94802
  • nfsmw4ever
    Visszatért:
  • BENCE4
    Üdvözletem mindenkinek
  • BENCE4
    SZEVASZ A JÁTÉK INGYENES valamennyire sajnos ez nem mezei NFS és nem is hot pursuit azért nem mezei mert itt is vannak különböző fegyverek lásd(trafic magnet,juggernaut,stb) hot pursuit meg azért nem mert itt korántsem beszélünk hiper grafikáról meg csúcsszuper törésekről,karambolokról a grafikája hasonló mint a carbon-é vagy NFSMW-é. E 2 mappjai vannak összeolvasztva a játékban nem bővelkedik sok versenytipusban és a kihívás sorozatot se keresd. az alábbiak vannak(jelenleg) (sprint,körverseny,team escape,pursuit) 4 grafikai mód létezik minimum,low,medium,high ezekbe most nem mennék bele 50 szint továbbá SKILL (tehetség pontok képviselik a játékot) ezek a power-upok erősségét,időtartamát növelik 2 fizető eszköz van a BOOST,IGC=in game cash ezekre se térnék ki bővebben.Nincs autosculp mint a carbon-ba,prostret,undercover. röviden ennyi
  • kaoszgolyo
    Láttam egy 959-est, amit úgy megdobott a padka, ahogy az enyémet szokta. Repült. Aztán nyertem az enyémre egy új felfüggesztést (Medion helyett Zero Tuning), és már nem pattog, sőt, a kanyarsebessége is jobb. Ám a farát még mindig tologatja kifelé kanyarban. Mondjuk azt élvezem. :)
  • birkuszd600e
    Ejj de nehéz téged megyőzni a valóságról :D

Valentin napi autók:
    -Carbon Limited Corvette "Beauty a.k.a. Juliet" rózsaszín szarokat okád,
    -Lexus LFA "The Beast a.k.a. Romeo" semmit nem okád!

Pár hete lett egy bugja az LFA-nak, mégpedig elkezdett hópelyheket hullajtani mintha Snowflake modell lenne, ez a bug csapott át most pár embernél abba, hogy úgy viselkedik mintha Beauty lenne.
    (Soha nem hullott semmi az LFA-ból.)
  • trakk
    Tudok róla, de attól még nem kéne ilyet csinálnia, mikor kijött, akkor nem is volt ilyen bug, most viszont szórja a rózsaszín csillámot dögivel.
  • Quqa
    Akkor ujra mert rosszul linkeltem bocsesz. Itt van!
  • Quqa
    Mert az is Valentin napra jött ki itt URL=http://www.facebook.com/OfficialNeedforSpeedWorld]OfficialNeedforSpeedWorld[/URL] meg lehet tekinteni II. 07-i dátumnál (tekerjen le akit érdekel), sajna a NFS World News-on már nincs, vagy valami gebasz van mert fekete minden azon a napon.
  • CortezK2
    Pffff, a nyomorult, végignitrózta előttem a 2 kört egyik faltól a másikig, aztán a végén beleállt a fák közé :D (R34-el voltam ;) )

• trakk
    Kihoztam már a garázsból az LFA-t, és az enyém is Beauty-nak képzeli magát.
  • Undertaker189
    Hogy nagyobb a ramja, állítólag....
  • gyeprefos007
    Srácok a GTOnál mit jelent ez a "különleges képesség" ?
  • Ryder159
    Ne legyél már ennyire KUKA. Olvass visszább. NOBLEM1983 írta hogy neki meg hópelyhek szállnak ki belőle. Lentebb pedig TCMCHRIS is írta, hogy régebben is volt egy ilyen bug.

A Valentin napon 2 autót adnak ki. Egy Beauty (Juliet) és egy Beast (Romeo). Na a eredetileg csak a beauty szórja ezeket a valamiket. Logikus hogy nem "romeo" fog rózsaszín valamiket szórni.
  • Quqa
    Nem az, ez a Valentin-os dizájn. Direkt megnéztem mind a hármat LFA, ISF, és Z06 Carbon ugyan az a kis csillag repked fölfele a különbség a neonban van az 3 különböző fajta. Bár mintha régebben valamelyikről (lehet nem erről a 3-ról) kis szívek repdestek volna.
  • kaoszgolyo
    Ilyen ne legyen. Hát mi ez?! Legyen több klasszikus, ne ilyen divatos ékszerdoboz fosok. :) A Suzuki Kizashi is hogy néz ki? A hunyorgó-DiCaprio mémet juttatja eszembe. Az SL73/74 AMG egy klasszikusnak mondható Mercedes, ráadásul kötődik az NFS III-hoz, így komoly a létjogosultsága. :)

Most van három Lancer a játékban. Minek? Minek van annyi 911, ha nincs egy 993 vagy esetleg 964 sem? Vagy miért nincs inkább 944 vagy esetleg 928? A 914 már túlzás lenne...

Miért nincs egy régi Lotus a három-négy között? Az Evora eleje legtöbb szögből egy modern vonatra hajaz, hátulról meg ugyanolyan rusnya mint a többi Lotus x éve, a kettő között pedig egy kövér disznó. Ezt minek kellett, nem hogy a játékba betenni, de egyáltalán megtervezni és gyártani? A következő modelljeik külsején semmi egyedi nincs, főleg Aston Martin, Lamborghini és Mazda keverékei. Bár lehet, hogy ez csak számomra visszataszító. Na mindegy, megértem, hogy azt kell kínálni, amiért fizetnek, a játékba pedig kellett egy T3-as Lotus, hogy legyen, mert anélkül nem lehet élni, nekem meg muszáj volt fikázni valamit, és a Lotus jött szembe, sapkában vagy anélkül, már nem tudni.

A régebbi kocsik jönnek be, és örülök, hogy van belőlük, és remélem, idén még bekerül pár a játékba. :) Ahhoz elég autó van, hogy az ember a teljesítmény alapján válasszon, a kocsikkal már csak az érzékekre kell hatni, valamint fenntartani velük az érdeklődést, azaz elveretni a boostot. :)

Felgyülemlett bennem. Elnézést kérek! :)
  • Ryder159
    csak*
  • Ryder159
    Akkor ez csal bug. Eredetileg nem kéne...
  • Quqa
    Ne basz fel direkt kihoztam a garázsból megnézni hogy nem e tévedek, csak mert a kedvenc gépem (és pont ez a verzió, mert van sima is), de már régen mentem vele és repkednek azok az izék, ha nem hiszed fellépek, rám portolsz és meglátod. A videón nem látszik, én meg nem tudok feltölteni, vagy inkább lusta vagyok rá.
  • Ryder159
    akkor erre egy magyarázat van: EA&BB
  • noblem1983
    Nekem is hópelyhek repkednek a Beast-em körül mintha Snowflake lenne
  • Ryder159
    Szerintem mosd meg a monitorod, vagy tedd ki HD-re, vagy csináltass szemüveget, mert erről nem repkedik semmi. Kevered a Beauty Lexus IS-F-el
  • Quqa
    Az a The Beast '12 verzió és ilyen kicsi rózsaszín bisz-baszok repkednek róla. Lásd lentebb.
  • tutuhawer #29656
    hmmm... nekem folyamatosan ott a firefox a háttérben... Ha holnap reggel szar lesz, bezárom én is , habár nem szívesen. Szeretem, ha azonnal ki tudok ugrani
  • kaoszgolyo
    Szerintem az csak látszat. Tudod, én a hetedik játékújraindítás után a gumikacsámhoz imádkoztam, és utána sikerült végre játszanom. Mindenki imádkozzon a gumikacsámhoz?
  • B13A6
    hihi...nekem eddig mindig betöltött amikor nem játszottam a mozillával betöltés közben :D
  • tutuhawer #29653
    engem nem
  • chris1997
    nekem van amikor egy gép restart segített és rögtön beengedett(mint vferiii-nek).
  • kaoszgolyo
    Akinek nem tölt be a játék, próbálgassa. Nekem délelőtt működött ez a megközelítés.
  • HansKammerling
    Srácok, valakinek lenne kedve Team Escape-ezni?
    bármilyen tierrel, vegyetek fel HANS94 a nickem
  • Ryder159
    De LFA-ból nincs beauty, csak beast. Beauty csak IS-F van, meg Corvette...
  • veszettróka
    Challengerben hosszabbak a váltófokozatok, rosszabbul gyorsul, kezesebb a kanyarokban -> a Charger a "vadabb".
  • gyeprefos007
    fu hogy az isten rogyasztaná meg az sms rendszerüket xD rányomok hogy 750 SB 3 euros sms..... beírom számomat rányomok a zöld kis gombra és csak tölt tölt tölt...... de cseszik megjönni az sms xD
  • bboyatty
    Mind a kettő az szerintem. Nekem a Charger jobban tetszik kinézetre azért vettem azt.
  • IDFMAXIMUS
    szerintetek melyik vadabb ? charger RT vagy Challenger Rt ???
  • bboyatty
    Megnéztem és nekem ment EU-n is, gyémántoztam meg vettem egy Charger-t is. Még van egy garázshelyem, maja még arra is kigondolok valamit...
  • Quqa
    Nekem megy amcsi szeron vok.
  • bboyatty
    Megy már ez a szar? El szeretném verni a boostot.:)
  • barack1997
    az a suzuki közel sem gyári.. a VTi meg igen..
  • chris1997
    Szííp.
    Ezt kéne behozatni de gyorsan ebbe a mocsokba :D
  • Quqa
    Miért ne lenne természetes ha aValentin-ost veszed az ilyen.

Persze csúnya a Suzuki, hát persze.

Megpróbálom feltenni utoljára azt az AMG Mercit hátha sikerül, mert eddig nem akarta, ha most sem ott a linkben, az csak szép má.