Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rex mûve 😄

De mi a tré benne?

Project D|Rare Car Collector|

Szabi
videó alapján nemigazán érdekel.. de ha már steam-es akkor kértem egy kulcsot.. 😄D

a topikdizájn még mindig szörnyû szerintem

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Has been modified... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Wrong Topic

Elõbb odaírom a Fosgattira, hogy Rex Kedvence és csupa rózsaszín lesz 😄

goregrind
De akkor vegyél rózsaszínû tütükét is és azt vedd fel a játékhoz, te nagyon pinky! <#mf1>

Na tényleg ez az utolsó off a Simraceway-rõl
Csináltam egy videót igaz hogy csak idõmérõt mentem mert a versenyek 8-10 percesek. A kanyarodást sikerült beállítanom úgy hogy most már tökéletes. Szevasztok!
Simraceway: tigris013 - Hot lap event (Mazda MX-5, 1:56.777 time)

Simraceway: tigris013

Szerintem csak miattad meglesz a Bugatti rózsaszínbe 😄

goregrind
Egyébként új, személyes kedvenceim vannak! Képek ezekrõl itt:

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1273048911&status=galeria&galeria=NFS+World

goregrind
Höhö, háhá, huhuhu-humorzsák! <#mf2>

goregrind
Audiskép, csákányokkal a motorháztetõben... <#zavart1>

pénz boost

goregrind
Nekem csak egy - eddig! De nehogymárne... <#eplus2>

(hatalmastrollface.jépégé)

és ez mi akar lenni? mert nincs kép

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kettõ is van 😄

és ha nekem van? D-re van húzva

Micsoda? kököj? Az mi?

nyugi nincs rá kököj

Aki IS 300-at mer venni, annak velem gyûlik meg a baja!<#boxer><#idiota>
Chris-é az Audi, enyém a Lexus, és slussz-passz.<#mf1><#mf2>

Szevasztok, jó reggelt!

Quqa - Menjél a Simracerway-be ott sokkal jobbak az autók, nincs rammolás csak néha atom lagg van. Most sikerült optimalizálni a controlleremet Joystick-os beállításon van ú, most már a kanyarodás is tökéletes.

Én rühellem ezt az össze-vissza még egyenesben is drifteljünk stílust... mínusz 33 000 000 pont neki...
<#taps> az utolsó sorért. Egyébként engem az irányítás õsi arcade jellege ragadott meg. Undercover, The Run, MW2 marhára nem áll kézre. (Érdekes hogy HP-al meg elég jól elvagyok) Szóval epekedve várom a majdani tesztet :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Gondolom az elsõ biztos felhasználó már megvan (hg), mivel lehet röpködni, borogatni és veszettül száguldozni + falakon, tereptárgyakon átkocsikázni. Az irányítsa így elsõre az õsi PC-s játékokat idézi, élég érdekes és nem számít, hogy egy palacsintára lapított autóval furikázunk, vagy vadonás ujjal!
Egy próbát mindenesetre megér, viszont a sok World-ös rammer átszokhatna erre!
Ez egy nagyon faja lövöldözõs játék lesz. Igaz nincs benne fegyver, vér és belek, de inkább háborús feelingje van, mintsem verseny érzése. A videók alapján elég arcade játéknak tûnik ahhoz, hogy akár nagyon is tetsszen nekem. Erre tényleg kíváncsi vagyok. Köszi az infót! (Máris jobban tetszik, mint a Crew...)

Ha valaki esetleg kipróbálná a lehetséges konkurenciát....

ITT JELENTKEZHET a Ridge Racer Driftopia zárt bétájára.
helo
Megnéztem a vidiket. Számomra a legcsábítóbb az, hogy az ellenfelek nem földön/vízen/levegõben/úton kívül és belül közlekednek. Irigylem a szinkront. De még mindig szeretem a world-öt <#idiota>

goregrind
Van tablettám ilyen esetekre (zaklató PÜ), szóval lesza... <#vigyor>

tutuhawer
nem a külsõ tereptárgyakat akarták minél jobban szimulálni. Az írányítást. De azt is úgy, hogy Ryannek is tetsszen a controllerrel meg neked is billentyûvel. A billentyûs-controlleres örül és kompromisszumot köt, nem kell végre itt játszania, és az ingyenes. A kormányos meg kipróbál mindent és van az a tartalom, ami elvakítja és leszarja, hogy csúnya a simraceway. Volna az a tartalom nekem is, de azt úgy hívják, Nissan Motorsport. Na, ez nincs, ezért eltrükközgetek offline módban a shift2-ben. Speeddemon pedig megpróbálja eladni a 3 online shift2 kódját a nap 24 órájában már 2 hete. Sõt régebb óta. Egyelõre nem tudta eladni vagy elcserélni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Küldtem privátot <#idiota>

Ez csak az elsõ benyomás. :-) Könnyen feladod. Azért mert mountain bike kerékpárral mászkálsz, néha még élmény lehet egy régi csepelre ülni. <#eplus2>

goregrind
Ha már ez a SRW topik, akkor ide írom! <#vigyor>

Letöltöttem, telepítettem és kipróbáltam ismét ezt a csodás remekmûvet! Grafikailag egy idõutazás, az autó irányítása hajtépésbe torkollott, unalom elûzése nem sikerült. Épp' megy az uninstall...

Észre se vettem 😄

Ezeket a fajtákat én se. A max belenyúlás a szürke feketítése. Csak néha elkap az ihlet és úúúgy belenyúlkálnék. Szerintem Az F1 egyszer kap tõlem egy HP police festést. Mert nem fogom kibírni, hogy ne :-D

Én nem is festem
Mondasz valamit. Újabban én is. Csak azokat nincs is szívem átfesteni. Talán a Stirling Mossban bízhatok, hogy az kibírja SB-ként a végéig <#fejvakaras> Bár mióta gazdátlan a world hátországa.... Láttunk érdekes dolgokat.

Jaj, ne is mond.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ezért veszek speciális (Art Director,Drag,TH,Juggernaut) autókat
Engem fõleg az aggaszt hogy hogyan fognak kinézni...<#vomit>
Pedig Damocles kardja minden SB-ért vett autó felett ott lebeg. Szerinted nekem hány sb vásárlású autó lett közkincsé egy év alatt? Nem kettõ. Ki lehet bírni<#idiota>

<#idiota>
Bocs ez a 2 dolog lemaradt a The Runban és az hogy ez az idõm Bugos <#banplz><#banplz>
A CSL-t én se akarom igc-ért mert "megküzdöttem érte" xD, le volt árazva, valami 1800 boost körül bolyongott, akkor nem volt boostom, és miután lett boostom megvettem a web dealsbõl 3000 boostért xd

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Bekapcsoltam az x-boxot és most nézem szerintem nekem van a legjobb idõn a világon a "Very Cross"-ban 1:49
Kérlek csak ne a CSL, a 914 vagy a Carrera RSR...
GT3 RS MK2, ezt Tututól vetted igaz? <#taps>