94802
-
#29769 én nem olyan régen jártam arra évadnyitó honda talin ;) 03.18 án -
Quqa #29767 Melyik részen Gárdony vagy Agárd, mert az eszem sem tudom mikor voltam arra, pedig szerettem.
Ez hihetetlen, és senki sem tiltakozott ellene? -
chris1997 #29766 Dögöjjenek meg ám.. mert a szabad strand helyére épül... bezzeg még nem nagyon messze ott hagyták a fizetőset... -
Quqa #29765 Köszi azért lehet lerántom.
Most nézem 50€-ról van leárazva 5-re pedig az egy jó játék a Run meg tartja az 50€-s árát pedig állítólag marna nagy bukás volt.
#29761 Azért remélem két verseny közt beleszaladsz a vízbe úgy derékig.
Ja a plaza még jó hogy nem bele vagy a helyére építették, azok a barmok. -
#29763 másra a válasz mert ma kidolgoztam a belem majd hétvégén -
chris1997 #29762 Mondjuk a GTS jószág tényleg balf*sz lehetett. Murci meg igen.. az is :D -
Thuugar #29760 jó, de te milyen lovat nyergelsz? -
chris1997 #29759 Hát én kérek elnézést... :D -
Quqa #29758 Ja akkor benéztem bocs, a képet meg nem is figyeltem, azt a vackot csak Krisz tudja vezetni, meg van is belőle 2, de tényleg csak dísznek jó (otthonra igaziba azért kéne) pedig a quattro hajtás talán a világon a legjobb konstrukció itt meg csúszkál az az izé.
Azért még egyszer rákérdezek HP-vel lehet még tolni neten?
#29754 Attól függ mivel vagy, mert ha űrrepülővel akkor nem csoda.
Más: aki otthon van miért nem a strandon van inkább? -
#29756 lehet felíratom az orvosommal , bár 1 éve már nem látott :D -
chris1997 #29755 adjál nekik jogsitablettát(te meg vegyél be Leszarom Tablettát, én nap mint nap ezt szedem ) -
#29754 meg ez akaszt ki nem tudnak jó autókkal menni :
-
chris1997 #29753 6€ Originen(asszem) -
chris1997 #29752 Suv powa -
#29751 ugyan ilyenem van a giftek között csak 7 napos ;) és hp -sincs de lehet matricák miatt megveszem ha olcsó -
#29750 ez viszont nem hiszem hogy valakinek bejön . ormótlan , ramja se jó és garázsdísznek való
-
chris1997 #29748 Pontosan. Nekem bejött... és nem azért vettem :P
Már régóta szemeztem ezzel a kis szedánnal... -
nfsmw4ever #29747 Csatlakozom a véleményedhez. Nekem top-up-ként volt benn a store-ban és kiváltottam nem rég. Iszonyatosan kezes kis jószág. Gyorsulásra is eléggé rendben van, bár még semmi tuningot és skillt nem pakoltam bele. A nitrója az csak világít, de ez egy jó autó szerintem is. -
#29746 nem azért kell venni autót hogy másnak tetsszen vagy kommentálja hanem azért hogy neked bejöjjön , ennyi -
Quqa #29745 Valaki játszik még a HP-vel, van online verseny, mer az a játék nagyon tetszett (gurulnék ott párat) és akkor rááldoznék 1500 pénzt, esetleg és a matrica sem mellékes, lenni egy Charger Cop verzióm az tuti.
Mellékesen nem lehet úgy trükközni hogy először másik e-malit adok meg utána a sajátom és mint Szabi 2 RX8- at bezsebelnék? Másik kérdés, a matrica is mint az ajándék autó csak egy profilba lesz benne vagy esetleg mind a 3-ba. -
chris1997 #29744 Vettem ma egy Cadillac-et.
Maga a külseje miatt vettem meg. Szerintem egy nagyon szép Sedan ez(akinek nem tetszik az ne kommentálja a külsejét..) és még versenyképes is. Nitró a béka segge alatt van igaz, de kanyarban teljesen elfogadható, sőt még egyenesben is bár úgy érzem nem árt kék alkatrészeket rá rakni. Egyszóval ez a 2700 Boost megérte(nem TopT2.... de megérte nekem). -
#29743 -
patrikhun97 #29742 Örülök hogy segíthettem :D -
patrikhun97 #29740 police vinyls
Ìgy már próbáltad Szabi? -
chris1997 #29739 :D -
veszettróka #29737 csabamagyar elvan még mindig ... legújabb topik róla -
#29736 Szasz Gergo! e-mailt változtatni lehet. Ez az egész hóbelebanc egy EA számla, és jogom van e-mail címet változtatni, igen.
forum.ea.com LOGIN
valahol a fenti kis menüben change password mellette change e-mail.... ott keresd meg valahol.
egyéb: mondom, youtube-on sok kurvaanyázást olvastam már VS és VS témákról. Egyik szar, a másik szarabb, kész -
gyeprefos007 #29735 Nem szállok bele a vitába, csupán annyit mondok, nálam a favorit autó, mely mindennél jobban tetszik, tökéletes gép volt, ha valaha sorozatgyártásra kerül 10 évvel a Bugatti előtt fel állítja az utcai sorozatgyártású kocsik 400-as rekordját :d egyetlen egy példány épült s tökéletessége ellenére mégsem került sorozat gyártásra, az egyetlen létező példány pedig eltűnt a gyárból és nem tudják azóta sem biztosan hogy hol van :D -
barack1997 #29734 okés off vége :) -
barack1997 #29733 Semmi többet, semmi különleges, egy átlagos DSG váltó, ennyi.. A GT-R-nek nagyon spéci futóműve van az fix :) Ja meg a fedélzeti comp. mutatja azt is, hogy a váltóban az adott fokozatnál mekkora fordulattal forognak a fogaskerekek, grafikonnal a fogyasztást mutatja, és tudja mutatni a pillanatnyi teljesítményt , mint dyno-nál.. -
JuhaAasz #29732 ok, éjszakás vagyok úgyis melóba és még nem aludtam mióta reggel végeztem :D jóccakát -
JuhaAasz #29730 drágának lenni -
barack1997 #29729 A nagy blokknak súlya van ám :) A Bugattiban a beltér a motortóla válaszfal, szóval azt nagyon nem tudod kiszedni, de a Nissan-nál meg a Nismo versenybelteret is kinál bukócsővel, Sparco ülésekkel, és máris 70kg-val könnyebb -
Wawox #29728 a négy kerék mögött eltérő karakterű futómű van, a váltó hátul van...tökéletesen működik...a bugatti mit tud a két v8-son és a 4 turbon kivül? :P -
JuhaAasz #29727 6 év elég sok idő.
másrészt meg a veyron se egy szépség...se előlről se hátulról :D -
barack1997 #29726 Mondom a Nissan 6 henggerrel és ugyanolyan tuningal többet tudna mint a Veyron.. -
barack1997 #29725 Bugatti Veyron :1888 kg
Nissan GT-R:1740 kg -
veszettróka #29724 'zannyát a de művészi a tőkesúly a csónakon -
barack1997 #29723 Japán 25 évvel mindenki előtt van technikában.. tudja GT-R V6 Twinturbo-ja ugyanazt mint egy Bugatti, ha tekersz a turbo-n meg motorvezérlőn, és tt az 1000 paci.. Ja és ez csak 3800cc és 6 henger, nem 16.. -
kaoszgolyo #29722 Huhh! Majdnem elestem, annyi gyógyszer elgurult itt.