94802
  • ganimedes1995
    Ja, én jönnék :D
  • jackoneill90
    Játékpénzért normálisabb autókra és több kiegészítőre vágynék. Mindenért azt a boostot kérik vagy mifenét. :(

Jöttök team escapet játszani? tier 1 az autóm, meg egy bmw ami tier3 azthiszem.
  • JuhaAasz
    nagyon jó lenne, ha az igazi újítás az lenne, hogy egybekasztni helyett kapnánk egy olyan rendszert, hogy külön-külön minden...lökösök, motorháztető...spoiler, küszöb...stb...legalább lehetne egyedi kocsikat csinálni...nem mindegyik ugyanolyan kasztni-ilag...
  • tutuhawer #33107
    óriási dolog az Artmoney, minden nap a szívem szakad meg, ha ránézek a skyline-omra, mert tudom, hogy rá tudom tenni a bodykitre az eredeti spoilert és a sima motorháztetőt is. Mégse trükközök, mert balhé lehet belőle. Én nem bánom, ha te is trükközöl, vagy bárki más teszi , de ne most kezdd el, várd meg a jövő hetet, hátha ez lesz az új dolog, amit bevezetnek nekünk. Nézd meg az Infinit G35-nek is mennyiféle bodykitje elérhető, azt mondják. Hátha lesz valami trükk a szülinapkor, csak pár napot várj még tanulással.
  • TheLaciHun
    SPANK302 Nem érdekel hogy hogy és mit csináltál azzal az R32-vel csak egy a lényeg... taníts meg engem is rá PLS
    Amugy nagyon zsír verdák
  • Alien69
    Elnyomja a motorhangja.
  • chris1997
    ÁÁÁ csak kicsit...
  • Alien69
    THX! Nem is rossz így, bár, lehetne "kicsit" erősebb is.
  • chris1997
    "K"
  • Alien69
    Mivel lehet bekapcsolni?
  • trakk
    Az ACR-nek már hangja is van.
  • Alien69
    Van, aki megvette a féláras rendőrségi Viper SRT10-t? Ez vééégre felső szirénás is. Már csak a hanghatás hiányzik. Remélem, a következő peccs újítása EZ lesz!
  • tutuhawer #33098
    azt kb a hulladék internetkapcsolat is okozza. Az enyém jó, érdekes. Én sose burítom szét a fél város, de a kér brazil ,akivel mentem, az igen. A bug a szervereknél keresendő, amennyire én meg tudom ítélni. Ez nem bug, ez szemétség. hanyagság
  • Ryder159
    A 19-i frissítés leírásába be kéne szúrni ezt a sort: A szinkronhiba megszűnését okozó bug javítva.
  • spank309
    egyértelmű sumák, artmoney...
  • SUNNY84HUN
    hát ez az ezért kérdeztem mi hogy van , egyébként gondoltam sumák van benne
  • spank309
    bármelyik autóról le tudom venni a spoilert =D
  • Quqa
    Az hogy valaki előbb átmegy a célon nálam is volt és én mentem át tehát hiba is lehet. Volt (van) egy rossz modemem amivel singli-ben 2x-3x tudok indítani (már rég volt, nem tudom működik e most), ilyenkor vagy korábban indulok, de olyan is volt hogy bedobott online játékosok közé akik nem is versenyeztek csak álldogáltak, volt ám riadalom a zárt pálya miatt, menekült mindenki csak nem tudott. Egyszer azt hiszem Waterfront Roadon volt, hogy multiban előbb indultam. Tehát lehet bug is, net hiba, de nem zárom ki a csalást sem, láttam már fura dolgokat.
    A másik hogy el- feltűnik egy civil az nem a minőségtől van, van egy bizonyos idő ameddig ott van, ha lejár eltűnik, a legrosszabb mikor elénk teszi a gép, versenyben ritkán vettem észre, de TE-n elég sűrűn, a legrosszabb egy Rhinoba belerongyolni.
  • SUNNY84HUN
    mind megtalálható a gameban , kivéve a speedhunteres silvia ...

---------------------------

'spank309' de a subiról hol a vezetőszárny ?? mert úgy tudom minden body -n rajta van
  • spank309
    21-22 autóm van összesen. Csak mutatni szerettem volna pár érdekességet.
  • Undertaker189
    Fasza autóid vannak akkor
  • spank309
    saját
  • Undertaker189
    Honnan szedted őket?
  • spank309
    hamisitvány =)
  • kaoszgolyo
    Ha a Camaro úgy igaz, akkor: 959 -> Camaro -> Lada 2108 -> nincs tovább. Azaz még egy szülinap lesz, utána lehúzzák a rolót.
  • Undertaker189
    ez most igazi?
  • spank309

• JuhaAasz
    utcáról hívták be őket live chatelni, azt se tudják miről volt szó
  • B13A6
    Tudnám mér válaszba írta ..nem annak szántam...
  • B13A6
    ...Valaki nem próbálta meg mi van akkor ha továbbítja másnak a zondás emailt? ..Lehet,hogy bárki megkaphatná :D
  • JuhaAasz
    az fa*a akkor.... :/
  • tutuhawer #33079
    nekem HIGH grafikán is. A látótávolság sokszor semmit se ér, mert pont elém dobja a civilt a gép, amit A kocsival kikerülök, de B-vel meg már nem tudok. Elég szar HIGH-on is
  • steelers90
    Hali!
    Az EA-nek fingja sincs mi ez a VIP dolog. Beszéltem 2 emberrel is "live chat" segítségével. Egyik annyit mondott, ő nem tudja mi ez ,de fórumon kérdezősködjek. A másik ember meg sem értette, hogy mi van, pedig nem olyan szar az angolom... :)
  • goregrind #33077
    Nekem rendszeresen előferdül a feltünő/eltünő trafik. Tisztára mint valami Houdini videóban...

Egyébként lestem a profilom, és csak egy béta jelzés van mellette. Azaz béta teszter az oké, de nem vip vagyok, szóval most akkor nem vágom! Ugyanis van külön VIP logo is a vipeknek - legalább is a forrás szerint!

a beta/vip logo:

de a profilomban csak ennyi:
  • JuhaAasz
    hát sajnos LOW grafikaszint nem nagyon jön be...egyre többször van, hogy a semmiből feltűnik egy kocsi az utamba o.O fck...
  • goregrind #33075
    Igen. Tök jó, tudok kattintgatni, nézegetni a képet - de semmi több!
  • chris1997
    neked is tegnap mi?
  • goregrind #33073
    Nekem is jött a VIP mail, kattintottam mire dobott a főoldalra, bejelentkeztem, de semmi plusz gift - még a news sem tölt be, csak töltöget...
  • Ryder159
    O2 engedi kössz a tippet
  • JuhaAasz
    én nem kaptam ilyet :D pedig direkt a régi accomhoz tartozó emailt is néztem, ami nem sokkal azután jött létre, miután elindult a játék véglegesen, igc-s üzemmódba ment level 24-ig kb, majd még ártatlan fejjel gondoltam a speedboost tényleg van ingyé és egy hacker ellopta :D durva volt, mert épphogy kibaszott a játékból, már kaptam a mailt, hogy a jelszavam meg lett változtatva :D soha többé nem tudtam belépni :DDDD