Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Káromkodást kitöröltem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Balathruin

5.

Project D|Rare Car Collector|

Driverkiller30 egy kérdés ha már whispert nem veszed észre 😄 Te mindegyik másik drivereden nyomod a levelup hacket vagy mi a csudát?
Azaz.

Szerintem ez a drift verzió vagy nem tudom mi <#fejvakaras>
Nekem ez van:

* Egyelõre - HG Bácsi <#nezze>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

<#taps>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

ÉS mind mást tartalmaz? 😮
Ki?/Mi? a forrásod ??? Annyi számomra biztos hogy nem Geulach
Jól néz ki mindegyik. <#buck>

Akkor félek hogy ebbõl ismét SB import lesz. Mert nem bírom<#rinya> kiiii

Egyelõre 4 ProStreet Vinyl csomagról tudunk eddig :/

Mikor? Hol? Miért?

Hopp, sutyerákok

<#duhos2><#puszis><#nezze><#hehe>

ke', mi? 😄

Letöröltem a Worldöt. Szerettem volna legalább visszatérni kicsit TH-zni, de még mindig bannolva vagyok a Charger/Cayman-incidens miatt. És még egyszer nem fogom felépíteni a nevemet, ami nagyjából másfél-két év alatt kialakult. Akik továbbra is kitartanak, a romló feltételek ellenére is, azoknak jó szórakozást.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Köszi! Hát nekem, lehet hogy minden gyártó megvan. Személy szerint nem sok használhatót találtam bennük. (Talán még az Audi ami bejövõs) És bizony a lengyel import idején kaptam rá az SB-re. Most úgy vagyok vele, hogy havi pár ezrest amíg birok, vagy belefér, akkor ráteszem. Nekem ez nem az egyik játék, hanem az egyetlen. :-)

EDI28! Ez kérdés vagy megállapítás? A snowflake porschék nekem megvannak. Volt más is? (Esetleg még a Cinegébõl adtak ki valami télimatricást, meg egy Hummer is volt. De annak iszonyat idegesítõ a csingilingije)

ÁÁÁ még csak most kezdõdik az igazi élet <#hawaii>
Há' mán este van! <#idiota>

Nagyon jól néznek ki 😉 Ma este énis veszek egy 11.200 as packot 😊
Valakinek meg van az összes karácsonyi autó
Nekem kéne 1-2 gyártó csomag, meg a mostani, és el is lennék, de helyette marad a valentinos, meg a jetikabátos csaj 😛 Lengyel idõkben költöttem kb annyit mint most te, ilyen arányok mellett én nem támogatom az EA-t 😄 A Capri meg nagyon frankó autó, grat hozzá 😉

X

Szerintem marha jók. Ezek most tényleg jók. Az eddigi kötött márka csomagok, meg a télik, az kutyafüle. Meg hát a kis Capri sem esett rosszul. (2958Ft- Ford Capri, Noise Bomb vynil pack, USA neon (jól néz ki de minek?) PRESTIGE rendszám. Ja! 8000 helyett, most 11200 járt ennyiért)

Nah ezek jöhetnének nekem is 😉

X

Undorító, hogy nem bírtam ki.... <#hehe>

Ha valakit esetleg érdekel, itt vannak a Noise Bomb matricák (naggyon durván jól néznek ki, bár van köztük egy bugos is. Az csak egy négyzet és nincs felirat :-( ):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a legjobb <#taps> Meg mikor még az is lefagy
"NFSW LAUNCHER MÛKÖDÉSE LEÁLLT "

<#wow1>

Hááát ja. Van párja a játéknak, de nincs ellenfele.<#eplus2> NFS4Ever!!!!

Hát na..kell az ellenfél a játéknak, ha másban nem akkor ebben <#idiota>
Ugye? <#idiota><#buck> Olybá tûnik, hogy alszik vagy legalábbis szundikál a szerverük. Lehet filmnézés lesz mára. Vagy elõtte még megnézem mik a hírek az SB világában, hátha vehetnékem támad.

<#hehe>
Isten hozott! Azért így már mindjárt jobban tetszik ez a játék. Olyan, szinte mint a az imádott World-öm:
RIDGE RACER Drftopia_3216a748.exe mûködése leállt
<#worship>

tutuhawer
hááát... állítgatni kell, az nem kérdés. Restart, setup, ide-oda, tuttifrutti, szóval én is trükköztem, de az elsõ lépés a lengyel mod, anélkül minden mindegy, egy hulladék játék.
Leléptem <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát én azért agresszívabban bánok kormánnyal,azért bírt nálam 2 percet ez az ea produktum,mert zavar hogy én már rég kifordítottam kormányt maxra az meg felénél döcög...
Mazda furait élvezgetem most simracewayben amíg lehet,de már megvan a z4 gt3 is úgyhogy mostmár minden szép és jó..sokkal jobb végre versenyautóval,mint a már agyamra megy evoval menni... Tegnap gt2 bmw híjján evo-s hétvégi versenyben is részt vettem,annyira vigyáztam a másikra,hogy magamat K.O.-ztam ki...olyan "ügyesnek" érzem magam..
még van 2 béta kulcsom a Ridge Racer Driftopiához, ha kell valakinek

Engem a ProStreet Vinyl pack meg a Capri csábít.

Kiszedték az 50ezres Speedboost packot. Biztos a lengyel korszak után már nem érdeklõdtek annyian utána. <#mf1> Mondjuk 29ezer forintért nem is csodálom...

És csökkentették az árakat is. Mostmár 5.700-ért nem 8000-ret hanem 11.200-at kapsz, bár lehet hogy ez csak ideiglenes.
tutuhawer
azért jobb ez ilyen szempontból, mert a belsõ kormány pont úgy fordul, ahogy én fordítom. A kezet néha máshogy tartja, de ki figyeli... Idõvel már nem is kell kormány meg kéz, elvégre van sajátom is 😄 Amilyen videókat láthattál a youtube-on jó sokat, azok felét gameplay buzik csinálták, a másik felét amolyan mindenevõk vagy nfs-fanok. Õk ide-oda rángatják a kormányt-billt-kontrollert, én meg megvettem a komolyabb kormányok egyik legolcsóbbikát, és bizony ezt már lehet tekerni is, nem kell rángatni. Azér csináltam a videókat, hogy mindenki lássa, hogy kicsit én is fogom a fejem, hogy valaha még ide tettem be kis bósztot, mert a kormány + shift2 + a 2 éve is elérhetõ mod jó kikapcsolódás. Kihagytam egy jó lehetõséget, bánom is. 😞

Amúgy meg higgadt vagyok, mit idegeskedjek... A simracewayben volt szerencsém Agera R-t vagy 1000 lóerõs hotrodot is vezetni , utóbbit virsligumikon elöl, ahogy kell 😊 A többi már nem is olyan nehéz 😄 A shiftben meg fõleg nem nehéz, mert azért a valóstól messze van, csak a szarból lett egy elég élvezhetõ, játszható, a videó alatt ott is van:
thanks to polish tyre mod.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kísértetiesen hasonlít a pro streetes pályára ..már akkor is rég lusták voltak dolgozni 😄
+egy kérdés ami felmerült bennem:Te vagy ilyen higgadtvérû vagy a játék tekeri olyan tempóban azt a kormányt ahogy kedve tartja ?
pont most mentem rajta én is 2 kört, hogy megnézzem a KKZ kombót, igaz csak single-ben.

nem müködik a stat oldal már megint. a 2.44 PU nélkül jó idõnek számit egy 784-es zondával?

Egyébként most próbáltam az S-es pályára menni, de eddig 3/3-szor kidobott <#vigyor2>
tutuhawer
hejjjha , az gáz <#falbav><#nevetes1>
Igazából csak egy hsz-t olvastam el, és máris mondom, offolok egyet, mert miért ne.
Legközelebb visszaolvasok rendesen <#eljen>

jó videó, de mi a lexusokról beszéltünk 😊

is300 vs is350

tutuhawer
Épp most tettem fel a videót a 350Z-vel a Shift2-bõl. Nem is olyan könnyû a hátsókerék-meghajtású gépekkel. Ésszel kell nyomni, tetszik.
youtube Nem is olyan gyors, nem is olyan precíz futam, de az enyém 😊

Lesz@rom hogy hívják, ne használja mert: &$^% $&%# ^^$^% *&% ^%^& %^* , csak ennyit akartam 😊