94802
  • kruger445
    Nna, visszatértem Erdélyből. Üdv újra mindenkinek.
  • BrianSpilner14
    Szerintem tök király az Evo X ha a teljesítménye is legalább olyan mint a festés rajta akkor brutalit :D
  • tutuhawer #32695
    nem elég, hogy ez tényleg privát, még ráadásul a szenzációs AMS Lancerhez linkelte Brian... (vagy Hitman - ki tudja, ki kinek a profiljával mikor melyik gépről lép be ) Szóval lehet, hogy bepillantok még ma délután, de ha nem , akkor majd holnap reggeltől kezdve. Addig főleg Brian dicsérje a Micsut, ami kicsit még tán hasonlít is az eredetire, és vért okádtam, hogy mindkét oldal kész legyen
  • Undertaker189
    Ott max az lehet a baj hogy gyenge a neted
  • kowavega
    ha már a privátüzenet formája ismeretlen, legalább olvasd el amit írt 4-5 hozzászólással lejjebb
  • BrianSpilner14
    Cső Tutu ma hogy érsz rá fellépni egy kicsit a world re?
  • chris1997
    Legalább Demon van szarba nem pedig én
  • JuhaAasz
    bocsi, közbe látom speeddemon alákommentelte facebookon, hogy már ez is finomhangolt
  • JuhaAasz
    még nem történt meg, csak fogják retune-olni
  • tutuhawer #32688
    Halihó, ha már kicsit finomhangolták a gépet, befejeztem a festést rajta.
  • JuhaAasz
    jobb is, mert nem akarsz engem megérteni...nagyon nem
  • Gam3r
    Sziasztok!
    Valakinek majd valamikor nem lenne kedve összeülni egy kis versenyre???
    Kipróbálnánk, összevetnénk pár autót, közben jót szórakoznánk.
  • Ryder159
    Egyáltalán nem kevés az a gép. Menj a beálításokba, és a social-ban az Enable free roam filter-et kapcsold be
  • tutuhawer #32684
    most térek magammhoz, és most érek a fórumhoz:
    szerda, szombat, vasárnap meló van, csütörtökön esetleg tudok este is érkezni. Pénteken nem. Beszélni meg ráérek ma többször is.
    Hey
  • CortezK2
    Ott valami más a gond. Nekem jóval gyengébb, és nincs baja.
  • Balazs15
    hello

Kevés a laptopom ehez a játékhoz ? mert lowon és mediumon is beszaggat kb ugyanannyira
    i5-2410,4gb ddr3, Geforce gt540m ,win764bit
  • Quqa
    Megint belemész egy parttalan vitába mint a Crysis-nél, leírtam 3+2 ezen mit nem lehet érteni, nem IGC-s írtam mert akkor azt írom 5×1*-ost, de ha kötekedni akarsz rossz lóra tettél, mert ezennel befejeztem a témát.
  • BrianSpilner14
    Heló Tutu neked mikor lenne majd jó akkor beszélni egy pár dologról?
  • HELM13HUN
    szép a Rhinod Kowavega !! :))
  • JuhaAasz
    quqa...te nem egy síkon élsz velünk úgy látom...különbség van a között is, hogy az 1, 2 3 csillagosok hány %-kot adnak pl. ezért nem a csillag a fontos, hanem az adott secundum, az adott %...mivel, szintén egy példával élek, legyen PERFECT START:

3db 1*os=3sec, 1db 3*os=4sec, tehát hiába mindkét kocsiba 3*nyi van, mégse egyforma, ÉRTED?!

meg leírtam már, de leírom mégegyszer mert NEKED is reggel volt...

idézet a #32591

"És van e perfect vagy mi, mert ha beleteszek 5*-ost"

tehát ezzel azt mondod, van 5*os skill...oké
  • illesgergely
    Gratula
  • trakk
    Reménykedjünk, aztán táncsak lesz valami.
    Panamera pofás a dög, a SUV meg így már szinte tetszik is (csak az a fránya rakétavető...).
  • kowavega
    igazad is van meg nem is.. tény, hogy kurva régóta ülnek a cseten, nekem hiányzik is, nagy szájkaratés vagyok.. :) de mi a jobb? 2 naponta feltörik, vagy kitalálnak valamit amitől nem fogják tudni többé felnyomni.. (nem tudom, hogy ez lesz-e, de megelőlegezem nekik a bizalmat a törhetetlen cset felé)

Más: Rhinomrol, panamerámrol vélemény/kritika?
  • tutika14
    Mit találtam XD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://ezlol.eu/wp-content/uploads/2012/07/Merj-nagyot-%C3%A1lmodni.jpg
  • trakk
    Ami nekem a leginkább böki a csőröm, az mégiscsak a chat... A skillrendszerrel megbékéltem, szükség is volt rá a T4-ek miatt, az ultráknak örültem, legalábbis mikor bekerültek nyerhető alkatrésznek, boostból meg ha kaptunk akármennyit is, én mindig örültem neki. De az, hogy 3 (vagy 4, nem tudom pontosan) hónapja "javítás alatt van" a chat, az számomra kissé nevetséges.
  • kowavega
    sokan szídták, hogy miért csak azt adták..
  • noblem1983
    Más MMO-kban nem tudom adnak-e ennyi mindent bár igaz el is vettek de az ultra cuccoknak mindenki örült mikor a skillrendszer bejött. Boxter szar???
  • kowavega
    Tény, hogy nagyon sok jó dolog is történt, és tény, hogy sok rossz, de jóból több van szerintem, viszont a rosszt sokáig bent hagyják, lassú a felfogásuk, azt nem szeretem amúgy amikor valaki mindenbe beleköt.. (ezt nem neked célzom, te tudsz érvelni..) Úgy általánosságban.. pl.: 1000 boostnál: miért csak ennyi? utána 750nél: bezzeg anno jófejek voltak, ezret adtak, boxsternél: miért ezt a szart? 1200 boostnál: miért csak ennyit...
  • trakk
    Igaz.
  • kowavega
  • kowavega
    a kettő nem függ össze... ultra alkatrészek?
  • trakk
    Chat channelek, oké, amik most levannak kapcsolva, mennyi is, 3, esetleg 4 hónapja, mert nem tudtak mit kezdeni a csethekkerrel?
  • chris1997
    De jó.. nagyon gyorsan kell elkapni. De több Bizonyítási T.E-t nem megyek X)
  • kowavega
    nem jó a módszer
  • kowavega
    új skill van akinek bejön, van akinek nem... cset channelek?!

Panamera végleges verzió (asszem)
  • trakk
    Direkt írtam, hogy azt nem számítom az újdonságok közé... de tény, hogy abból van dögivel.
  • chris1997
    Sok autó
  • trakk
    A Treasure Hunt okés, azt kifelejtettem. Az új skillrendszer szintén újdonság, bár én részben visszalépésnek könyvelném el. És ezeken kívül mi újdonság van még?
  • kowavega
    +új TH+új skill+vannak még azért dolgok...
  • trakk
    Egy év alatt (az autókat leszámítva) két új TE-futamban kimerült az új tartalom. Szerintem ez jól tükrözi a fejlesztők hozzáállását.