetsz autókat is, XP boostert, amely 1, 3, vagy 7 napig érvényes, és persze repair zsetonokat. 5 repair (50 zseton) 1 euróba kerül.

Aki eddig kritizálta az EA-t annak "jót fog tenni" ha meglesi a játékot.

2/10
Well done Namco.
2112 millió az 5-ös lottó ha nyernék(semmi esélye) ezek ott állnának a garázsomban Reventón
Sesto
goregrind
Vagyok

DISCORD: grimanddark

Rexmester, kellenél TS-re.

Project D|Rare Car Collector|

mai nap eddig is lehetne a videó címe akár..

Mit nem tesz az unalom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

marad a cumi azaz sör

vagy pedig elfogadtatni velük az új email cimet de azt hiszem ahoz kell a régiröl küldeni valamit

új acount nincs más megoldás

goregrind
Nekem is - csakhogy az az email cím már nem létezik! Azaz innentõl kezdve baxhatom azt az accountot! Próbálom valahogy megtalálni a lehetõséget, de egyenlõre lópikula...

igyál meg 1 sört ne a fejed verd a falba

HUNGARY

én is elfelejtettem de email-be mindent elküldtek

goregrind
Hihetetlen, hogy mennyire idióta a Steam/Origin support rendszere! Egyszerûen képtelenség a normális kapcsolat felvétele! Ha valami gáz van, akkor "cumizd le alapon - mi fosunk bele" mûködik az egész <#falbav>

Szabi
országhoz mit adtatok meg ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Volt anno egy steam accom, mi is a belépés oda? <#falbav>

Dettó

JEEEEEE megkaptam a ridge racer driftovalami kódját megyek csuszkálni

rejsz manfréd

Vasárnap <#idiota>
goregrind
miapöcsvanmost?

goregrind
Nukusenkisehol?

goregrind
Erre gondolsz Szabi?

Ja...mert egy képet nehéz választani :-D A fejléc az Rex gyártmány :-P

Szabi
a fejlécképeket tölti be qva nehezen, nem azt írtam hogy a gif lassítja.. csak hogy nem értem minek kell.. 😄

goregrind
Csákán eltávolítva, áthelyezve az Audiba...

Fél meg sincs, mit tölt be ilyen nehezen? Még a 2,2 MB-os bannerre azt mondanám OK, de ez..

Csákány van a Fosgattidban: Önnek egy új üzenete érkezett 😛

Szabi
egyébként ezt a váltogatós bannerképet se értem, 20megás nettel másfél perc mire teljesen betölti a topikot, yeah

goregrind
Nem talált... <#zavart1>

Csúnya... a fejléc így.😛

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Helyre kéne hozni ezt a fejléc mizériát, aztán nehogy újítani merj 😄

Szabi
na és miben nem vagyok képben ?

megpiszkáltad a topikot hogy bugos legyen a vipeknél, majd csináltál új keretet amihez nem igazítottad hozzá a fejlécképet...

goregrind
Ahogy nézem, te sem vagy 100%-ban képben, de ez elõferdül... 😄

Szabi
nabazz.. én akartam tékelni... -.-

goregrind
Megyek bagzani, addig szedd össze a gondolataidat. Remélem sikerül... Ha nem írok olyat, hogy a Szaturnuszra bannolsz érte! <#vigyor5>

Szabi
dehogynem, az hogy belepiszkáltál.. 😄DD

amúgy nálad az egyik legszebb nálam a topik

goregrind
Csak részben, de ezek szerint nem vágod! <#nyes>

Tudjuk, az SG 😛

goregrind
Nem vágjátok, hogy mi az alapvetõ hiba, IGAZ? <#zavart1>