94802
-
Végre megkapjuk a gyári Camarót! -
-
nfsmw4ever #32988 Akkor nagyon lemaradtam... Hülye meló..... Nem baj, holnap adok az érzésnek. Izé, még ma. -
#32987 Már kitárgyaltuk :D -
#32986 E-mail alján ez áll:
"Offer available to selected Need for Speed World subscribers as of July 17, 2012 and good for one time use. Code expires August 17, 2012, 11:59 PM PST." -
nfsmw4ever #32985 Lehet. Nem bánom :-)
Más. Ezt láttátok? A web deal-ban bukkantam rá, de lehet csak nekem új:
-
#32984 Esélyes, valamilyen előrendelés stimmel a legtöbb esetben. -
#32983 Mármint NFS játék előrendelők
-
#32982 Szerintem az előrendelők kapják -
nfsmw4ever #32981 Igen. Tavaly karácsonyra megleptem eggyel magam és az ahhoz tartozó mail címemre kaptam a VIP levelet. Hát forintban a fene se tudja már. A lengyel importból kifolyólag kb 5-600k boost fordult meg az accomon. Más EA játékkal nem játszom. Nekem a world a csúcs, ez jön be. Illetve ezzel az origines fiókkal regiztem az előrendeléssel vásárolt THE RUN-t, amin kb két multit nyomtam le. Szűken ennyi. Nem tudom ez segít-e a töprengésben. -
#32980 Akkor néhány kérdés:
- Vettél starter packot/packokat? Ha igen, melyikeket?
- Mennyit költöttél eddig saccper a játékra?
- Más EA-s játékkal is játszol/játszottál online? -
#32979 Ezek szerint az új funkció nem a cset hanem a VIP rendszer -
nfsmw4ever #32978 Szevasztok! Hát ez meglepi. Ilyen mailt én is kaptam fél órája. Aztán azt se tudom sírjak-é vagy nevessek.... Ja, és bétás sem vagyok, mert októberben leszek egy éves :-) Egyelőre köd van. Reggelre remélem tisztul valamelyest. -
#32977 Erről beszélek
-
#32976 Majd ha kézhez veszem megmondom.
De még nem értem mit kell tenni, hogy megkapjam.
Az nfsw weboldalon a hírek részen nem jelenik meg semmi. -
#32975 Legalább jó autó? -
#32974 Fordítás a képen látható lengyel szövegről, webfordítással.
Bemutatjuk az UNIQUE CAR "VIP" F Roadster Pagani Zonda!
Megköszönni leghűségesebb tagok vagyunk boldogok, hogy egy egyedülálló autó "VIP" Zonda F Roadster! Ez a szuperautó van ellátva karosszéria szénszálas elemei és az exkluzív VIP tábla.
Tűnj ki a tömeg közül és demonstráld a stílusodat!
VIP PAGANI ZONDA f nyitott sportautó!
Részként megköszönő a leghűségesebb felhasználóinknak nálunk van az öröm, hogy nyújtsák a kivételes “ szekeret neked, VIP Zonda F Roadsternek! Ez a luxuskocsi a szénszál és kizárólagos fekete tanácsVIP elemeivel el van látva az autótesttel.
Tűnj ki a tömeg közül és demonstráld a stílusodat! -
#32973 Tűnj ki a tömeg közül és demonstráld a stílusodat! -
#32972 Nem biztos, épp most kapott ilyen mailt egy nem VIP, de bétás játékos. -
chris1997 #32971 köszkösz :)
Bétások ezek szerint kimaradnak..(asszem).. -
#32970 Ha végsebességes pálya kell akkor Campus Interchange -
#32969 Itt a kép!
-
JuhaAasz #32968 mondom az nfs jel bedob egy 20 perces circuitra T3 topokkal, hogy kipróbálhassam mit is ér az RX-8-on a slingshot, mert tettem bele +26% erőt, meg +17%(asszem) durationt...erre 1x tudtam használni csak :D hát végülis jó verseny volt, valahol 260-300 között volt végig a sebesség :D -
chris1997 #32967 Ígen? Tudnál egy screent mutatni? -
chris1997 #32966 Akkor itt valami nem stimmel..(nem veled, hanem vmi készül az EA háza tájánál..) -
#32965 Bár már emailt kaptam róla. -
#32964 Még nem :(
-
#32963 Grat lol, akkor megkaptad a zondát? -
#32962 épp a napokban elmélkedetm erről, ez tipikus eset: tökös gyerek rányom, úgyhogy jár érte a piros pont, szép győzelem, büszke lehetsz szerintem -
JuhaAasz #32961 továbbra se tudja senki, hogy ki az a
fannyspeedx
nevű sofőr? :D mert ha magyar akkor elfogadható, de ha nem, akkor kizárt dolog :D -
#32960 Igen én VIP tag vagyok.
Azok a VIP tagok, akik a játék megjelenése előtt, előrendeléssel megvásárolták a játékot.
-
#32959 Az konkrét! -
chris1997 #32958 Ennyi. HAIL RX-8 -
JuhaAasz #32957 country club rulZ
-
JuhaAasz #32956 ismer valaki fannyspeedx nevű sofőrt? :D -
#32955 Az alapján, amit a fórumon írtak, az előrendelős VIP-sok sem feltétlenül kaptak Zondát, szóval nem tudni, mitől lesz valaki az új VIP-klub tagja. -
#32954 nem talált, de ne találgassunk, ők itt nyilvánosak itt, ismerjük őket, velük együtt eddig 4 sofőr. Amíg megy a töredezettsémentesítés, keresek még pár nagykirályt, csak hogy tudjam :D. -
chris1997 #32953 aki VIP az VOROSADAM meg WEREWOLF ugye? -
#32952 a VIP-t így kell keresni például:
Szabi például pont kénzél van, ő elég BETA sofőr. Lehetne ott VIP is, de nincs.
http://world.needforspeed.com/SpeedAPI/ws/game/nfsw/driver/szabi/badges -
#32951 8000/óra! Én azt is eltudom képzelni hogy a VIPnek még fokozatai is lesznek 1-es 2-es 3-as, nagyobb fokozat, nagyobb ár!