94802
-
kowavega #32656 Most követtem el.. Kasztnikkal még dilemmába vagyo, hogy akarok-e rá, és melyiket ha igen
-
Blint #32655 Mennyi bug!
Ezzel a játékkal foglalkoznak még, vagy csak fut a server azt jólvan? -
BrianSpilner14 #32654 Volt ezelőtt kb már 3 hónappal is ilyen azt is tudom hogy lehet erre rájátszani :D Motolife-nak már elmondtam hogy kell ezt csinálni :D Annyi az egész hogy elsőnek érj célba és mikor a másik célbaér abban a pillanatban kell nextet nyomni:valamitt mindig ad a kártya mellé plussz power up ot , skillt vagy tuningot (am 3X annyi pénzt ad mint egyébként adna) -
#32653 Hát emberek, úgy néz ki, felfedeztem egy új bugot, ami kivételesen nem hátráltat. Nem egyszer vettem már észre, hogy High Stakes után kaptam egy skillt, a raktárban viszont volt még mellette egy új. Ma meg valaki más hívta fel a figyelmemet a Ventura rugóra, amit a Rolling Fortress mellé kaptam.
Szóval igen, már van ilyen is. -
#32652 Igen jól látod.
Sajna alkatrészem nincs semmi.
Így aztán csak minimális van benne.
-
mamiya70 #32651 WEREWOLF, jól néz ki az a SUBARU :)
Jól látom, hogy inkább csak optika van rajta és alkatrészekkel nem nagyon combosítottad? -
kowavega #32650 fél héttől hastings superbeevel? :) írjatok rám ha mehet -
Bukullusz #32649 Ezer köszönet, most már tényleg jó. -
B13A6 #32648 style-t válts,úgy majd találsz néhány megvehetőt... -
Bukullusz #32647 Megnéztem ezt írja ki. You have 2 car slot available. Akkor van még 2 helyem, de autót meg csak boostért tudok venni mindegyik kategóriát végignéztem. -
Bukullusz #32646 Az volt ráírva a 2. helyre hogy level 12 vagy 500 booster kell hozzá. Elértem a 12-őt akarom venni a 2. kocsim és azt írja hogy unlockoljam a helyet, de már nem mutatja hogy zárva lenne. Azért köszönöm -
B13A6 #32645 Elvileg 50-ig 3 ingyen helynek kéne lennie,de nem tudom melyik lvl-ken unlockolja... -
B13A6 #32644 Alapból azt csak hiszed,hogy 5 kártya közül választasz,mikor beérsz a célba már megvan ,hogy mit fogsz húzni.... -
Blint #32643 Ha nem mutatja akkor is megkapom a kártyát is?
Ez esetben mit kapok, ha nem is tudok pörgetni? O.o -
Bukullusz #32642 Az én kérdésemre is válaszolna valaki? -
Bukullusz #32641 Eddig mindig kaptam kártyát. Az tény hogy néha nem mutatja a reput meg a pénzt de attól még megkapod. -
B13A6 #32640 Csak simán szar,ha 0 repet meg casht ír akkor is az esetek óriási többségében megkapod,kártyával ugyanígy... -
Blint #32639 De most az első helyért nem jár mindig kártya pörgetés. vagy hogy van ez most? -
Bukullusz #32638 Vannak hibái az biztos. Nekem még soha nem lépett ki, csak a töltés résznél szokott beragadni. -
Blint #32637 Ez a játék tényleg ekkora szar lett?
Befutok elsőnek, klikkelnék a Next-re, és bumm, kilép a francba...
-
#32636 mert a fórumban volt , azaz a munkahelyemen, Most pedig lelépek, este jövök. Addig segítsetek okosan a kérdezőknek. Csá -
BrianSpilner14 #32635 Ok :) -
chris1997 #32634 Késöbb.. Most mással megyek, aztán majd folytatjuk :) -
BrianSpilner14 #32633 Hallod Chris ha van kedved mehetnénk megint egy keveset vagy felőlem sokat is :)
-
BrianSpilner14 #32632 Én tegnap voltam fent de nem találtam sem Tutut sem Tucs95 öt és ezért léptem le am boccs hogy nem vártam :(
-
Blint #32631 Én most kezdtem el újra játszani, de feltűnt pár dolog ami eddig nem jelentkezett:
1. Rohadt sokat tölt a versenyek előtt. Már majdnem több ideig tart a betöltés, mint maga a verseny!
2. Van hogy be sem tölt, hanem csak cikáznak a fények a töltő képernyőn még ki nem lövöm a játékot!
3. Nem számol a verseny vége után reput és pénzt! tehát 0-át mutat mindkettő, akkor is első vagyok! Kb 10 alkalomból 8x van így.
4. Volt olyan, hogy verseny vége után nem adott be kártyákat kipörgetésre. Még akkor sem ha első vagyok!!
Nektek is vannak ilyen jelenségeitek?
-
Bukullusz #32630 Sziasztok! Nem rég kezdtem el játszani a játékkal és lenne egy olyan kérdésem, hogyan juthatok a második autómhoz? 13-as szintű vagyok azt írta, hogy kapok egy új helyet de csak boostért tudom megvenni. Akkor nem is lehet 2 kocsim ha nem fizetek érte? Köszi előre is a segítséget. -
#32629 Tegnap este 21 órától majdnem 23 óráig online voltam. Csak Brianspilner14 volt aktív, de ő meg akkor írt rám, amikor a lányaimat rendeztem és nem tudtam neki válaszolni.
Mire tudtam volna, kilépett.
URAIM!
ÉN MINDEN ESTE DURVÁN 22 ÓRA MAGASSÁGÁBAN OTT LESZEK A PÁLYÁN! HA valamiért nem válaszolok, akkor türelem, mert a lányaimmal kell valamit vacakolnom. -
chris1997 #32628 bizony..
Néhány meg TCM-en... -
#32627 vagy nem itt lógnak nagyrészt hanem a ph-n is -
Quqa #32626 Úgy látszik még mindig reggel van számodra az 5* az 5* nálam 2+3=5 kit érdekel a sec. (nem arról beszélek ÉRTED!! ). vagy a % ami mindenhol más és más.
Más: ha már jó versenyzőkről beszélünk ne feledjük NFree-t, Szarmatracot, VZSO-t hogy többet ne is soroljak Tutu tud még 1000+1-et, csak ök vagy nem fórumoznak vagy csak a PH-n. -
tutika14 #32625 Ja. :D Már csak az a buta jogosítvány kéne :) holnap kresz vizsga és remélem még a nyáron meg lesz a jogsi :S -
#32624 és az honda lesz , beszerzünk neked valamit ha oda kerülsz csak szólj -
JuhaAasz #32623 hát ez a jövő magyarországtól, az eutól meg eurótól meg sokmindentől függ :D leginkább egy RS focust szeretnék, egy zöldet, de mivel nincs pénz, ezért az első kocsim nemhogy RS nem lesz, pláne nem ford, max zöld :D és egyetlen dologra lesz képes, mégpedig, hogy lassacskán elvigyen A-ból B-be :D egyébként a családi opel corsa megöröklésének is nagyon örülnék :D -
gyeprefos007 #32622 Itt van 2 kép az enyémről.
ég sok rajta a javítanivaló. pl küszöbök cseréje... meg kap majd 1 sport kipufogódobot. amit már megvettem: -
#32621 baszod 20 k km az nem sok megkímélt az tuti , anno az első hondámba a crx be csak 1,5 év alatt raktam 14 ezret kezdő jogsival -
BrianSpilner14 #32620 Jó lenne ha csinálnál 1 helyet :) -
chris1997 #32619 max privátra :)
De ha nagyon szeretnéd, kotrok egy helyet... -
BrianSpilner14 #32618 én fent vagyok :D
jelölj ismerősnek: brianspilner14 -
tutika14 #32617 Mit tervezel? :D