94802
  • noxwill
    Nekem is volt valami szar. De én bent vagyok a játékba de nekem a gemeket nem akarta felszedni. Átmentem rajtuk azt semmi.
  • doncsi1
    nalam is ez van megint odaszar a szerver
  • nfsmw4ever
    Hát ez miez? Bent vagyok worldben és ugranék garázsba. Tölt és tölt, majd altF4. Újraindítom a gémet és ismét a várva várt blackscreen fogad. De jó hogy vasárnap ráérek.
  • nfsmw4ever
    Háááát nekem is van, de NEM ilyen. "Nem a birtoklás, a szerzés az öröm" - ahogy Garfield mondaná
  • noxwill
    Valóban nem rossz. De mivel van nekem Zondám egy picit kevésbé izgat ez az autó.
  • nfsmw4ever
    Lehet vesézni... Az én véleményem: Szép! Jó lenne a garázsban tudni
  • noxwill
    Indulhat a nyáltermelés!

• norby9201
    Hát persze,nehogy eltudjam menteni a matricázást...
  • HITMANHUN
    várlak !!!!!!!!
  • Quqa
    ProStreet, Hot Pursuit, The Run
    Ezekbe mind van (kő)sivatagi rész, de alapvetően aszfalton kell menni, csak vannak levágások és az földes. UG előtt nem vagyok képben.
  • kaoszgolyo
    Elfogadom. Nem titkolt reményem, hogy minden nappal egyre több ember tolja powerup nélkül. :)

Nem igazán érdekel az idő, de természetesen jól esik jó időt menni. Több pályán benne vagyok az első kétezerben, ami powerup nélkül (az új skillrendszer óta nem használok támadó/sebességnövelő PU-t versenyen) szerintem elég jó, különösen, hogy tudom, csak a magyarok között mennyi ember van aki gyengébb kocsival is legyőz engem. :)

@VERSENYZOLII

Az NFS III-ban biztosan volt, így a 4-ben is. Lost Canyons és Redrock Ridge.
  • jackoneill90
    Az melyik NFS volt amelyikbe sivatagos pálya is volt? Régi játék. Úgy emlékszem osztott képernyős is volt.
  • Quqa
    Most mi a szar folyik itt vers mindenkinek, vagy inkább kisregényt irkál mindenki.

#33122 A PU meg a játék része, privátba én sem nyomok, de ha egy szemét pályán direkt nekem kanyarodik a civil az én sávomba a szeme jövőből és ez multiban van, hát nyomok amit érek. Máskülönben, ha a listán is akarsz valami helyet muszáj használni, hogy valamiféle értékelhető időd legyen. Ha ez nem tetszik van elég sok más játék, én a szimulátort javasolnám esetleg valami rally versenyt, én is azt tolom ha elegem van ebből.

#33135 Az a kaszni hack akkor már gond, ha egy Silvia van ráhúzva pl. a 911-re, (ha egyáltalán az lehetséges), de szerintem mindenképp tiltott dolog és én kitiltanám a játékból az összeset, a többi félét használóval egyetemben.
  • goregrind #33137
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=33134]#33134[/URL]!
  • JuhaAasz
    ez kész...nyakukon a második szülinap és frissítésről frissítésre szarabb a játék? MA ~3 órát toltam legalább...és eddig nem volt EGY futam se, amelyiken ne maradt volna legalább 2 inas a rajtnál, akiket persze miért is sikerülne kikerülni?! ... mi a fasztól van ez komolyan? ebbe a játékba nem javítások vannak, hanem rontások...agyam eldobom...
  • tutuhawer #33135
    egyértelműen gúnyolódás, ha annak szánom. Egyértelműen őszinte, mert van, hogy annak szánom. Az ellenfelem is érzi. Minden kilépőnek és nagyképű ellenfelemnek ezt írom. Én sose írtam be a lobbiba futam előt, hogy "Meghaltok mind", sose írtam, hogy "vesztesek vagytok", de 90%-ban rányomok a ready gombra, és befejezem a futamot. Aki megadja a tiszeletet, az tőlem is megkapja, és akkor a good racing pozitív, érzi is az ellenfél, egyébként meg DNF királyoknak is küldöm a good racing dumámat, oda negatív, de ők is tudják.
    AZTÁN:
    Én is elmondom, nem OFF-ba írva , amit gondolok. A játékkal kapcsolatos, nem szakmai, hanem inkább emberi
    -először írsz a tuningról, és meghackelt külsőről. Én azt mondom, egye fene. Trükközzön a bodykittel, akinek szívügye. Nekem is az lenne, de a hitelem többet ér - nem csak Mo.-on. valóban nehéz elhinni a trükk után, hogy a játékostársam már nem trükközik. Ez kényes téma - nekem még ma is, nekem különösen, úgyhogy inkább hanyagolom. Szóval a külső tuning önkifejezés is, biztosan nálam is, meg megmutatom, hogy vágyom egy olyan AMS tuned Mitsu EVO X-re, nekem az tetszik. A bodykit meg ANGEL309-nek tetszik és meg is tudom érteni, mert szép. Ez annyira szubjektív , ebben hibát találni sose tudtam. (akkor van baj, ha szépségversenyre nevez a hackelt autó)
    -powerupok, erős gépek: Sokat gondolkodtam már ezen, nem először írtad le. A powerup nélüli futam is izgalmas, és bizony a japán T2-esekkel ilyen futamok vannak az adatlapomon. Abszolút nagy élmény így is meg úgy is menni. Az jut eszembe mindig, amikor a szavaid az eszembe jutnak, hogy én annak idején az NFS Worldbe regsiztráltam, és itt van Powerup. Én az a kategória volnék ma már, aki megfigyeli, mi van, és utána reagál. Nagy autóval mondjuk néha rámegyek egy erősebb időeredményre, én azt is szeretem. A teljesen powerupmentes kategória sem elavult és nem is kinevetésre méltó, mert az is rendben van, de tudni kell, hogy bizony, ez itt egy ilyen játék, én nyomni fogom, de azért ésszel.
    -Eddig sem volt titok, hogy én volt, hogy belegyúrtam már pár játékost a falba. Ezen is sokat gondolkodtam, mert egy játékostársammal megvitattuk groupba. Nagyon sok esélytelen futamban indultam már, és mintegy odaadtam az aranykártyát az ellenfelemnek a READY gomb megnyomásával. Ha ő hibázott, én úgy vettem el tőle az aranyat, hogy utána a penge nitrója se húzza ki őt a szarból. Ezt rutinnak mondom. Alattomos, az nem vitás, de mégse éreztem rosszul magamat utána.
    A hozzászólásban, remélem, mindent leírtam, és nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy nagyon sokmindenben egyetértek veled úgy szakmailag, mind emberileg.
  • goregrind #33134
    Végre! Megvolt nekem is az első szinkron hibám - mármint amikor én indulhattam korábban! Nem egészen 5 másodpercet kaptam így előnybe! THX EA!
  • kaoszgolyo
    Nem értem, mi a válaszod lényege a kérdésemmel kapcsolatban? A 959-em mindig ilyen.
  • tutuhawer #33132
    A skyline esetleg tud ilyet, nagynéha van ilyen, ha nem figyelek oda, és közben gondolkodom, mit válaszoljak a gondolataidra
  • kaoszgolyo
    Van egy kérdésem. Előbb az infót adom. Más autóimhoz képest a 959 túl sokáig kanyarodik. Például egyenesben 200 körül megnyomom egy pillanatra a jobbra kanyarodást, és hatalmasat kanyarodik. Vagy pl. kanyarokban megyek, belövöm, hogy a kocsi eleje elmenjen a civil mellett, mégis rákanyarodik az autóm, mert a billentyű felengedés után még sokáig folytatja a megkezdett ívet. Mindenkinek ilyen, vagy alkatrészekkel javítható ez?
  • kaoszgolyo
    Úgy az ideális, amikor az összes versenyző tudja, van-e vagy nincs powerup az adott futamon, mert a bizonytalanság félelmet szül, azaz a powerupmentesség mellett elkötelezetteken kívül szinte mindenki nyomja, esetlegesen nehogy lemaradjon. A kicsit türelmesebbek megfigyelik a többieket, és csak akkor nyomják, amikor tényleg válaszolni kell egy powerupra.
  • SylarHun
    Talán valakit érdekel!
    De most Steam-en le van értékelve a TDU2.
    Én most azt tolom. Ma eddig könnyed 8 órán át.
    http://store.steampowered.com/app/9930/
  • JuhaAasz
    én se szeretem a powerupot, de ha rx8-al akarok elverni gt3rs-eket és egyéb finomságokat muszáj szívlapáttal lapátolni a powerupot a gépbe :D
  • steelers90
    Bocsi ha linkek nem kattintásra működnek, mobilról postoltam ezt.
  • kaoszgolyo
    Ez gúnyolódás vagy őszintén gondolod?

Ha már ez a téma, örömmel jelentem, hogy napról napra egyre kevesebbet ugatok be, akármi is történik a pályán. :D Nem tudhatom, mások mit miért tesznek, mi történik velük, és azt sem tudhatom, mi a játék vagy valamilyen hardver vagy szolgáltatás hibája – ezzel szoktam nyugtatni magam, meg azzal, hogy nekem is rosszul esne, ha olyasmit írogatnának, aminek köze nincs ahhoz, ami velem történt (azt meg még kellemetlenebbnek érezném, ha pont úgy lenne:).
  • steelers90
    Hello Vass,
    Thank you for cdontacting Electronic Arts.
    I appreciate your interests in The Need for Speed
    World. I understand that you want VIP status in
    Need for Speed World. To get more information
    about VIP status please visit the link given below:
    https://help.ea.com/article/nfs-the-run-vip-
    rewards-and-promotional-codes
    Electronic Arts appreciates your efforts and
    involvement in our Games and take this
    opportunity to express our gratitude. Please feel
    free to get in touch with us anytime. You may
    access our online knowledge-base on: http://
    help.ea.com/
    Ezt a választ kaptam az EA-től arra, hogy ki miként lehet VIP rangú.
  • zsomboor
    Alapesetben én sem szoktam használni semmilyen power upot (legfeljebb shieldet, de azt is nagy ritkán), de ha az ellenfél nyomja és rákényszerít akkor én is vele együtt nyomok egyet-egyet. Ehhez mondjuk hozzá tartozik hogy az autóim nem mondhatóak éppen lassúnak, legalább is minden Tierben van legalább 1 top autó.
  • Undertaker189
    Az regény
  • kaoszgolyo
    Mindenkit arra buzdítok, hogy tisztességesen viselkedjen, és sokkal inkább tartsa be azokat a szabályokat amiket talán veleszületettnek lehet mondani mint azokat, amik le vannak írva. Nem attól lesz valami helyes, hogy le van írva, hanem attól, hogy helyesnek fogadjuk el. Számomra nem probléma, hogy valaki a szerződést felrúgva kiáll valamilyen pozitívnak tűnő cél mellett. A nyerés megkönnyítését célzó csalások nyilván nem ilyenek. Az autó külsejének megváltoztatása pedig ahhoz hasonlítható, mint amikor egy napok óta szomjazó ember nem hajlandó műanyag pohárból vizet inni, csakis üvegből, noha csak műanyag pohár van kéznél. Nem tudom, helyes-e vagy helytelen. Jómagam nem tenném, mert a többi játékossal együtt elfogadtam egy adott szabályrendszert, amit nem szegek meg, különösen nem ilyen semmi apróság miatt. Hát..., valójában nem értem, miért olyan fontos ilyen kicsinységeket hekkelgetni. Miért fontos az, hogy valaki pl. hátsó szárny nélküli kocsival versenyezzen, vagy úgy lőjön egy képet az autójáról? Önkifejezés? Ha valaki trükközik, pl. miért nem a civileket tünteti el minden játékos számára, hogy lehessen egy jót versenyezni? Az pozitív lenne. Persze amikor biztosan tudjuk, hogy valaki belenyúlkál a dolgokba, nehéz megbízni benne, és hiába csak egy szárnyat vagy a civileket tünteti el, tudat alatt ott motoszkál bennünk, hogy módosította azt, amiről mint játékosok hallgatólagosan megegyeztünk, hogy nem nyúlunk hozzá.

Továbbá szeretném kifejezni nemtetszésemet és szeretetteljes buksisimogatásomat azon jelenség felé, melyet játékos és versenyző mivoltomban a játék és a verseny földre került testének összerugdalásaként írhatnék le, avagy, amikor T3-as versenyzőtársaim brutális autóikkal és pár kiló poweruppal és/vagy rammolással lépnek fel kellemesen tuningolt T1-es és T2-es járműveimmel szemben. Tudom, hogy első ránézésre kissé túlzás azt mondani, hogy lesülne a képemről a bőr, ha alacsonyabb kategóriás kocsit poweruppal támadnék, de mégis ezt mondom, mert így gondolom. Az alacsonyabb kategóriát itt úgy kell érteni, hogy egyértelműen lassabb autó, függetlenül a játék szerinti kategóriájától. Nevetséges pl., hogy játékostársam hibázik a GT3 RS-ével, aztán tolja a nitrót, hogy megelőzze az RX-7-emet, amivel időközben elhaladtam mellette. Olyan nehéz tiszteletben tartani, hogy én nem hibáztam? Hibázhatok még. Igaz? Miért nem tekinti megtiszteltetésnek, hogy a gyengébb kocsimmal kiálltam ellene? Miért olyan félelmetes számára, hogy megküzdjön a győzelemért? Igazából ez a bajom a powerupokkal. Az, hogy annyira jellemzően maiak mint a fagyasztott kaja vagy a médiából ömlő mainstream világkép. Talán a legtöbbeknek eszükbe sem jut, hogy egyetlen zöldségnövényt felneveljenek magból, és később megegyék, és az sem, hogy nem a politikusok minden baj okozói. Ugyanez van a játékkal is: sokan tolják a teljesítménynövelőt, mert teljesítménykényszer van. ... Van? ... Nincs. Gyakran felmerül bennem, hogy a powerupmentes játékkal mint elvvel valójában egy negatív skatulyába kényszerítem magam, hogy másokat okolhassak, mert nem nyerek (de nyerek), de többnyire a mindenek felett álló elsőségtől való elfordulásként élem meg, pontosabban a versenyt és a játékot elősegítő és támogató összetevőként tekintek rá. Nem mondom, hogy baj van pl. a nitróval, de amolyan mesterségesen gerjesztett igény, hiszen versenyezni nélküle is lehet. Továbbá a másik célja az, hogy elfedje a játék azon hibáját, hogy sorozatosan képtelen hasonló ellenfeleket összerakni multiba. Pozitívumként említhetném, hogy a nitró segítségével lassabb autóval is meg lehet verni egy gyorsabb autót. De valóban így van? Ha a nitróval gyorsabb a lassabb, akkor a lassabb lassabb vagy gyorsabb...? Mindjárt (nem olyan soká) befejezem. :) Visszakanyarodnék oda, ahol az elején kezdtem, vagyis az egyéni elbírálásra. Egyáltalán nem azt mondom, hogy a powerupok ördögtől valók, vagy hogy "bűn" használni őket, hanem arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy mindenki (illetve aki akar) gondolkodjon el azon, hogyan értékes elsőként befutni, és egyáltalán hogyan élmény együtt játszani. Vannak powerupok, a játék (mint szoftver, szolgáltatás) egyik jellemvonásai, de játszani (mint örömteli tevékenység) nélkülük is lehet, és számomra élvezetesebb "csak" versenyezni. Nem kell, hogy mindenki így lássa, sok mindent el tudok fogadni, de a bekezdés elején említetthez hasonló esetekkor kis szomorúságot érzek. Valami olyasmit, mint amikor hiába csinálok valamit ügyesen, jól, jön egy protekciós és/vagy pénzes és/vagy arrogáns csóka és odébb lök.
  • JuhaAasz
    hát én nem írok ilyet, de mostmát szidni is csak azt szidom aki tényleg fatális barom (lentebb leírt szembe megyek velük mert poén és telibeverte az eclipsem orrát...csúnyán betört csórinak :D)
  • tutuhawer #33120
    én mindig azt írom, hogy good racing. ma kihívtam egy toyota Suprát 600-as ultra tuned gyorsulással, és baleset után kilépett. Utána láttam a hajógyárban és azért megköszöntem neki a futamot :D Mindenkinek azt írom, hogy good racing, akármit csinál
  • JuhaAasz
    baszki...rájöttem már, hogy mi a probléma...nem bírják elviselni, ha netalántán egy T1-es kocsival az ő T3-asuk előtt megyek...elég sokat szopatnak a fiúk...értetlenül állok...
  • Wawox
    Az hagyján....nekem olyan volt h a 3 ellenfél közül egy jött utánam...a többi meg be állt az ívekre, h ha pont ott jönnék őket telibe kapjam...vagy épp szembejött....akit meg telibe kurtam előbb értbe mint én közbe végig "csak állt az úton"...legalábbis a mappon azt láttam.....utána meg egyszerre tolták a köcsög szmájlikat.......nah azok nagyon felkurtak
  • SUNNY84HUN

bömi gts a gonoszé toyota gts a feltörekvő suttyóé
  • JuhaAasz
    mennyi alpári tetves bunkó paraszt játszik ezzel a játékkal...most elkapott az, hogy heccből rx8-al meg eclipse elite-tel megyek versenyeket a fenti nfs jel segítségével (ellenfelek 80%-a M1 procar, gt3rs és a többi), erre mikor 7 főből nyomom a mádosik helyen, sehol senki mögöttem, az elsőtől vagyok vagy 2 másodpercre, akkor az egyik idióta visszafele megy és telibekúrel szúúúúúúúúúúúszááááááááááááá
  • JuhaAasz

más: felnézek már az utcára, reszkessetek :DDD
  • Ryder159
  • tutuhawer #33113
    remélem, csak speedboostért vezethet autót a főszereplő
  • jackoneill90
    Aki jönni akar még vegyen majd fel
  • speedboy71
    Megvan a Need for Speed-film főszereplője?
    Lehetséges, hogy a Need for Speed-film sztárja a John Carter címszereplője, vagyis Taylor Kitsch lesz.

A DreamWorks gyorsított tempóban készíti el a Need for Speed-szériára alapozó filmjét. A film rendezője, Scott Waugh már megvan, ahogy az írók (John és George Gatins) is, most pedig úgy tűnik, hogy a főszereplőt is leszerződtették. A Zap2It portál úgy értesült, hogy a stúdió Taylor Kitschnek ajánlotta fel a főszerepet. A stúdió tagadta a dolgot, a források szerint viszont eddig csak ő kapott ajánlatot, illetve a színész képviselője azt nyilatkozta, hogy gondolkodnak a dolgon.

Taylor Kitsch legutóbb a Csatahajóban és a John Carterben tűnt fel, de ő játszotta Gambitot is az X-Men kezdetek: Farkasban. A Need for Speed 2014. február 7-én kerül a mozikba.