94802
  • eclipse131429
    Helló mindenkinek nem tudja valaki hogy lesz e mostanában sped boost cod ?
  • chris1997
    Olvasd el a #33185 hsz-t.
  • Source8
    Tudnatok ajanlani olyan Tier 2-es autot, ami a tapasztalat alapjan megvetelre erdemesnek tartotok leszamitva azt, hogy kinek milyen vezetesi stilus jon be?

Egyebkent megneztem mennyit kapnek erte eladaskor: 62,500 credit.
    :)
  • nfsmw4ever
    Köszönöm!
  • chris1997
    Ment a
  • nfsmw4ever
    Nem tudjuk. Érzésre veszünk igc autót. Azt ami tetszik. Ha nem jön be, akkor eladás. Ha bejön (szeretem vezetni, jó érzés vele menni, szép a szememnek) akkor marad és apránként megy bele a tuning. Egyre gyakorlottabban kezelem és akár nyerhetek is vel. Kb ez a recept. Persze vannak jobb és rosszabb autók tierenként. Ha kérdezel, meg is mondjuk melyik milyen, de azt kell venni ami neked bejön. (Nem a sat alapján)
  • nfsmw4ever
    A stat amit mond: Elmeséli hogy azonos fajta autók között, milyen a tuning különbség. Vagyis ha bemész egy verseny lobbyjába, akkor ott látod, hogy az ellenfeled autója jobban, vagy kevésbé van pöckölve a tiédhez képest. De csak akkor, ha neki is ugyanolyan autója van. Remélem jól írtam.
    Összegezve a stat alapján nem lehet jő döntést hozni vásárláskor.
  • Source8
    Ez most komoly?
    Mindegy mi van oda irva?
    Es ti honnan tudjatok, hogy akkor melyiket erdemes megvenni?
  • noxwill
    még a semminél is kevesebbet
  • chris1997
    Egyszerű: A stat semmit nem mond :P
  • Source8
    Valamit nagyon nem ertek.

20-as szintig teljesen meg voltam elegedve a VW Scirocco -val.
    Osszegyujtottem a penzt az elso Tier 2-es kocsira Lexux IS F-re.
    Persze atneztem az osszes autot es ez tunt a statok alapjan az elerheto legjobbnak.
    Vegre meglett a 20-as szint es megvettem a Lexust.
    Elso proba: Katasztrofa, a Scirocco -na; jo ha fele ugy gyorsul holott a statok alapjan alva kene hagyja a Tier 1-es kocsimat.
    Bementem es feltuningoltam a boltam elerheto legjobb cuccokkal.
    1 hajszalnyival jobb, de meg mindig lazan allva hagynam sajat magam a Sciroccoval.
    Beneztem vele a regi 17-es palyakra es tenyleg rosszabb idoket futok vele.

Ez hogy lehet?
    a VW Scirocco statjai: 321 ,340, 297 (80,000 credit)
    A Lexus IS F statjai: 489, 472, 454 (250,000 credit)

Megis meg erzesre is mintha csak szarabb tier 1-es autoban ulnek.
    A startnal allva hagy mindenki (T1-esek), mig a Sciroccoval mindig az elsok kozt huztam el.

Egyszeruen nem ertem.
  • noxwill
    Az új Corvettem
  • Gam3r
    Na ez a komment milyen igaz:

Everyone deserves this car, no matter if they're 'VIP' or not. The devs are being bias to all NFSW players.

Kicsit nyers fordítás:

Mindenki megérdemli ezt az autót, nem számít hogy ők "VIP"-k vagy sem.A devek kezdenek elfogultak lenni az összes NFSW játékossal.(Az utolsó mondatot nem igazán értettem a bias szó miatt, az miatt lehet hibás)
  • chris1997
    Engem is :P
    De.. asszem később kavicsozok, mert ha most, akkor a jutalmamat b*szhatom.
  • jackoneill90
    Nálam azt csinálta, hogy már a 3.napos gyémántot szedtem össze. De nem engedte begyűjteni a jutalmat valami hibára hivatkozva így most újból kéne kezdjem a gyűjtést az első naptól amit már inkább el se kezdek.

toolboth játékmód van benne? ha nincs akkor jó lenne .
  • noxwill
    Engem beenged
  • Ryder159
    Engem is rá akar beszélni egy új autóra...
  • Lycanon
    Na faja... belépek bratyóm acc-jával, hogy összeszedjem neki a gem-eket, rá pár perccel hív, hogy mit csinálok. Mondom szedem a gyémántokat, mondja akkor jó, mert nem tudott belépni.
    Összeszedem, erre semmi... nem áll meg, és a csík is telit mutat fent. :(
    Megyek egy TE-T1-et, de semmi. A csík továbbra is teli.
    Kilépek, majd vissza, de már kocsit akar vetetni velem, meg az én profilomban is....
  • chris1997
    Szevasz Bullittbá' téged is látni itt?! :D
    Szerintem meg még ma rendbe fog jönni(ha devellisnek kedves az élete...).
    Vagy, állítólag többszöri belépéskor megjavul(az nem tudom, hogy tényleg megjavul egy időre, vagy csak arra a belépésre..).
  • Ryder159
    Szerintem nem merik visszatenni a csetet a saját érdekükben. elég nagy leégés lenne nekik, hogy 4 hónapig "dolgoztak" rajta, aztán visszateszik és 10 percen belül megint feltörik.
  • Bullitt
    Vasárnap van, ma nem dolgoznak ők se. Holnapig nem árt várni. :D
  • nfsmw4ever
    Nekem sincs. Szerintem kell még két nap nekik, hogy kibogarásszák, mit is és hogy is akarják. Kissé fejetlennek tűnik ez a VIP tagság bedobálás. Nem lepődnék meg már azon sem, ha szeretett hekkerünk ténykedett volna a köz javára, miután ráunt a csetre várásra. Így legalább nem 1-eseket meg 0-kat kapunk hanem egy autót.
  • High end PC #33168
    semmi ilyet nem látok, viszont ha senkinek se jött még meg, akkor nem izgulok miatta, megvettem a startert a kezdetekkor, a profilomban is ott a VIP logó, szóval meg kell, hogy jöjjön majd.
  • goregrind #33167
    Ha bejelentkezel a http://ea.com -on, akkor ott a "MY ACCOUNT" -> "STORE" -> "Extras / DLC" menüpontnál kell látnod olyasmit, hogy aktiválni akarod a VIP accot.

ELVILEG!!!

Mert nekem nincs, de kellene lennie! Ez volt az infó az ea faq-ban!
  • chris1997
    Naja. Annyit írtam csak, hogy nem, volt benyomva az, hogy az EA-tól kapjak ilyen leveleket..
    Benyomták, de a VIP-t meg se említettem.
  • nfsmw4ever
    Jut fejembe. Tegnap TCMChris írt a supportnak, jelezvén hogy nem kapott emailt és elvileg rajta vannak a problémán.
  • nfsmw4ever
    Szerintem várj még. Én sem kaptam meg. Csak email van róla. Nagyon szép a kép benne és kb ennyi. A world honlapján sincs VIP jel a nevem mellett. Egyelőre senki nem tud semmit (az én tudomásom szerint). Gondolom jelezni fogja majd itt, aki közülünk megkapja.
  • High end PC #33163
    van itt olyan, aki megkapta a Zonda Roadstert?

én megvettem a startert a kezdetekkor, sőt, már a megjelenés előtt előrendeltem, megkerestem az előrendelői e-mailt, 2010.06.02-ből, bizonyítani tudom, hogy megvettem az Exkluzív Starter Pack-ot pre-orderként, de a Zonda sehol!

kinél tudok panaszkodni, kinek írjak?
  • nfsmw4ever
    De nem ám. 7vége van.
  • High end PC #33161
    Már vagy 3 napja nem jön be a weben a főoldal, csak tölt, megy körbe az a karika, és semmi, nektek se jön be teljesen?
  • doncsi1
    azt hiszem megint be fog halni you earned....s csak forog
  • doncsi1
    nalam is megy
  • Racing824
    3 gallardós belépés után beadta :D
  • doncsi1
    oke mostmar fattal erorcod jon , vegszo en lementem filmezni ha ujra megy szoljon vki
  • nfsmw4ever
    Bejutottam. De nem örülök. Kavicsok felszedve és semmi. Autókban nem lehet variálni semmit, mert mentéskor "ismeretlen hiba". Csessze meg...
  • goregrind #33155
    pihi van ahogy lesem, csini a gallardo!
  • Faster111
    Nekem is.
  • doncsi1
    nah jol van nalam is eloadta a gallardo s kezd uj driver meset
  • B13A6
    Nekem pedig máma kivételesen pont jól megy és nem dobott ki első próbálkozásra :D
  • Racing824
    nemhogy gemeket alig akarta felszedni..de már megint az játszotta el itt velem h beadta h csináljak uj drivert..
    asszem második szülinap alkalmából ez már csak szarabb lesz. chatet igazán visszarakhatnák de szerintem még ebből sem lesz semmi :Dmajd talán jövőre