94802
-
kruger445 #32697 Nna, visszatértem Erdélyből. Üdv újra mindenkinek. -
BrianSpilner14 #32696 Szerintem tök király az Evo X ha a teljesítménye is legalább olyan mint a festés rajta akkor brutalit :D -
#32695 nem elég, hogy ez tényleg privát, még ráadásul a szenzációs AMS Lancerhez linkelte Brian... (vagy Hitman - ki tudja, ki kinek a profiljával mikor melyik gépről lép be ) Szóval lehet, hogy bepillantok még ma délután, de ha nem , akkor majd holnap reggeltől kezdve. Addig főleg Brian dicsérje a Micsut, ami kicsit még tán hasonlít is az eredetire, és vért okádtam, hogy mindkét oldal kész legyen -
#32694 Ott max az lehet a baj hogy gyenge a neted -
kowavega #32693 ha már a privátüzenet formája ismeretlen, legalább olvasd el amit írt 4-5 hozzászólással lejjebb -
BrianSpilner14 #32692 Cső Tutu ma hogy érsz rá fellépni egy kicsit a world re? -
chris1997 #32691 Legalább Demon van szarba nem pedig én -
JuhaAasz #32690 bocsi, közbe látom speeddemon alákommentelte facebookon, hogy már ez is finomhangolt -
JuhaAasz #32689 még nem történt meg, csak fogják retune-olni -
#32688 Halihó, ha már kicsit finomhangolták a gépet, befejeztem a festést rajta.
-
JuhaAasz #32687 jobb is, mert nem akarsz engem megérteni...nagyon nem -
Gam3r #32686 Sziasztok!
Valakinek majd valamikor nem lenne kedve összeülni egy kis versenyre???
Kipróbálnánk, összevetnénk pár autót, közben jót szórakoznánk. -
#32685 Egyáltalán nem kevés az a gép. Menj a beálításokba, és a social-ban az Enable free roam filter-et kapcsold be -
#32684 most térek magammhoz, és most érek a fórumhoz:
szerda, szombat, vasárnap meló van, csütörtökön esetleg tudok este is érkezni. Pénteken nem. Beszélni meg ráérek ma többször is.
Hey -
CortezK2 #32683 Ott valami más a gond. Nekem jóval gyengébb, és nincs baja. -
#32682 hello
Kevés a laptopom ehez a játékhoz ? mert lowon és mediumon is beszaggat kb ugyanannyira
i5-2410,4gb ddr3, Geforce gt540m ,win764bit -
Quqa #32681 Megint belemész egy parttalan vitába mint a Crysis-nél, leírtam 3+2 ezen mit nem lehet érteni, nem IGC-s írtam mert akkor azt írom 5×1*-ost, de ha kötekedni akarsz rossz lóra tettél, mert ezennel befejeztem a témát. -
BrianSpilner14 #32680 Heló Tutu neked mikor lenne majd jó akkor beszélni egy pár dologról? -
HELM13HUN #32679 szép a Rhinod Kowavega !! :)) -
JuhaAasz #32678 quqa...te nem egy síkon élsz velünk úgy látom...különbség van a között is, hogy az 1, 2 3 csillagosok hány %-kot adnak pl. ezért nem a csillag a fontos, hanem az adott secundum, az adott %...mivel, szintén egy példával élek, legyen PERFECT START:
3db 1*os=3sec, 1db 3*os=4sec, tehát hiába mindkét kocsiba 3*nyi van, mégse egyforma, ÉRTED?!
meg leírtam már, de leírom mégegyszer mert NEKED is reggel volt...
idézet a #32591
"És van e perfect vagy mi, mert ha beleteszek 5*-ost"
tehát ezzel azt mondod, van 5*os skill...oké -
#32677 Gratula -
#32675 Reménykedjünk, aztán táncsak lesz valami.
Panamera pofás a dög, a SUV meg így már szinte tetszik is (csak az a fránya rakétavető...). -
kowavega #32674 igazad is van meg nem is.. tény, hogy kurva régóta ülnek a cseten, nekem hiányzik is, nagy szájkaratés vagyok.. :) de mi a jobb? 2 naponta feltörik, vagy kitalálnak valamit amitől nem fogják tudni többé felnyomni.. (nem tudom, hogy ez lesz-e, de megelőlegezem nekik a bizalmat a törhetetlen cset felé)
Más: Rhinomrol, panamerámrol vélemény/kritika? -
tutika14 #32673 Mit találtam XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://ezlol.eu/wp-content/uploads/2012/07/Merj-nagyot-%C3%A1lmodni.jpg -
#32672 Ami nekem a leginkább böki a csőröm, az mégiscsak a chat... A skillrendszerrel megbékéltem, szükség is volt rá a T4-ek miatt, az ultráknak örültem, legalábbis mikor bekerültek nyerhető alkatrésznek, boostból meg ha kaptunk akármennyit is, én mindig örültem neki. De az, hogy 3 (vagy 4, nem tudom pontosan) hónapja "javítás alatt van" a chat, az számomra kissé nevetséges. -
kowavega #32671 sokan szídták, hogy miért csak azt adták.. -
noblem1983 #32670 Más MMO-kban nem tudom adnak-e ennyi mindent bár igaz el is vettek de az ultra cuccoknak mindenki örült mikor a skillrendszer bejött. Boxter szar??? -
kowavega #32669 Tény, hogy nagyon sok jó dolog is történt, és tény, hogy sok rossz, de jóból több van szerintem, viszont a rosszt sokáig bent hagyják, lassú a felfogásuk, azt nem szeretem amúgy amikor valaki mindenbe beleköt.. (ezt nem neked célzom, te tudsz érvelni..) Úgy általánosságban.. pl.: 1000 boostnál: miért csak ennyi? utána 750nél: bezzeg anno jófejek voltak, ezret adtak, boxsternél: miért ezt a szart? 1200 boostnál: miért csak ennyit... -
#32668 Igaz. -
kowavega #32667 -
kowavega #32666 a kettő nem függ össze... ultra alkatrészek? -
#32665 Chat channelek, oké, amik most levannak kapcsolva, mennyi is, 3, esetleg 4 hónapja, mert nem tudtak mit kezdeni a csethekkerrel? -
chris1997 #32664 De jó.. nagyon gyorsan kell elkapni. De több Bizonyítási T.E-t nem megyek X) -
kowavega #32663 nem jó a módszer -
kowavega #32662 új skill van akinek bejön, van akinek nem... cset channelek?!
Panamera végleges verzió (asszem)
-
#32661 Direkt írtam, hogy azt nem számítom az újdonságok közé... de tény, hogy abból van dögivel. -
chris1997 #32660 Sok autó -
#32659 A Treasure Hunt okés, azt kifelejtettem. Az új skillrendszer szintén újdonság, bár én részben visszalépésnek könyvelném el. És ezeken kívül mi újdonság van még? -
kowavega #32658 +új TH+új skill+vannak még azért dolgok... -
#32657 Egy év alatt (az autókat leszámítva) két új TE-futamban kimerült az új tartalom. Szerintem ez jól tükrözi a fejlesztők hozzáállását.