94802
  • Quqa
    Frissítették???, mit, hogy első volt valamiben azt hogy kell, időutazás netán.

És ha már témánál vagyunk spec izé ormótlan, túlsúlyos és hát randa szerintem és ez a magán véleményem és e körben nem vagyok meggyőzhető az ellenkezőjéről.
    Az EVO 8 az valami, vagy egy WRX STi talán.
  • JuhaAasz
    ezt miből gondolod?
  • JuhaAasz

picsába is ezekkel a dögökkel...lenne pénzem akkor inkább veszek egy egyszemélyes, elektromos matchboxot és kímélem a környezetet
  • Wawox
    jah...és a 15 milla alatt komolyabb technika van, mint az 500 milla alatt :DD
  • chris1997
    jááj. Horror... Eltakarom a szemem, látszik a bele...
  • JuhaAasz
    ez így mekkora királyul néz ki :DD

• JuhaAasz
    r35-ös is szupersportkocsi? na a fa**om se gondolta volna
  • CortezK2
    Addig jó, amíg nem tekintik "szupersprotkocsi"-nak ;) Úgyse bírom azokat. HA esetleg milliárdos lennék, inkább vennék R35-R34-EVO X-eket, mint ezeket a luxus izéket, persze ez az én bajom ;)
  • JuhaAasz
    +1. tényleg fejezzétek be szerintem, mert semmi értelme. bugatti: széria vagy tuning, tökmindegy. nissan GT-R 35-ből biztos nem 50-et gyártanak évente. és hogy a bugatti miért kerül vagy 300 milla forintba átszámolva legalább? mert ennek a 90%-á a márka, és cső. NEM EGY KATEGÓRIA A KETTŐ!
    vagy hasonlítsatok össze, TUNINGOLT kocsikat, motorilag szerteszétbütykölteket, vagy pedig a SZUPERSPORTKOCSIKAT! merthogy a veyron az, míg gyanítom az R35-ös Nissan sose volt és sose lesz szupersportkocsi.
    pont
  • barack1997
    Hallod, kajak nem baszogatásból, de ezt sem mostanában frissítették..
  • Quqa
    Akkor itt meg itt is hazudnak!? És tényleg befejeztem.
  • chris1997
    Ott a pont. Ezen az "óvodás" vitatkozáson csak röhögni tudok.
  • barack1997
    Elegem van ebbőla kurva szar game-ből... Nekem megy a traffic és kivág server error 7-el..
  • JuhaAasz
    szarfos az egész...bugatti...meg mindegyik...tök felesleges...mire jó? arra, hogy megmutasd te vagy a fasza milliárdos gyerek...egyébként meg felesleges a cirkusz a veyron meg a GT-R között...minek összehasonlítgatni őket? teljesen más kategória a kettő...
  • barack1997
    Meg a gyári tuning, (mellesleg Greddy cuccok) sose volt gyári.. A Nissan-nak van gyári tuningja, mert a GT-R-be Nismo cuccok vannak, a Bugatti-ba meg nem, magyarul, tuning, és nem gyári..
  • chris1997
    pontosan. Agera R chip nélkül a 450-et megfutja(minek az a chip bakker?! :D )
  • barack1997
    A bugatti-nak a blokkja sose volt gyári, kikönnyített alublokk, 4 turbo, nagy nyomáson, wg (wastegate), lefuvószelep stb.. A GT-R-en meg max turbo nyomás emelés meg sportkipuff volt..
  • Quqa
    Ucso válasz!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem nyitok vitát a Veyron így jön ki a gyárból mert arra lett építve hogy elsőnként megdöntse a "szériagyártásu" autók LE éssebesség rekordját (1000LE és 400Km/ó) és sikerült is neki. Te is inkább olvass utána mint már tanácsoltam másnak mielőtt oltogatni próbálsz én is ezt teszem. Az hogy melyik böngésző a jobb meg nem nyitok vitát az más topikiba tartozna egy tény a Crome azért gyorsabb mert a google a leg elterjedtebb kereső és hát azt a motort használja az IE is csak picit lassabban.
  • JuhaAasz
    kizártnak tartom
  • Gergo731114
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne: Lehet e kérni olyat az EA-tól, hogy az egyik e-mailen lévő accomat és teljes tartalmát áttegyék egy másik e-mailhez tartozó accomra?
  • barack1997
    Quqa: nem akarok beszólni, de az utóbbi napokban annyi hülyeséget mondtál, hogy az fáj pls bugatti veyron vs nissan gt-r (a bugatti nincs megtuningolva, gyárilag tudja az 1000le feletti teljesítmény-t. aha, csak 4 turbo van rajta..) Mst itt van ez ,hogy az Ff szarabb mint az IED, ami hülyeség. Az IE szarra se való, vagy de arra való ,hogy letöltsem a chrome-ot vagy a Ff-ot..
  • Undertaker189
  • JuhaAasz
    talán hibásan gyanusítottam meg csalással :D bár egy hibátlan körrel így is csak 2:26-ot tudtam menni az rx8-al powerup nélkül, JA és 7 km/h-val nagyobb végsebességgel :DD
  • tutika14
    na pont 20-adikán volt a szóbelim és itthon se voltam? most meg you missed this fucking shit...... -.-"
  • Thuugar
  • JuhaAasz
    kinek a pap, kinek papné, hiszen a tetszés a lényeg, meg a komfort. de én is azon a véleményen vagyok, hogy az IE kukába való.
  • Quqa
    Ha figyeltél volna az egy poén volt Tutu-nak, amúgy szerintem tényleg a legrosszabb a Ff és az IE a legkényelmesebb számomra.
  • goregrind #29691
    Na ez az, amit jobb ha most nem kommentálok! Jelenleg én sem FireFox-ot használok (hanem PaleMoon-t), de hogy az IE-t ajánlod a FF helyett az már meredek egy picit!
  • Quqa
    Az sem rossz csak nekem kényelmetlen, minden össze vissza van benne, az IE egyszerűbb számomra rengeteg szolgáltatással. Egy a titka, nem kell teleszemetelni toolbar-okkal és akkor nem sokkal lassabb mint a Google.
  • JuhaAasz
    IE? :D akkor már inkább gugli króm ...
  • Quqa
    Használj IE-t, és igen töröld a Ff-ot mert az egy …
  • Quqa
    Lehet hogy akkor nem szórta, de most igen, vegyük ezt külön ajándéknak De Wellis-éktől, ingyé.
    Az is lehet, akkor lehagyták róla és valamelyik frissítéssel került rá.
    Azóta utána olvastam, mert írtam róla egy keveset a PH-n és tényleg, akkor mikor berakták nem szórt semmit, még örültem is neki annak idején, de így is tetszik.
    Különben az alap kérdés az volt, miért van az LFA alatt szíves neon és hát azért, mert az azzal jött ki, a csillagok csak ezután kerültek a terítékre.
    Befejeztem, tényleg.

#29676 Nem kötekedésképp de ez most hogy jön ide.
  • JuhaAasz
    lehet megpróbálok futni egyet az rx8-ammal, de nekem egyenlőre még gyanús az a 2:23...
  • RED BULL F
    Látom nem csak én "tisztelem" a ruszkikat :D
  • chris1997
    Jó autó, csak a race tuned szarokat ki kell cserélni.
  • JuhaAasz
    2:23?
  • HansKammerling
    Srácok, ezt az Underground 2-s 350Z-t érdemes megvenni?
    Tapasztalatok mik vele kapcsolatban?

• BB0735
    Mert itt mi olyan hihetetlen?
  • JuhaAasz
    rohadjon meg az ilyen ember...a kibaszott mottójával együtt...

• tutuhawer #29679
    Szevasz Bence!

most megpróbálok belépni kicsit, és ha nem megy, akkor mi legyen? Bezárjam a firefoxot... ? Akkor inkább uninstall :DD