Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az lenne hack ha speedboostot tudnának csalni, mert az csak a szerver oldalról megoldható, tehát be kéne törni a rendszerbe keményen.
utána néztem kicsit annak a befagyasztós csalásnak. elvileg az csak egy botnak a mellékterméke és nem direkt rakták a csalásba. valószinüleg az új patchnél eltünik majd, mivel akkor új cheat is kell és abban már remélhetõleg nem lesz benne ez a hiba.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Eddig ezekkel a cheatekel találkoztam:
- kifagyasztó cheat (kibaszott idegesítõ mindnél rosszabb)
- speedhach
- tank mode
- powerup cheat
- car changer (gondolom az volt ...)
- 1. kör végén nyer mi DNF-et kapunk
- 1. kör végén nyer de csak o lássa hogy nyert nekünk meg tovább megy mintha mi sem történt volna ( ez még tetszett is, a gyerek írta is hogy ez csak nála látszik és nem zavar minket i versenyezünk nyugodtan o csinálja az achit 😄 )
Ja és ez mind ma volt 😞
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Megj.: a múlt hét elõtti S sem volt kutyafüle ott is kellett a segéderõ rendesen az F1-ek ellen.
Megj2.: Nálam ment annyit egy RS 4.0 is, igaz csitter volt a drágám.
#86746 Az IS 300 lerajtolja az MR-t, GXP-t D-ben, tehát nagyon megy és csak 4s perfect van benne az IGC verzióból. A cingébe meg van egy nagyobb gyorsulást hozó színsorom is (saját teszt), de azzal sajnos nem annyira stabil, ezért amit megnyerek az egyenesben elvesztem a kanyarban.
#86747 Úgy hogy sokat játszol és kitapasztalod melyik alkatrész hogy viselkedik, utána csak bele kell próbálgatni a szokott színsorokat és cserélgetni össze – vissza. Kiválasztasz pár pályát (2-3-at, én srpint-et szoktam) kanyargósat + gyorsat és az a jó szín amivel a leggyorsabb vagy hiba nélküli SP futamon. Persze nem árt figyelni, hogy milyen könnyen fordul vagy épp fékezhetõ egy verda az adott tuninggal.
An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.
Ez mi? Tud valaki segíteni?
telerakod egy szinsorral és megnézed melyik a jobb, vagy minden egyes szint minden part-nál végigpróbálsz egyenként?
csak, hogy jó úton induljak majd neki
azért kértem segitséget az elsõ 3 part-hoz, hogy ha valakinek van olyan kombója ami bitang erõt kölcsönöz az amúgysem gyenge autónak azt nagyon megköszönöm. az alsó 3-at meg majd én végig tesztelem magamnak, hogy melyik is az ami jó, mert ugye abból mindenkinek más.
a carrera gt-t fogom most majd egy darabig tesztelni, hogy mivel tudom végre életre kelteni az emlitett 6. fokozattban rejtõzködõ erõtartalékot.
A cinege színsor meg kivételesen jó a tigris fiúnak a fék kivételével és nem azért, mert a Google-ban rákerestem, hanem mert 1 hétig teszteltem mivel megy a legjobban, ezt te is megteheted ott vannak az IGC-s partok ingyen.
A Carrera GT-nek meg sling + jugger kell attól nagyon megindul, igaz ha egy erõsebb ellenfél szórja a NOS-t akkor az is felesleges.
Megj.: Azért szeretem az ilyen beszólásokat, hogy PU nélkül is lehet versenyt nyerni (különösen S-es pályán), mert nem mindenkinél fut egyformán a játék valami miatt. Máskülönben meg a Zonda vagy az F1 (neki nem is kell) nyom egy kövérebb nirtot és máris sehol sincsen, persze ha nem éppen egy kezdõ a driver.
megpróbálok majd másik váltokkal ,motorokkal kombinálni, hátha kicsalható belõle valami 6. sebességben is
Balathruin
remélem nem teszik 😄
vettem egy mclaren mercit is, de csak azért mert tetszik viszont semmire sem jó. a carrera gt meg még talán használható lesz valamire.
Project D|Rare Car Collector|
ha rákeresel a zonda clinique-ra ugyan azt a kocsit látod, gondolom akkor valami a belsejében egyedi
Azért Cinque, mert az olaszul annyit jelent: öt, mivel öt darab készült csak.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
steames a játék és nem szeretem a steamet.
tudom nem illik tuningot kunyizni, de tudnátok segiteni abban, hogy milyen alkatrészekkel lehet a legjobbat kihozni a Zonda Cinque-bõl?
igazából motor , váltó, feltöltõ a kérdéses, mert a többit inkább magam tapasztalnám ki, hogy az irányitás az én kezemhez igazodjon.

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
amúgy szép jó estét minden éjjeli bagolynak
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
És azt én is látom, hogy nem ok az ami OK volt, de Ha hajlandó leszel elolvasni, akkor megérted a vakaródzásomat ez ügyben!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. elõször a háttérkép lett lecserélve arra, ami a menüben is látható
2. a játékos adatait behívó banner képe egy átlátszó képre lett cserélve
Ekkor jött elõ, hogy a VIP tagoknál mutatja a saját, beállított hátteret. OK, vissza lett rakva minden, de a VIP tagoknál azóta is a saját háttér látható.
És amit Szabi írt, az meg picit baki:
"megpiszkáltad a topikot hogy bugos legyen a vipeknél, majd csináltál új keretet"
Mint feljebb írtam, csak az a 2 módosítás történt a fejléceknél - 2 kép cseréje. Ettõl lett bugos? Azért az meredek lenne + eléggé égõ az sg motort megíró számára.
"csináltál új keretet"
Tévedsz! Nem lett új keret csinálva, csak a keret mérete lett 0-ra állítva, majd kapott egy árnyékolás kódot! De gondolom ezt már te is meg tudtad nézni. Ha nem, akkor itt van:
Igaz, hogy ez elõtt soha nem dolgoztam SG fórumon, csak és kizárólag IPBoard rendszereken, de ott is (és minden egyes HTML oldal, vagy bármilyen fórumrendszer esetében) CSS fájlok adják meg a dizájnt. Pár fórumhoz, HTML oldalhoz már írtam, eddig egyik sem panaszkodott!
És ha valaki fapadossan szeretné ellenõrizni a hibákat, akkor megtehetei bármikor egy böngészõvel is. Firefox esetében elég csak a hibakeresõre kattintani. Az SG fórumra (magára az alap fórumra) több, mint 100 hiba ugrik elõ egybõl!
Csak úgy leírtam ezt, hátha valakit érdekel, hogy mikor frissül a leírás
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Az én tuningomat a Tuningos listában láthatod. 587 a max overall az enyémben full ultra alkatrészekkel.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.