94802
-
Quqa #33311 Próbálj szervert váltani hátha, a Beta-sok meg csak szívatnak, de mindenkin keresztül megyek a fűnyírómmal az egyszer biztos mostanmárna. -
#33310 lehet csak véletlen nyomot rá -
noxwill #33309 Most mit szekáljátok? Nem egy szókimondó ember -
#33308 hát ebből sem lesz pletyka, az biztos -
#33307 jól megmondtad -
B13A6 #33305 Hát várjál,majd egyszercsak jó lesz.... -
Failbunny #33304 Nem pontosan ugyanezt nem tudtam leírni mert nem engedte,és tényleg szeretném megoldani a gondot mert mikor össze gyűjtöttem az összes gyémántot és ott vagyok hogy rákel kattintanom a kártyára onnan se ki se be csak ALT+F4 -
B13A6 #33303 Jé 1 órával ezelőtt pont ugyanezt írtad le.... -
Failbunny #33302 Már vagy 2-3 hete nem léptem be a játékba,most belépek és még anno a második napon hagytam abba a gyémánt szedés most rányomnék a reset gombra hogy tegye vissza az első napra és semmi kiir valami kis üzenetet..egyszerűen nem lehet resetelni 1napra,és a legjobb hogy nincs 500sb hogy folytathassam innen.
Más is találkozott már ezzel a gondal,nagyon kellene a segítség előre is köszönöm.Mégegyszer -
chris1997 #33301 Akkor az Audisok egóisták és őrültek? -
#33300 ilyenek ezek a Honda sofőrök örültek és perverzek :D :)) -
chris1997 #33299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak az asszony meg ne tudja :D -
#33298 fene tudja , de megszívta és remélem jó csaj :D :)) -
chris1997 #33297 miért van azaz érzésem, hogy az RTR-X-es csaj.. :D -
#33296 a szeró szívatásért megszívta a jóember , rajta töltöttem ki a mérgemet hogy kavicsozással nem bírtam haladni csak most sikerült összekapni , most állt helyre nálam
-
kaoszgolyo #33295 Fizetős. Nekem az ingyenes GlovePIE jött be. A többi ingyenes cucc nem kezelte rendesen a szabványos fapados vezérlőmet. Ez szkirptes cucc, nem csak kattintgatni kellet, hogy jó legyen, viszont pár perc utánajárással megspóroltam néhány dollárt. Gondolom, mindenféle jóságot meg lehet csinálni vele. -
#33294 THX a válaszokat! -
#33293 ja xpadder mindenre jó. -
KRTuning #33292 Lassan írok... -
mamiya70 #33291 néha találkozok egészen érdekes stattal rendelkező autókkal:
úgy tűnik ezekben van 4 kulcsos part bőven :))) -
KRTuning #33290 Szevasztok. Egy ideje figyelgetem a topikot. Én is játszok de csak hébe hóba. (3. nap lvl4) Ugyanaz a nevem in game mint itt. Nem vagyok itt nagy játékos. Na mind1. Csak annyi a beszólásom hogy gamepadot rá lehet készeríteni a játékra Xpadder nevű programmal. Bármelyik olcsó noname irányítóval eldöcög. Ha kérdés merül fel ezzel inkább pm, nem hiszem hogy látni fogom ha valaki válaszol. (ha meg volt már ez téma elnézést) -
kaoszgolyo #33289 Aki esetleg megy asztalt borogatni a kavicsozós szemétség miatt, legyen olyan szíves, és említse már meg KA0SZG0LY0T is a bordarecsegések között, kivel kicseszett az EU szerver, míg KAOSZGOLYOnak az US szerver megadta ami jár. -
Failbunny #33288 Már vagy 2-3 hete nem léptem be a játékba,most belépek és még anno a második napon hagytam abba a gyémánt szedés most rányomnék a reset gombra hogy tegye vissza az első napra és semmi kiir valami kis üzenetet..egyszerűen nem lehet resetelni 1napra,és a legjobb hogy nincs 500sb hogy folytathassam innen.
Más is találkozott már ezzel a gondal,nagyon kellene a segítség előre is köszönöm. -
#33287 billentyűzet wsad vagy nyilak, joyt meg automatikusan felismeri amennyiben ismeri. Vagy használhatsz még XPADDER-t is amivel a joyra ráteheted a billentyűzet gombokat. -
#33286 Tegnap HS-eztem, és az egyik verseny után húzom a kártyát, 5 juggert mutatott, és jöttek a gratulációk. Kérdem, hogy mire fel, és többiek mondták, hogy kaptam egy Transtek gumit. És tényleg ott van az invetory-ban. Szóval alkatrészek potyoghatnak csak úgy... -
Quqa #33285 Lehet kaptál ojandékba egy pár skill-t vagy hiányzik is, lehet ez már a szülinap előszele.
#33282 A logitech kormányok elvileg mennek, de csak motorházról, hátulról késnek a billentyűvel sokkal könnyebb szerintem. -
#33284 esetleg a usersettings.xml fájlban? a forcefeedbacket támogatja a játék egyáltalán ? mert tudom hogy megy a cordless rumblepad 2 vel a játék, de rezegni nem rezeg. -
chris1997 #33283 Nem láma kérdés
Nem lehet beállítani sehol.. -
#33282 Hi All! Ez itt biztos láma egy kérdés de én csak most kezdem a játékot, és nem tudom hol lehet beállítani más játékvezérlőt...ha valaki tud akkor segítsen pls. -
kowavega #33281 Lamborghini Diablo Valentino Balboni :D
-
JuhaAasz #33280 azzal tisztába vagyok, de tegnap este mikor leléptem voltam bent és semmi se volt ott :D -
kowavega #33279 onnan is jöhet a motor, hogy valamikor nem kaptál kártyákat verseny után -
JuhaAasz #33278 kösz vazze' :D -
chris1997 #33277 Adtam neked... úgyis romlott... -
JuhaAasz #33276 van egy velo alap motorom :D kérdés a következő: honnét? :D -
noxwill #33275 jabazdmeg. de még "jó" hogy csak a skilljeimmel szórakoztak és nem az ultra partjaimmal.......
bár ettől is mindjárt felrobban bennem a pumpa -
JuhaAasz #33274 fasza...akkor belépek nálam történt e valami változás...amúgy meg mennyire szánalmas emberek vannak, hogy direkt a második szülinapra szerte szét hackelik az egész fost...ólmot mindegyik fejébe...EA-sekkel együtt................................ -
noxwill #33273 De.
Több nyoma is van. Egyrészt én a Vantage-et soha a büdös életben nem slkilleztem volna fel így. Másrészt az ElCaminomat is valaki felskillezte. Harmadrész nincs egy PursuitCash erősítő skillem.
-
mamiya70 #33272 én szívesen kipróbálnám őket, bár tartok attól, hogy nem tudnám kihasználni azt amit tudnak, úgy gondolom, hogy a vezetési tudásom ilyen autókban kevés lehetne... :( -
JuhaAasz #33271 csak nem geci