94802
  • nfsmw4ever
    Az megvolt. Restart is megvolt. Marad a várakozás....
  • chris1997
    Hát, töröld ki a PayPal számládat és újra írd be.
  • nfsmw4ever
    Akkor örül
  • nfsmw4ever
    Nem tudod miért nem lehet paypallal boost-ot venni? A kis csomag (750) jól jönne a garázshelyek miatt.
    An error occurted... Vagy ilyesmit ír, mindegyik fiókomban.
  • chris1997
    Én nekiálltam a supportal dumálni, hogy pipálják ki nekem..
    És eddig sikeresnek is látszik...
  • nfsmw4ever
    Jó kérdés. Nekem a gmail-ra jött és ott semmit nem bütyköltem. Gyári beállításokkal megy a fiók. De semmivel sem kerültem közelebb a zondához. Pont annyit tudok mint éccaka: semmit.
  • chris1997
    Mármint VIP Zondát.
  • chris1997
    Aki kapott ilyett, az engedélyezte, hogy küldjenek nekik mailt minden szarról?
  • nfsmw4ever
    Az faxa.... Azért kösz. "megnyugodtam"
  • ganimedes1995
    Megvan az új igc kocsi :D
    T2 és 1.000.000$ ba fog kerülni
  • goregrind #33020
    Még nem 100%-os, de szinte majdnem biztos a rossz hír: ismét van működő teleport. Amit én tudok erről, hogy hogyan is működik. A lényeg, hogy a kedves kis játékos meg sem mozdul a startnál a teleport gomb használata után, és persze az élen járó örvendezik a cél előtt, de viszont döbben beérkezés után....
    Ígértek videót erről pár hete, még csak várok...
  • nfsmw4ever
    Gondoltam, hogy ilyesmi a motivációd és nincs ezzel semmi gond. Sajnálnám ha valami hirtelenke mondana mást rólad. De ja. A héten én is vadászgattam kicsit... Viszont még mindig nem sejtem, hogy a p...ba csinálják meg egyesek 1 másodperc alatt a HS-t???? Zannyukat...
  • goregrind #33018
    Egyetlen okom volt arra, hogy felkeressem/közzétegyem a linket: lehetséges ismerős név után "nyálaztam át" a hozzászólásokat! Sosem lehet tudni, hátha van olyan ostoba ember, aki ugyan azt a nevet használja...

Egyébként a szinkronhiba/(esetleg)csalás miatt kezdtem most el kutakodni.
  • nfsmw4ever
    Csak óvatosan az ilyen linkekkel... Könnyen visszafelé is elsülhet. Alkoss véleményt a csalókról, mi is megtesszük. De nem nagyon kellene utat is mutatni a segédeszközökhöz, mert az kétélű már. Lehet így is meg úgyis magyarázni és abból van a baj. Én is gyűlölöm a csalókat. Nem kicsit, nagyon. Max a videókat nézem meg, hogy mivel is kenyik el a számat olykor, de progi oldalra még véletlen sem merészkedem, mert ha egyszer valaki pálcát tör felettem, ha meggebedek sem mosom le magamról a sarat. Mert ilyenek vagyunk.
    DE igenis jár a progi készítőjének és használóinak a nyalóka!
  • goregrind #33016
    Valaki emlegetett pár hozzászólással ezelőtt valami kakasosnyalókát , ánuszrózsával összefüggésben. Nos, én ugyan ezt kívánom + egy kaktuszt is tegyenek mellé az ilyen f@szfejek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://goo.gl/EUZ2S
  • nfsmw4ever
    Hallod Manson... A fészen is 5 órás a hír, úgyhogy kíváncsivá tettél, hol is tárgyaltátok az infinitit. Folyamatosan olvasom a fórumot, de nekem nem rémlik innét a téma. Érdekelne, milyen is ez a verda, csak óvatoskodom a boost-al. Öregedés ide vagy oda, én meglesném mi van a ponyva alatt.

N0xw1ll! Ez sajna cheat. Valami szinkronkori indulás van bekapcsolva náluk. Újabban takarítás volt a barátlistáimon, mert megcsodálhattam eme jelenséget privát körülmények között is. Bár a szerver start-tól méri az időt, úgyhogy ha eléggé a seggiben tudsz maradni az ilyennek, akkor lehetsz első még mögötte beérve is.
  • noxwill
    Elképzelhető....
    De az a fura hogy nem mindenki indul el. Mindig csak 1-2 személy.....
    Inkább ez bug
  • Undertaker189
    Az cheat, nem bug, ha szar a net kapcsolat, akkor fogható arra is
  • noxwill
    akkor egyszer csak majd észre fogod.
  • tutuhawer #33011
    nem vettem észre.
    Viszont találtam egy BETA e-mailt a régiek közt. Azt mondja, hogy bekerültem a lehetséges emberek közé, akik közül választanak majd. Nem kaptam több mailt, tehát nem választottak ki. Úgy emlékeztem, hogy én nem akartam BETA tesztlő lenni, de nem. Így azért más, én nem kellettem nekik és nem fordítva. :D
  • noxwill
    Nem tudom ki vette észre, de 1 hónap üresjárat után igencsak szembeötlő azok a kö*sögök akik rajt előtt már elindulnak. Hogy ez cheat vagy bug nem tudom, mindenesetre aljas.
  • Undertaker189
    Hát tény hogy kicseszett ronda, az meg a ráadás, hogy mi a retkes lófaxt keres egy drag autó egy utcai versenyzős játékban?

(bocs a szép szavakért)
  • trakk
    Szintén, egyik kedvencem az új Camaro, eléggé bökte nekem is a csőröm, hogy egy ilyen torzszülöttet csináltak belőle.
  • Undertaker189
    Az viszont bebaszna ha az ELITE verziós karosszériával adnák oda XD
  • noxwill
    én nem.... eddig rohadt pipa voltam hogy azt a szegény camarot csak azzal a hot wheels edisönbe lehet megvenni.
  • Undertaker189
    Hozzáteszem hogy azért én jobban örülnék egy alap '99 Eclipsenek
  • Undertaker189
    XDDDD
  • trakk
    Mindenesetre ennek most baromira örülök, szerintem nem is egyet, hanem kapásból kettőt veszek majd.
  • kaoszgolyo
    Szénszálas szekér...
  • Undertaker189
    Én a rental bakiról maradtam le, pedig akkor már bőven játszottam :D
  • trakk
    Így van, nekem is onnan van.
  • noxwill
    Tavaly ilyenkor már játszottam a játékkal de ez a ponyvás dolog kimaradt nekem.
    Arra emlékszek hogy volt valami baki a 959el. Hogy kiadták rental-ba de sokaknak odaadta örökbe. Pl. nekem is.
  • Undertaker189
    BÁR(!!!) Hozzátenném hogy akkor sem illett a ponyva alatt lévő autó alakja a 959éhez
  • Undertaker189
    Nem nem! XD Ez az idei ajándék, tavaly ugyanilyen "ponyva" alatt volt a 959
  • trakk
    Miért ne lehetne? Simán lehet, hogy ez lesz a Year 2-autó, 1 millió IGC-ért, mint tavaly a 959.
  • trakk
    Ez az az autó, amit a legrégebb óta várok, mindenképpen bekerül a garázsba, kerüljön bármibe.
  • noxwill
    Aha. És a húsvéti nyuszi meg elvállalta idén a mikulás feladatát.
    Ébredj fel és üdv a valóságba
  • Undertaker189
    IGC lesz
  • Undertaker189
    Hát eléggé ráillik!!
  • noxwill
    Na véééééééééégremár
    Azon kevés autók egyike amiért hajlandó vagyok boostot venni.
    Bár azért még várok míg meg nem jönnek majd az első teszteredmények.