94802
-
HITMANHUN #32745 ja csak vikivel mentünk és fullos volt a befutó semmi más nálla ő nállam én nyeretem ezt muttattam meg neki -
noxwill #32744 Szerintem azt akarta megmutatni hogy legyőzte a képen látható 3. helyezettet, csak szarul sült. -
#32743 megnyert egy futamot. (bug)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baszd meg -
#32742 Ezt most nem kötekedés hanem kíváncsiság céljából kérdeztem! (Mielőtt valaki megint nekem esne) -
#32741 Ezt most megint például miért volt jó kirakni? -
norby9201 #32740 Jó dög a chevelle,de sose lesz elcamino szinten :D -
kaoszgolyo #32739 A Chevelle felhozható El Camino szintre, vagy nem véletlenül T1 az egyik és T2 a másik? -
Quqa #32738 Én meg veled mentem már rég (talán már nem is tudsz jól menni? )! A keresetted meg mára ígért valami gurulást, még fent.
Más hol van az a mappa és mivel kéne megnyitni (PH-ról)? -
#32735 Én TCMKrisztiánt várom majd groupba a napokban.. Olyan régen beszéltem vele -
BrianSpilner14 #32734 mindenkit szivesen várunk -
BrianSpilner14 #32733 csao jössz groupba ??? -
kruger445 #32732 Skyline-szindróma. -
#32731 szép a kocsid, ajha. Én azért nem vettem meg még soha a Z34-et, mert nem tetszik, de egész pofásan mutat innen nézve. Mindenesetre nem veszem meg, annyi pénzem nincsen felesleges. -
#32729 pofás , versenyautó filling .. csak 1 trágya mint több szeretet autóm a worldban -
noxwill #32728 Hát most próbáltam a 370Zmet újra. A kezelhetősége sokkal jobb de a sebessége és gyorsulása még mindig bullshit....
-
kowavega #32727 ha majd egyszer lesz végre chat, akkor jusson eszedbe, hogy mikor belépsz a játékba, első dolgod az legyen, hogy beírod: /join gn 3
-
#32726 Ha gondoljátok vegyetek fel, versenyezzek már magyarokkal is. -
#32725 Kreatív a névválasztásomI ez vagyok én. Nem pontos a statisztika. -
kowavega #32724 írd be neki a játékbeli neved -
#32723 szabi nekem is megcsinálod, hogy a nevemnél ott legyen hanyas szintvagyok meg milyen autóm van? -
kowavega #32722 M6, és M6 convertible bug a visszapillantó -
veszettróka #32720 visszapillantókra kötött kis masnik cukiak. -
#32719 A rendőrök egyre keményebbek lesznek minél nagyobb a szinted? most 8as vagyok, 1es autóval. most löknek félre, elüt a rhino és úgy körbevesznek hogy nem szabadulok. Az a piros csík meg röhely, rég elhúzok már előlük mikor kiállít a versenyből.
Ja és autót hol vegyek? Csak prémiumos autókat ad a car dilerbe tier 1től 3ig. 80000pénzem van mégse tudom hasznosítani. -
kowavega #32718 köszi, a végén (labda, garde) látszik, hofgy már fáradok, majd csinosítgatom ha lesz időm -
#32717 irigylem a türelmedet -
kowavega #32716 -
kruger445 #32715 Mikor olvastam reggel az infót, hogy a 370Z visszatért és újra is lett húzva, már a fejemben volt a saját folytatás: "...és ugyanannyira gyenge ellenfél lesz, mint eddig volt". Ahogy olvasom a bejegyzéseket, nem lőtte mellé. -
#32714 hát nem lett jobb töle mediumon 100 fölött van az fpsem highon 60 de az egész akadás ugy néz ki mintha pl kanyarodnék és a háttér utána mozogna mitha utána huzná kis késésel.. kicsit furcsa megfogalmazás igy de remélem azért érthetö :S -
#32711 én nem indítom el egy ideje a gameboostert, mert azt gondoltam, tök mindegy. A videófelvevőjét megnézem holnap, meg az FPS-t is figyelem majd, hogy nő-e tőle. Nekem 25 és 30 közt mozog, ha füstölök, akkor leesik, az egyenesekben meg magasabb kicsit. -
#32710 tweakeljetek, én majd kipróbálok valamit. van egy teljesen minimális beállításokkal játszódó videó.
-
CortezK2 #32708 Ajjaj, ne legyen igazam, de ez a dolog ismerős. Egyik haveromnak is sokkal jobb/újabb gépe van, mint nekem, és neki is folyamatosan szaggat free roamban és versenyen egyaránt. Próbáltunk mindent, újrarakni az egész játékot, driver frissítéseket, beállításokat buzeráltuk, de sehogy nem sikerült megoldani, el is ment tőle a kedve. Nagyon remélem hogy veled nem ez van! -
#32707 nem fut semmi :S kb most raktam újra a gépet Social Free Roam Filter-t is bekapcsoltam de ugyanúgy beakad sajnos -
#32706 Az a ping tökéletes, szóval nem ott lesz a gond. Nem fut valami a háttérben, ami esetleg megfogná a gépet? Egyébként az meg tudja akasztani a játékot, amikor új autókat kell betöltenie free roam-ban, próbáld meg a VFERII által is javasolt Social Free Roam Filter-t bekapcsolni. -
#32705 megint irok köszi a válaszokat itt tényleg nem a géppel lesz baj mert minden felbontáson kb ugyan annyira akad be...mediumon 60 fps em van söt highon is 55 körül ugrál...de akkro nem tudom mi lehet a hiba a netem 25mbps(UPC) os szoval ez is elég erös :S és hiába teszem ujra a gépet ugyan ugy megmarad a hiba valami ötlet???elég zavaroak ezek az apro beakadások :(
lehet a pingel van a baj annyira nem értek hozzá speedtest szerint a ping 14ms Jitter3ms és valami B*os osztályozta le -
#32704 nem nézed a híreket , dover and lepuson privátban Bencével nyertem. Hogy melyik autóba teszem... háááát nálam ez a hierarchia kérdése. Az E30 meg új fiú, skyline-supra-350Z a sorrend körülbelül. Tehát egy ultra piros felfüggesztés a skyline-ba menne és nem a toyotába, illetve pro tuned piros gumi a suprába, nem pedig a BMW-be. A sárga istencsászár motor pedig a Mitsubishibe megy, mert az ilyenre épül, a lengyel import előtt már PRO Sport átlagos tuning volt benne. Látod, engem észérvekkel nem tudsz meggyőzni, hogy úgy játsszak, ahogy ők mondják, és én bizony azt tuningolom, ami érzek. Ami nagyon csúnya, hogy ha kapnék egy ultra sport turbót szép színben, az belemenne az R34-be, és ha másnap megkapnám a tuned verzióját, akkor az is belemenne, az E30 meg vár egy évet rá. A Nissan meg már majdnem másfél éve vár ilyen alkatrészekre. -
Quqa #32702 Ultra motor és turbo kár abba, inkább tartogattad volna az E30-ba, bár abba nem az a moci való, egyáltalán honnén van néked ilyesmi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bárki bármit mond, én most ezt tolom, hiányzott már a keresztben csuszás, és itt az EVO pöpecül gurul.
-
#32701 Ezeket a reedem kódokat hova kell beírni?
-
#32700 Pár napja töltöttem le ezt az nfs-t. Egész nap ezzel játszottam az első nap. Semmi hibaüzenet, minden ok volt. Nyomtam az outrunokat. Aztán másnap mikor belépnék, már a belépéskor fura dolog történt, volt kb 70000 pontom és megakart vetetni a program mindenáron egy autót. Megvettem egyet és kidobott hibaüzenettel, újraindítom, a megvett kocsi sehol, de most rendesen belépett. Na így már jó lesz, gondoltam én. Csak aztán egy darab versenyt se tudtam végig játszani mert mindig kidobott valami hibaüzenettel. Ezzel el is ment a kedvem ettől a játéktól egy pár napra. Kicsit most wanted-ra emlékeztet ami nem baj mert az volt az utolsó nfs amit még szerettem.
-
#32699 nekem minden rendben volt, a BTW viszont nincs rendben BTW.... nagyon nincs - szerintem. Nem akarok ideológiai , poiltikai témákból OFF-ot, mert Szabi jó srác, nem basznék ki vele -
Blint #32698 Btw, nincs valami megerősítés arról, hogy a loading screen fagyást, 0 repu/pénz bugot javítják-e mostanában?
2 napja játszok újra, de már rohadt idegesítő! Főleg, hogy 1 óra játék alatt 5x kell újraindítani a játékot!
Mióta vannak ezek a bugok?