Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem éppen S-es pályáról beszéltem, oda ritkán megyek, esetleg ha Campus van, mert ott öröm nézni ahogy egyesek már az elsõ jobbos kanyarban nitróval a fába szállnak, ütik a falat mindenhol, a picit ugaratós részen keresztbe állnak, a körforgalomba bele mint az állatok, esetleg az utolsó kanyarnál is beakadnak, míg az Agera jobban gyorsul nagy sebességen az F1-nél is, és ha elõtte vagyok akkor ugyan néha kicsit paraszt módon, de meg lehet nyerni pu nélkül hiába nyom 12-t....ha látom hogy szórja a nitrót és netán még az autója is neki jobb, akkor van hogy igen is beleverem a fejét a falba ha úgy próbál elõzni

és semmi köze egyiknek sem a hack-hez....ezek csak cheatek (csalások) a hackelés teljesen más tészta.
az lenne hack ha speedboostot tudnának csalni, mert az csak a szerver oldalról megoldható, tehát be kéne törni a rendszerbe keményen.
utána néztem kicsit annak a befagyasztós csalásnak. elvileg az csak egy botnak a mellékterméke és nem direkt rakták a csalásba. valószinüleg az új patchnél eltünik majd, mivel akkor új cheat is kell és abban már remélhetõleg nem lesz benne ez a hiba.

Nem "speedhach" xD, hanem speedhack. 😄, és nem tank "mode" hanem tank mod

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

köszi, ezen a héten szabin vagyok, igy lesz idõm tesztelgetni.

Hát kifagyasztó cheat-re kellene inkább patch kezd a tököm tele lenni vele.

Eddig ezekkel a cheatekel találkoztam:

- kifagyasztó cheat (kibaszott idegesítõ mindnél rosszabb)
- speedhach
- tank mode
- powerup cheat
- car changer (gondolom az volt ...)
- 1. kör végén nyer mi DNF-et kapunk
- 1. kör végén nyer de csak o lássa hogy nyert nekünk meg tovább megy mintha mi sem történt volna ( ez még tetszett is, a gyerek írta is hogy ez csak nála látszik és nem zavar minket i versenyezünk nyugodtan o csinálja az achit 😄 )

Ja és ez mind ma volt 😞

Remélem ezen a héten lesz patch IGC-sekkel együtt, és remélem lesz valami új is.De ha már jön akkor lehet a triplázót is kiszedik, "már ideje lenne"...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Hát az e heti se az a sétakocsikázós S-es kör, ha úgy nagyon sietek 6-8 NOS-t megeszik a Zonda igaz itt az F nálam jobban megy a sok kanyargós rész miatt.
Megj.: a múlt hét elõtti S sem volt kutyafüle ott is kellett a segéderõ rendesen az F1-ek ellen.
Megj2.: Nálam ment annyit egy RS 4.0 is, igaz csitter volt a drágám.

#86746 Az IS 300 lerajtolja az MR-t, GXP-t D-ben, tehát nagyon megy és csak 4s perfect van benne az IGC verzióból. A cingébe meg van egy nagyobb gyorsulást hozó színsorom is (saját teszt), de azzal sajnos nem annyira stabil, ezért amit megnyerek az egyenesben elvesztem a kanyarban.

#86747 Úgy hogy sokat játszol és kitapasztalod melyik alkatrész hogy viselkedik, utána csak bele kell próbálgatni a szokott színsorokat és cserélgetni össze – vissza. Kiválasztasz pár pályát (2-3-at, én srpint-et szoktam) kanyargósat + gyorsat és az a jó szín amivel a leggyorsabb vagy hiba nélküli SP futamon. Persze nem árt figyelni, hogy milyen könnyen fordul vagy épp fékezhetõ egy verda az adott tuninggal.
Venni akartam boostot, és ez a hibaüzenet fogadott:

An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.

Ez mi? Tud valaki segíteni?
hogy szoktad amúgy tesztelni a kocsikat?
telerakod egy szinsorral és megnézed melyik a jobb, vagy minden egyes szint minden part-nál végigpróbálsz egyenként?
csak, hogy jó úton induljak majd neki

a 350 is nagyon jól megy, ha még nincs olyanod majd vegyél egyet.û

azért kértem segitséget az elsõ 3 part-hoz, hogy ha valakinek van olyan kombója ami bitang erõt kölcsönöz az amúgysem gyenge autónak azt nagyon megköszönöm. az alsó 3-at meg majd én végig tesztelem magamnak, hogy melyik is az ami jó, mert ugye abból mindenkinek más.

a carrera gt-t fogom most majd egy darabig tesztelni, hogy mivel tudom végre életre kelteni az emlitett 6. fokozattban rejtõzködõ erõtartalékot.

Fõleg a múlt heti S-es pályán mikor mindenki elnyomott 3 nitrót. Persze volt olyan F1-es aki nitro nélkül ment 1:34-es idõt de azt már máshogy nevezzük. És láttam egy Cinque-t aki 406-al ment nitróval, ez újdonság volt
Pedig nem azt kellett volna megvenni hanem az IS 300 az megy jól, de az is volt ingyé és lesz is még.
A cinege színsor meg kivételesen jó a tigris fiúnak a fék kivételével és nem azért, mert a Google-ban rákerestem, hanem mert 1 hétig teszteltem mivel megy a legjobban, ezt te is megteheted ott vannak az IGC-s partok ingyen.
A Carrera GT-nek meg sling + jugger kell attól nagyon megindul, igaz ha egy erõsebb ellenfél szórja a NOS-t akkor az is felesleges.

Megj.: Azért szeretem az ilyen beszólásokat, hogy PU nélkül is lehet versenyt nyerni (különösen S-es pályán), mert nem mindenkinél fut egyformán a játék valami miatt. Máskülönben meg a Zonda vagy az F1 (neki nem is kell) nyom egy kövérebb nirtot és máris sehol sincsen, persze ha nem éppen egy kezdõ a driver.
az a legnagyobb baja , hogy 290 felett nagyon lassan gyorsul. a nitroja még nem is zavarna, de ez szörnyû.
megpróbálok majd másik váltokkal ,motorokkal kombinálni, hátha kicsalható belõle valami 6. sebességben is

Ez mondjuk hülyeség, én power upok, de legfõképpen nitró nélkül játszok multiban, és nagyrészt azért lehet nyerni így is..a gond inkább az hogy elég gyenge az a Carrera GT..
Carrera GT-nek világítós nitrója van, szóval a mostani multis versenyeket nem nagyon fogod megnyerni vele, de dísznek oké.

Balathruin

ha vissza hozzák akkor buktam 900 sb-t 😄
remélem nem teszik 😄
vettem egy mclaren mercit is, de csak azért mert tetszik viszont semmire sem jó. a carrera gt meg még talán használható lesz valamire.

Csak nehogy visszahozzák IGCbe 😄

Project D|Rare Car Collector|

900 SB-t megért, nem volt drága és még nem volt ilyenem 😊

Volt IGC kocsi, bármikor visszarakhatják.

lexus is350-et vettetek most a leárazásnál? elég jól megy, C-ben szerintem megállja a helyét, de még tuningolnom kell rajta

ahha, értem.
ha rákeresel a zonda clinique-ra ugyan azt a kocsit látod, gondolom akkor valami a belsejében egyedi

Nem

Azért Cinque, mert az olaszul annyit jelent: öt, mivel öt darab készült csak.

a Cinque-nak nem a Clinique a becsületes neve?

K-K-Z lett volna nálam is, de K-Z-Z lett belõle, és megy mint a rohadás...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

nekem pls kellene 😊
mellesleg, kell valakinek egy Ridge Racer Driftopia Beta kulcs?
steames a játék és nem szeretem a steamet.

köszi. a K-K-Z kombót én ryan listájában láttam, azt kipróbálom majd. eddig jó tuning tippeket kaptam tõle 😊

Szevasz. Nálam pl S-S-Z van fent (mert ez volt a raktáron)de van aki K-K-Z-re esküszik sõt olyat is láttam már, hogy 3 Z volt fent
goregrind
Ki korán kel javított css-t lel! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Korán van még a kurvuláshoz :/ Jövök.

goregrind
Most azonnal várlak ts-en! <#zavart1>

jó reggelt mindenkinek 😊

tudom nem illik tuningot kunyizni, de tudnátok segiteni abban, hogy milyen alkatrészekkel lehet a legjobbat kihozni a Zonda Cinque-bõl?
igazából motor , váltó, feltöltõ a kérdéses, mert a többit inkább magam tapasztalnám ki, hogy az irányitás az én kezemhez igazodjon.

11 körül akkor megcsináljuk a javított fejlécet?

goregrind
Jó nagyot akkor mindkettûnbö!

SUNNY84HUN
mágába is jaó embör

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Ággya men önt is! <#idiota>

SUNNY84HUN
már megint 198 hsz és csak pár napig nem voltam
amúgy szép jó estét minden éjjeli bagolynak

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Délutános leszek, szóval igen kevés az idõm - de mindenképp megoldjuk! Amint hajlandó mûködni a stat oldal is...

Holnap nem lehetne?

goregrind
...és persze az is kell, hogy normálisan mûködjön végre a stat oldal! Kész az új banner, de jelenleg még nem mûködik! <#falbav>

goregrind
Mint láthatod, a VIP tagoknál más a topikfejrész színe a jobb oldalon. Ez megoldható, csak kell majd a hágé és jó pár perc meló...

Nálam most ilyen a fórum:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fent minden OK, azt azért nem fotóztam le külön.

Balathruin

Kicsit driftopia, kicsit agyoniskolázott prokarióták támadása, kicsit SRW, kicsit NFSW .

Üdvözlehelletem. Majdnem 300 hozzászólás, nem semmi (megint kényszerbõl voltam offline). Mik történtek eme 3 nap alatt?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
Ha igazából el se olvasod amit lepötyögtem, akkor azért nem vágod, hogy mi történt... Irjon a titkárnõm legközelebb ennyit! <#eljen>

És azt én is látom, hogy nem ok az ami OK volt, de Ha hajlandó leszel elolvasni, akkor megérted a vakaródzásomat ez ügyben!

Nekem nem talál sehol egy offert se, se magyaron a másik accomon, pedig azzal a accal nem is earneltem egyszer sem...Lehetséges hogy csak nálam van a hiba vagy mindenkinél?
tutuhawer
jól mondja Szabi, hogy nem OK az , ami OK volt korábban, akármi is legyen az. Én azt mondom, nem szabad túl okosnak lenni, azaz nem vágom, milyen újítások történtek, igazából el se olvasnám, de egyet tudok, módosítani kell, mert valami már nálam se OK. Nyilván te látod, mi nem oK, én csak pampogok visszafogott tudással. De azért okosabb vagyok, mint egy ötödikes. <#eljen><#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Jól mondod-írod, csak ebben az esetben sem tudod, hogy mire! De hogy beavassalak akkor egy picit:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A css fájlban a 'topichead' szerkezeti leírása semmit nem változott, csak:

1. elõször a háttérkép lett lecserélve arra, ami a menüben is látható
2. a játékos adatait behívó banner képe egy átlátszó képre lett cserélve

Ekkor jött elõ, hogy a VIP tagoknál mutatja a saját, beállított hátteret. OK, vissza lett rakva minden, de a VIP tagoknál azóta is a saját háttér látható.

És amit Szabi írt, az meg picit baki:

"megpiszkáltad a topikot hogy bugos legyen a vipeknél, majd csináltál új keretet"

Mint feljebb írtam, csak az a 2 módosítás történt a fejléceknél - 2 kép cseréje. Ettõl lett bugos? Azért az meredek lenne + eléggé égõ az sg motort megíró számára.

"csináltál új keretet"

Tévedsz! Nem lett új keret csinálva, csak a keret mérete lett 0-ra állítva, majd kapott egy árnyékolás kódot! De gondolom ezt már te is meg tudtad nézni. Ha nem, akkor itt van:

Igaz, hogy ez elõtt soha nem dolgoztam SG fórumon, csak és kizárólag IPBoard rendszereken, de ott is (és minden egyes HTML oldal, vagy bármilyen fórumrendszer esetében) CSS fájlok adják meg a dizájnt. Pár fórumhoz, HTML oldalhoz már írtam, eddig egyik sem panaszkodott!

És ha valaki fapadossan szeretné ellenõrizni a hibákat, akkor megtehetei bármikor egy böngészõvel is. Firefox esetében elég csak a hibakeresõre kattintani. Az SG fórumra (magára az alap fórumra) több, mint 100 hiba ugrik elõ egybõl!

Várhatóan hétvégén jön az ingyen speedboost leírásának frissítése. Márcsak azért is, mert majd össze kell kaparnom 500 boost-ot szombaton, hogy folytatni tudjam az 500 napos streak-emet, mert hétfõtõl péntekig kivonom magamat a forgalomból (megyek pihenni és ilyenkor a játék ki van húzva a listámról).
Csak úgy leírtam ezt, hátha valakit érdekel, hogy mikor frissül a leírás

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Alapban D classban van (overall: 279), B csúcsra a mostani 4 csillagos alkatrészekkel nem lehet felhúzni, de így is megfelelõen skill-ezve verhetõ a GS-T és az MR2 (mi lesz akkor, ha végre bevezetik az 5* alkatrészeket?).
Az én tuningomat a Tuningos listában láthatod. 587 a max overall az enyémben full ultra alkatrészekkel.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.