94802
-
nfsmw4ever #88329 Érdekes. Káoszgolyó simán tudta töröltetni az accountját. Nem volt vele gond. Kapott (azt hiszem) egy 48 vagy 72 órás időablakot, és csá. Account deleted. Mondjuk csak! a Worldből nem tudnak törölni. Azt, ott te megteheted. Törlöd a profilod/profiljaid és vége a karriernek. Téma lezárva. Ha az accountod akarod töröltetni az más tészta. Abban az esetben az Origin oldalán keresztül érdemes kérelmezni a Felhasználói fiók törlését.
Szintén ide: #88310 Köszönöm! -
tigris013 #88328 hiába írom le nekik hogy mi a hiba, leszarják nekik csak a pénz kell -
chris1997 #88327 Legalább megkapják ezt a jutalmat sorozatban harmadszorra
-
B13A6 #88326 Hát írjál nekik egy jó hosszú listát :D
hátha kiveszik mire akarsz célozni... -
tigris013 #88325 látod, mindenáron ott akarják tartani a játékosokat -
Hunn1a #88324 Még elköszönni sem tudnak szépen... -
tigris013 #88323 öcsém :O
Írtam az EA-nek hogy töröljék ki a regisztrácioimat a World-ből, egyéb okok miatt, és erre mit válaszolnak
Bocsánatot kerünt a kellemetlenségért, ha leírná pontosabban mit kellene javítani akkor megpróbáljuk megoldani -
tigris013 #88322 a tippek|toturialok között ott van ám
https://help.ea.com/en/contact-us/ask?sso_redirect=1 -
szivaktibor199 #88321 és hogyan tudok irni az ea nak ? -
szivaktibor199 #88320 meg a billyntyüzetet is le kell cserélnem. látom nem minden betüt érzékle . -
szivaktibor199 #88319 mert erre [email protected] nem jött azóta se semmi . és már kb 1 hómapja szarakodok ezzel.
kb naponta küldök jelszóemlékeztetőt. é nem jön meg -
tigris013 #88318 akkor az EA elb....ta a beléptetődet -
szivaktibor199 #88317 a jelszó passzol mert megnézem nindíg az email részen a jelszót és utána írom be a helyére.
És hiába küldők jelszó emlékeztetőt nem jön semmi.
és nem tudom hogy kinek írjak hogy segitsenek -
tigris013 #88316 3 lehetséges hiba
1. valamit rosszúl írtál be a loginba ( a Capslock lehet be van kapcsolva)
2. valamelyik élvezkedő feltörte a profilt
3. az EA elkurhatta a beléptetődet -
zsotya71 #88315 elütöttél valamit! -
szivaktibor199 #88314
-
szivaktibor199 #88313 pill -
tigris013 #88312 milyen hibaüzenetet kapsz? -
szivaktibor199 #88311 HELP ! HELP ! HELP !
Nem tudok bejelenkezni a world - be .
Email [email protected]
És hiába küldők jelszóemlékeztetőt az nem jön meg.
De a haverom profiljában ott a nevem szivaktibor199 szóval nem törölték.
akkor mi lehet a hiba ?
HELP ! HELP ! HELP ! -
eLitMiLan #88310 De nem érted? A handshake az csalók miatt van és nem a net hibája....! Derekas ezt szépen leírta #88100 -
BRIANOVERCLOCK #88309
Not bad! -
tigris013 #88308 mármint Z4 GT3 és nemhiszem -
Micsurin #88307 BMW Z4 Gt2 (easter) feltolható S-be? -
tigris013 #88306 Már jólenne ha ki lenne javítva ez a Neterror Handsake Data Invalid-os f..., 15 multiból 7 kivágott ezzel a hibával.
És ne gyertek hogy szar a net, mert akkor hogy tudok folyamatosan versenyezni az SRW-be. -
#88305 Beszereztem végre én is a Zonda F-et ebbe a profilba is. Hihetetlen, hogy végre elérhetővé tették újra! Belenyomtam az általad írt színsört - és megy mint a mérgezett egér! Köszi a tippet!
Már csak az MP4 kellene, az is másik profilban van sajnos meg. Nade viszlát hétfőn, megyek űlőgomón billegetni a hágé kisasszonyt... -
#88304 A skilleket még 2010-ben hibáztam el, és vártam a skill rendszert. De nem pont így. Az is igaz, hogy sokat eldobtam a szemétbe, mondván növelem a nitró erőt, közben nem is növelte a skill... Azt szerettem volna, ha újrarakhatom a skilleket. Most képzeld el: a régi oldskool harcos autója kész, és módosítanak, és már nem is kész a gép. Szóval kissé visszavetik a lelkesedést, de megpróbálja az ember. Lehet javítani... hát még amit akarok, az sincs kész, pedig az ajándék skillek jók voltak. Kicsit bánt a dolog, mert szívesen játszanék, de így, hogy a niemandok megveszik a legjobb autókat , megnézik a youtube-ot és azt hiszik, hogy ügyesek, kissé bánt. Sok kedvem nincs a az auto club revolutionhöz, de muszáj erőltetni, mert az SRW se fut simán a gépemen. Elvették a játékomat, amit szerettem, de nincs mit tenni, továbblépek.
Érdekes: kritikus vagyok talán én is , de azért nem köpködök vissza annyira , mint ryan, hanem megmutatom, hogy van még, ami jó, és tetszhet másnak is -
boomsakalaka88 #88303 mondjuk nekem most zzzkps egy még hiányzik alulrol de igy is jol megy legalábbis ugy tünik :) és full tuned
de lehet kékkel jobb lenne :) -
Quqa #88302 Szerintem is sokkal esszerűbb a legjobb színsorral szerelni (K, K, K, K, P, P) ezzel megy a legjobban. Persze A-ban!
#88296 Biztos nem akart jobban kikapni.
Nálam még sosem volt bent a + kör, béna egy dolog, ha nem tudom megelőzni 2-ben akkor annyi. Volt hogy első helyről is kiléptem, mert nyomott egy plusz a noob-ja. -
boomsakalaka88 #88301 rendben :)
-
veszettróka #88300 Köszi. Ahol az Audi az A-s király, ott jó lesz az zöldespirosan is S-ben.
(Szegény SLR Merci S pályás idejeit kicsillagozták a szemetek!4 [összeslétező gépfegyveres smiley] Aztán most kell valami S-be és a Nismo a legjobb kocsi ott.)
#88297 : ja, mind a _kettő_ kapta eddig a tutit -
chris1997 #88299 +1 -
boomsakalaka88 #88298 amugy szerintem jobban jársz kék rugoval a pirossal kanyarodni nem fog :)) csak 1 tipp -
chris1997 #88297 Miért kapott eddig is? Az vacak :/ -
nfsmw4ever #88296 A képen nézem a skilljeit. Mééééér nem nyomot +kört???? -
veszettróka #88295 Ho, akkor ő lesz az S verda kisprofilba. :) Egy ideig nem az AUdi r8 kapja a legjobb cuccokat. -
nfsmw4ever #88294 Hááát úgy tűnik, gyenge tipp volt részemről. Sebaj. Jöttek a jó válaszok is. -
Quqa #88293 Én már láttam 750-es ov.-ot S-es pályán (nagy körön) mondanom se kell a Veyron ellen semmi esélye nem volt. Különben semmi értelme.
Íme! #79647 -
chris1997 #88292 Csak nem nyekenyókázni akarsz a Zondákkal meg az F1-ek ellen Nismoval? -
veszettróka #88291 750-nél több overall nekem nem is kell :) Rápróbálgattam pár zöldest pirosast és hát nehezen növekszik már az overall 745-körül... de mégis kinézem belőle hogy 750 meglehet. De a legjobb cuccokből már nincs raktáron. -
boomsakalaka88 #88290 igen fel lehet én láttam asszem 751 volt zzzppp és az egyik nem volt tuned :)