94802
-
#88249 Találtam pár videót, hasznosak lehetnek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
NFS World - Some vinyl tips/tricks [Part 1]
NFS World - Some vinyl tips/tricks [Part 2]
NFS World - Some vinyl tips/tricks [Part 3]
NFS World - Some vinyl tips/tricks [Part 4: Old-looking car]
NFS World - Some vinyl tips/tricks [Part 5: Elite vinyl]
-
Quqa #88248 Az az első nagyon komoly, de fogalmam sincs hogy csinálta. -
BRIANOVERCLOCK #88247 Jó szarok -
chris1997 #88246 IGC kocsik odafent ^ -
veszettróka #88245 Ha már itt vagyok, dobok egy sajátot is nemrozsdás témakörben:
szardodzs: mert már régen volt és mert tudom h. szeretitek::
.. -
veszettróka #88244 Ez úgy van hogy 10 réteg alatt magyarázni kell hogy ez meg az rozsdafolt...10 fölött ezt már nem kell .. 20 réteg fölött meg már megvan a lestrapált kinézet is.
Darles92 El Caminoja:
nemtomkié GTO
aztán egy rozsda extreme - kevesebb több lett volna...
-
#88243 Valaki írt tegnap olyat, hogy lestrapáltnak kinéző kocsit akar. Én is szeretnék ilyen külsőt kialakítani, de ezekkel a szar, gyerekes , óvodás matricákkal nem igazán tudom megvalósítani... -
#88242 azért nem teljesen tuti a mai rendszer. Ma a kártyanyitásból várhatok aftermarket cuccot és skillt is a megszokott alktrész, pénz, reputáció, powerup mellé. A powerupokban megjelent a team eszpész is, ami tök haszontalan, tehát az is megosztja a kártyás ajándékot. A régi nekem többé-kevésbé tetszett. Kész röhej, hogy a vég u.a.: nem szar a játék, ha a sok szart összeadogatom, tényleg király lenne. -
tigris013 #88241 basszus alaplap darabra szétszereltem a gépemet és a k...é... de találom meg a csatlakozót, pedig van
-
Driverkiller30 #88240 új top up mikor lesz? mert ez a mostani nem igazán jön be.. -
eLitMiLan #88239 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Team Instant Action-ban a csapatölések számitanak, szal minél többet ölj, crash site-ban minél tovább húzd a crash-t, de ugye ott nemjó ha mindenki egyszerre van rajta, túl könnyű célpontok lennétek, én ezért pl ölök ott is, fedezem a crash messzebbről.
A visor enhance nevű modul lesz az ami kiemeli pirossal ha belenézel az irányzékba. -
#88238 nade zaba und punnyadás mára. Holnap meg egy uccsót gyémántozok + futok pár kört valami fostalicskával oszt bérbe adom az accot...
-
#88237 ...és ne legyél irigy! Egyszer egy évben öcsédnek is lehet jó napja! Gondolj bele, hogy milyen boldog arcot fog vágni! Ennek örülj te is! -
chris1997 #88236 Good Luck :D -
Dzsimmi #88235 Na ünnepnap van? Két multi,két győzelem,két ultra part... -
#88234 Tökegyszerű! Felkeresem az Aldit, rákérdezek nem-e ismernek egy Krisztiánka nevű nagyszájú sutyerákot aki tömegesen vásárolja az almalevet. Onnantól kezdve meg csak idő kérdése az egész... Felcsapok Columbo-nak, még szivart is szerzek + egy fasza ballonkabátot! -
chris1997 #88233 Előbb találj meg te Angolhuszár, aztán jöhetnek a részletek -
#88232 Öcsédnek adok én is akkor szülinapi ajándékot! Űlőgumón billegetem a bátyuskáját! -
chris1997 #88231 Jön a hatalmas rexi le nyekenyókázni, jaaaajj
-
#88230 Én leszek Magyarországon, útban Pécs felé - egy kis velencei kitérővel! Már elő is kerestem az ackós bakancsot, a legjobb a seggberugdosáshoz! -
chris1997 #88229 Mert mi lesz akkor öcsám szülinapján kívül? :D -
#88228 Majd lesz csütörtökön! -
chris1997 #88227 Itten semmi nincs -
Dealcsy #88226 Holdfény van kint, közben olyan viharcella van 5 kilométerre, hogy 5 másodpercenként van egy 'vaku'. Nem piskóta ez az augusztus 20/21 éjfélje... Ilyet ritkán látni, lehet kiülök a teraszra mindjárt... -
Quqa #88225 Nekem volt mindig ellenfél (ha nem is 8), igaz nem is toltam éjjel – nappal.
Akkoriban azért kellett vagy ½ – 1év az 50 szinthez egy normális napi 1 órás játszadozás alapul véve.
#88224 Ott különben mi a cél csak az egymásra lődözés? Meg nem is látni az ellenfélt pirosan mint a single-ben, vagy azt a képességet ott meg kell szerezni valahogy? -
eLitMiLan #88224 Az már nem rossz :D Ha már crash site-on 50+ killt lehozol egy kör alatt, azt mondom haladsz -
zsomboor #88223 Hát, ellenfél volt, de mind ugyan azon a 4-5 pályán..Waterftont roadon persze 1 mp-be se tellett ellenfeleket találni, na de a tobbire, főleg kisebb szintű pályákra egyszerűen lehetetlen volt bekerülni bárhogyan is 50-es profillal...kb. 3-4 hetente új profilt kezdtem mert így tudtam csak a kedvenc pályáimra bemenni multiba..aztán miután olyan 30-as szint fölött jártam már ott se nagyon szíveskedett betenni sok helyre, úgyhogy lehetett kukázni és kreálni a következőt -
chris1997 #88222 ?? Rossz fórumra raktad ki :-D -
Quqa #88221 Szerintem volt ellenfél MP-ben, ha a 2-3 évvel ezelőtti „szezont” nézem, utána kezdett el megcsappan a létszám és kb. 1,5 éve volt a mélypont, utána hozták be a class-okat.
#88218 Üzleti szempontból nem kifizetődő, először eladják az új játékot jó pénzért a World-ben meg megveszik később is, különben is mindig kell valami újdonság amitől kicsit fellendül a játékoskedv.
Én arra leszek kíváncsi az a szerencsétlen összekötő út azokkal az ugratós hidakkal mikor lesz már átadva. -
hzsolt1990 #88220 -
hzsolt1990 #88219 -
nfsmw4ever #88218 Hmmm. És szerinted hány Ferrarit vennének a megszállottak, meg az újabb anyukakedvencek a worldben? Van benne üzlet így is úgy is. A Marussia is bekerült az MW2 előtt ha jól emlékszem. (Bár ebben most nem vagyok tuti biztos) -
nfsmw4ever #88217 Pedig már el is mondtad.... -
tigris013 #88216 na ellépek menek pár kör a simraceway-be az LMS-el, kegyetlen szar ott az audi, olyan allulkormányzott hogy nem tudom mit mondjak róla -
nfsmw4ever #88215 Pontosan. Volt 84 (?) pálya és kb négyre volt ellenfél. Azt tudom hogy hastingson csak privát vagy single volt. Ryan meg csak hisztizik valami miatt. Régen ritka volt az alkatrész mint a fehérholló, most meg ultrát is símán lehet nyerni. Főleg ha napi szinten nyomul valaki. IGC-ét meg ellehet verni olyan verdára is, amit régen csak áhítottunk verda volt, most meg játékpénzért is bekerül(het). -
chris1997 #88214 Miért kellene? :D -
Quqa #88213 Ja már megvan a hiba a steam kódot írtam be nem az orgint. Elég nagy gyilok megy ott, az átlag 1 perc/halálozásom az jó? Azért kösz.
#88186 Mivel a Rivals-t nagy részben a Ferrari adja el nem valószínű hogy annak a megjelenése előtt bekerülne bármilyen másik EA játékba és tattól tartok a World-be is csak (legjobb esetben) ½ – 1év múlva fog megjelenni. Ha egyáltalán bekerül! -
tigris013 #88212 de ez még akkor volt amikor még mevolt az a +20% végsebesség, gyorsulás meg a kezelhetőség(téhát a régi skillek) -
zsomboor #88211 Én is C-t utálom a legjobban, de engem különösebben nem szomorított el hogy oda került Bár így meg egyszerre kell a legjobban utált class-ban a legjobban utált pályámon menni -
tigris013 #88210 húú emlékszem MP4-el rajtnál dupla nitró ready és a rövidíton megint nitró és már ott sem voltak a többiek, meg ott 1:18-at mentem GT3 RS-el