94802
-
HELM13HUN #32788 Szerintem nem lenne jó , ha megint ilyen teljesítsen mindenki pár nap alatt dolog lenne ,mert senki sem tud(hat)ja ,hogy igaz -e vagy sem ..
Utána meg megmondják,hogy mi lett volna a nyeremény és esz a fene mindenkit...:// -
janihunk #32787 Azta, remek. Remélem lesz RX8 leárazás. -
chris1997 #32786 Bent vagyok :P -
BrianSpilner14 #32785 Valaki nem tudja véletlenül milyen PC kormánnyal kompatibilis a world? -
noxwill #32784 Akkor marad most a Cry2 hentelés -
chris1997 #32783 Bár a Log in necces.. XP -
BrianSpilner14 #32782 Ezaz !!!! -
chris1997 #32781 Szerver Online! -
BrianSpilner14 #32780 Azért az szép lenne mindenki lassan megfeledkezik a T4 es hírekről és ők meg bedobnák a szülinapra a T4 et és az 1000000 dolláros autó ami IGC s lesz egy T4 lenne (olyan tulajdonságokkal mint egy GT3 rs 3 kulcsos tuningokkal ) na ha ez lenne beesne az eső :D -
CortezK2 #32779 Az se rossz Még a végén kiderül hogy jól jártunk a karbantartással :P (azé' jó lenne ha már elfogyna a vödrös csirke, és visszanyomnák a szervert ) -
chris1997 #32778 Nekem meg rekordot dönteni HP-ban(offline :P) és Trackmania-ban. -
CortezK2 #32777 Áááá dehogy, ráér az még :D Legalábbígy volt időm lenyomni egy endurance versenyt GT5ben -
chris1997 #32776 10:30 múlt... mehetne online a szerver.. :P -
chris1997 #32775 Hát a dupla cash működik azt aláírom.. de a partok akkor, ha kedve van X) -
BrianSpilner14 #32774 De igaz Chris műkszik a duplázás és a rejtett tuning? Ja pl te ultra váltót nyitottál 8 12 4 est ha jól emlékszem :D
-
BrianSpilner14 #32773 Nekem összesen kb vagy 110 db nitrót adott :) -
chris1997 #32772 Jaja. De több T.E part nem(60 nitrót tejeltem ki belőlük)... X) -
BrianSpilner14 #32771 Nem tudom de én Tem Escapéval több mint 1000000 dollárt szedtem össze Chris megmondja :) Vele partoltunk kb csak vagy 15 3 kulcsos tuningot és 3 ultrát nyitottam meg egy rakat skillt -
kruger445 #32770 Úgy legyen! Rajtunk nem fog múlni. -
kowavega #32769 nem volt az annyira túlzó, mondták, hogy asszem 480 szokott lenni általában -
RED BULL F #32768 Ja, nálam is azt jelzi, hogy le vannak kapcsolva a szerverek -
kruger445 #32767 Csak amiatt, mert múltkor se jött össze. Persze, jó a kihívás keltése, meg a nyeremény se lenne kutya, de remélem, nem lesz annyira túlzó, mint a múltkori "700 ezer TE egy hétvége alatt" próba. Tudod, múltkor kicsit több, mint 500 ezer jött össze. -
BrianSpilner14 #32766 Nemár megint frissítenek valamit? -
kowavega #32765 igazad van.. mekkora gecik.. :/ (irónia) -
kruger445 #32764 Ha közösségi feladat alatt egy újabb menekülős versenygyűjtögetést értenek, akkor ezt üzenem nekik: -
#32763 óó bocsánat, nem figyeltem eléggé. most keltem fel, még nem volt meg a KV -
#32761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Next week is Need for Speed World's second birthday and we're going to celebrate big time!
We got a whole week of celebrations lined up starting Monday, July 23rd! During the entire week (over the weekend too) we're going to have give-aways every day, community events, community contests and challenges, a special two-year anniversary blog series, a community gaming session, and much more!
We're also going to introduce a new feature to the game on Tuesday, July 24th! If that isn't enough we have a couple of presents lined up for the NFS World community and a special anniversary edition Live Chat so you can find out what the future holds for the game.
One more thing...best to look us up this Friday too because more hints about the two-year anniversary celebration are coming!
Már várom a hétfőt.. -
#32760 ez viszont igaz... -
chris1997 #32758 Jó látni, hogy reggel leállás van, így legalább tudok reggelizni -
#32757 jaj neeeeeee, pedig most egész jó volt a játék, minimális szinkronhibával. -
Lycanon #32755 Amúgy kipróbáltam ezt a Bandicam progit... 1366x768-ban medium-on nem akaszt.
Viszont a kis SSD miatt nincs helyem, így kompromisszumos megoldásként maradt a 640x360....
A fraps-et még régebben próbáltam, de nekem sehogy sem vett fel, vagy hiba s kivágott.
De ez a Bandcam jónak tűnik... már csak arra kell rájönnöm, hogy az én hangomat is felvegye amit ptt-ben pofázok ha group-ban vagyok.
Elvégre a videokat inkább magamnak rögzítem, nem a youtube nézőknek...
Ami meg olyan, hogy mehetne (menne) netre, arra meg vagy a "kuss" marad, vagy valami zene, végső esetben semmi pofázás... -
Lycanon #32754 Na ezt nem értem... viszem bratyóm profilját, hogy meglegyen a 7-es szintje, az alap fejlesztésekhez, egyszer csak azt látom a chat ablakban, hogy szerver leállás lesz 4.30-tól... mondom kilépek, nehogy kivágjon... böngészek itt, a ph-n és nézegetem a főoldalát a world-nek, majd puff "server internal error"... -
#32753 NfsDrew azt mondta, Not planning. Nem tervezik, mi meg ugyebár nem is bánjuk, elvégre versenyzők vagyunk vagy mi... Aki driftelne és egyéb SPlayer játékmódokat szeretne, az tud NFS UG2-vel játszani.
Ez a modern UGround NFS, és szerintem a drift nem is kell bele
@Norby figyelj, a garázsban például leszarom, hogy szaggat, ott nem hibázok, talán összedobok egy videót. Ha igen, akkor a matricák mögé is nézünk, legújabb büszkeségem is benne lenne... benne lesz, csinálok egy videót. -
norby9201 #32752 Hát láthatod,hogy 1-2 kocsival körbeértem,370z-nél meg még a hátuljáig se értem el
Nem tudom miért csinálja...veszi-veszi egyszer csak fekete kép,és akkor jön a ctrl+alt+del
Megnézném a te kocsijaid is valami hosszabb vidiben,szeretem a te visszafogottabb matricázásod,de nekem úgy egy kicsit csupasz a kocsi,valahol közted és Werewolf között lehetek ízlésben -
HITMANHUN #32751 mit tudsz a közelgő drift pályákról mélyen tisztelt hírszerző uram??? nagyon megmozgatott a dolog mikor meghallottam -
#32750 nekem is szar mindig a videó. Egy darab fix beállításom sincsen. Mindig változtatnom kell, akár fraps, akár bandicam. A Szabi által felvetett ingyenes Gamebooster-féle videó tán jó lehet... Én ma kipróbálom, mert szívesen videóznék szarozás (értsd: szaggatás) nélkül. Például a játék legobb autóját is szívesen lekapnám még többször is, de korlátaim vannak ;-) -
norby9201 #32749 Kösz az inspirációt,én is feldobtam végre valamit a 370z-re. Sajnos eddig csak ennyit tudtam felvenni a fraps probléma miatt. 370z a végén. Tudom már láttátok a silviát,mustangot és az evo-t,csak akartam egy hosszabb vidit majd az összes kocsimmal,de amíg ezt csinálja frapssal addig nem fog menni. A többi majd egyszer elkészül,remélem.
-
HITMANHUN #32748 nem hiszem hogy folyton nyomogat tutu valós időket megy sokszor legalábbis mikor velem van groupba -
HITMANHUN #32747 döntetlent mentem viktorhungarival de mind a 12 futam 0.05 - 1 sec en múllot -
noxwill #32746 mondtam xddd