94802
  • chris1997
    Én kíváncsi vagyok, nem pedig egy kivi :D
  • SUNNY84HUN
    kiwi vagyok milyen akciók , ajándékok és leárazások lesznek szülinap fele
  • Quqa
    #32796 Ott van lejjebb a link. Köszi.
    De más is próbálhatja ez ingyenes (mint a teljes verzió is) nem vírusos, ellenőriztem.
  • chris1997
    Ok kösz. MSI beta?! Meglesem, csak most a google se jön be nekem, de az SG igen :D
  • Quqa
    Na, nekem ezzel a driverrel megy a MOMO: 5.9.129.0, viszont kipróbálhatnád fel e települ az MSI Beta és van e hangja.
    És még mindig semmi a World.NFS.com-on.
  • SUNNY84HUN
    új funkció : minden héten akciós bérlés a free chetre
  • Undertaker189
    Bevezetnek új funkciót? Már most félek mekkora baromságot fognak csinálni
  • tutuhawer #32821
    hoppá, ez komoly poén, nagyon tetszik :D Magam is kitaláltam este egy jó kis szóviccet, angol fórumba akarom elsütni, de elfelejtettem
  • HITMANHUN
    oksa
  • kaoszgolyo
    Este a Hold jön fel. És ez tuti, haver.
  • tutuhawer #32818
    igen, jövök. Várjatok. Ha nem jövök 21:00-ig, várjatok tovább
  • HITMANHUN
    este jöszz fel ?????? várhatunk ????
  • tutuhawer #32816
    ja, most vissza se lépek inkább.
  • BrianSpilner14
    kibaszott ??????
  • tutuhawer #32814
    hűha, a world oldala se jön be, hibaüzenet nélkül fagytam, valamit trükköznek. Mindenesetre váltottam jelszót, mert óvatos vagyok
  • RYAN012 #32813
    Szia!

Könnyen kilehet számolni, én úgy tudom, hogy 9 órával vannak visszafelé.
  • RED BULL F
    Valaki le tudná írni, hogy a következő napokban magyar idő szerint mikor lesz szerverleállás?
  • chris1997
    Szerverek OK nekem már.
  • Blint
    Szia!

Szeretnek kerni az NFS W forumba egy stat csik modositast!
    Sajna uj accot kellet csinalnom, igy uj driver nevem is lett: blinthun

Koszi elorr is!
  • B13A6
    ő hibájuk,várj míg jó lesz...
  • davidcs94
    Mi történt a world-el?
    belépek, látom az egyetlen, 50-es driverem, belépnék, erre autót kell vennem?
    remélem csak időszaki hiba, látom az összes pénzem, mind a 2,5 millió igc-t, de venni nem akarok
    mit csináljak, újrateleptsem?
  • kaoszgolyo
    Nem feltétlenül, mert a szabványos USB-s kontrolleremmel nem működött. Több program kipróbálása után a GlovePIE nevű cuccal tudtam beizzítani a kontrollert.
  • janihunk
    Csak mert az a szürke elégé lomhává tett nálam 3 járműt is, hiába ultra meg viszi fel a stat-ot. Egyszerűen sz@r.
  • BrianSpilner14
    Ha lesz piros akkor szívesen lecserélem :)
  • janihunk
    fék,kerék csere pirosra!
  • BrianSpilner14
    Itt a tuning kép :)
  • janihunk
    Tuningot!!
  • BrianSpilner14
    Ez az én kis Evorám :)

• janihunk
    JoyToKey progival bármilyen kontrollert támogat. Nekem is megy vele a PS2 kontrollerem.
  • janihunk
    Na mi a fene van, belépek és azt mondja vegyek autót-:D
  • Quqa
    Ja ezt mondom izé írom csak motorházról nem tudok menni, vagyis nem is szeretnék, mert nem látok ki, ki akar letolni multiban, persze szimulátorban én is kormány nézetből tolom az a fainos.
    A drivert majd később megnézem mert mennem kell, szerintem az alap van fent ami kell hozzá, nem emlékszem lett e frissítve.
  • chris1997
    Jó neked a MOMO?!
    Mid van Force Feedback?! És Win7-es? Hibátlan? Mert nekem a gézpedálon egybe van a gáz és a fék. Melyik Driverrel futtatod?
  • Quqa
    Ha már videó felvevésről volt szó az MSI Afterburner felvevője nálam 0% FPS visszaeséssel vesz az a gond vele, hogy nem vesz hangot csak a Beta verzió állítólag. Nálam viszont az valamiért hibaüzenetet ír ki. Valaki kipróbálhatná, itt a link hátha nekem a Win-el van valami gond. MSI Afterburner Beta
    Tutu te próbáltad a teljes verziót, ha igen nálad sikerült hangot varázsolni rá.

Más: a World oldalával mi van éjélkor sem jött be a News, most is csak pörög és pörög és semmi hír.

A logitec kormány elvileg megy, de csak motorház nézetről jó, mert hátulról késik legalábbis nálam, de billentyűről könnyebb, VZSO viszont G27-el lehagyott hazain ami eddig senkinek sem jött össze, ha rendes gk.-val megyek.

Nox nálam a MOMO is jó, csak ahogy leírtam, tegnap merre tűntél el, azért szólhatnál hogy kilépek, mert ez meg az ...
  • BrianSpilner14
    Nagyon szépen köszönöm :)
  • kaoszgolyo
    Valakinek működik a cucc? Mer' én hiába szívom.
  • CortezK2
    G25/27 ehhez? :D kemény
  • noxwill
    Kizárólag ezeket támogatja a játék:

Xbox 360 Controller for Windows
    Logitech ChillStream
    Logitech Rumble Gamepad F510
    Logitech RumblePad
    Logitech RumblePad 2
    Logitech Cordless Rumblepad 2
    Logitech Dual Action Gamepad
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech G27 Racing Wheel
    Thrustmaster Universal Challenge Racing Wheel
  • BrianSpilner14
    srácok tudna valaki segiteni lehet használni kormányt a nfs world höz és ha igen akkor milyen fajtákat ???válaszokat előre is köszi
  • tutika14
    Na dikk mire beléptem megint elment a szerver...
  • CortezK2
    Éjjel újabb karbantartás lesz, meg utána még jóóóóóópárszor.... Chat ablakban írkálja....