94802
-
ganimedes1995 #33110 Ja, én jönnék :D -
#33109 Játékpénzért normálisabb autókra és több kiegészítőre vágynék. Mindenért azt a boostot kérik vagy mifenét. :(
Jöttök team escapet játszani? tier 1 az autóm, meg egy bmw ami tier3 azthiszem. -
JuhaAasz #33108 nagyon jó lenne, ha az igazi újítás az lenne, hogy egybekasztni helyett kapnánk egy olyan rendszert, hogy külön-külön minden...lökösök, motorháztető...spoiler, küszöb...stb...legalább lehetne egyedi kocsikat csinálni...nem mindegyik ugyanolyan kasztni-ilag... -
#33107 óriási dolog az Artmoney, minden nap a szívem szakad meg, ha ránézek a skyline-omra, mert tudom, hogy rá tudom tenni a bodykitre az eredeti spoilert és a sima motorháztetőt is. Mégse trükközök, mert balhé lehet belőle. Én nem bánom, ha te is trükközöl, vagy bárki más teszi , de ne most kezdd el, várd meg a jövő hetet, hátha ez lesz az új dolog, amit bevezetnek nekünk. Nézd meg az Infinit G35-nek is mennyiféle bodykitje elérhető, azt mondják. Hátha lesz valami trükk a szülinapkor, csak pár napot várj még tanulással. -
TheLaciHun #33106 SPANK302 Nem érdekel hogy hogy és mit csináltál azzal az R32-vel csak egy a lényeg... taníts meg engem is rá PLS
Amugy nagyon zsír verdák -
#33105 Elnyomja a motorhangja. -
chris1997 #33104 ÁÁÁ csak kicsit... -
#33103 THX! Nem is rossz így, bár, lehetne "kicsit" erősebb is. -
chris1997 #33102 "K" -
#33101 Mivel lehet bekapcsolni? -
#33100 Az ACR-nek már hangja is van. -
#33099 Van, aki megvette a féláras rendőrségi Viper SRT10-t? Ez vééégre felső szirénás is. Már csak a hanghatás hiányzik. Remélem, a következő peccs újítása EZ lesz! -
#33098 azt kb a hulladék internetkapcsolat is okozza. Az enyém jó, érdekes. Én sose burítom szét a fél város, de a kér brazil ,akivel mentem, az igen. A bug a szervereknél keresendő, amennyire én meg tudom ítélni. Ez nem bug, ez szemétség. hanyagság -
#33097 A 19-i frissítés leírásába be kéne szúrni ezt a sort: A szinkronhiba megszűnését okozó bug javítva. -
spank309 #33096 egyértelmű sumák, artmoney... -
#33095 hát ez az ezért kérdeztem mi hogy van , egyébként gondoltam sumák van benne -
spank309 #33094 bármelyik autóról le tudom venni a spoilert =D -
Quqa #33093 Az hogy valaki előbb átmegy a célon nálam is volt és én mentem át tehát hiba is lehet. Volt (van) egy rossz modemem amivel singli-ben 2x-3x tudok indítani (már rég volt, nem tudom működik e most), ilyenkor vagy korábban indulok, de olyan is volt hogy bedobott online játékosok közé akik nem is versenyeztek csak álldogáltak, volt ám riadalom a zárt pálya miatt, menekült mindenki csak nem tudott. Egyszer azt hiszem Waterfront Roadon volt, hogy multiban előbb indultam. Tehát lehet bug is, net hiba, de nem zárom ki a csalást sem, láttam már fura dolgokat.
A másik hogy el- feltűnik egy civil az nem a minőségtől van, van egy bizonyos idő ameddig ott van, ha lejár eltűnik, a legrosszabb mikor elénk teszi a gép, versenyben ritkán vettem észre, de TE-n elég sűrűn, a legrosszabb egy Rhinoba belerongyolni. -
#33092 mind megtalálható a gameban , kivéve a speedhunteres silvia ...
---------------------------
'spank309' de a subiról hol a vezetőszárny ?? mert úgy tudom minden body -n rajta van
-
spank309 #33091 21-22 autóm van összesen. Csak mutatni szerettem volna pár érdekességet. -
#33090 Fasza autóid vannak akkor -
spank309 #33089 saját -
#33088 Honnan szedted őket? -
spank309 #33087 hamisitvány =) -
kaoszgolyo #33086 Ha a Camaro úgy igaz, akkor: 959 -> Camaro -> Lada 2108 -> nincs tovább. Azaz még egy szülinap lesz, utána lehúzzák a rolót. -
#33085 ez most igazi? -
spank309 #33084
-
JuhaAasz #33083 utcáról hívták be őket live chatelni, azt se tudják miről volt szó -
B13A6 #33082 Tudnám mér válaszba írta ..nem annak szántam... -
B13A6 #33081 ...Valaki nem próbálta meg mi van akkor ha továbbítja másnak a zondás emailt? ..Lehet,hogy bárki megkaphatná :D -
JuhaAasz #33080 az fa*a akkor.... :/ -
#33079 nekem HIGH grafikán is. A látótávolság sokszor semmit se ér, mert pont elém dobja a civilt a gép, amit A kocsival kikerülök, de B-vel meg már nem tudok. Elég szar HIGH-on is -
steelers90 #33078 Hali!
Az EA-nek fingja sincs mi ez a VIP dolog. Beszéltem 2 emberrel is "live chat" segítségével. Egyik annyit mondott, ő nem tudja mi ez ,de fórumon kérdezősködjek. A másik ember meg sem értette, hogy mi van, pedig nem olyan szar az angolom... :) -
#33077 Nekem rendszeresen előferdül a feltünő/eltünő trafik. Tisztára mint valami Houdini videóban...
Egyébként lestem a profilom, és csak egy béta jelzés van mellette. Azaz béta teszter az oké, de nem vip vagyok, szóval most akkor nem vágom! Ugyanis van külön VIP logo is a vipeknek - legalább is a forrás szerint!
a beta/vip logo:
de a profilomban csak ennyi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
JuhaAasz #33076 hát sajnos LOW grafikaszint nem nagyon jön be...egyre többször van, hogy a semmiből feltűnik egy kocsi az utamba o.O fck... -
#33075 Igen. Tök jó, tudok kattintgatni, nézegetni a képet - de semmi több! -
chris1997 #33074 neked is tegnap mi? -
#33073 Nekem is jött a VIP mail, kattintottam mire dobott a főoldalra, bejelentkeztem, de semmi plusz gift - még a news sem tölt be, csak töltöget... -
#33072 O2 engedi kössz a tippet -
JuhaAasz #33071 én nem kaptam ilyet :D pedig direkt a régi accomhoz tartozó emailt is néztem, ami nem sokkal azután jött létre, miután elindult a játék véglegesen, igc-s üzemmódba ment level 24-ig kb, majd még ártatlan fejjel gondoltam a speedboost tényleg van ingyé és egy hacker ellopta :D durva volt, mert épphogy kibaszott a játékból, már kaptam a mailt, hogy a jelszavam meg lett változtatva :D soha többé nem tudtam belépni :DDDD