94802
-
#33070 Azt írta Sachsen, hogy ez inkább ilyen Instant finish-jellegű csalás. Akiket a hajógyárból 0 tapadással hívtam ki privát futamra (ők azok, akik driftelnek) , egyikük sem ugrott a célba. Lehet, hogy 2 különálló programról van szó, és egyikben a szokásos gyorsulásos,Shift gombos, a másikban meg célba ugrós trükk van -
JuhaAasz #33069 juj de jó lesz, kapunk egy camaro-t (úgy néz ki legalábbis) ami biztos úgy kanyarodik mint egy álom néha TE-re jó lesz biztosan -
B13A6 #33068 Próbáld meg beírni a számot az még nem kerül pénzbe és legalább kiderül,hogy tényleg az-e a probléma... -
#33067 azon meg nincs csak 3€-m -
B13A6 #33066 Battlefielden csak O2-ből lehet venni lehet,hogy itt is.... -
#33065 Baszki. Végre lehetne tótországból is SMS boostot venni, erre mikor megadom a számot, ezt írja: Sorry, €4,00 is not supported on your mobile network.
hogy ba**nák meg. Amúgy megint a V-Spec a topup... -
noblem1983 #33064 Persze, hogy működik. Valamelyik nap a svájci jól adott. Köszönet a legkisebb boost csomagos infónak így legalább már van a kedvenc autógyártómtól matrica -
#33063 Na akkor én ennek az exclusive Zondának az örömére (amit még nem kaptunk meg) átfestettem az enyémet Forza2 dizájnra!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
norby9201 #33062 Az oké hogy eldob főoldalra,de ha bevagyok jelentkezve,ha a kattolás után jelentkezek be semmi,én is megnéztem fórumot,elég sokan írják hogy nem tudják aktiválni,de persze a nagy youtube-os obi gyereknek sikerült úgy ahogy írtad. -
#33061 1 régebbi nickemet ( pedig van benne m6 , sky 200gtr copos stb de nem használom ) elővettem mi van vele azt érdekes dolog volt ami fogadott -
veszettróka #33060 ...eldob a főoldalra, ott bejelentkezel, és baloldalon eggyel több GIFT-ed lesz. Ott lekéred. Akik megkapták, azoknak ennél többet nem kellett tenniük érte. (az hogy VIP státsuzhoz mit kellett, külön téma :) -
noxwill #33059 Ajjmár meddig pörögtök még ezen a Zonda dolgon? Werewolféknak tök jó de nem hinném hogy egy olyan kocsit kaptak meg amit amugy se vettek volna meg...
Foglalkozzatok inkább a fontosabb dologgal:
Kapunk Camarót vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
zsomboor #33058 Nem kölcsönzés, örökbe van, illetve lenne -
norby9201 #33057 Elvileg azt írják hogy kapok,de sokan mások se tudják hogy ezt mégis hogy kell aktiválni,most néztem fórumon,és még kocsik közt sincs 0 boostért.
"
GET YOUR PAGANI ZONDA F ROADSTER TODAY!
NTRODUCING YOUR EXCLUSIVE
“VIP” PAGANI ZONDA F ROADSTER!
As a thank you to our most valued customers, we are pleased to reward you with a completely custom “VIP” Zonda F Roadster! This supercar is outfitted with carbon fiber finished bodywork and an exclusive black VIP license plate that is only available on this car. " -
Gam3r #33056 Most akkor lehet kapni fogsz ingyen és bérmentve pagani zondát?:D
Vagy csak kölcsönzéses lesz? -
zsomboor #33055 Nem, én még e-mailt se kaptam... -
norby9201 #33054 Téged is csak eldob főoldalra azt kész,semmi? Nekem még középen a latest news se akar betölteni :D
Mind1 van 1 hónapunk próbálgatni aktiválni xD -
zsomboor #33053 Azt azért remélem hogy nem óhajtanak kicseszni velünk valahogy működnie kellene, mert van akinek már sikerült aktiválni..de mivel én még nem kaptam semmit, így passz.. -
norby9201 #33052 Rákattolok a képre bárhol,csak eldob a főoldalra,szóval passz hogy most mivan -
chris1997 #33051 Van aki ma kapott VIP Mailt?! Nagyon cseszi a csőröm... -
norby9201 #33050 tegnap jött a mail -
chris1997 #33049 mikor kaptad? -
norby9201 #33048 Nekem is jött mail,de most mi is van?
-
zsomboor #33047 A world oldalán a statistics-nál kellene hogy mutassa...
Meg ha jól tudom azok a VIP tagok akik még 2010-ben vettek régi starter packot mielőtt bejelentették hogy teljesen ingyenes lesz az egész..de hát a fene se tudja mi van, én nem kaptam semmit, az biztos -
#33046 nem akarok riadalmat kelteni de pár profilomban működik az earn boost -
chris1997 #33045 nincs T1 király :P Csak T1 Top kategória... :P -
HITMANHUN #33044 nem az mr 2 a t1 királya hanem az eclipse !!! -
steelers90 #33043 Elég kezdetleges még ez a VIP rendszer. Még szerintem ők sem tudják mihez kötni hogy ki legyen az és ki ne :) Vettem már pár darab starter packet, mobilról, paypalról is vettem nem kis mennyiségű boostot (kb 1milla) még sem látom a VIP jelet a profilomban :) -
nfsmw4ever #33042 Bakker! Én mailt kaptam, de a profilomnál nem látok vip-t???? Vagy nem jó helyen nézem? -
veszettróka #33041 a-a-a-a, boostosként is ki kell majd adni vlaahogy: az lesz a ZL1
Ez a Camaro SS egy gyengébb Cadillac CTS-V lesz, a ZL1 meg megy a legjobb T2 esek közé
-
chris1997 #33040 Eddig én se kaptam semmit.. -
zsomboor #33039 Ja ok, köszi de most nézem, hát ezek be vannak pipálva, mind a kettő, de akkor meg miért is nem kaptam semmit!? -
chris1997 #33038 Olyan egyszerű, hogy csak én hülye mentem a supporthoz(amúgymeg, World honlap és bal oldalt support, aztán contact us...)
Bemész a profile.ea.com-ra. Log in, aztán lent Contact Option és azt a kettőt kipipálod.
-
#33037 Esetleg az új LS7 800 nyihahával? -
zsomboor #33036 Sziasztok.. nem szoktam írkálni csak olvasom a fórumot, de ez most megfogta a szemem
Már olvastam a hivatalos fórumban is ezt , és elvileg én is VIP vagyok, legalább is ott vigyorog a profilomnál, meg starter packom is volt, de nem kaptam én se e-mailt. Tudnál segíteni hogy hol/hogy is kellene tárgyalni velük? Erre sose jöttem rá, pedig már 1x-2x próbáltam régebben is, aztán megoldottam valahogy a problémám..de ez most olyan amit muszály lesz ott intézni. -
chris1997 #33035 Jobban örülnék egy ZL1 alapnak, de a SS, az is megteszi. -
#33034 ja bár most gondolkodok, hogy ha minden igaz addigra már nem Tier-ek lesznek, szóval majd meglátjuk. De nekem mindegy, ez álmaim autója, szóval itt a játékban kell egy.
Amúgy meg azért mert az elite verzió T2, nem muszáj ennek is t2-nek lennie. Ennek úgy is új mappája lesz, szóval akár sokkal jobb teljesítménye is lehet, mint az elite szarnak. És nem ZL1-nek adják el, hanem SS-nek. -
chris1997 #33033 Igaz, de rendesen. Ja és 1 milláért lehet, nem is T2.. De akkor meg az Elite fost is át kéne pakolni T3-ba.. na majd meglátjuk. -
#33032 Camaro, ráadásul IGC-ért??? Ha ez igaz, akkor elmondhatom, a 2 év alatt még soha nem örültem ebben a játékban semminek, mint ennek az autónak. De azért megjegyezném, hogy T2-ért szerintem sok az egy milla, szóval vagy nem T2 lesz, vagy nem IGC. Úgyhogy rendelek egy startert, ez az autó kell nekem... -
chris1997 #33031 Na lehet, nálam ott volt a bibi, hogy nem kértem Newst.. Support ezt megoldotta és kipipálták X)